Daniel@ Gyorfi...schimbare de imagine?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Isi va schimba imaginea Daniela Gyorfi?

Cu siguranta,nu!!!!
1
10%
Da, de ce nu?
1
10%
Cred ca vrea, saraca, da'...nu poate..
8
80%

Voturi totale : 10

Daniel@ Gyorfi...schimbare de imagine?

Mesajde Paparatzzi » Joi Feb 06, 2003 10:42 pm

Ma, se zvoneste prin popo...r ca Daniela si-a schimbat imaginea din ...curva in calugaritza....Pacat ca eu o vad tot timpul prin emisiuni, promovandu-si noua imagine...imbracata tot de la sex shop...Ce parere aveti despre acest lucru? Credeti ca-si va scimba vreodata look-ul, (ca sa-i zicem asa frumos)? Ei cred ca nu...Lupu-si schimba parul, da' naravu ba, zice o vorba pe la noi...vad ca asta nici macar parul nu-l scimba, adica toalele in cazul nostru, ceea ce inseamna ca e inraita rau in ceea ce face...
Vai ce parere aveti?
Paparatzzi

Mesajde catharsis » Joi Feb 06, 2003 11:00 pm

ceea ce e aberant e ca a platit 15.000 $ pentru schimbarea de imagine....
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde basstard » Vin Feb 07, 2003 1:52 am

Ce schimbare de look? Io n-am vast-o pe teveu de mult timp. Se apuca de cantat muzica crestina sau ce vorbiti voi acolo?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Vin Feb 07, 2003 3:31 am

Initial trimis de catharsis

Incearca sa intelegi ca acei bani sint pentru o schimbare de imagine! Nu intelege prin aceasta denumire ca ...nu va mai face ce face de obicei....
Poate fi de la o schimbare a machijului pina la un nou stil de muzica!
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o
demonstreaza zilnic ! :( :)
AIWAMAN
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 10:15 am

Initial trimis de AIWAMAN

Incearca sa intelegi ca acei bani sint pentru o schimbare de imagine! Nu intelege prin aceasta denumire ca ...nu va mai face ce face de obicei....
Poate fi de la o schimbare a machijului pina la un nou stil de muzica!

..DA DA ... pai ea a spus ca o produce MOF (sau ca piesa a fost compusa de Mariusica M....

.Asa ca ... eu cred ca mai multe explicatii ne pot da chiar ei ..Ce zici Mihai?..:))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Draga » Vin Feb 07, 2003 11:35 am

Pai am vazut-o la Teo si singura schimbare de imagine pe care am observat-o e ca parca se imbraca mai normal (blugi si top cu buricu' gol) si ca si-a lucrat muschii burtii (dar din pacate cred ca numai pe aia) ca inainte avea carnea flasca si se mai si dezbraca.... uhhhh... ;i ... ce imagine de cosmar.

Calugarita n-o sa fie niciodata, ca n-o sa i se mai vanda discurile :) da' poate a ajuns la concluzia ca imaginea de "cocota ieftina" (ca numai a "bomba sexi" n-arata) n-o avantajeaza...

Ce zici tu acolo, Bortziene ? La MOF? Poate o fi miscare pozitiva pentru ea, daca se ocupa oamenii de ea cu adevarat... si io astept replica lui Mihai-MOF ... chiar sunt curioasa...
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

knock knock at MOF MOF MOF!!!

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 07, 2003 11:45 am

Initial trimis de Draga
Pai am vazut-o la Teo si singura schimbare de imagine pe care am observat-o e ca parca se imbraca mai normal (blugi si top cu buricu' gol) si ca si-a lucrat muschii burtii (dar din pacate cred ca numai pe aia) ca inainte avea carnea flasca si se mai si dezbraca.... uhhhh... ;i ... ce imagine de cosmar.

Calugarita n-o sa fie niciodata, ca n-o sa i se mai vanda discurile :) da' poate a ajuns la concluzia ca imaginea de "cocota ieftina" (ca numai a "bomba sexi" n-arata) n-o avantajeaza...

Ce zici tu acolo, [B] Bortziene
? La MOF? Poate o fi miscare pozitiva pentru ea, daca se ocupa oamenii de ea cu adevarat... si io astept replica lui Mihai-MOF ... chiar sunt curioasa... [/B]

MOF ! MOF! MOF!! .. aveti vreo legatura???? Sigur ca da ... si cred ca ati ales varianta cea mai buna.... pentru Daniela...
....
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde usualflow » Lun Mar 03, 2003 3:16 pm

vai saraca....... desi e trecuta de mult, e admirabil modul in care se ambitioneaza sa fie mereu in ochii publicului. E tabloul fidel al artistului ratat care se agata de ORICe crede ca l-ar putea ajuta sa mai iasa putin in evidenta....de data asta s-a agatat de Moga, care i-a dat sa cante o piesa veche de doi ani,,, care nu suna totusi prea rau....mai canta si el o bucatica de refren....si i se ridica audienta danilelei...macar din partea celor care se uita la ea sa o mai huiduie putin sau sa mai critice o imbunatatzire de abdomen, piele, oase, par, look sau ce naiba o fi.
usualflow
Junior Member

Mesajde dadius » Lun Mar 03, 2003 4:22 pm

Initial trimis de catharsis

15.000 ? nu cred. sincer!

Numai idiot sa fii sa dai atatia bani si sa arati ............ la fel.

Dar daca e adevarat.....mai bine i-ar fi dat la saraci.

dar inca o data: NU CRED.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Salma » Lun Mar 03, 2003 5:19 pm

Poate sa se imbrace si in Maica Tereza, oricum nu va fi niciodata cantareatza pentru simplul motiv ca nu are voce. DELOC. Asa ca incearca si ea, saraca, sa vanda ce poate, iar cand a vazut ca silicoanele ei nu-si merita banii, a incercat sa faca pe serioasa. Orice, numai sa se scrie in ziare despre ea. Jalnic.
Salma

Mesajde vali » Lun Mar 03, 2003 5:33 pm

cui ii pasa de danieal steorfi?
some people deserve to die
vali

Mesajde basstard » Lun Mar 03, 2003 6:35 pm

Lui Daniel Stiorfi!
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde drama_queen » Lun Mar 03, 2003 6:52 pm

e groaznica oricum s-ar imbraca, oricum s-ar vopsi si orice ar face...tot Daniela Steorfi ramane...
"Silvia!"/ "Yes, Mickey!"/ "How do You call your lover boy?"/"Come here, lover boy!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
drama_queen
Junior Member

Mesajde basstard » Sâm Mar 22, 2003 5:17 pm

Am vazut diva pe Acasa TV (asteptam sa imi inceapa telenovela :) )la de 3 x franzela.
S-a dovedit la fel de vulgara/increzuta/prosta/jenanta ca intotdeauna. Nu am prea observat schimbarea de imagine, probabil ca i-au mai cazut sanii si s-a adancit celulita.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde olix » Sâm Mar 22, 2003 6:47 pm

pai nah .. are si ea acuma piesa facuta de Marius Moga, dansatori .. nah .. cica e o schimbare .. dar lumea va ramane cu aceeasi idee despre ea .. deci .. cam dejeaba
olix

Mesajde monk » Sâm Mar 22, 2003 7:08 pm

.... hmm ... cica schimbare .... poate la haine ....

Hai sa ne dam chiloteii jos (remember) :D

Eu unu cred ca nu prea are ce sa schimbe.....
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde OLiX » Sâm Mar 22, 2003 7:22 pm

pai asta e, ca ea chiar nu are ce schimba .. asa a fost .. asa va ramane
OLiX
Junior Member

daniela ghiorfi

Mesajde oana » Dum Mar 23, 2003 1:15 am

Nu cred ca o puteti judeca dupa cum arata sau dupa cati bani a cheltuit sa-si schimbe look-ul, ideea este ca se straduie sa ramana in atentie si acest fapt este de admirat.Are vointa si cred ca are si admiratori de vreme ce se dicuta despre ea.
oana

Re: daniela ghiorfi

Mesajde monk » Dum Mar 23, 2003 12:17 pm

Initial trimis de oana
Nu cred ca o puteti judeca dupa cum arata sau dupa cati bani a cheltuit sa-si schimbe look-ul, ideea este ca se straduie sa ramana in atentie si acest fapt este de admirat.Are vointa si cred ca are si admiratori de vreme ce se dicuta despre ea.

Chiar ca are vointa ... dar una ca ea nu poate face nimic pentru a schimba lookul ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Dum Mar 23, 2003 1:10 pm

Oricum, eu sunt de parere ca orice schimbari de look ar face tot penibil ar arata, asa ca nu merita osteneala. Cred ca cel mai bun lucru pe care l-ar face ar fi sa renunte la muzica. Oricum nu are nici un fan!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Re: daniela ghiorfi

Mesajde cubu » Lun Mar 24, 2003 4:26 pm

Initial trimis de oana

Asta vezi tu de admirat la un pretins cantaret? Look-ul? Straduinta de a ramane in atentia publicului? Ce zici de orele de repetitie pe zi? Ce zici de talent? Astea chiar nu conteaza? Lucruri pe care nu cred ca le face ea asa cu mult elan... Oricum, poa' sa schimbe 10000 de look-uri, tot penibiloasa ramane... Nu pot sa uit pozele din PLAYBOY!!! :bleah:
indescifrabil
cubu

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii