Imaginea de "Scena"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde Unregistered » Vin Feb 21, 2003 2:59 pm

Io zic ca esti tobaru' ala cu pleata si cioc ..... a? am dreptate?

Initial trimis de unu oarecare

Hai sa iti raspund shi tie shi lu' bortzianu ca am impresia ca faceti parte din aceiashi familie.

1. Bortianu tata, esti un baiat simpatik si nu spun asta asea ca sa ma aflu in treaba dar pe bune, incearca sa nu te mai pui in postura de victima a alora pe care i-am insirat io mai sus. Da-le m..e dar pe limba lor, ca pe limba ta n-o sa inteleaga nici dracu. Incercati sa pricepeti ca pentru tzara asta de cacat muzica occidentala se rezuma la bashinile de pe mtv. Cant de 7 ani prin trupe si crede-ma ca sunt satul sa vad aceiashi handicapati pe la festivale sau cantari in cluburi care acum 7 ani aveau 23 de ani si erau macho man iar aku au 30 sji burta. A trecut vremea cand ne spargeam in bashini cu instrumente si faze de vedete necunoscute. Crede-ma ca am prins vremurile alea si am footut o gramada de ametzite prin toata tzara asta. Mi-a ajuns. Vreau ca munca mea sa fie platita si nu neaparat apreciata de 50 de oameni pe care am inceput sa-i numesc "fugiti de acasa". Asa ca ti-o spun cu drag, deschide ochiii si loveshte-i pe imbecili pe limba lor.

2. Mah bassplayer, piesele alea au fost facute ca sa prinda un contract cu o casa de discuri de cacat din romania. Am cantat de mi-a venit rau progresiv (poate ai auzit de Byron) si tot ce am cashtigat de pe urma asta e un maldar de diplome, o strangere de mana si multe pixde. A trecut vremea aia. Nu ai observat ca ashtia cu hip hopu au pixde mai bune ca noi ? Si inca ceva, Sahara nu canta ALTERNATIV !!!! Muzica alternativa e inventia MTV-ului pentru a denumi muzica unora care nu au fost decat produse ale unor case de discuri in lipsa de idei (ex: Oasis, Cardigans etc). Trupa Sahara canta pop-rock. Punct si de la capat. Daca aveti cantari prin orashul vostru poate ne invitati pe acolo... o punem de una mica.

PS: Bortianule, ia ghici cine sunt ;)

PS2: Mazdrunka.... lasa dreaq forumu' si baga studiu la vocea aia ca ai inceput sa dai pe langa ;). Maine repetitii ;)

Hai pa ca netu costa ;)
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde mazdrunka » Vin Feb 21, 2003 3:47 pm

bortianule :)) (ce dreaq nick mai e sji asta nu shtiu :)) )... dupa cum ti-am spus mai demult, stai mai mult in sala de repetitii si mai putin pe forumuri de cacao. oricum artishtii in devenire sunt totzi de cacao. as fi fost mandru sa spal bude in jermania pe 3000 de para decat sa fac orice altceva in tzara asta de cacat. baga la kap ;)

auzi draga, ai grija ce zici, ca inseamna ca si tu esti de cacao....artistule !!!!
:)))))))))))))))))))))) :P baga la cap ! ;)
mazdrunka

Pentru Domnul Oarecare

Mesajde mazdrunka » Vin Feb 21, 2003 3:51 pm

Auzi artistule ?
vezi ca ma enervezi...
cine vorbea de munca pe intrument....
si cine vorbea de forumuri....
daca te mai prind de azi inainte ca mai dai gherle pe chitara, te dau afara din formatie !!!
eu cel putin fac treaba cand e de facut....
dar hai sa nu ne ponegrim aici pe forum, sa vada toata lumea....
oricum, ma prinsesem de mult ca tu esti ala....
las' ca vorbim noi azi la repetitii.....:D
:)))))))))))))))))))))))))
mazdrunka

Mesajde basstard » Vin Feb 21, 2003 9:30 pm

Sa inteleg ca domnu' Felix e cel care nu se simte roman?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde unu oarecare » Sâm Feb 22, 2003 1:41 am

Initial trimis de Bassplayer
Sa inteleg ca domnu' Felix e cel care nu se simte roman?

Nu ma simt mah... de obicei sunt mai nesimtzit... e bine ca se simt altii.... de culori dubioase (stai linishtit nu ma refer la tine.... e vorba de publicul lui Sorinel Pushtiu).

Te-am poopat ca netu kosta ;)
unu oarecare

Mesajde Greuceanu' » Sâm Feb 22, 2003 3:32 am

Nu ma simt mah... de obicei sunt mai nesimtzit... e bine ca se simt altii.... de culori dubioase (stai linishtit nu ma refer la tine.... e vorba de publicul lui Sorinel Pushtiu).

bai fratzilor eu vreau sa dau un sfat la totzi aia care se cred artisti, si dupa vreo doua luni de cantat la chitra isi pun de o trupa...
..dar ei nu stiu ce vor de fapt sa faca...
dupa aia dau de un preten cu un comp..si vad ca merge sa iei un preset de aici si un ton de acolo..o toba de dincolo..si iese o piesa...
mai studiati bai fratzilor si apoi incercati ceva....asta cu referire si la manelistii aia care stiu sa faca numai rime imperecheate ..asa pe banda...
...lasatile in pula..apucativa de agricultura...sau de fotbal... ca si asa ii plina piata de abureli...
..vine campania electorala...grija....!!!
Greuceanu'
Junior Member

Mesajde basstard » Sâm Feb 22, 2003 6:25 am

Da' tu carei natie simti ca apartii? Sau tu esti un cetatean al Europei ? :D :D Io am scris in albumul de terminare a liceului ca emigrez in Albania si ma fac magnat al oieritului acolo. Au trecut 5 ani de atunci da' inca mai cochetez cu ideea. Vii si tu? Ne asociem si venim dupa aia sa de vindem branza la romanashi (daca nu de pe oaie de pe penteleu ca-i mai hranitoare). Le bagam preturi din top ca sapunu' din Fight Club si cu banii castigati ne gacem magnati ai showbizului romanesc.

Netu costa la tine, la mine face parte din locul de munca.

Munca dauneaza grav sanatatii. Exemplul se poate citi in acest post.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde basstard » Sâm Feb 22, 2003 6:41 am

Initial trimis de Greuceanu'

bai fratzilor eu vreau sa dau un sfat la totzi aia care se cred artisti, si dupa vreo doua luni de cantat la chitra isi pun de o trupa...
..dar ei nu stiu ce vor de fapt sa faca...
dupa aia dau de un preten cu un comp..si vad ca merge sa iei un preset de aici si un ton de acolo..o toba de dincolo..si iese o piesa...
mai studiati bai fratzilor si apoi incercati ceva....asta cu referire si la manelistii aia care stiu sa faca numai rime imperecheate ..asa pe banda...
... lasati-le in pula.. apucati-va de agricultura...sau de fotbal... ca si asa ii plina piata de abureli...
..vine campania electorala...grija....!!!

No, ca te-ai bagat si tu ca muska in kkt!
Ce treaba are sula cu prefectura.....

In alta ordine de idei, Felix, (unu oarecare), la care i-ai trimis minunatul mesaj de bagat in seama, are 7 ani de chitara in spate, a cantat in trupe serioase (By Chance - actualii Bere Gratis, Byron - trupa de progressive care dadea lectii de muzica...)
Nici io nu cant de ieri, am si io 7 ani de bass.
Cine te crezi tu sa il trimiti pe el si pe altii la studiat? Esti mai bun? Canta frate nu da cu papagalu' ca de asta sunteti buni toti.
Daca ai ceva de spus fa-o civilizat, suntem aici sa discutam, sa invatam unii de la altii. Daca ai chef de polemici de coltu' strazii fa-o acolo!
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde unu oarecare » Sâm Feb 22, 2003 1:06 pm

No, ca te-ai bagat si tu ca muska in kkt!
Ce treaba are sula cu prefectura.....

In alta ordine de idei, Felix, (unu oarecare), la care i-ai trimis minunatul mesaj de bagat in seama, are 7 ani de chitara in spate, a cantat in trupe serioase (By Chance - actualii Bere Gratis, Byron - trupa de progressive care dadea lectii de muzica...)
Nici io nu cant de ieri, am si io 7 ani de bass.
Cine te crezi tu sa il trimiti pe el si pe altii la studiat? Esti mai bun? Canta frate nu da cu papagalu' ca de asta sunteti buni toti.
Daca ai ceva de spus fa-o civilizat, suntem aici sa discutam, sa invatam unii de la altii. Daca ai chef de polemici de coltu' strazii fa-o acolo!

Nu te mai ataca frate asea... da-i dreaq de proshti... orice pasare pe limba ei moare... chiar si cioara :). Daca veniti prin bucale cautati-ne. Apropo, e un festival la club a, poate va intereseaza. Oricum ne auzim pe aici... mai mult cu mazdrunka ca ea e mai activa ;).

See ya !
unu oarecare

Mesajde basstard » Sâm Feb 22, 2003 11:06 pm

La festivalul de la club A nu putem merge, chitaristul nostru e in Jermania la castravetzi pt 2 luni.
Cand venim in bucale dam de voi cumva :))
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Feb 23, 2003 12:59 am

La festivalul de la club A nu putem merge, chitaristul nostru e in Jermania la castravetzi pt 2 luni.
Cand venim in bucale dam de voi cumva :))

Rectificare: e la capsuni..
..Am contactat si noi pe cineva din TVR, ne-a spus sa mergem la club A (am auzit ca voi ati fost)..dar uite ca nu putem decat peste vreo 2 luni sa intram iarasi in formula completa..:(... chiar, ai ideea cat mai tine festivalul asta (concurs) ..? ...ma refer la prima etapa..

Bafta!
Bortzianu'

Mesajde mazdrunka » Dum Feb 23, 2003 2:02 am

Initial trimis de Bortzianu'

Rectificare: e la capsuni..
..Am contactat si noi pe cineva din TVR, ne-a spus sa mergem la club A (am auzit ca voi ati fost)..dar uite ca nu putem decat peste vreo 2 luni sa intram iarasi in formula completa..:(... chiar, ai ideea cat mai tine festivalul asta (concurs) ..? ...ma refer la prima etapa..

Bafta!

pai sa-ti raspund eu... o sa tot fie 'prime etape' de-astea pana la 'marea finala' :P....
totul are loc intre 22 ianuarie - 4 iunie
e o chestie de gen festival-concurs-gala....
nici noi nu prea stim mare branza decat ca mergem mai departe....
tot inainte....mandrii pionieri!!!
:))
mazdrunka

Mesajde mazdrunka » Dum Feb 23, 2003 2:04 am

Nu te mai ataca frate asea... da-i dreaq de proshti... orice pasare pe limba ei moare... chiar si cioara :). Daca veniti prin bucale cautati-ne. Apropo, e un festival la club a, poate va intereseaza. Oricum ne auzim pe aici... mai mult cu mazdrunka ca ea e mai activa ;).

See ya !

ce-mi place de voi....la inceput va atacati, acuma sunteti frati!!!!
tot inainte!!!! mandri pionieri!!!!
:))))
;)
mazdrunka

Mesajde unu oarecare » Dum Feb 23, 2003 9:41 am

Initial trimis de mazdrunka

;)

chiulangioaiko !!!!! :p
unu oarecare

Mesajde basstard » Dum Feb 23, 2003 2:17 pm

;)

Pai nu ne atacam draga, ne expuneam parerile in mod civilizat (chiar daca erau divergente), ca de aia e forum. Nu ne-am luat la poole si alte organe... greuceanu' a facut'o si io m-am nervat cu nervii :D

Suntem frati de corzi, el e fratele mai mare ca are 6, io is ala mai mic, am doar 4... da' cat de curand trec pe 5
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde unu oarecare » Dum Feb 23, 2003 5:38 pm

Pai nu ne atacam draga, ne expuneam parerile in mod civilizat (chiar daca erau divergente), ca de aia e forum. Nu ne-am luat la poole si alte organe... greuceanu' a facut'o si io m-am nervat cu nervii :D

Suntem frati de corzi, el e fratele mai mare ca are 6, io is ala mai mic, am doar 4... da' cat de curand trec pe 5

Daca vrei sa treci pe 5 corzi pe Ibanezu ala negru poate ne intelegem cumva ;)
unu oarecare

Mesajde mazdrunka » Lun Feb 24, 2003 4:20 am

he he....
mai baieti mai....
eu am doar doua corzi......:D
merge si asa...inseamna ca sunt cea mai mica.....:P
mazdrunka

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 24, 2003 11:22 am

he he....
mai baieti mai....
eu am doar doua corzi......:D
merge si asa...inseamna ca sunt cea mai mica.....:P

Hi hi ! pai ce, esti coarda????!!! ..:)) hi hi hi hi !!!

... daca te superi, ma oftic!

:)

Bafta!

PS: vad ca in thread-ul asta ..discuta doar sahara cu buricul pamantului... :) fratilor, hai pe Yahoo mess ca ..poate stresam lumea... nu e frumos, pe bune!

..dar e educativ:))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde mazdrunka » Lun Feb 24, 2003 11:08 pm

Hi hi ! pai ce, esti coarda????!!! ..:)) hi hi hi hi !!!

... daca te superi, ma oftic!

:)

Bafta!

PS: vad ca in thread-ul asta ..discuta doar sahara cu buricul pamantului... :) fratilor, hai pe Yahoo mess ca ..poate stresam lumea... nu e frumos, pe bune!

..dar e educativ:))

pai cred ca Sahara se afla pe undeva prin Buricul pamantului.... totusi....:D
mazdrunka

Mesajde basstard » Mar Feb 25, 2003 3:08 am

Daca vrei sa treci pe 5 corzi pe Ibanezu ala negru poate ne intelegem cumva ;)

Vorbim pe mail. As prefera un EDC705 sau un EDB 605
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde unu oarecare » Mar Feb 25, 2003 9:26 am

Vorbim pe mail. As prefera un EDC705 sau un EDB 605

ok ma gasesti pe yahoo cu nick-ul felix_romania
unu oarecare

mitologie

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 25, 2003 10:13 am

pai cred ca Sahara se afla pe undeva prin Buricul pamantului.... totusi....:D

..Uite ce am gasit pe net ..despre Buricul Pamantului (the true story of..:) ):
"Focul {Kundalini} vine de la Dumnezeu {ca reflectare a SfíƒÃ‚¢ntului Duh}. Dumnezeu sta íƒÃ‚®n el; el e Dumnezeu. PamíƒÃ‚¢ntul {Muladhara, v. mai sus} se sprijina pe patru piloni {cele patru petale ale Muladharei} si o osie {coloana vertebrala; canalul central, Sushumna}. Osia se reazema pe un Balaur care se íƒÃ‚®ncolaceste íƒÃ‚®n jurul ei {Kundalini íƒÃ‚®ncolacita íƒÃ‚®n jurul sau, íƒÃ‚®n osul sacru de la baza coloanei vertebrale}. PamíƒÃ‚¢ntul e vegheat la cele patru colturi de patru Serafimi {cele patru calitati sacre ale zeitatii ce guverneaza Muladhara: puritate, inocenta, íƒÃ‚®ntelepciune, bucurie}. íƒÃ…½n centru e un Munte pe care sta Dumnezeu {muntele sacru, sediul lui Kundalini, cunoscut íƒÃ‚®n geografia sacra}. íƒÃ…½n centru este o fíƒÃ‚¢ntíƒÃ‚¢na {Kundalini ca "apa vie"; v.mai jos}. Cerul {Sahasrara, íƒÃ…½mparatia Cerurilor} este sustinut de sapte piloni {cele sapte chakre} paziti de sapte íƒÃ‚®ngeri {cele sapte zeitati ale chakrelor}. Cei sapte íƒÃ‚®ngeri vegheaza asupra lungimii, latimii, adíƒÃ‚¢ncimii, íƒÃ‚®naltimii si centrului Cerului {calitatile chakrelor se regasesc integrate íƒÃ‚®n Sahasrara/Cerul}. PamíƒÃ‚¢ntul este íƒÃ‚®nconjurat de Apa SíƒÃ‚¢mbetei {osul sacru, contine apa vie a lui Kundalini}. Apa SíƒÃ‚¢mbetei este matca tuturor apelor {aici este originea celor trei canale, ca niste ríƒÃ‚¢uri}. Acolo e Cetatea lui Dumnezeu {osul sacru} si Marul rosu {rosul e culoarea lui Ganesha, stapíƒÃ‚¢nul Muladharei}. Apele lumii ies din Marul rosu, se raspíƒÃ‚¢ndesc íƒÃ‚®n lume si se íƒÃ‚®ntorc la Marul rosu {Kundalini se ridica pe canalul central si coboara pe cele laterale}. Marul rosu este Osia PamíƒÃ‚¢ntului. El se gaseste acolo unde e Buricul PamíƒÃ‚¢ntului"."

..asa ca ora de cultura generala...:) adevarul in cazul nostru este cu totul altul..:)
Bortzianu'
Junior Member

Re: mitologie

Mesajde mazdrunka » Mar Feb 25, 2003 11:35 pm

..Uite ce am gasit pe net ..despre Buricul Pamantului (the true story of..:) ):
"Focul {Kundalini} vine de la Dumnezeu {ca reflectare a SfíƒÃ‚¢ntului Duh}. Dumnezeu sta íƒÃ‚®n el; el e Dumnezeu. PamíƒÃ‚¢ntul {Muladhara, v. mai sus} se sprijina pe patru piloni {cele patru petale ale Muladharei} si o osie {coloana vertebrala; canalul central, Sushumna}. Osia se reazema pe un Balaur care se íƒÃ‚®ncolaceste íƒÃ‚®n jurul ei {Kundalini íƒÃ‚®ncolacita íƒÃ‚®n jurul sau, íƒÃ‚®n osul sacru de la baza coloanei vertebrale}. PamíƒÃ‚¢ntul e vegheat la cele patru colturi de patru Serafimi {cele patru calitati sacre ale zeitatii ce guverneaza Muladhara: puritate, inocenta, íƒÃ‚®ntelepciune, bucurie}. íƒÃ…½n centru e un Munte pe care sta Dumnezeu {muntele sacru, sediul lui Kundalini, cunoscut íƒÃ‚®n geografia sacra}. íƒÃ…½n centru este o fíƒÃ‚¢ntíƒÃ‚¢na {Kundalini ca "apa vie"; v.mai jos}. Cerul {Sahasrara, íƒÃ…½mparatia Cerurilor} este sustinut de sapte piloni {cele sapte chakre} paziti de sapte íƒÃ‚®ngeri {cele sapte zeitati ale chakrelor}. Cei sapte íƒÃ‚®ngeri vegheaza asupra lungimii, latimii, adíƒÃ‚¢ncimii, íƒÃ‚®naltimii si centrului Cerului {calitatile chakrelor se regasesc integrate íƒÃ‚®n Sahasrara/Cerul}. PamíƒÃ‚¢ntul este íƒÃ‚®nconjurat de Apa SíƒÃ‚¢mbetei {osul sacru, contine apa vie a lui Kundalini}. Apa SíƒÃ‚¢mbetei este matca tuturor apelor {aici este originea celor trei canale, ca niste ríƒÃ‚¢uri}. Acolo e Cetatea lui Dumnezeu {osul sacru} si Marul rosu {rosul e culoarea lui Ganesha, stapíƒÃ‚¢nul Muladharei}. Apele lumii ies din Marul rosu, se raspíƒÃ‚¢ndesc íƒÃ‚®n lume si se íƒÃ‚®ntorc la Marul rosu {Kundalini se ridica pe canalul central si coboara pe cele laterale}. Marul rosu este Osia PamíƒÃ‚¢ntului. El se gaseste acolo unde e Buricul PamíƒÃ‚¢ntului"."

..asa ca ora de cultura generala...:) adevarul in cazul nostru este cu totul altul..:)

Pai ce, tu n-ai auzit de cele 7 chakre?
Iti recomand... daca n-ai auzit.
Si aici nu e vorba de mitologie. E realitate... :)
mazdrunka

Re: Re: mitologie

Mesajde basstard » Mar Feb 25, 2003 11:45 pm

Ati devenit prea profunzi pt mine.
Ma duc sa ma culc
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: Re: mitologie

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 26, 2003 10:06 am

De cele 7 chakre? Oare am auzit? ...
..cred ca da ..ca de vreo ...11-12 ani ..fac ceva yoga (adaptata la est?)..:)

..credeam ca tu nu stii!!!! :)))

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: mitologie

Mesajde mazdrunka » Mie Feb 26, 2003 10:47 pm

De cele 7 chakre? Oare am auzit? ...
..cred ca da ..ca de vreo ...11-12 ani ..fac ceva yoga (adaptata la est?)..:)

..credeam ca tu nu stii!!!! :)))

Bafta!

He he!!!!!
Te-ai inselat... ;)
Poate facem un subicet pe tema asta.... hi hi...cred ca ar fi MULT mai interesant... ce zici?
Cauta-ma pe yahoo msn ca avem de discutat...;)
mazdrunka

Re: Re: Re: Re: mitologie

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 27, 2003 10:41 am

He he!!!!!
Te-ai inselat... ;)
Poate facem un subicet pe tema asta.... hi hi...cred ca ar fi MULT mai interesant... ce zici?
Cauta-ma pe yahoo msn ca avem de discutat...;)

..Mai mai ...chiar zilnic nu pot ..:)
..un musafir iti vine o data pe saptamana , chiar mai rar in casa..:)
..dar putem sa facem o astfel de chestie ..sa zicem o data pe luna..:)
...merge?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Mar 01, 2003 10:31 pm

Caifas este regele microfoanelor pe bune
Unregistered

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Mar 01, 2003 11:29 pm

Ati fost vreodata la un concert DIRECTIA 5?
Daca nu, rusinicaaaaaa!!!! Mergeti, si veti intelege ce estre cu acel "ceva" care duce publicul in transa!!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde basstard » Dum Mar 02, 2003 2:41 am

Initial trimis de Dreamy_Girl
Ati fost vreodata la un concert DIRECTIA 5?
Daca nu, rusinicaaaaaa!!!! Mergeti, si veti intelege ce estre cu acel "ceva" care duce publicul in transa!!

Asta pentru femelele ce musca la marmelade ieftine.
Aia e muzica pt telenoveliste.
Cred ca ar trebui sa adaugati la thread: Ce ar trebui sa aiba un vocal ROCK pt....
Directia 5 canta muzica onanica
human being/being human
basstard
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma