Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

astazi aberatia zilei vine de la Iasi

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 1:07 pm

Constantin Simirad a dat statul in judecata

...desi Guvernul i-a garantat un post de ambasador in Cuba, edilul a anuntat ca nu va pleca din Romania pana cand nu va reusi sa castige un proces impotriva statului roman. ...primarul Iasiului a dat statul roman in judecata, pe motiv ca a fost obligat sa inapoieze 500 de milioane de lei, bani incasati in ultimii trei ani sub forma de stimulente. Noul anunt al lui Simirad vine ca o bomba, dupa ce insusi premierul Adrian Nastase i-a promis primarului Iasiului ca il va ajuta sa plece cat mai repede in diplomatie.

textul cuprinde chiar 2 aberatzii: 1.Simirad da statul in judecata... si 2.Simirad-ambasador in Cuba :eek: :confused: :con:
si...castigatoare dintre cele 2 este categoric a doua. :).
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 01, 2003 6:20 pm

"Parerea Mea

Pai eu cred ca acest subiect implica intr`o oarecare masura viata personala a fetelor .. ma rog.. hai sa va raspund si eu la acest subiect .. fetele nu cred in D`zeu? Hmm .. maybe .. de ce? deoarece ele sunt "addicted to rock" ceva de genu .. dar poate cred.. le`ai cunoscut ? ai vazut tu ca nu cred?"

No comment. Pur si simplu....

--------------------------------------

"aphez-cum-dracu-il mai-cheama (nu putea sa-si dea animalu' numele in mod onest!!)"

Alinutza Grigore despre nickuri si useri.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 01, 2003 7:03 pm

Aliosha , Grigore Alina asa o raspunde la orice ? Daca ii pun o intrebare din NBA...si vezi ca ma ia cu istoria basketului ? Daca imi zice de marii jucatori ai anilor 60 ? Daca stie toate statisticile lui Nate "Tiny" Archibal sau Wilt Chamberlain ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Mar 06, 2003 12:17 am

Hurezeanu, consilier personal al lui Nastase... jalnic
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 11:37 am

si inca una...am descoperit-o acum cateva zile: Cristina Trepecea care era "trimisu' special" al ProTv-ului pe la guvern este mai nou nustu' ce 'bagatoare in seama' pe la CNA. si ne explica ea frumos despre cenzura in filme, despre cum "Cronica Carcotasilor" este o emisiune ilegala, imorala si mai si ingrasa pe deasupra. :D ...s.a.m.d.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

aberatia zilei

Mesajde genicon » Joi Mar 06, 2003 10:16 pm

Scuzati mesajul asta foarte scurt, dar asa si trebuie sa fie...
Auziti, eu sunt off topic????????????? :eek:
:D :D :D :D :D :D :D
Am zis :o
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mar 06, 2003 10:56 pm

Initial trimis de Aliosha
"Parerea Mea

Pai eu cred ca acest subiect implica intr`o oarecare masura viata personala a fetelor .. ma rog.. hai sa va raspund si eu la acest subiect .. fetele nu cred in D`zeu? Hmm .. maybe .. de ce? deoarece ele sunt "addicted to rock" ceva de genu .. dar poate cred.. le`ai cunoscut ? ai vazut tu ca nu cred?"

.

Cata profunzime, inegalabil, este idolul meu... are cinava numarul ei de tel? am nevoie de un autograf pentru panoul de chestii oripilante.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Aliosha » Vin Mar 07, 2003 6:26 am

Hopa, probabil ca aflat intr-o stare avansata de stupefactie am uitat sa precizez a cui e perla aia Gabyzzule... nu e a Alinei Grigore si a lui Andrei.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde marian jan » Vin Mar 14, 2003 8:23 pm

podul giulesti e vopsit in alb-rosu.
bravo baixule!
marian jan

1737

Mesajde baixinho© » Vin Mar 14, 2003 8:58 pm

Initial trimis de Alin
podul giulesti

sa traiesti
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Mar 25, 2003 8:29 pm

De pe vremea cand veneam acasa de la scoala, ma asezam in fotoliu si imi ziceam in gand:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

1819

Mesajde baixinho© » Joi Mar 27, 2003 9:39 am

p-astea le stiti? sunt stiri mediafax (ce-i drept, ultimele doua sunt mai vechi)

Zeci de puscasi marini americani au fost rí£niti de colegii de arme
Zeci de puscasi marini americani au fost rí£niti dupí£ ce au fost vizati de bombardamentele propriilor camarazi, in apropierea orasului Nasiriyah, din sudul Irakului, a relatat, joi, corespondentul AFP, care insotestefortele americane. Cartierul general al comandamentului Infanteriei americane a fost bombardat cu obuze si mortiere. In urma atacului, 37 de militari au fost rí£niti, iar cinci se aflí£ in stare graví£, au precizat ofiteri americani. Corespondentul a anuntat cí£ a observat cel putin sase vehicule care fuseserí£ distruse in aceastí£ bazí£ militarí£, intre care trei transportoare blindate, douí£ vehicule de teren Humvee si un camion dotat cu macara. Potrivit ofiterilor, infanteristii americani din cartierul general au ripostat, dar deocamdatí£ nu existí£ nici un bilant al eventualelor victime. In Qatar, purtí£torul de cuvint al Comandamentului Central american, a precizat cí£ deocamdatí£ nu a primit nici un raport privind acest incident.

--------------------------------------------------------

O baterie americaní£ de rachete Patriot, bombardatí£ din gresealí£ de un F-16
Un avion F-16 a bombardat din gresealí£, luni, o baterie americaní£ de rachete Patriot, in Irak, avariind sistemul radar al acesteia insí£ nefí£cind victime umane, a anuntat, marti, un responsabil al Departamentului Apí£rí£rii, citat de AFP. Incidentul s-a produs luni, la ora 12.30 GMT (14.30 ora Romaniei), la aproximativ 50 de kilometri de orasul An Najaf, a precizat responsabilul citat. Bateria "a fost lovití£" dar "nimeni nu a fost ucis sau rí£nit", a adí£ugat oficialul american, sub acoperirea anonimatului. Radarul avariat se afla la distantí£ de bateria principalí£, a subliniat el, pentru a explica absenta victimelor.

--------------------------------------------------------

Fortele americane au prezentat scuze pentru doborirea unui avion britanic
Un ofiter american s-a deplasat personal la baza aerianí£ Ali Al Salem, pentru a prezenta scuze Fortelor Aeriene Britanice, dupí£ ce un avion Tornado al acestora a fost doborit din gresealí£, duminicí£, de o rachetí£ americaní£ Patriot, informeazí£ AFP. Colonelul Tim Glaeser, responsabil de bateriile Patriot instalate pentru protejarea teritoriului kuwaitian, i-a prezentat scuze comandantului escadrilei de avioane britanice, Simon Dobb, si a transmis condoleante familiilor celor doi piloti ucisi la bordul avionului Tornado. "Fí£rí£ a dori sí£ preconizí£m rezultatele anchetei, am clarificat anumite probleme pentru a fi siguri cí£ asemenea greseli nu se vor mai repeta", a declarat Dobb. "Americanii au fí£cut o evaluare rapidí£ si prudentí£ a regulamentului de folosire a rachetelor Patriot. Pot sí£ imi asigur echipa cí£ nu existí£ riscul ca rachetele sí£ fie trase din gresealí£", a continuat Dobb. Dobb a precizat cí£ tragedia avionului Tornado nu va afecta relatiile dintre strategii americani si cei britanici. Doi piloti de la bordul unui avion de tip Tornado au fost ucisi in momentul in care aparatul a fost doborit de o rachetí£ Patriot care incerca sí£ protejeze baza militarí£ Ali Al Salem, din nordul Kuwaitului, de rachetele irakiene. Radarul lansatorului Patriot a confundat avionul Tornado cu o rachetí£, din cauza unei erori informatice, a explicat Dobb. Avionul fí£cea parte dintr-un grup de bombardiere Tornado, care decolaserí£ de la aceastí£ bazí£ simbí£tí£ seara, pentru a bombarda instalatii radar din orasul Bagdad. Avionul a fost lovit de racheta Patriot in timp ce se intorcea la bazí£. Primul avion Tornado din acest grup de avioane a observat lansarea rachetei Patriot si a reusit sí£ o evite. Pilotul Derek Watson a trimis imediat un mesaj radio de avertizare, iar apoi a aterizat in sigurantí£ la bazí£. Al doilea avion Tornado a fost distrus de rachetí£ la o vitezí£ de trei ori mai mare decit viteza sunetului. Epava avionului a fost localizatí£ in nord-vestul desertului kuwaitian, alí£turi de cadavrele celor doi membri ai echipajului, a cí£ror identitate nu a fost dezví£luití£. Misiunile avioanelor Tornado la Bagdad continuí£ zi si noapte fí£rí£ intrerupere.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Aliosha » Lun Apr 07, 2003 6:18 am

Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 07, 2003 6:27 am

Asa....si care-i problema ?

Mai da-te-n pula mea !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Apr 07, 2003 6:39 am

Mi-a placut cum ai incheiat : "Sa plece Mumu. "
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 07, 2003 6:46 am

Lasa-ma ca sunt racit. N-am chef de tine !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Apr 07, 2003 6:50 am

Nu, dar mi-a placut ca la 7 30 AM , racit fiind (:D ), gasesti energia pt a deschide threaduri despre un show de cacat cu Mumu, Pupu si Sloboz la tava.

Sanatate.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 07, 2003 6:57 am

N-am deschis pt. mine...am deschis pt. bunul mers al forumului. Asta e management baiatule ! Pune mana pe carte si citeste..sa vezi ce e aia management ! :)

Merci. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Apr 10, 2003 1:48 am

aberatia zilei: copilele gen badgirl sau jasmyna isi baga nickuri si avatare provocatoare si incitante si nici macar nu stiu despre ce e vorba. fetelor, e cumva un apropos? pentru ca daca nu e, nu e de bine chestia asta si ne suparam. :(
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
some people deserve to die
vali

Mda... Poate ai mers un pic mai incolo

Mesajde Cupu » Joi Apr 10, 2003 9:36 am

Initial trimis de Alin Seringa
podul giulesti e vopsit in alb-rosu.

Sa vezi si terasa mai d jos care e vopsita ros-albastra...........
Cupu
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 12, 2003 10:50 am

initial trimis de Aliosha
Depeche e o vesnica nemultumita. Momentan trece printr-o criza de nervi pt ca nu i-am acordat moderarea pe forumul DM si ne injura pe unde poate, pe urma isi cere scuze, pe urma ne injura iar.... etc

Insa nu este nimic nou, cam asta face de cand s-a inscris.

No comment
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 13, 2003 8:49 am

DeathQueen : Dumnezeu n-a vrut sa ma faca sa cunosc fericirea...de aia sunt urata!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Apr 13, 2003 3:28 pm

Pentru unii noaptea nu este un sfetnic bun. Pm -ul urmator l-am primit de la DM.

"Sa stii ca tu pentru mine insemni ce insemn si eu pentru tine. Adica o nulitate! Nu te pot suferi si chiar te urasc dupa cate mi-ai spus aseara si nu numai!Ma opresc aici pentru ca mi-e lene si stiu ca nici nu-ti pasa.
Nu astept raspuns.
Pa!"

DM, aici ai nimerit-o, chiar nu imi pasa, si daca te incalzeste cu ceva nu te urasc absolut deloc.
Aliosha

Mesajde vali » Dum Apr 13, 2003 3:46 pm

aliosha1979 (7:00:19 AM): pula mea, am incercat sa ii trimit lu sopra unu de 1.5 si nu a mers
zosovali (7:01:22 AM): eu nu is sopra
aliosha1979 (7:00:51 AM): :))
aliosha1979 (7:00:59 AM): ha ha stiam ca asta o sa zici
aliosha1979 (7:01:02 AM): il urasti nu ?
zosovali (7:01:54 AM): nu
zosovali (7:02:47 AM): nu sunt inca atat de rau incat sa urasc pe cineva
...

depechemind rulz
some people deserve to die
vali

Mesajde marian jan » Mar Apr 15, 2003 10:21 pm

cat de mult ma iubeste OM:

popalin1982: pe 1,2,3 mai o sa fiu la mare
oribilul_mosh: unde stai ?
popalin1982: habar n-am
oribilul_mosh: sa nu te imbetzi. te rog eu

si inca una:

popalin1982: ce faci ,coi?
oribilul_mosh: vb. cu crazy_felina
oribilul_mosh: tu ?
popalin1982: laba
oribilul_mosh: pai fa-o..ca nu o sa te mai doara maseaua
oribilul_mosh: pe bune
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Apr 16, 2003 7:24 am

Drogatule, daca nu plec "in deplasare", te anunt, si vi la mine! Si asa nu am nici un plan...mergem mai incolo de Butoaie, unde vin fetele sa faca gratare, si baie in mare...a la nude...:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Apr 17, 2003 11:22 am

promo la atomomic ,pentru compact : "campionii rock-ului melodic se intorc"

sigur nu lucreaza depechemind la atomic?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Mie Apr 23, 2003 12:58 am

bravo baixule!
marian jan

Mesajde cubu » Mie Apr 23, 2003 6:03 pm

lnitial trimis de dEpEchEmIND
Initial trimis de Portnoy

Creier de maimuta...

Incantata de cunoshtintza! :ham:

E mai veche, dar hai... No comment... :(
indescifrabil
cubu

de pe forumul dedicat necuvantatoarelor

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 24, 2003 6:21 pm

Dracushor :

1.) Koala este cel mai dulce si este preferat de toata lume! ce mai...este un adevarat urs celebru!

2.) Hipopotamul este foarte dulce, iar rinocerul este un animalutz cu 2 corne in bot!

3.) Mie imi place cel mai mult girafa dintre animalele salbatice! Imi place deoarece este mai fina si mai alt fel decat celelalte.

4.) Pisicile sunt intradevar cele mai frumoase si mai speciale si mai spectaculoase animale domestice! Ele sunt speciale deoarece ...sunt speciale in orce caz. Eu nu stiu ce sa spun deoarece eu nu am pisici! Am doar un Caine care este un scump!

Simpatic acest user in varsta de 17 ani. Pacat ca "big bad wolf" Aliosha l-a banat. :yD

Frumoasa si semnatura lui Dracushor : "Sunt un dracusor care incanta pe toata lumea, dar care nu se lasa stapanit de nimeni si nimic..."
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma