Ca sa fie complet aici va trebui adaugatesi povestle celor 4 pisici ale mele.Eu am avut si am numai masculi.. evident ara crescatorie de mitze in casa adica huoo ..bun..
Primu: l-am primit cadou de inai iunie

Lam avut mai bine de 2 ani.. 2 ani jumate era maidanez desi luat dela sora unei colege de servici a mamei mele. Era invatat afara, destept bun de praga prindea soareci se juca cu ei pe ruma ii manca, la fel si vrabiile le urmarea si sarea din copat de pe creanga cu ele :p Stateam la icneput noapte pe la 11-12 si ma rugam de el sa coboae din pom ceva vreme nu vroiam sa-l las afara.. deci pozne de genu am avut multe. Prima data cand a fugit de acasa nu prea pot sa zic ca era in calduri fiind si micut cred ca din joaca lui si atentiea luata de ceva..si ma rog.. la 50 m de casa l-am gasit dormind in iarba dupa 5 zile, cu ajutorul unor prietene, insa la un an juma a fugit de tot, nu l-am mai avzut deloc.
Al 2-lea: birmanez si el gasit in scara blocului: urcam linistica in casa cand vad un pisic mic si amarat speriat de bombe pe o treapta a scarii. Am urcat l-am luat in brate. Am prins craciunul cu el.. era de groaza piticania aia trebuia sa am grija cum deschid usa la dormitor ca o si tulea in brad

cred ca a reusit totusi a sparga cateva gloguri

Era prin decembrie 2000 cand l-am gasit ,as putea zice si data fixa cand l-am gasit..imi amintesc sa o fii scris intr-un jurnal mai vechi .. iar la sfarsitu lu ianuarie plecam din tara la fel ca si djdiu.. astfel icnat l-am lasat la un coleg al tatalui meu casatorit mai tinerel fara copii ca tot il placea mult. Imi parea rau ca am icneprcat sa-l iau cu mine fusesem la veterinar il vaccinasem tot.. problema a fost un alt vaccin obligatoriu la care trebuia sa-i verifici nujt ce abea dupa o spatamana si nu mai aveam timp mai eau 4-5 zile panala plecare.. asa ca l-am lasat
Al 3-lea: Lasandu-l p-al 2-lea aici am luat altul.. gasisem anunt intr-un ziar si culmea nimerisem la o romanca venita aici casatorita cu ciumegi d-aici etc .. ca si primiidoi avuti (am uitat sa spun) erau roscati tigrati si asta e invatat afara inca il am. (birmanez)
Al 4-lea: L-a gasit fratemio ata vara la Niagara Falls nu am nici o idee cum.. asta. ca rasa este "novegian de padure" daca ati mai auzit de asa ceva

o sa vedeti ca e coada stufoasa ascutit ... siamez sau birmanez nu este nu semana deloc
cam atat, poate nu v-ati plcitisit :p
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.