De ce...?
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
De ce...?
De ce...apare la TV Mihai Alexandru ( sotul/compozitorul Nicolei)cu o chitara in mana?
In piesa care a castigat preselectia pt. Euroviziune nu exista nici macar o nota cantata pe chitara. Asa ca nu vad rostul ca el sa apara in trupa cu chitara in mana.Si mai se si agita ca sifonul pe deasupra! Nu inteleg de ce apar si ceilalti 2 (clapar si DJ) dar ma rog ......
E dea dreptul enervant. Imi aminteste de Modern Talking.Asa apareau ei la vremea lor. Unul canta iar celalalt tinea o chitara aiurea in mana.
P.S. Nu am nimic cu Nicola si "band'ul" (vorba vine) ei.Chiar ma bucur ca merg ei si nu altii (mai rai).
In piesa care a castigat preselectia pt. Euroviziune nu exista nici macar o nota cantata pe chitara. Asa ca nu vad rostul ca el sa apara in trupa cu chitara in mana.Si mai se si agita ca sifonul pe deasupra! Nu inteleg de ce apar si ceilalti 2 (clapar si DJ) dar ma rog ......
E dea dreptul enervant. Imi aminteste de Modern Talking.Asa apareau ei la vremea lor. Unul canta iar celalalt tinea o chitara aiurea in mana.
P.S. Nu am nimic cu Nicola si "band'ul" (vorba vine) ei.Chiar ma bucur ca merg ei si nu altii (mai rai).
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: De ce...?
Initial trimis de dadius
De ce...apare la TV Mihai Alexandru ( sotul/compozitorul Nicolei)cu o chitara in mana?
Exista mai multe note cantate la chitara.
El se agita ca sifonul ca sa nu dea impresia de playback
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: De ce...?
Initial trimis de copiutzu
[B]
Exista mai multe note cantate la chitara.
B]
inseamna ca eu sunt : sau surd sau tampit:o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: Re: Re: De ce...?
Initial trimis de dadius
inseamna ca eu sunt : sau surd sau tampit:o
Eu ma gandeam ca poate ai fost neatent.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
de ce
De ce se zice ca superman este asa de destept daca isi ia chilotzii peste pantaloni?
De ce magazinele deschise non-stop au incuietori?
De ce se agita ala la chitara?
De ce "prescurtare" e un cuvant asa de lung?
De ce avioanele nu sunt facute din acelasi material ca si cutiile negre?
De ce nu pot scapa de bumerangul vechi ca sa imi cumpar unul nou?
Pai toate intrebarile astea au un raspuns comun:
De trei ori femeie cu Mihaela Tatu
De ce magazinele deschise non-stop au incuietori?
De ce se agita ala la chitara?
De ce "prescurtare" e un cuvant asa de lung?
De ce avioanele nu sunt facute din acelasi material ca si cutiile negre?
De ce nu pot scapa de bumerangul vechi ca sa imi cumpar unul nou?
Pai toate intrebarile astea au un raspuns comun:
De trei ori femeie cu Mihaela Tatu
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
-
ja sam pitbull - Junior Member
Re: de ce
..sa stie lumea ca barbatul nicolei e unul real..ca exista , e frumos, spumant si .. nu virtual. ..motive pot gasi.
..poa' ca din sete de recunoastere ( nu-l recunoaste lumea pe strada) ..e o boala nasoala la artisti ..Doamne feri!
..
..poa' ca din sete de recunoastere ( nu-l recunoaste lumea pe strada) ..e o boala nasoala la artisti ..Doamne feri!
..
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Re: Re: Re: De ce...?
Initial trimis de copiutzu
Eu ma gandeam ca poate ai fost neatent.
Cineva ne tot pupa pe chelie...in acest caz pot sa afirm ca de la atata pupat chelia ne este plina de saliva...
- lory
Re: Re: Re: Re: Re: De ce...?
Initial trimis de lory
Cineva ne tot pupa pe chelie...in acest caz pot sa afirm ca de la atata pupat chelia ne este plina de saliva...
Ok. O sa iti cumpar un prosop.
Pana atunci, nu-ti mai scoate caciula.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: De ce...?
Initial trimis de dinu
D-aia !
"De ce nu mai e la fel cum era?
De ce m-am lasat atins de mana ta?
De ce norii grei nu vor sa plece?
De ce in sufletul meu e gol si rece?"
(DIRECTIA 5-"De ce")
Na ca iar va exasperez cu D5!!!! POarca am mai spus o data:Ii ador pana la nebunie si inapoi!!!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Initial trimis de Dreamy_Girl
(DIRECTIA 5-"De ce")
Na ca iar va exasperez cu D5!!!! POarca am mai spus o data:Ii ador pana la nebunie si inapoi!!!
Fa obsedato!!!!!! mai lasa-o naibii din gura DIRECTIA (Adica CArma/parama) ... hirai a naibii de cotoharla!
- Unregistered
(DIRECTIA 5-"De ce")
Ai o problema grava de stabilitate emotionala si sigur suferi de L.A.P.O. , nu? recunoaste.
Pentru Dadius, vorbim oricum la noi pe forum cumva, dar ca sa stie si restul... Ceea ce e chitara, cumva , pe undeva la NIcola se numeste tot calculator. A aparut un program misto, care face niste bucati de chitara de intepenesti, ZICI CA E REALA. Ce-ai vrea Dadius sa il aratam cu degetul noi astia de pe recording ca foloseste sampling si Hip Hop E-jay?. Lasa omul sa treaca drept chitarist mare.
Alta faza scarboasa la el e asta. Ati vazut cate fumuri are pentru cacatul de muzica pe care il face? Si acuma voi spuneti . Pai da ba boule da de ce a castigat Eurovisionul.
Pentru ca a existat o lipsa de alternativa profunda... si (sau) pentru ca a dat pretul corect.
Sa mor eu, traim niste vremuri de real cacat, de fapt plagiind o frumoasa vorba a celor de la Parazitii viata e de cacat, si industria muzicala romaneasca e plina de viata. Ce dracu ma din cata muzica sa face la noi a ajuns nicola sa fie considerata cea mai buna, si cacatul ala de preselectie s-ar putea spune ca arata elita muzicii romanesti ? cum se intampla in afara. Baga-mi-ash ceva in mormolocii, orangutanii, chiflele alea care au facut preselectia la Eurovision ,care au facut-o si la Mamaia si care o sa conduca din umbra muzica romaneasca. Citeam pe undeva pe forum pe aici la unul din colegii mei (mare vorba, mare filosof, adevarat omul) :
Marele castig al celor ce conduc muzica romaneasca este faptul ca a prostit poporul ca ceea ce e pe piata acum este elita muzicii, si ca mai biune de ceea ce pot ei produce nu se poate. Ratatii dracu'. La ei e vorba numai de bani, de cascaval. Il au asigurat cu tampitii de artisti cu care au semnat si care prin faptul ca sunt tampiti si nu au nimic in comun cu muzica, nu au nici pretentii materiale. Pe cei care stiu cate ceva nu-i pot prosti. Iar astia din urma cand fac pe dracu in 16 si reusesc sa faca si ei ceva sa se faca cunoscuti ii anihileaza repede pentru ca reprezinta un pericol la adresa banutului lor. In general regula de a ajunge cineva chiar si in muzica e : ORI ESTI CEL MAI BUN,ORI IL TERMINI PE ALA CARE E MAI BUN CA TINE. Astia se incadreaza in categoria a doua .
De aceea:
- avem o muzica de cacat
- nu avem o formatie comparabila cu ceva din afara
- nu vedem un concert serios in Romania (ca in afara)
__---___ apar mutatii si mutantii de Nicola si barba-su ca si castigatori Eurovision Romania.
- Darec
Poate ca vrea sa-si aminteasca de vremurile cand canta intr-adevar muzica buna si cand nu dadeau pe spate toti in fata uneia care sa chinuie de vreo 20 de ani sa se lanseze si ne-a vazut acum mai fraieri. Pe cand Silvia Dumitrescu la Eurovizion, ca si aia are barbat chitarist si meserias?
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
Re: Re: Re: Re: De ce...?
Initial trimis de Unregistered
Fa obsedato!!!!!! mai lasa-o naibii din gura DIRECTIA (Adica CArma/parama) ... hirai a naibii de cotoharla!
"Obsedata", ai zis? "Voi fi aproape/Voi fi acolo/Voi fi mereu in urma ta/Eu voi fi in orice zi/ OBSESIA"!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ca ti-am zis-o si eu.
Apropos, doamna mamitica dumitale nu te-a-nvatat ca nu-i frumos sa vorbesti cu "fa" si cu "cotoharla"???????
-
Re: Re: Re: Re: Re: De ce...?
"Obsedata", ai zis? "Voi fi aproape/Voi fi acolo/Voi fi mereu in urma ta/Eu voi fi in orice zi/ OBSESIA"!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ca ti-am zis-o si eu.
Apropos, doamna mamitica dumitale nu te-a-nvatat ca nu-i frumos sa vorbesti cu "fa" si cu "cotoharla"???????
iti mai zic odata ca sa-ti intre in cap poate
Ai o problema grava de stabilitate emotionala si sigur suferi de L.A.P.O. , nu? recunoaste.
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce...?
Initial trimis de Unregistered
iti mai zic odata ca sa-ti intre in cap poate
Dar asta nu era un motiv sa ma cataloghezi drept "cotoharla", totusi!!!!!
-
Re: De ce...?
Bah, da' v-ati abatut rau de la subiect... Intr-adevar, sunt cateva acorduri de chitara in piesa aia (ca or fi facute pe computator sau nu, nu-mi dau seama). Cat despre Modern Talking, sunt penibiloshi, nu mi-au placut niciodata, dar baietzashul ala chiar canta la chitara, nu tre' sa se auda "djin djin" ca sa-ti dai seama... Sunt o gramada de efecte.
-
cubu - Mesaje: 6237
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii