Pai nu cred ca dresorul te poate ajuta cu problemele care le-ai mentionat tu,doar daca vine sa stea acasa la tine.
Ti-am zis ,trebuie sa stai mult" cu ochii pe el".Despre facut prin casa...eu ,in primul rind am luat covorul din camera si am pus un linoleum(se curata mai usor).Cind il vedeam ca isi "cauta locul" ma duceam imediat la el,il certam, ii dadeam o palma la fund(asta este optional,poate ptr al tau este de ajuns doar cearta) si il scoteam pe balcon(tu poti sa-l duci la locul care la-i pregatit ptr el).Trebuie sa cureti f bine in locurile unde a facut,cu un detergent f puternic mirositor.Despre pat chiar nu stiu(eu le-am permis la i mei sa se urce in pat)cred ca trebuie sa-l dai jos de fiecare data ca-l vezi ca se urca (si binenteles ii zici eternul...NU).Cred ca ,cuvintul NU este f important sa-l faci sa-l inteleaga,cred ca e la fel de important ca,vino aici,sezi,etc.Ca roade papucii si cartile ,imi vin in minte acum vreo doua motive :isi schimba dintii(ii schimba pe la cinci -sase luni) si din plictiseala.Poti sa-i cumperi niste jucarii sau chiar si oase de vita fierte .Aaaa ar mai fii un motiv :daca il bati tu cu papucul sau cu ziarul(se razbuna.

)
Ma opresc aici, daca mai imi vine vreo idee... te anunt..
CIAO