De ce Vama Veche?
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
De ce Vama Veche?
As vrea sa scrieti anumite motive care va determina sa stimati VV ? de ce va place??
- zOOmzet
- Junior Member
oare de ce?pt ca toate versurile lor sunt facute ca pentru mine....pt ca sunt aproape singura trupa adevarata din peisajul romanesc...pt ca pun suflet in ceea ce fac...pt ca nu fak muzika comerciala ,pt ca.....(ash putea sa scriu romane dar cred ca atzi intzeles idee)
- SaDiKa
- Junior Member
cum sa nu ....!!
aveti foarte mare dreptate..in mare parte muzica lor ne reprezinta si intreaga trupa e o echipa de profesionisti ..
si apropo imi pare rau ca raspund asa de greu, la discutii atat de interesante..
si apropo imi pare rau ca raspund asa de greu, la discutii atat de interesante..
- zOOmzet
- Junior Member
Vama veche
Mai da de vama veche nu mai zice nimeni nik?? Fani nimic? Sunt si eu un inceput de fan de ai lor si vreau sa stiu si eu ceva despre ei.. nu vin prin tm??
If I Fall Along The way Pick Me uP and dust me off. If I get too tired to make it be my breath so i can walk
- Asky
- Junior Member
vama veche
imi plac pt ca am 18 ani pt ca in vara asta am sa ma indragostesc ..pt ca mama plange ..ma cheama-n armata ...pt ca imi place ana.....si nu mai am chef azi sa va mai zic alte motive ...multumitzi?
- CHAOSgirl
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc