La Familia - noul videoclip
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
La Familia - noul videoclip
mah yo kiar kurios sa aud shi parerea altora despre noul shi mult ashteptatul videoclip La Familia... mie mi se pare aberant, nu aduce nimic nou, pana shi versurile sunt de kkt, in special Sisu... nu intzeleg de ce a fost necesara prezenta lu Cabron ala (caruia toata lumea ii zice Carbon si se confunda cu Pirats Klan) care oricum dah ca un pushti de 14 ani care s-a apucat acuma de rap...
de refren ce draq sa mai zic de-a dreptul penal... "asa ne ducem viata, toata lumea striga La Familia" ?!?! refren ca asta face si un copil de 5 ani...
Singuru personaj BUN in clipu asta e Baxter, prin felu` in care dah cele doua versuri, nu ca versurile alea 2 ar straluci de inteligentza... dar stilu lui ramane unic...
"mai nou... mascatzii" ??? subeictu' e fumat de mult domnu' Puya !!!
... nu va mai zic cand i-am vazut la Yo... Sisu cu nishte glume de kkt de s-a tavalit shi mamaie pe jos de ras... 6-6 ala citea reviste in pula mea... vii la emisiune de rap sa citesti reviste si aratzi din 10 in 10 minte "West Side"... ce cool !! ...mai nou Sisu cika se shtie shi cu Ice Cube...
PENAL !!!!!!
...oare asha se gandesc shi alte trupe vechi sa revina ?!?!?
de refren ce draq sa mai zic de-a dreptul penal... "asa ne ducem viata, toata lumea striga La Familia" ?!?! refren ca asta face si un copil de 5 ani...
Singuru personaj BUN in clipu asta e Baxter, prin felu` in care dah cele doua versuri, nu ca versurile alea 2 ar straluci de inteligentza... dar stilu lui ramane unic...
"mai nou... mascatzii" ??? subeictu' e fumat de mult domnu' Puya !!!
... nu va mai zic cand i-am vazut la Yo... Sisu cu nishte glume de kkt de s-a tavalit shi mamaie pe jos de ras... 6-6 ala citea reviste in pula mea... vii la emisiune de rap sa citesti reviste si aratzi din 10 in 10 minte "West Side"... ce cool !! ...mai nou Sisu cika se shtie shi cu Ice Cube...
PENAL !!!!!!
...oare asha se gandesc shi alte trupe vechi sa revina ?!?!?
-
KOndamnat - Junior Member
KOndamnat, cu tot respectu, astept sa te vad si pe tine la Tv in cadru, la o emisiune, intr-un videoclip, si astept sa aud parerea multimii despre stilul tau, despre vocea ta, rimele tale, si etc.
Da sa nu aberam, aici era vb. de la familia si noul single nu ? Mie-mi place. Nu iti place ? N-am ce-ti face / iti dau cu pace / si te las in pace
Da sa nu aberam, aici era vb. de la familia si noul single nu ? Mie-mi place. Nu iti place ? N-am ce-ti face / iti dau cu pace / si te las in pace
- ckride
- Junior Member
...bai lasati-o ma in pwla mea de treaba,toata lumea stie sa dea cu bata dar de fakut pwla...subscriu la ce a spus neamtzu.fa si tu fratele meu ceva si pe urma poti zice ca uite ba asta-i muzica!
Nu zic ca versurile sunt cine stie ce dar macar au un clip bun si un negativ care iese in evidenta.Asta este problema noastra ca nu ne cunoastem locul!

Nu zic ca versurile sunt cine stie ce dar macar au un clip bun si un negativ care iese in evidenta.Asta este problema noastra ca nu ne cunoastem locul!

- Nasu
- Junior Member
deci
piesa are cel mai reusit negativ care l-am auzit in ultima vreme in tot hh romanesc. Refrenul e usor si preinde la public. Iar clipul e cel mai reusit de la Vorbe incoace. DA vorba aia e usor sa arunci cu cacat, sunt curios cat a analizat Kondamnat piesa pana a postat aici.
hai pa
hai pa
-
n3aGabitz - Junior Member
N-am intrat pa threadu' astah cu intentzii rele shi diabolice da nu pot sa ma abtzin sa nu critic klipu asta nou La Familia-Zi de zi(ce dracu o mai fi loooool).Am observat ca in klipu cu pricina apar inca 2 personaje din sfera under(sau poate ma inshel yo insami):Carbon sau Cabron cum naiba yo zice lu alah,shi baxter(care mi se pare cel mai valabil da pa sticla).Punctu doi:versurile sau lirica.Ce sa zic decat ca mi se par puerile.(sorry daca iar ofensez pa cineva de pe forum).Cat despre look-u klipului mi se par ultracomercial shi cam expirat denaturat.Subiectu asta despre cartier in sus shi -n jos e intr-adevar cum a zis shi Kondamnat cam......fumat.Oare numa pa cartier se bazeaza rapu' in viziunea baietzilor din La Familia,sau nu sunt in stare sa vb. de altceva?Ashtept pareri shi opinii din partea voastra in legatura cu threadu' asta.PAce ca deja fac roman:):)
How the fuck should i be white ,i don't even exist!
How the fuck should i be white ,i don't even exist!
-
sadox - Junior Member
Se putea si mai rau/bine....
Piesa per ansamblu cat si videoclipul sunt mediocre. Ma asteptam ca in timpul in care au stat deoparte sa fii copt si ei ceva ca lumea...insa piesa asta e dezamagitoare...nimic nou nici liric nici instrumental. Oricum instrumentalul e de kkt..unul din cele mai proaste ale lor. Cica ar fi fost facut de Tiger 1...pula mea...pe ala nu'l mai asculta nimeni prin Germania si avenit omu' cica sa"revitalizeze hip-hopul romanesc". Daca intr'adevar el a facut instrumentalul chiar e de cacat omu'. Trebuia sa se bage Baxter pe acolo ca le avea cu productia. O sa ascult albumul asta nou doar pt ca apare Baxter pe el.
- MasterGz
- Junior Member
nimic nou
nu p[rea sunt multe de spus in privinta clipului la familia
mesajul e acelasi ca acum 10 ani,
parerea mea e ca dupa aproape 2 ani de cand n-au mai scos nimic acum trebuiau sa rupa piata muzicala ,dar in halul in care canta sisu.....no comment
e adevarat ca baxter e cel mai tare din tot clipul
si puya ce si ce
dar oricum sau futut urat de tot
parerea mea e ca dupa aproape 2 ani de cand n-au mai scos nimic acum trebuiau sa rupa piata muzicala ,dar in halul in care canta sisu.....no comment
e adevarat ca baxter e cel mai tare din tot clipul
si puya ce si ce
dar oricum sau futut urat de tot
- foxu
- Junior Member
mi se pare nedrept sa nu poti sa critici o melodie/formatie doar pe simplul motiv ca tu nu faci asa ceva!
atunci de ce mai exista forumul asta? sa laudam pe toata lumea?? am vazut un thread cu big bang cklan... culmea si ei au ajuns pe sticla, au scos un clip, dar cine le-a luat apararea?
intr-adevar, singurul punct plus la melodia asta e negativul, care daca ziceti voi ca e facut de t1, atunci, nu formatia puncteaza.
Nush ce e asa de cool la baxter, mi se pare cel mai aiurea dintre toti, iar puya si sisu, inca n-au invatat sa vorbeasca cursiv, n-au dictie, se chinuie sa scoata cuvintele pe gura, parca ar fi in clasa a I-a si ar citi din abecedar
e doar o parere personala, care banuiesc ca imi e impartasita si de altii
voi, sustinatorii la familia, ar trebui sa aveti macar atata self-respect si sa nu le mai luati atata apararea, e inutil, asa cum si fanii racla au fost impotriva patratului rosu, si au recunoscut de la inceput ca e un produs slab!
atunci de ce mai exista forumul asta? sa laudam pe toata lumea?? am vazut un thread cu big bang cklan... culmea si ei au ajuns pe sticla, au scos un clip, dar cine le-a luat apararea?
intr-adevar, singurul punct plus la melodia asta e negativul, care daca ziceti voi ca e facut de t1, atunci, nu formatia puncteaza.
Nush ce e asa de cool la baxter, mi se pare cel mai aiurea dintre toti, iar puya si sisu, inca n-au invatat sa vorbeasca cursiv, n-au dictie, se chinuie sa scoata cuvintele pe gura, parca ar fi in clasa a I-a si ar citi din abecedar
e doar o parere personala, care banuiesc ca imi e impartasita si de altii
voi, sustinatorii la familia, ar trebui sa aveti macar atata self-respect si sa nu le mai luati atata apararea, e inutil, asa cum si fanii racla au fost impotriva patratului rosu, si au recunoscut de la inceput ca e un produs slab!
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Re: nimic nou
Initial trimis de foxu
auzi ma? mai las-o in pula mea, care acelasi subiect? tu ai ascultat melodia un pic? ai ascultat versurile lui puya? ce pula mea e LA FEL? si daca e sa o luam asa, si RACLA si restu care canta de mult canta cam despre acelasi lucru mereu....
da ma rog unora inca le place sa MANINCE cacat...
asta e
-
n3aGabitz - Junior Member
piesa e in general destul de dragutza...negativul e destul de reusit si nici vocile,in afara de sisu,care mi se pare penibil,ca intotdeauna,n-au iesit prea rau...ma asteptam la ceva mai mult,insa nu pot sa spun ca piesa m-a dezamagit rau...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
...bai cata invidie este ba frate!!!Nu am vazut asa ceva pana akum.Prea multe tarfe masculine pe aici .Pai la astia tre` sa le multumim ca mai exista hip-hop Romanesc,adica BUG Mafia,Parazitii,La Familia,Big-Bang Cklan R.A.C.L.A ,Morometii si cam atata. Ce pula mea tot barfiti atata.
Comandant, tare as vrea sa te vaad cu un bit in fata sa vad de ce esti in stare!Voi stiti cat de greu este sa scoti un clip si o piesa?
Ce tot pwla mea vb atata fara rost!In special akuma cand hh-ul a cam luat-o la vale in Romania!
Cine gandeste ca mine Respkt :bleah: cine nu.....
Comandant, tare as vrea sa te vaad cu un bit in fata sa vad de ce esti in stare!Voi stiti cat de greu este sa scoti un clip si o piesa?
Ce tot pwla mea vb atata fara rost!In special akuma cand hh-ul a cam luat-o la vale in Romania!
Cine gandeste ca mine Respkt :bleah: cine nu.....
- Domino
- Junior Member
Re: nimic nou
ba baiatule esti dus cu totu' ,cum poti sa spui asa ceva de baxter , in primul rand n-ai vazut ce timbru vocal are,iar in al doilea rand ai vazut ce tehnica de a canta are ?
punei pe mamelucii aia doi sa faca asa ceva....pot ei s-o faca?
catre rady
punei pe mamelucii aia doi sa faca asa ceva....pot ei s-o faca?
catre rady
- foxu
- Junior Member
Mai... era de asteptat ca La Familia sa iasa pe piata cu o melodie super comerciala, sa prinda la public si sa faca vanzare. Insa ceea ce numesc ei ultima aparitie - o piesa, un remix si inca o melodie, mi se pare cam putin totusi pt 2 ani de pauza.
Mie nu mi-a placut niciodata prea mult La Familia, dar asa cum mai zicea cineva pe aici - bine ca exista. Nu pot spune de piesa ca nu imi place, dar nici ca sunt innebunit dupa ea. Tot ce pot zice - e ca suna bine. Si, spre deosebire de gusturile voastre, mie cel mai mult imi plac strofele lui Sisu si Cabron. In rest... puya mi se pare cam la pamant.. Asta e... Poola mea, poate daca scot si ei un album, il cumpar, sa ajut astfel miscarea hip hop din romania
Am zis
Mie nu mi-a placut niciodata prea mult La Familia, dar asa cum mai zicea cineva pe aici - bine ca exista. Nu pot spune de piesa ca nu imi place, dar nici ca sunt innebunit dupa ea. Tot ce pot zice - e ca suna bine. Si, spre deosebire de gusturile voastre, mie cel mai mult imi plac strofele lui Sisu si Cabron. In rest... puya mi se pare cam la pamant.. Asta e... Poola mea, poate daca scot si ei un album, il cumpar, sa ajut astfel miscarea hip hop din romania

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
parere
No ofense, nu vreau sa supar pe nimeni...imi afisez doar opinia personala despre ce se discuta aici ( ar fi culmea sa gandim toti la fel...probabil am muri de plictiseala.)
Nu pricep de ce se iau toti de Kondamnat. Nu si-a spus oare el parerea, clar, coerent si subiectiv, asa cum facem toti? Nu ii iau apararea, habar n-am cine e, dar fratilor, nu poti sa dai in om cu pietre (injuraturi, in cazul asta) in necunostinta de cauza. ( O fi si el vreun MC anonim, nedescoperit, inzestrat cu rime acide...aberez...:P) insa cum noi avem mintea deschisa spre prejudecata, preferam sa ne cacam mai intai in palme si apoi sa shake hands in semn de respect. Nu se face asa ceva...
Iar rady are dreptate. Nu ai voie sa critici o melodie/formatie doar pe simplul motiv ca tu nu faci asa ceva? Cum vine asta? Si aici e vorba nu neaparat de gusturi si preferinte, ci de calitate.
Da, de acord, e fffffff greu sa faci o piesa si un clip bune, DAR atata timp cat ai un nume, ani multi de munca in spate, succese anterioare, esti dator fata de tine (daca ai un gram de orgoliu in tine) sa revii in atentia ascultatorilor de gen cu ceva valoros, bun, cu UN MESAJ, care daca nu e de actualitate, atunci macar sa fie exprimat in cuvinte alese, nu intr-o cascada de vorbe goale in care se scalda si ceva greseli de limba. n3aGabitz spune ca refrenul e usor si ca prinde la public. Asa e, sunt foarte de acord, dar care public? Aceiasi baieti fara ocupatie...bla bla bla....?
..... Adica e veche faza cu strigati la familiaa, ridicati paharelele, care sunteti cu noi etc..... Negativul suna bine, dar nu poti sa scoti un refren pueril si sa il pui pe un astfel de negativ. Se strica toata treaba. Lirica e de rasul lumii. Pana si Moga face versuri mai bune, daca-l platesti bine. Unde e respectul de sine?
Clipul e bine realizat si ideea e klumea; Cabron: prestatie interesanta, promite; Don Baxter: face pe grozavul, se stramba inutil ( astept albumul, am auzit ca s-a muncit mult la el si ca o sa sune “ca in afaraâ€Â
Nu pricep de ce se iau toti de Kondamnat. Nu si-a spus oare el parerea, clar, coerent si subiectiv, asa cum facem toti? Nu ii iau apararea, habar n-am cine e, dar fratilor, nu poti sa dai in om cu pietre (injuraturi, in cazul asta) in necunostinta de cauza. ( O fi si el vreun MC anonim, nedescoperit, inzestrat cu rime acide...aberez...:P) insa cum noi avem mintea deschisa spre prejudecata, preferam sa ne cacam mai intai in palme si apoi sa shake hands in semn de respect. Nu se face asa ceva...
Iar rady are dreptate. Nu ai voie sa critici o melodie/formatie doar pe simplul motiv ca tu nu faci asa ceva? Cum vine asta? Si aici e vorba nu neaparat de gusturi si preferinte, ci de calitate.
Da, de acord, e fffffff greu sa faci o piesa si un clip bune, DAR atata timp cat ai un nume, ani multi de munca in spate, succese anterioare, esti dator fata de tine (daca ai un gram de orgoliu in tine) sa revii in atentia ascultatorilor de gen cu ceva valoros, bun, cu UN MESAJ, care daca nu e de actualitate, atunci macar sa fie exprimat in cuvinte alese, nu intr-o cascada de vorbe goale in care se scalda si ceva greseli de limba. n3aGabitz spune ca refrenul e usor si ca prinde la public. Asa e, sunt foarte de acord, dar care public? Aceiasi baieti fara ocupatie...bla bla bla....?
..... Adica e veche faza cu strigati la familiaa, ridicati paharelele, care sunteti cu noi etc..... Negativul suna bine, dar nu poti sa scoti un refren pueril si sa il pui pe un astfel de negativ. Se strica toata treaba. Lirica e de rasul lumii. Pana si Moga face versuri mai bune, daca-l platesti bine. Unde e respectul de sine?
Clipul e bine realizat si ideea e klumea; Cabron: prestatie interesanta, promite; Don Baxter: face pe grozavul, se stramba inutil ( astept albumul, am auzit ca s-a muncit mult la el si ca o sa sune “ca in afaraâ€Â
- usualflow
- Junior Member
Ok...am citit primele posturi shi dup'aia a inceput sa ma ia durerea de cap. Hai sa-mi exprim shi eu umila-mi parere legat de noua productzie La Familia. Din start recunosc ca n-am vazut decat de doua ori videoclipul. Totushi, am o opinie deja conturata despre "zi de zi", shi anume. Piesa in sine nu m-a impresionat deloc, am incercat s-o privesc dintr-un mod comercial, al publicului de rand shi al autorilor shi tot n-am gasit nimic deosebit. Mi se pare jalnica prestatzia lui Puya, shi destul de buna a lui Baxter, care se vede k a lucrat destul la flow...Nu pot sa nu remarc aparitzia lui Paul in aceast videoclip, o "pata de culoare" ash putea spune, o colaborare de bun augur. Insa, revenind la cei 2 "familishti", asha cum mai spunea cineva mai sus, nu s-au schimbat prea mult shi asta pute. Degeaba zici gabitz ca nici R.A.C.L.A. nu s-a schimbat, asta dovedeshte k nu ascultzi prea mult sau cu prea multa atentzie. Rap-ul romanesc e in schimbare shi dak trupele vechi nu se adapteaza vor pierde din ce in ce mai mult teren shi vor fi scoase de pe piatza. Shtitzi cine mai asculta azi la familia? Aceiashi care asculta manele shi Britney Spears shi restul...ar trebui sa va dea de gandit treaba asta.
Shi nu mai venitzi cu faze de gen "fa si tu fratele meu ceva si pe urma poti zice ca uite ba asta-i muzica!" pt k sunt multzi cei care incearca sa faca ceva, de real talent shi potentzial dar care n-au parte de promovarea altora...
Shi nu mai venitzi cu faze de gen "fa si tu fratele meu ceva si pe urma poti zice ca uite ba asta-i muzica!" pt k sunt multzi cei care incearca sa faca ceva, de real talent shi potentzial dar care n-au parte de promovarea altora...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Nu ma arunc sa critic nici negativ nici prestatie pentru ca ma indoiesc ca as fi capabil sa scot ceva care sa sune macar asa (deh, autocritica) dar m-au enervat la culme familistii la aparitia lor la YO! (si la inca o emisiune care pe moment imi scapa - parca pe Atomic) cand se rugau de fani sa le cumpere albumul pentru ca ei nu prea mai au bani etc... Nu le contest valoarea si contributia la dezvoltarea hh-ului romanesc dar milogeala asta pe fata nu le aduce decat rusine.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
chiar n-ai sesizat in ce hal era puya ? n-ai obs cum a zis vb. alea ? Doamne doamne....
Si da... am de facut cateva precizari, cum urmeaza:
esti dus!!!!
Anul acesta vei putea gasii pe taraba un maxi-single semnat La Familia, si peste cateva luni un album La Familia, care este aproape gata. Deci nu vorbii fara sa stii....
----------
Pe scurt:
IMPUSCATI-VA!!!!!!!!!!!
P.S. Tare m-as mira daca cumva, din intamplare, accidental, criticile si parerile voastre ar ajunge pe la urechea unor cunoscuti, sau de ce nu, la membrii formatiei. Pe masa de urgenta cu voi....
P.S. 2. pentru gabitz. Tu stii la ce ma refer nu ?
daca nu, sa ma intrebi 
Si da... am de facut cateva precizari, cum urmeaza:
Pai la astia tre` sa le multumim ca mai exista hip-hop Romanesc,adica (..) Big-Bang Cklan (...)si cam atata.
esti dus!!!!
Mai... era de asteptat ca La Familia sa iasa pe piata cu o melodie super comerciala, sa prinda la public si sa faca vanzare. Insa ceea ce numesc ei ultima aparitie - o piesa, un remix si inca o melodie, mi se pare cam putin totusi pt 2 ani de pauza.
Anul acesta vei putea gasii pe taraba un maxi-single semnat La Familia, si peste cateva luni un album La Familia, care este aproape gata. Deci nu vorbii fara sa stii....
----------
Pe scurt:
IMPUSCATI-VA!!!!!!!!!!!
P.S. Tare m-as mira daca cumva, din intamplare, accidental, criticile si parerile voastre ar ajunge pe la urechea unor cunoscuti, sau de ce nu, la membrii formatiei. Pe masa de urgenta cu voi....
P.S. 2. pentru gabitz. Tu stii la ce ma refer nu ?

- ckride
- Junior Member
Sunt intru totul de acord.
Initial trimis de D€CR€T
Ok...am citit primele posturi shi dup'aia a inceput sa ma ia durerea de cap. Hai sa-mi exprim shi eu umila-mi parere legat de noua productzie La Familia. Din start recunosc ca n-am vazut decat de doua ori videoclipul. Totushi, am o opinie deja conturata despre "zi de zi", shi anume. Piesa in sine nu m-a impresionat deloc, am incercat s-o privesc dintr-un mod comercial, al publicului de rand shi al autorilor shi tot n-am gasit nimic deosebit. Mi se pare jalnica prestatzia lui Puya, shi destul de buna a lui Baxter, care se vede k a lucrat destul la flow...Nu pot sa nu remarc aparitzia lui Paul in aceast videoclip, o "pata de culoare" ash putea spune, o colaborare de bun augur. Insa, revenind la cei 2 "familishti", asha cum mai spunea cineva mai sus, nu s-au schimbat prea mult shi asta pute. Degeaba zici gabitz ca nici R.A.C.L.A. nu s-a schimbat, asta dovedeshte k nu ascultzi prea mult sau cu prea multa atentzie. Rap-ul romanesc e in schimbare shi dak trupele vechi nu se adapteaza vor pierde din ce in ce mai mult teren shi vor fi scoase de pe piatza. Shtitzi cine mai asculta azi la familia? Aceiashi care asculta manele shi Britney Spears shi restul...ar trebui sa va dea de gandit treaba asta.
excact asta am spus si eu...cu alte cuvinte. Tu ai reusit sa nuantezi mai in detaliu.
- usualflow
- Junior Member
grrrrrrrr

banuiesc cine mi-a blocat contu, dar ma abtzin...
oricum, parerea despre videoclip nu mi-o schimb !!!
...cat despre spitalul de urgentze... asta inseamna hip-hop ? sau e bine sa procedam ca shtim noi cine care atunci cand a fost facut varza in rime intr-un battle shi-a facut dreptate cu pumnul ?!
deci.... ma foot !

-
Piciulika,sorry dar nu citisem mesajul tau,ma oprisem dupa primele 3.
Kondamnatule, nu tzi-a dat nimeni ban, stai linishtit k pe la noi nu se da baneaza asha ushor. Mai ma apuca pe mine nebunia de shters posturi shi inchis subiecte dar ban nu...
Kondamnatule, nu tzi-a dat nimeni ban, stai linishtit k pe la noi nu se da baneaza asha ushor. Mai ma apuca pe mine nebunia de shters posturi shi inchis subiecte dar ban nu...
-
lol
...deci, clar... nu mi-am uitat parola... eram logat pe forum dar nu puteam sa postez... imi dadea mesaj ca am contul blocat !!!
oricum... shtiu ca toata lumea shi-a schimbat parerea despre mine dupa ce am deschis acest subiect, acum sunt yo impotriva tuturor, dar asta e parerea mea si os sustzin... cei care asculta La Famili ashteapta de vreo 2 ani un semn de la ei... shi revin spectaculos cu melodie care nu puncteaza prin nimic shi culmea se mai shi milogesc pe la toate emisiunile sa le cumpere lumea albumu'... ma intreb pentru ce au revenit ei ? pentru bani sau pentru fani shi pt placerea de a face hip-hop ??
...dupa ce am pus aceasta intrebare, binentzeles ca ma ashtept sa-mi mai atrag vreo cinjpe mii de enemys... like gabitz care pana mai ieri cika imi era frate si ziceam ca facem shi dregem, iar daca acu mi-am dat shi yo o parere nu shtie cum sa ma mai atace... ma rog... SA VINA TOTZI DUSHMANII LA MINEEEEE !!!
oricum... shtiu ca toata lumea shi-a schimbat parerea despre mine dupa ce am deschis acest subiect, acum sunt yo impotriva tuturor, dar asta e parerea mea si os sustzin... cei care asculta La Famili ashteapta de vreo 2 ani un semn de la ei... shi revin spectaculos cu melodie care nu puncteaza prin nimic shi culmea se mai shi milogesc pe la toate emisiunile sa le cumpere lumea albumu'... ma intreb pentru ce au revenit ei ? pentru bani sau pentru fani shi pt placerea de a face hip-hop ??
...dupa ce am pus aceasta intrebare, binentzeles ca ma ashtept sa-mi mai atrag vreo cinjpe mii de enemys... like gabitz care pana mai ieri cika imi era frate si ziceam ca facem shi dregem, iar daca acu mi-am dat shi yo o parere nu shtie cum sa ma mai atace... ma rog... SA VINA TOTZI DUSHMANII LA MINEEEEE !!!
-
Initial trimis de neamtzu
naemtzule,eu sunt mai prost asa din fire,explica-mi si mie!:con:
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Una dintre cele mai comerciale piese dintre cele de hip-hop care au mai aparut pe la noi in ultima vreme.
Negativul e ca pula, versurile expirate si comerciale("tarfele ne trag in dormitor", de fapt toate versurile sunt super comerciale).
Daca asta intelegeti voi prin Hip-Hop, sunt dezamagit profund . . .
Negativul e ca pula, versurile expirate si comerciale("tarfele ne trag in dormitor", de fapt toate versurile sunt super comerciale).
Daca asta intelegeti voi prin Hip-Hop, sunt dezamagit profund . . .
RIDE OR DIE
- Street-Style
- Junior Member
Aline, mai tzii minte ce tzi-am povestit sambata de Sisu? Oricum, KO are dreptate, dak asta intzelegetzi voi prin HH, a-tzi face loc cu pumnu, atunci....
Apropo de KO, banurile pe forumul asta le da Aliosha, care este de departe userul cu capul cel mai bine infipt pe umeri de pe forumul asta shi deci nu accepta un ban fara motiv. Serverul tzi-a facut figuri...alta explicatzie nu am gasit...
Apropo de KO, banurile pe forumul asta le da Aliosha, care este de departe userul cu capul cel mai bine infipt pe umeri de pe forumul asta shi deci nu accepta un ban fara motiv. Serverul tzi-a facut figuri...alta explicatzie nu am gasit...
-
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2