Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde PezDisperser » Vin Feb 28, 2003 11:11 am

PezDisperser
Junior Member

Mesajde claudio » Mie Mar 05, 2003 1:17 pm

Felicitari si multa bafta in continuare!
Ati fost mai buni sezonul asta !
Tot respectul !
claudio
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 05, 2003 1:24 pm

Oooo...hai salut,claudio ! Nici nu credeam ca mai traiesti...tu initiatorul acestui subiect ! Vezi ce popular a ajuns ? :p

Daca vrei..impartaseste-ne si nou cateva scandari ciucane. Chiar sunt curios ce zicetzi voi pe la meciuri. Si povesteste-i si lu baixinho....atmosfera de pe patinuarul din Ciuc...si daca suporterii de acolo scandeaza sau nu injuraturi la adresa Stelei !

Bafta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 16, 2003 9:21 am

Se apropie Campionatul Mondial de Hockey !

In acest an se desfasoara in Finlanda ...in perioada 26 aprilie - 11 mai.

Iata grupele....si orashele unde acestea se desfasoara.

Grupa A (Helsinki)
Slovacia (campioana mondiala en-titre)
Germania
Ukraina
Japonia

Grupa B (Tampere)
Rusia
USA
Elvetia
Danemarka

Grupa C (Turku)
Suedia
Canada
Letonia
Belarus

Grupa D (Helsinki)
Finlanda
Republica Ceha
Austria
Slovenia
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mie Apr 16, 2003 10:49 am

Auzi Moshule, de echipa nationala nu spui nimic? Ca zilele astea se desfasoara la Budapesta si Campionatul Mondial pentru grupa a doua valorica, si Romania joaca azi chiar cu cei mai mari adversari, Ungaria, una din favoritele la calificare!
(Iar ieri ne-a batut Kazahstanul, una din echipele crescute la fosta scoala sovietica.)
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Mie Apr 16, 2003 10:55 am

io in locu lu moshu as organiza un concurs cu meciurile din campionatu mondial de hochei cu premiul cel mare pucu cehesc al moshului din vitrina cu trofee

ce zici moshule ?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 16, 2003 10:59 am

Echipa nationala nu intra in atributziunile mele. E treaba lui baixo....care nu stiu ce face...de nu posteaza programul meciurilor.
Eu sunt cu Cehia si Slovacia. :p

Excelenta idee...eye. Facem concurs de pronosticuri. Pucul meu nu il dau nimanui. E o amintire mult prea placuta. Iar pucul nu e cehesc. Este un puc comunist. Este cehoslovac. :p
Daca te-ai gandit pentru o formula a concursului de pronosticuri pe marginea mondialului de hockey....te rog sa initiezi subiect....cu regulament si tot ce trebuie. Sau mi te adresezi mie pe PM...si imi spui cum vrei sa decurga.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 16, 2003 11:13 am

ma pricep prea putin la hochei si deci nu pot initia un asemenea concurs. cineva care cunoaste programul meciurilor pe zile ,echipe si alte amanunte legate de acest sport poate ca e mai indreptatit sa initieze acest concurs

iar io moshule dupa cum spuseshi : Iar parerea ta..nu a contat atunci..si nu conteaza nici acum....ceea ce demonstreaza ca esti inexistent
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 16, 2003 10:18 pm

Si iata ca dupa infrangerea la scor in fatza Kazacilor....Romania a scos un nesperat egal in fatza Ungariei. 4-4 ! La Budapesta.

Si puteam sa invingem. Conduceam cu 4-3 si au scos aia portarul...si cu 21 de secunde inainte de final..au egalat. :(

Scor final : Hungary - Romania 4 - 4 ( 2-2, 1-0, 1-2 )

Pentru noi a inscris de 3 ori Elekes de la SC Miercurea Ciuc...si o data Geru de la Steaua Bucuresti. Ne-a ajutat un ungur sa batem Ungaria. :p Sa mai strigam si alta data..."ale,ale..ale,ale....itzi dau la muie bozgore ! " :p

In atasament putetzi observa alcatuirea tricolorilor la aceste mondiale.

baixo...primisi es-em-es-ul ?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Joi Apr 17, 2003 8:29 am

Mare pacat intr-adevar de rezultatul meciului cu Ungaria...
Insa, in ultimul minut am jucat in inferioritate numerica de 2 jucatori, si ungurii au scos si portarul, asa ca se juca un 6 la 3 pe ghiata...

Azi avem zi de pauza, iar maine jucam cu Polonia, una din favoritele la promovare (are deja 2 victorii, iar anul trecut a fost in prima grupa valorica), iar apoi cu Olanda si Lituania; daca nu invingem in macar unul din aceste meciuri retrogradam...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Lun Apr 21, 2003 8:29 am

Din pacate Romania merge din esec in infrangere la acest campionat: dupa un previzibil 0-6 cu Polonia, a urmat si un 3-7 cu Olanda, cea mai slaba echipa (teoretic), asa ca nu trebuie sa pierdem cu Lituania pentru a nu retrograda...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 21, 2003 7:54 pm

Si iata ca din fericire am invins Lituania...cu 3-1, astfel evitand retrogradarea in al 3 lea esalon valoric.

Ne mentinem in echipele ce ocula locurile 17-28...daca nu ma insel. Nu ? Ca sunt doua esaloane secunde...cu 6 echipe fiecare...si primul esalon cu 16 echipe. Am sau nu dreptate ?

Eh..acum o sa ne concentram asupra mondialelor din Finlanda.....sa vedem daca Slovacia isi va apara sau nu titlul. Sau daca o sa-l ia Cehia iar. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mar Apr 22, 2003 8:59 am

Eu de mic copil am tinut cu suedia, dar am simpatie si pentru Canada si statele Unite.
Moshule, vin si hocheistii din NHL? Ca atunci va fi chiar frumoasa competitia!

NHL... Unde am avut o alta dezamagire, Detroit Red Wings, echipa mea favorita si campioana en-titre, a fost eliminata din primul tur al play-off-ului de catre Anahaim... De aia sper eu sa-i vad pe Steve Yzerman, Brendan Shanahann, Alexei Fedorov si ceilalti componenti ai Aripilor in echipele lor nationale!

PS: Transmite vreo televiziune meciurile? (ca TVR ne obisnuise cu transmisiile comentate de Andi Vilara...)
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 22, 2003 9:10 am

Ca intodeauna vor venii hockeistiidin NHL....ale caror echipe nu mai sunt angrenate in castigarea cupei Stanley !
Deci..probabil o sa ii vezi pe rushii de la Detroit. :p

Probabil..TVR 2 o sa transmita. Semifinale si finala.

Nu mai e ca alta data sa dea Eurosport in direct !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Apr 22, 2003 9:33 am

Mda..incepe campionatul! Am inteles ca meciurile tinute in Helsinki vor fi jucate la Hartwall Areena, 60€ biletul!

http://www.hartwall-areena.com/

Eu sint cu renii, care ultima oara au avut un ghinion mai mare decit noi, romanii, in meciul cu Danemarca..:)

Echipa renilor:

Portari:
Jani Hurme (Florida Panthers)
Kari Lehtonen (Jokerit)
Pasi Nurminen (Atlanta Thrashers

Aparatori:
Toni Lydman (Calgary Flames)
Kimmo Timonen (Nashville Predators)
Marko Kiprusoff (Kloten Flyers)
Petteri Nummelin (HC Lugano)
Ossi Ví¤í¤ní¤nen (Phoenix Coyotes)
Janne Niinimaa (New York Islanders)

Atacanti:
Saku Koivu (Montreal Canadiens)
Olli Jokinen (Florida Panthers)
Tommi Santala (HPK)
Esa Pirnes (Tappara)
Juha Ylí¶nen (Blues)
Teemu Selí¤nne (San Jose Sharks)
Ville Peltonen (Jokerit)
Mikko Eloranta (Los Angeles Kings)
Niklas Hagman (Florida Panthers)
Tomi Kallio (Frí¶lunda)
Antti Miettinen (HPK)
Lasse Pirjetí¤ (Columbus Blue Jackets)
Kimmo Rintanen (Kloten Flyers)
Tony Virta (Sí¶dertí¤lje SK)

:o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 22, 2003 10:08 am

Eu ca mai mereu voi sustine cele doua echipe nationale care odinioara formau marea echipa a Cehoslovaciei.

Asadar...Czech Republic si Slovakia !

Republica Ceha joaca in grupa cu favorita lui Nicholas & Stormy ! Nu ne e frica..o sa batem Finlanda in fatza propriilor spectatori.

Despre pretzul biletelor...uitatzi aici http://www3.soneraplaza.fi/urheilu/mm2003/artikkeli/0,3476,3087,00.html (in partea de jos a paginii)
Eu nu cred ca ajung anu asta la patinuar..asa ca ma voi uita la televizor. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ciuc » Mar Apr 22, 2003 10:49 am

He.ee.... Campionatul nu mai e ca inainte...

dar e misto...

Eu voi sustine in continuare echipa Marelui Vecin de la Rasarit... Ca eram mic si ma uitam pe rusi la hochei.. numai ca atunci castigau invariabil rusii.. acum s-au mai schimbat socotelile.

Mosule, macar o semi sa vedem impreuna..

Am presimtirea ca Rusia va lua anul asta aurul...
MEDIIIIIC!!!! astaaaa.... NUUURSE!!!!!!!
ciuc
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 22, 2003 11:05 am

ciucule , la fel ca si la Olimpiada de la Salt Lake City...vom vedea impreuna cel putin o semifinala si finala.
Insa doar cu o conditie ! Indiferent de echipele care vor juca...sa vii cu steagul Uniunii Sovietice ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Apr 22, 2003 1:03 pm

Rushii nu au nici o sansa! Echipa este tinara, nu au experienta..plus ca joaca pasiv...ca intotdeauna...niste papagali!

Batalia se va da intre Cehia, Canada, Slovakia si Finlanda. Suedezi cu toate ca au luat bronzul ultima oara, nu cred ca mai sint ceva de capul lor...sa nu mai vorbesc de "tarile fantoma": Latvia, Japonia, etc...:D

Later Edit:

Doar ce am citit ca la cehi nu joaca Jaromir Jagr si Robert Lang..cool..:o

Suedezii ramin fara Niklas Lidstrí¶m si Tomas Holmstrí¶m, USA fara Chris Chelios, si de la rusi sta pe bara Aleksei Yashi..ca-l doare capul..*lol*

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde cristane » Mar Apr 22, 2003 7:51 pm

Eu tin cu SUA si Canada... **==

Mare pacat ca nu se televizeaza... era misto cind dadea Eurosportul tot turneul.

Ca veni vorba de NHL, n-o sa-i vedem doar pe cei de la Detroit, (ma rog, "vedem" e putintel cam fortat), ci si pe cei de la Rangers... adica Mike Richter (daca nu mai e accidentat), Pavel Bure, Eric Lindros, Marc Messier sau Pavel Nedved...
cristane
Junior Member

1876

Mesajde baixinho© » Mar Apr 22, 2003 8:16 pm

Sa ma fac si eu util

Sambata, 26.04, Grupa B, SUA-Danemarca, la Tampere
Sambata, 26.04, Grupa D, Cehia-Slovenia, la Helsinki
Sambata, 26.04, Grupa C, Canada-Belarus, la Turku
Sambata, 26.04, Grupa B, Elvetia-Rusia, la Tampere
Sambata, 26.04, Grupa D, Austria-Finlanda, la Helsinki
Sambata, 26.04, Grupa C, Letonia-Suedia, la Turku
Duminica, 27.04, Grupa B, SUA-Elvetia, la Tampere
Duminica, 27.04, Grupa A, Germania-Japonia, la Helsinki
Duminica, 27.04, Grupa C, Canada-Letonia, la Turku
Duminica, 27.04, Grupa B, Rusia-Danemarca, la Tampere
Duminica, 27.04, Grupa A, Ucraina-Slovacia, la Helsinki
Duminica, 27.04, Grupa C, Suedia-Belarus, la Turku
Luni, 28.04, Grupa A, Slovacia-Japonia, la Helsinki
Luni, 28.04, Grupa D, Finlanda-Slovenia, la Tampere
Luni, 28.04, Grupa D, Cehia-Austria, la Helsinki
Marti, 29.04, Grupa B, Danemarca-Elvetia, la Tampere
Marti, 29.04, Grupa A, Germania-Ucraina, la Helsinki
Marti, 29.04, Grupa C, Belarus-Letonia, la Turku
Marti, 29.04, Grupa B, Rusia-SUA, la Tampere
Marti, 29.04, Grupa D, Slovenia-Austria, la Helsinki
Marti, 29.04, Grupa C, Suedia-Canada, la Turku
Miercuri, 30.04, Grupa A, Slovacia-Germania, la Helsinki
Miercuri, 30.04, Grupa D, Finlanda-Cehia, la Turku
Miercuri, 30.04, Grupa A, Japonia-Ucraina, la Helsinki
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Stormy Lady » Mie Apr 23, 2003 12:27 pm

YEEEEE!!!!! un deliciu pentru Stormy, daca intr-adevar vor fi transmisiuni la tv! Abia astept sa aflu si eu ce-i aia un meci de hockey! (n-am urmarit nici unul pana in prezent!!!!!! INCREDIBIL!!! )
.......si campionatul e in Finlanda....asta da bucurie! M-am saturat de Eurosport, astia dau numai tenis, snooker si alte chestii care nu ma intereseaza.....si m-a apucat asa un dor de Matti Hautamaeki, Janne Ahonen, Arttu Lappi etc etc etc....dar lasa , ca si hockey-ul e bun, nu?
Moshule, sa ma mai inveti cate ceva, sa nu mai fiu asa de incuiata! Vad ca esti mare fan al acestiu sport! Stii cumva vreu site un pot vedea poze cu toti jucatorii?
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mie Apr 23, 2003 1:24 pm

Toti jucatorii?!?!?! Din toate timpurile??? Sau numai de la Mondiale?

Oricum, vezi pe http://www.nhl.com, ca ai o groaza de linkuri acolo, catre toate echipele din liga profesionista nord-americana.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 23, 2003 2:02 pm

Stormy citeste tot ce scrie in acest post !
(ce scrie mai jos am scris eu mai demult..dar mai zic o data pt. Stormy....poate se va indragosti de acest sport)

The Coolest Game on Earth ! Asta este sigla ligii profesioniste de hockey pe gheatza din AMerica de Nord ! NHL !
Un sport...care imi place enorm de mult,se afla imediat dupa basket in topul preferintelor mele !
Reguli : offside este atunci cand jucatorul intra inaintea pucului...in trimea adversa,delimitata de lina albastra
degajare interzisa este cand pucul trece peste 2 linii ,si nici un jucator nu se afla acolo pt. a intra in posesia lui.
Nu se fluiera degajare interzisa atunci cand echipa ce degajaza pucul se afla in inferioritate numerica
faulturi sunt mai multe tipuri de faulturi pt. care se primeste penalizare ; nu le stiu denumirile foarte bine nici eu....dar daca ma uit la un meci stiu despre ce e vorba !

De asemenea sa mai precizam ca hockeyul se joaca 5 la 5 .plus portari ! Jucatorii pot fi eliminatzi,dupa gravitatea faptelor...2 sau 5 minute.
Daca un jucator al unei echipe este eliminat...spunem ca echipa respectiva se afla in inferioritate numerica. Iar echipa adversa..in superioritate numerica. Daca echipa in superioritate inscrie....jucatorul eliminat reintra pe teren,.

Hockeyul este cel mai solicitant sport din lume...de aceea jucatorii nu rezista mai mult de 2-3 minute pe gheatza. Astfel ei se schimba foarte des. O echipa are in general la dispozitzie 4 linii....adica 20 de jucatori de camp !
Mai revin si cu alte detalii..pe masura ce imi amintesc !

Inca cateva lucruri despre hockey :

Se spune ca portarul reprezinta 90 % din valuarea unei echipe. Un portar de valuare poate castiga un meci..ba mai mult..un intreg turneu. Elocvent in acest caz este Dominik "The Dominator" Hasek...portarul ceh care a adus de unul singur medalia olimpica de aur...Republicii Cehe,la Olimpiada de iarna de la Nagano 1998.
Daca atzi vazut la viatza voastra vreun meci de hockey...poate atzi sesizat cu cata dragoste este inconjurat portarul de catre totzi coechipierii. La finalul unui meci...totzi se reped la portar si il felicita prin acel gest devenit celebru pentru hockeysti....il bat cu mana in cap,peste casca. :p

Hockeyul este cel mai colectiv sport de echipa. Daca la fotbal,handbal sau basket potzi face fente,driblinguri ...pentru a trece de adversar...in hockeyul pe gheatza acest lucru este aproape imposibil. De cele mai multe ori...se intampla ca pucul sa treaca de adversar...dar nu si jucatorul ! :)
De aceea se joaca in pase. Pasele sunt foarte importante. Pasa decisiva este la fel de bine cotata ca un gol..in hockey. Ba mai mult...si cel care a pasat ..celui care a dat pasa decisiva..este considerat pe picior de egalitate cu marcatorul.
Deci...in clasamentul realizatorilor....cate 1 punct primesc : marcatorul,primul pasator si al doilea pasator.

Daca o echipa da gol in superioritate se numeste...power play goal. Daca o echipa da gol in inferioritate se numeste ...short handed goal.

Penalizari se dau pentru : tinere cu crosa,barare cu crosa,piedica cu crosa,batai intre jucatori,obstructionare. Au denumiri ilustrative in engleza...dar nu mi le amintesc. Tre' sa mai vad un meci..ca sa imi vina in minte.

La nivel de echipe nationale...cei mai titrati sunt Uniunea Sovietica. Sovieticii au posedat,de-a lungul timpului,cea mai celebra scoala de hockey. Au dat...zeci si zeci de jucatori de supervaloare.
La nivel de echipe de club...cel mai puternic campionat este National Hockey League ..pe scurt NHL....liga profesionista nord-americana. Aici evolueaza echipe din USA (ex : Boston Bruins,Detroit Red Wings,Colorado Avalanche,Los ANgeles Kings,St.Louis Blues) si echipe din Canada (ex : Montreal Canadians -echipa de suflet a lui Aliosha,Vancouver Canucks,Calgary Flames).
Tin minte..un caz celebru. Cand pe la sfarsitul anilor 70..un jucator sovietic de mare valuare (Sasha Fetisov...care in acest moment antrebneaza nationala Rusiei) a dorit sa plece in USA. Pentru acest lucru a fost amenintat de guvernul comunist de la Kremlin....cu deportarea in Siberia !!!

La momentul actual...Rusia nu mai este marea forta de odinioara. Acum..se pare ca in prim plan sunt nord -americanii (ultima finala olimpica : SUA vs. Canada) dar si scandinavii (Swerige & Suomi) . Si sa nu-i uitam pe Cehi : campionii olimpici de la Nagano...si de 3 ori consecutiv campioni mondiali in ultimi ani . Acum vreo 2 ani..tin minte ca in finala campionatului mondial Cehia a jucat cu Slovacia ! :p

Ca jucatori...preferatzii mei sunt : Jaromir Jagr (nr. 68 de la Washington Capitals..si in echipa Cehiei.....poarta 68...in cinstea Primaverii de la Praga din 1968...cand stim bine ce au facut rusii (baga-leash pula) saracilor cehi )
Theo Fleury de la Detroit Red Wings si Canada....omul fara dintzi in gura. Intrebat de un reporter de ce la banii sai nu isi pune dintzi...a raspuns : "Nu are rost..ca oricum mi sparg la fiecare meci ! Am sa imi pun cand ma las de hockey ! " :p
Peter Forsberg de la Colorado Avalanche si Suedia.
Si bineinteles portarul celor de la Colorado Avalanche si al nationalei Canadei : Patrick Roy (se pronuntza roa in Canada de limba franceza si roi in Canada de limba engleza).

Cea mai celebra ura intre doua formatzii ,in hockeyul mondial ....bineinteles...Statele unite ale Americii vs. URSS (Russia)

Stormy....sper sa itzi fie pe plac acest mic comentariu al meu...referitor la hockeyul pe gheatza....un sport pe care eu il iubesc foarte mult.
Am sa mai revin..si cu alte amanunte,legate de acest minunat sport.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 23, 2003 2:09 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Cea mai celebra ura intre doua formatzii ,in hockeyul mondial ....bineinteles...Statele unite ale Americii vs. URSS (Russia)

...inseamna ca n-ai vazut meciuri cehoslovacia vs urss...
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Apr 24, 2003 7:16 am

In meciul de "antrenament" de ieri, din Turku:
Finlanda - USA 4 -2 (0-0,2-1,2-1)

:o

Nicholas_Alex
Junior Member

first day

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 27, 2003 10:38 am

La Tampere Ice Hall , Danemarka a invins surprinzator USA cu 5-2. Incredibil ! M-am uitat pe lotul american...si din pacate au venit cu o echipa de mana a 7 a. Nici un jucator cunoscut. Probabil doar rezerve ale echipelor din NHL.
Cand zic 5-2 si Danemarka...la ce va duce gandul ? :p

Nici rusii nu au o echipa stralucita....exceptandul pe Ilya Kovalchuk .

Finlandezii oameni seriosi..am impresia ca au venit cu cea mai puternica echipa.

Oricum..vom avea un campionat frumos ca intodeauna....chiar si acesti jucatori necunoscutzi practicand un hockey de mare spectacol...si dand tot ce au mai bun pentru a prinde si ei un tren catre NHL.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Apr 30, 2003 8:37 am

Danemarca - Elvetia 2-6

Ce-a mai mare surpriza a turneului! Cine dracu ar fi ghicit ca Danemarca si Elvetia se bat pentru locul doi din grupa?? USA a pierdut la amindoua...ce-o fi cu aia?:o

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Mai 02, 2003 7:36 am

Finlanda - Cehia 1-2

Cum dracu este posibil asa ceva??? In tot meciul, cehii au jucat 18 minute fara toti jucatori pe gheata, si renii aia prostii nu au dat nici un gol!! Lovituri la poarta nu au avut mai deloc, sau au tras din unghiuri mici or direct in portarul ala ceh, Tomas Vokoun..sau cum il cheama!!

Dar finlandezii au pierdut intotdeauna cehilor..asa ca ce ma cert eu singur aici...:mad:

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Vin Mai 02, 2003 10:59 am

Moshule, multzam fain, nu credeam ca ai avea rabdare sa-mi explici atat! Se vede cand e vorba de pasiune adevarata! ;)
totusi, am o nelemurire.....se mai da la televizor? Eu tot rasfoiesc toate programele si nu dau de nici un hochey....e nashpa, cand vroiam si eu sa vad......Ma lamureste cineva?
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport