Întâlnirile forumiste în martie
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Întâlnirile forumiste în martie
1664
Mí£i, manca-v-as, poimaine ce, cum si unde? Da' 'aideti, mí£, sí£ ne-aduní£m toti in acelasi loc si la aceeasi orí£, de preferintí£, da? Piranha 18.30-19.00 e cool?
Mí£i, manca-v-as, poimaine ce, cum si unde? Da' 'aideti, mí£, sí£ ne-aduní£m toti in acelasi loc si la aceeasi orí£, de preferintí£, da? Piranha 18.30-19.00 e cool?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
1671
bun, si tot n-am inteles! BS sau Piranha? care merge in BS care in Piranha?
ANTI
-
1676
ma, unde sa vina diseara neamtzu? vedetzi ca-i ziua lui, da' sa nu-i spunetzi ca v-am zis, da?
ANTI
-
1679
sunteti cu Zeul Momo, sa mor de viu daca va mint. io ma duc in Piranha pe la 19.00 (poate chiar mai devreme). daca nu gasesc pe niminia, o s-aterizez in BS.
pees: acum o sa zica lustru (am incercat cu SIZE=0,1 da nu merge) ca scriu doo posturi consecutrive si unu dupa celalalt, al doilea urmandu-i primului si in modul asta fac cat mai multe posturi.
pees: acum o sa zica lustru (am incercat cu SIZE=0,1 da nu merge) ca scriu doo posturi consecutrive si unu dupa celalalt, al doilea urmandu-i primului si in modul asta fac cat mai multe posturi.
ANTI
-
Nu am sa zic asa ceva , bai Faria ! Posturile au distantza de peste 3 ore intre ele....deci e corect. Ce e corect..e corect !
Cat despre intalniri forumistice....nu mai sunt ce au fost si nu vor mai fi niciodata la fel...
Poate la vara !

Cat despre intalniri forumistice....nu mai sunt ce au fost si nu vor mai fi niciodata la fel...
Poate la vara !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
"Cat despre intalniri forumistice....nu mai sunt ce au fost si nu vor mai fi niciodata la fel...
Poate la vara !"
foaie verde matostat/moshu iar e de cacat!
se poate organiza o intalnire,poate in backstage,poate in piranha,poate in alt club,intr-o zi libera(sambata/duminica),care sa dureze mai mult si la care sa ne strangem cati mai multi.asa ca putem pune cu totii banutzi la ciorapel si ne putem intalni pestee doua saptamani undeva.sugestii?
ps:moshule,te rog,nu posta si nu propune nu stiu ce restaurant,nu ne intalnim doar sa mancam!mancare exista si pe acasa si unii din noi pot sta mai mult de 4-5 ore fara sa manance!:mad:
Poate la vara !"
foaie verde matostat/moshu iar e de cacat!
se poate organiza o intalnire,poate in backstage,poate in piranha,poate in alt club,intr-o zi libera(sambata/duminica),care sa dureze mai mult si la care sa ne strangem cati mai multi.asa ca putem pune cu totii banutzi la ciorapel si ne putem intalni pestee doua saptamani undeva.sugestii?
ps:moshule,te rog,nu posta si nu propune nu stiu ce restaurant,nu ne intalnim doar sa mancam!mancare exista si pe acasa si unii din noi pot sta mai mult de 4-5 ore fara sa manance!:mad:
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Dar nici tu nu mai propune sa mergem undeva sa bem alcool. Unii oameni rezista o viatza intreaga fara sa puna alcool in gura.
Iar intalnirile actuale sunt de cacat....asa ca nu te mai caca pe tine si recunoaste.
Nu mai au nimic din stralucirea primelor intalniri din Backstage ! Sunt doar intalniri obisnuite...atata tot.
Iar intalnirile actuale sunt de cacat....asa ca nu te mai caca pe tine si recunoaste.
Nu mai au nimic din stralucirea primelor intalniri din Backstage ! Sunt doar intalniri obisnuite...atata tot.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
da,moshule,sunt un alcoolic dorgat incurabil!nu vorbeam cu tine!ii invitam pe restu'!
bravo baixule!
-
Intalniri?
Deci voi obisnuiatzi sa va intalniti in BackStage?:D
Ca eu am intrat mai de curand aici dar anul trecut eram mereu in BackStage.
Pai unde stateati voi,jos,nu'?
Hai k apar si eu dak e....
:o
Ca eu am intrat mai de curand aici dar anul trecut eram mereu in BackStage.
Pai unde stateati voi,jos,nu'?
Hai k apar si eu dak e....
:o
-
Matrashita - Mesaje: 804
Initial trimis de Oribilul Mosh
Dar nici tu nu mai propune sa mergem undeva sa bem alcool. Unii oameni rezista o viatza intreaga fara sa puna alcool in gura.
Ba ce-ar fi sa vorbesti numa' despre tine pe viitor. Intalnirea actuala de aseara a fost foarte buna.
- dinu
- Junior Member
1682
poate-m spuneti si mie unde v-ati intalnit, ca la 19:15 eram in Piranha si nu erati, iar la 19:45 am ajuns in BS si, spre deosebire de Piranha, nici aici nu v-am vazut!
ANTI
-
Re: 1682
Initial trimis de baixinho
poate-m spuneti si mie unde v-ati intalnit, ca la 19:15 eram in Piranha si nu erati, iar la 19:45 am ajuns in BS si, spre deosebire de Piranha, nici aici nu v-am vazut!
Pai eu pe la 20:00 m-am intalnit cu stimabilul Bhuttu si cu Carmen, si pe urma s-a mai adunat lumea, care am stat pana de cu zori in scopu' pentru care am baut bere si am povestit. Ca urmare au fost prezenti Alin, Neamtzu deoarece a stat cam putin, un amic a' lu Neamtzu, si altii care nu-mi mai amintesc acuma cine.
- dinu
- Junior Member
ba,fu frumos aseara.baixiule,daca dadeai si tu un mesaj.....
nu aveam de gand sa vin,eram lefter,obosit,dar daca m-a sunat bhuttu si a zis ca da o bere,a dat si neamtzu una,a dat si dinu una,a mai dat bhuttu una,a mai dat dinu una,am mai gasit si eu niste bani,am mai dat si eu una
nu aveam de gand sa vin,eram lefter,obosit,dar daca m-a sunat bhuttu si a zis ca da o bere,a dat si neamtzu una,a dat si dinu una,a mai dat bhuttu una,a mai dat dinu una,am mai gasit si eu niste bani,am mai dat si eu una

bravo baixule!
-
Initial trimis de Alin
se poate organiza o intalnire,poate in backstage,poate in piranha,poate in alt club,intr-o zi libera(sambata/duminica), care sa dureze mai mult si la care sa ne strangem cati mai multi.asa ca putem pune cu totii banutzi la ciorapel si ne putem intalni pestee doua saptamani undeva.sugestii?
manca-v-ash...ma facetzi om fericit cu chestia asta..
-
cutuma© - Mesaje: 3047
am uitat sa va spun ce am descoperit aseara:
bhuttu e sado-maso rau de tot!ii place sa se automutileze.
dinu e un porc.

bhuttu e sado-maso rau de tot!ii place sa se automutileze.
dinu e un porc.

bravo baixule!
-
Caut nimfomana
Asa, deci da.Deci ce vreau a spun. Deci despre intalnirea de aseara. Prezenta au facut-o urmatorii:
-dinu(habeas porcus)
-neamtzu cu un prieten(La Multi Ani neamtzule!)
-alin(dulce autodistrugere)
-zgubilici cu alt prieten(ceva cu CNA-u', nu stiu)
-ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra...
Adaugati la cei de mai sus o bucata mare de baixinho si putin Kgula, dupa gust(cel mai bun in combinatie cu afra) si obtineti oamenii care fac, dupa mine, o intalnire forumista ideala.
Aseara fu frumos, s-a baut, s-au spus prostii, si a fost exact ce aveam nevoie ca sa am azi o zi dezastruoasa la munca.
Da, sunt sado-masochist, caut nimfomana, i-as da limbi in pizda lu' Jolie, am facut un Dumnezeu care rade, sunt in stare sa stau dezbracat in pat langa o femeie si sa nu fac nimic, imi schimb chilotii la 6 zile, stiu un banc bun cu marinari, now tell these people something they don't know about me!(v-am zis ca s-au vorbit prostii, nu?)
Hai sictir!
-dinu(habeas porcus)
-neamtzu cu un prieten(La Multi Ani neamtzule!)
-alin(dulce autodistrugere)
-zgubilici cu alt prieten(ceva cu CNA-u', nu stiu)
-ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra...
Adaugati la cei de mai sus o bucata mare de baixinho si putin Kgula, dupa gust(cel mai bun in combinatie cu afra) si obtineti oamenii care fac, dupa mine, o intalnire forumista ideala.
Aseara fu frumos, s-a baut, s-au spus prostii, si a fost exact ce aveam nevoie ca sa am azi o zi dezastruoasa la munca.
Da, sunt sado-masochist, caut nimfomana, i-as da limbi in pizda lu' Jolie, am facut un Dumnezeu care rade, sunt in stare sa stau dezbracat in pat langa o femeie si sa nu fac nimic, imi schimb chilotii la 6 zile, stiu un banc bun cu marinari, now tell these people something they don't know about me!(v-am zis ca s-au vorbit prostii, nu?)
Hai sictir!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Alin a facut o propunere interesanta.Sambata sau duminica ar fi mult mai bine pentru multi dintre noi.Dar pana stabiliti ziua stabiliti locul de intalnire.Dar sa fie sigur si sa ne intalnim toti in acelasi loc. Miercuri ati fost asa de nehotarati, incat nu am stiut unde sa vin. Si decat sa ma plimb dintr-un loc in altul, nu am mai venit.
-
afra - Junior Member
Eu deja am vorbit pentru sambata viitoare cu urmatorii :
...si au zis ca vin in locul propus de mine. Ce loc ? Pai cititzi aici !
Eu zic sa venitzi cat mai multzi....si sa nu va mai datzi lovitzi in aripa ca niste domnisoare mofturoase ! Ai inteles , baixole ?
Sambata 15 martie 2003. Ora o vom stabili de comun acord.
- Alin
- Decret
- Kgula (automat si Afra :p )
- dinu
...si au zis ca vin in locul propus de mine. Ce loc ? Pai cititzi aici !
Eu zic sa venitzi cat mai multzi....si sa nu va mai datzi lovitzi in aripa ca niste domnisoare mofturoase ! Ai inteles , baixole ?
Sambata 15 martie 2003. Ora o vom stabili de comun acord.
-
cum ramane?eu propun asa : ziceti daca veniti si daca sunteti de acord:
la ora 16 in fata statiei de metrou titan(oribile,zi tu care e iesirea).puturosilor!stati in casa toata ziua!
la ora 16 in fata statiei de metrou titan(oribile,zi tu care e iesirea).puturosilor!stati in casa toata ziua!
bravo baixule!
-
Da..a ramas ora 16 , maine....adica sambata 15 ianuarie. In fatza statiei de metrou Titan. Iesirea dinspre posta Titan si magazin.
Pana acum vin sigur 4 forumisti . In ordinea inaltimii de la cel mai mare la cel mai mic : Alin , dinu , Decret , Oribilul Mosh :yD
dinule...vezi ca deja am vorbit acolo und emergem...sa faca sarmale proaspete si mamaliga special pentru tine ! pentru Alin cica au pus vin la gheatza. Iar pentru mine si Decret vor pregati niste mititei.
Eu zic....sa va miscatzi fundurile alea puturoase si maine la 16 sa fitzi la Titan. baixole...nu mai sta in casa ca o coropisnitza ..sambata seara ! Vino si tu !
Pana acum vin sigur 4 forumisti . In ordinea inaltimii de la cel mai mare la cel mai mic : Alin , dinu , Decret , Oribilul Mosh :yD
dinule...vezi ca deja am vorbit acolo und emergem...sa faca sarmale proaspete si mamaliga special pentru tine ! pentru Alin cica au pus vin la gheatza. Iar pentru mine si Decret vor pregati niste mititei.
Eu zic....sa va miscatzi fundurile alea puturoase si maine la 16 sa fitzi la Titan. baixole...nu mai sta in casa ca o coropisnitza ..sambata seara ! Vino si tu !
-
E in Bucuresti ,afra . Nu e departe.
Puffy..zi lu Alin ca nu e cu rezervari. Mergi pur si simplu....
Puffy..zi lu Alin ca nu e cu rezervari. Mergi pur si simplu....
-
1733
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da..a ramas ora 16 , maine....adica sambata 15 ianuarie
pe ce lume traiesti, lustrule? maine ie 15 martie, nu eanuare. si nu stau in casa, ma duc la Rapid - FC Brasov sa fac un interviu cu Godfroid (da de ce-tz dau esplicatiuni?)! ves ca prea multa masturbare duce la pierderea memoriei!
ANTI
-
Io-te-te..ce s-a emancipat baixu. Te pomenesti ca stie flamandra sa vorbeasca cu Godfroid.
Du-te pe stadion..sa stai in ploaie si frig....daca atata minte ai.
Du-te pe stadion..sa stai in ploaie si frig....daca atata minte ai.

-
bai OM. nu cred ca este cazul sa te iei de baixinho. nu cred ca aceste intalniri ii pot asigura un salariu, deci pt. a manca tre sa mearga intai sa produca niste bani. unii nu stau chiar in dupa fusta mamei, poate chiar o intretin pe aceasta.
nici eu nu am cum veni maine. datoria ma chiama.
K-gula.
nici eu nu am cum veni maine. datoria ma chiama.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
ba ochila,stii ce cred eu?ca moshu e disperat dupa intalnirile astea pentru ca i-a scazut cota la opereta!mai ales cu frigul asta,nu mai vine clientul in mijlocul naturii sa dea o buca!si atuci ce face moshu?prin mijloace subversive,incearca sa ne atraga intr-o capcana!dupa ce a epuizat toate mijloacele clasice,gen opereta,linie fierbinte,anunt in ziare(apropo,stii anuntul ala cu oltence fierbinti?el era ma!),actioneaza din umbra,folosindu-se de functia de administrator ca sa-si atraga victimele in itele urzelilor lui!vrea prospaturi ma,ca-l dor si pe el hemoroizii!e si normal,dupa atatia ani de activitate!curios e faptul ca inca nu se duce la stomatolog!eu i-as da un sfat.sa-si scoata toti dintii si sa-si puna placa!si cand are treaba,o scoate!iti dai seama ce lucrare ar face?de oscar!
-
SOD - Mesaje: 6035
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2