Cred ca mai multi,sau chiar toti shtiati ca Dea shi Tisha nu cred in Dumnezeu.De Lala inca nu shtiu...in cine crede shi in cine nu,dar vreau sa aud parerile voastre despre chestia asta.
Ca am nishte prietene care nu sunt fane TNT,numai shi numai din cauza asta.(nici pe mine nu ma incanta ,dar....inca sunt fana)
TNT nu cred in Dumnezeu...
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Parerea Mea
Pai eu cred ca acest subiect implica intr`o oarecare masura viata personala a fetelor .. ma rog.. hai sa va raspund si eu la acest subiect .. fetele nu cred in D`zeu? Hmm .. maybe .. de ce? deoarece ele sunt "addicted to rock" ;-) ceva de genu .. dar poate cred.. le`ai cunoscut ? ai vazut tu ca nu cred?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
hmmmm...?
ma uitam pe aici sa vad ce mesaje noi au aparut,cand vad acest theread.am ramas uimita.de ce?pt ca e un subiect absolut....tampit,si va rog sa nu va suparati pe mine.nu inteleg de ce voua va pasa daca sunt sau nu credincioase.da,recunosc,nici eu nu sunt convinsa ca Dumnezeu exista,bine,de fff putine ori s-a intamplat asta.asa cum nu sunt convinsa ca exista multe alte lucruri.va rog nu va suparati:))mi-am dat sie u cu parerea.diana
- shokata
- Junior Member
parerea mea...
parerea mea e k ar trebui sa le lasam in pace... e treaba lor dak cred sau nu in Dumnezeu...c dreaq... e vo unu din voi care se insoara cu ea:)) d va intereseaza c religie au sau dak cred in dumnezeu!?!
) ... shi ma rog de unde sunteti asha siguri k e adevarat?!?!

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
eu am auzit ca tnt sunt sataniste.
defapt, eu cred ca iepurasul de paste le compune melodiile.
defapt, eu cred ca iepurasul de paste le compune melodiile.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Re: TNT nu cred in Dumnezeu...
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Cred ca mai multi,sau chiar toti shtiati ca Dea shi Tisha nu cred in Dumnezeu.De Lala inca nu shtiu...in cine crede shi in cine nu,dar vreau sa aud parerile voastre despre chestia asta.
Ca am nishte prietene care nu sunt fane TNT,numai shi numai din cauza asta.(nici pe mine nu ma incanta ,dar....inca sunt fana)
si ce-i cu asta? care e rostul acestui subiect? :con: vrei tu sa auzi parerile celorlalti? Ce lucruri puerile....chestia referitoare la prietenele astea ale tale...la urma urmei, e treaba lor; tu esti cu treaba ta, tu esti fana, ele nu. Care e problema?
- usualflow
- Junior Member
vai de mine!
io unul sunt total revoltat. daca nici ele nu mai cred in Doamne-Doamne... eu nu stiu ce sa mai fac. Deja le-am dat foc la banda de magnetofon pe care o ascultam de numa-numa! as zice sa faceti si voi la fel.
rock addicted? fuckin shit! e ca si cum ai zice ca Papa e fan Emienem! hai sa fim seriosi! daca isi pune una un cercel in arcada, una in buric si se apuca sa poarte bratari cu tinte si tricouri cu cranii inseamna ca sunt "ROCK ADDICTED"? god damn! mare ti-e gradina Doamne!
in final... O-zone forever (if u know what I mean!)
rock addicted? fuckin shit! e ca si cum ai zice ca Papa e fan Emienem! hai sa fim seriosi! daca isi pune una un cercel in arcada, una in buric si se apuca sa poarte bratari cu tinte si tricouri cu cranii inseamna ca sunt "ROCK ADDICTED"? god damn! mare ti-e gradina Doamne!
in final... O-zone forever (if u know what I mean!)
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1