feat-uri

ce-a fost pe Muzici o data

feat-uri

Mesajde c3lia » Joi Feb 13, 2003 4:21 pm

Voi ce zicetzi d feat-urile astea?shi nu ma refer la chestii de genu "what the beat"(em&meth&clue&royce) sau rapperi din vest & rapperi din est. atata timp cat rappaie intre ei bravo lor,e ok. numa' k am observat k se amestek tot mai mult shi in alte genuri muzikle. cateodata suna chiar bene-exemple sunt cu caru':parazitii&vdv ;vdv&k-gula&ganja ; em&marilyn manson ; ja rule&metallica ; limp bizkit&dmx&red&methodman ; redman& pink.........cam aici vroiam sa ajung...red&pink am trecut cu vederea,nu prea are treaba ea cu hip-hopul dar merje....da ce ne facem cu rahaturi de genu redman feat. aguilera.nu e cumva prea mult? e k shi cum hip-hopul depasheshte anumite bariere dar eu nu-mi pot da seama dak e vorba d o evolutzie sau din contra...cine shtie unde se va ajunge?poate la em &domshoara spears sau parazitzii&bambi. never say never - k doar n-o sa se opreask totul la rimaru cu gutza (just a bad joke?not funny.....) incotro se indrapta oare hip- hopul din zilele noastre?
c3lia
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Joi Feb 13, 2003 4:55 pm

Iti poti imagina "Emin3m cu marlyn manson" impreuna? Nu prea cred eu. Multe dintre chestile astea sunt melodii mixate de DJs care vor sa faca bani. Sa nu crezi ca multe dintre "feat-urile" pe care le-ai auzit sunt adevarate. De exemplu "C.Aguilera&Redman" e 100% originala. Mie imi place...videoclipul nu piesa:). Eu cred ca HH-ul romanesc este pe calea buna atat timp Parazitzii si alte trupe se fac cunoscutzi peste granitza. Cam atat de la mine
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde sadox » Joi Feb 13, 2003 10:55 pm

Tocmai m-am uitat pa Vh1(deshi nu-s mare fan al postului) shi ce crdetzi c-am vazut:pa Camron(sper c-atzi auzit de el) combinat cu Mariah Carey cu melodia Oh boy.Mah ce sa zic klipu arata k,octavele lu Mariah idem ,da totusi Camron nu prea da bine cu Mariah,oricat s-ar freca el pa langa ea. Pace!!

Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor.
sadox
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Joi Feb 13, 2003 11:06 pm

Mie mi se par total aberante colaborari de genul asta si mai ales cele dintre MC-s si trupe rock sau solisti pop! Dar, asta e, nu putem face nimic decat sa nu ascultam!
PS: Royce + Eminem = super feat eu as face o trupa cu ei doi!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

heh

Mesajde n3aGabitz » Vin Feb 14, 2003 1:11 am

eminem cu marylin manson, cei doi sunt f buni amici, kiar marylin a fost in clipul lui the way i am, iar in germania in concert a cantat a laturi de eminem pe scena piesa. deci.....

feat-uri, cel mai nou si REUSIT feat. este Eminem cu Obie si DMX - Go to sleep, cand veti auzii piesa, imi veti da dreptate. Va urma anul acesta in mod sigur Busta Rhymes cu Eminem, si multe altele. Si poate intr-o alta viata Nea Gabitz cu Em, de ce nu ? Macar visele ne raman.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Vin Feb 14, 2003 6:20 pm

Poate am gresit eu la faza cu em si marlyn manson dar multe melodii sunt mixate ca em& michael jackson-without me, busta rhymes si panjabi MC nu stiu melodia, em cu panjabi- MC lose yourself.
tUdOrUK
Junior Member

Re: heh

Mesajde AdevaRapper » Vin Feb 14, 2003 10:27 pm

Initial trimis de n3aGabitz
Si poate intr-o alta viata Nea Gabitz cu Em, de ce nu ? Macar visele ne raman.

Man, eu itzi zic doar atat: la cat ai progresat in 3 ani, se poate chiar in viata ASTA! Amin!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde MasterGz » Sâm Feb 15, 2003 1:39 am

Rap+Pop...nu prea merge..de fapt mi s e pare cam prostitutie din partea rapperilor. Rap+Rock...poate iesi ceva bun...DJ Tomekk cu Ice T si cu solista de la Guano Apes e un exemplu bun.
Cel mai bun feat din rap mi s'a parut Dre cu Pac- California Love.
MasterGz
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Sâm Feb 15, 2003 1:24 pm

Eu zic ca R'n'B & rapul se potrivesc bine de tot. Ja Rule & Ashanti, Fat Joe& Ashanti sunt doar cateva exemple de rap si r'n'b. Mi se pare tare de tot Truth Hurts&Rakim-Adictive.
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Feb 16, 2003 10:48 pm

...sau featuri intre rapperi si rapperitze. De exemplu, cel mai bun mi s-a parut Missy Elliot si MC Solaar: "All in my grill"!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Dum Feb 16, 2003 11:41 pm

Intrebare: Manson a aparut in "The way I am" sau in "my name is"?Ca acuma is confuz:>

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde MasterGz » Lun Feb 17, 2003 12:38 am

Initial trimis de Raspopitu
Intrebare: Manson a aparut in "The way I am" sau in "my name is"?Ca acuma is confuz:>

Numa bine

Manson a aparut in "The way I am"....in "My Name Is" Eminem era deghizat in Manson.
MasterGz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Feb 17, 2003 10:25 pm

Ce chestie... de la Eminem travestit a ajuns sa fie Manson in clip pe bune. Poate ca de la "Real Slim Shady" o sa se ajunga la o aparitie Cristina Aguilera intr-un clip viitor... Huh... just kidding
PS: 50 cent mama ce vanzari are al dreaq... record absolut!
AdevaRapper
Junior Member

aha

Mesajde n3aGabitz » Lun Feb 17, 2003 11:13 pm

am mai zis aici intr-un post, 50 cent este stapan pe hip hop acum, el este the godfather, record absolut intr-adevar ? de ce? A prins la toate masele de ascultatori, in primul in underground "in the streets", si pe plan comercial la fel. ESte un artist ce se astepta lumea sa explodeze odata si odata, toata lumea il "vroia". Mi-au zis niste amici din new york, (asta dinaintea albumului cam prin decembrie) se punea wanksta in club-uri de cate 2 ori la rand consecutiv. Si tineti cont ca Wanksta nu e PRODUSA de em sau dre, este doar masterizata de dre, atat. Numai are lost sa bag laude, este BUN atata tot.

acum referitor la topic:

referitor la repparitze, nu stiu cati dintre voi au acultat albumul Marijuanei din 99, sau cati ati apucat sa ascultati si altceva inafara de "Tre sa spun" si "cea mai fidela fata" dar tipa are potential ca MC! nu are flow underground, dar are flow placut, entertaining intelegeti? Pe "fara sperante" cu anda adam sau pe "fara concluzie" partea ei cum incepe strofa, deci aici se vede ca poate sa rapuiasca, punct. Eu consider ca daca ar avea un producator bun, sau un artist care sa o sprijine, nu cum au facut mafia sau la fam, ca si-au batut joc in final, ar iesii ceva beton. Personal asi fii incatat ca in viitor sa pot colabora cu ea pe vreo piesa, care binenteles sa o produc. Cred ca ar iesii ceva misto, ma rog e doar parerea mea atat.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Feb 17, 2003 11:56 pm

Dar...inca o faza... Marijuana isi scria singura versurile?
AdevaRapper
Junior Member

.....

Mesajde n3aGabitz » Mar Feb 18, 2003 4:00 am

marijuana a fost mult propulsata de Puya! Care a ajutat-o si instrumental si liric, insa tine cont de faptul ca un MC care nu isi scrie singur versurile, sau care nu contribuie nici macar un strop la ele numai poate avea acelasi flow. intelegi ce vreau sa zic? Deci, da, o parte din versuri au fost co-scrise de Puya (sau ma rog, altcineva sa zicem) asta la inceput ca sa ii dea un oarecare impuls, dar tin sa cred din ce am ascultat si din experienta mea ca o parte din ce a scos sunt scrise de ea.

oricum, in cazul in care asi ajunge vreodata sa fac ceva cu ea, si le-ar scrie singura asta ti-o garantez.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Feb 19, 2003 11:02 pm

Ok, am inteles! Oricum, eu cred ca ar trebui sa i se dea mai mult credit, mai multa incredere, ca daca stau sa ma gandesc mai bine, ideile ei sunt interesante!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde c3lia » Mie Mar 05, 2003 3:11 pm

clipul mariah&cam'ron o fi bun,teoretic dar park e prea.........roz...pastelat....shi cu inimiare.in fine,fiekre ishi exprima latura sensibila cum shtie mai bene.apropos de asta,lyrik mel 'all i have' i s-o potrivi lui jlo dar park p LL nu prea-l prinde...hehehehe - se pare k iar o sa-shi atraga o grama' fani de sex feminin(nu ma surprinde k doar a mai avut el 'antecedente' de-astea)
ce am tot ascultat in ult timp shi nu pot sa n-o mentzionez-'go to sleep'-eminem&dmx&obie(cred k deja ma obsedeaza)
c3lia
Junior Member

Înapoi la De pe muzica