Prima data...

ce-a fost pe Muzici o data

Prima data...

Mesajde MasterGz » Vin Feb 28, 2003 1:46 am

Care'i primul abum de rap care l'ati ascultat...si care album/artist v'a impresionat atat de tare incat ati devenit rapperi?
Eu zilele astea am devenit nostalgic cand am ascultat "The Chronic" a lu' Dre. Prima data l'am ascultat prin 93-94 si m'a impresionat atunci asa de tare incat am cam renuntat la orice alta preferinta muzicala. Desi gusturile mele in materie de rap s'au mai schimbat...."The Chronic" ramane pentru mine cel mai bun album...ever.

It's like this and like that.....so just chill 'till the next episode.
MasterGz
Junior Member

Mesajde b0mber » Sâm Mar 01, 2003 2:24 pm

in 95 am facut rost de albumele 2 si 3 Cypress Hill:Black Sunday si Temples of Boom.cam de atunci am inceput sa ascult muzica asta;la inceput in combinatie si cu alte genuri muzicale,dupa aceea numai rap...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

hehehe !!!

Mesajde KOndamnat » Lun Mar 03, 2003 4:38 pm

...cu Cypress Hill - Temples of Boom am inceput shi yo... a urmat o caseta Masters of Rap... ce vremuri....
KOndamnat
Junior Member

Mesajde sadox » Mar Mar 04, 2003 11:56 pm

Nu shtiu cum s-o zic da yo m-am apucat de ascultat rap shi hh prin vara lui 97' shi nu c-ash vrea sa fur ideea altora:) da shi yo am ascultat prima ora Cypress Hill numai ca eu am ascultat albumu' Skull and Bones care pur shi simplu m-a dat gata.Pana atunci ascultam tot felu da genuri cum ar fi:dance'u techno,houseu,insa din vara lu' 97 incoace am dat-o shi-o dau in continuare pe rap shi hh till i die.Pace!

How the fuck can i be white,i don't even exist!
sadox
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Mar 07, 2003 11:31 pm

Primul album rap autentic l-am ascultat in 1996: Nas - It Was Written! In ceea ce priveste rapul romanesc, am inceput, ca tot romanul, cu Mafia (prin 1995 parca) si am continuat cu nenumarate compilatii aparute in perioada de glorie a rapului romanesc (1996-1999)!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde b0mber » Sâm Mar 08, 2003 12:49 am

primul album romanesc de hip-hop pe care l-am ascultat a fost poezii pentru pereti-parazitiii in 95...desi e o mizerie,mi-a placut mult la vremea respectiva..dupa aia au venit racla si bug mafia plus,vorba lu' adevarapper,toate compilatiile ulterioare...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde sica » Mar Mar 18, 2003 2:53 pm

Primul album hip-hop a fost "My Soul" - Coolio. Dupa care a urmat "Deasupra tutror" - Mafia shi "Suta" - Parazitii...dupa Deasupra tuturor eram inebunit.
..capu sus
sica
Junior Member

Re:

Mesajde gutza36 » Mar Mar 18, 2003 6:31 pm

Initial trimis de KOndamnat
... a urmat o caseta Masters of Rap... ce vremuri....

..excelent! presupun ca este vorba de compliatia a carei prima piesa se intitula 'definition of F**K' :p

..primu' tape ascultat a fost in ´91 - too legit to quit de la mc hammer.. ca sa citez: "ce vremuri.." .. he he..
..in acelasi an am descoperit cypress hill care mi-au captat atentia in mod deosebit, urmand sa fie formatia preferata pentru urmatorii 12++ ani :D
.. in ´93 a urmat wu-tang, beastie boys s.m.a... and the finest of all in ´96 cand am cumparat compliatia marpha vol.1 si am auzit "prima piesa ´in jur´ trasa pe magnetofon".. 1hope,1love!

peace'n'out
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Mar 18, 2003 10:33 pm

Primul album a fost Black Sunday,iar in aceeasi perioada rap-sodia efectului defectului.Au urmat Getto Daci - Daciada,Delikt - Fara Numar si un pic de Mafia de care insa mam saturat repede.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

.........

Mesajde genETICU » Mie Mar 19, 2003 2:19 am

Bai fratzilor..yo unu cand am ascultat prima shi prima data rap...
a inceput cam in halu urmator:
1-mafia..prin 95
2-am rupto pah parazitzii-nimic normal shi suta
3-rapsodia efectului defectului...cei care te calca pe cap
4-daciada...

shi din afra au fost cam asha:
1-2pac
2-dre-the cronic..shi roots antology
3-nas-illmatic..stillmatic..nastradamus
4-methodman+redman
5-ludacris
6-DMX
shi ar fi mai multzi de scris......

oricum cred ca raman pe RAP......daca nu mai scoate Adrian un album 2....(just kittin')
shi asta a fost doar inceputu'...ashtept sa se deschida un subiect..cam ce ascultam acum cand ii shtim pe majoritatea..
KEEP UP THE GOOD WORK....
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
genETICU
Junior Member

Re: Prima data...

Mesajde TheSmoker » Joi Apr 10, 2003 10:08 pm

Primu album de rap pe care l-am ascultat a fost BugMafia-Nascut si crescut in Pantelimon...in 95-96 cand dreaq a iesit...oricum m-am schimbat dpdv al liricii...ata ete pace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Prin...

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 10, 2003 10:17 pm

IMi amintesc ca primul album rap pe care l-am ascultat a fost in 1993. Fugees - Translator crew. INca mai am caseta shi inca imi mai place!!!
Dupa aia au urmat nenumarate "classics" la vremea aceea: Beastie Boys, Run DMC(care se mai asculta).
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Înapoi la De pe muzica