(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 5:13 pm

Initial trimis de SOD

cu mirabela dauer

verifani SOD
da' ce-ai ma cu d'soara din avatar? :con:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Sydney » Mie Mar 05, 2003 9:11 pm

Sunt la un net cafe.Mai am putzin.Tre sa spunca ca..........
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 05, 2003 11:36 pm

Nightwish e o lacoma de forum. Dupa ce ca sta non-stop de la servici...intra si de acasa. :yD
Pe YM nu intri ? Hai intra..sa schimbam doua-trei vorbe private. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mar 05, 2003 11:56 pm

Ba as putea sa jur k ieri pa vremea asta aveam 172si ceva de posturi shi acuma am numa 171si ceva deci vreo 10-12 posturi s-a dus dracu`.Nu ma oftic(in seara asta am tzigari) numa sa imi spunetzi shi mie cine,unde shi mai ales de ce...:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 12:00 am

ma moshule da' stiu ca esti cu ochii pe mine. bine ca's doar ochii :p

nu's lacoma ma, da' ma tin astia la servici aici pana tarziu...vezi si tu...si pentru patrie si popor ce nu face omu' :)

vezi de PM ca' oribilu_mosh cica nu e yahoo id.

nocturna

1683

Mesajde baixinho© » Joi Mar 06, 2003 10:23 am

Initial trimis de Nightwish
oribilu_mosh cica nu e yahoo id.

ia incearca lustru_admin ca asa sigur gasesti.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 11:01 am

mah baixinho tu cre'ca vrei sa te dai bine pe langa el. ;)

am vazut azi in tramvai un mosh cu trening roshu da' asta n-avea decat vreo 60 de ani. :p :D

nocturna

Mesajde SOD » Joi Mar 06, 2003 12:20 pm

ala era ma!ca asa umbla el ,deghizat in tinerel!ca poate ,poate,agatza vreo vadana cu pensie mai mare si o pune!si era cu trelingul ala rosu?a dracu,azi da ce are mai bun din el!bravo ma Casanovo din Titan!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Re: 1683

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 06, 2003 12:28 pm

Initial trimis de baixinho
ia incearca lustru_admin

baixole , sa vina Copos sa te ia....si sa te duca in Somalia ! :yD

Nightwish...cred ca s-a indragostit de mine...din moment ce ma cauta prin tramvaie. Da ba..eu eram in treningul de PNA sintetic..la ciorapi albi si pantofi cu catarama. Si cu basca de piele pe cap , nu ? Si cu sacoshe iesind din buzunarul de la trening.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 12:37 pm

:lol:
normal mah ca m-am indragostit de tine. 'love at first chat'. :p te-am visat toata noaptea ::D si din cauza ta n-am auzit nici ceasu' azi-dimineatza. eh. ce-ti e si cu dragostea asta...

P.S. moshule, u're a funny guy. ;)

nocturna

Mesajde SOD » Joi Mar 06, 2003 12:42 pm

Initial trimis de Nightwish
P.S. moshule, u're a funny guy. ;)

vezi draga cum te-a pacalit?e doar guy!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 06, 2003 12:42 pm

Pai si eu m-am indragostit de tine. Toata noaptea m-am uitat la poza ta. Hai ca o atasez si aici sa vada cinstitzii useri cu cine au de a face.
Sper sa nu te deranjeze.

PS : SOD...I am a funny guy ! you are a fuckin' gay !
Fişiere ataşate
nightwish.jpg
nightwish.jpg (53.94 KiB) Vizualizat de 3142 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mar 06, 2003 12:48 pm

bai,nu pot sa cred ca faci aceleasi lucruri care le faceai acum un an!dai chat la toate fetele si le ceri poze cu ele!ba,asta e o tendinta onanistica ma!iti dai seama ca tu ai probleme la hipotalamus?
zi sincer,de la cate fete de pe forum ai poze?si la cati oameni ai trimis poze de-ale tale.ba mai rau ,si poze d'ale fetelor?ai o gasca ceva ,acolo in bloc?va adunati toti la tine in camera,dai drumul la ACDS sa mearga pozele singure si faceti laba in grup?zi ma,cum procedati?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 12:51 pm

moshule, moshule...hai mah ca mi-ai dat emotzii! :p tocmai ce ma pregateam sa-ti zic vreo 2 3 vorbe de "dragoste" ;)

nice girl. p'asta de unde ai luat-o? :con: ;) :D sau ai vrajit-o si pe ea cu YM. :D

mah SOD moshu' nu mi-a trimis poza cu el..cica ia fost frica sa nu am sperii si sa "fug" or somethin'.

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 06, 2003 12:53 pm

He,he,he....Nightwish,Nightwish....acum nici 12 ore tocmai vorbiram de incredere. :)

SOD...lasa ca o sa ma mai rogi tu cu lacrimi in ochi sa itzi dau share pe pozele forumistelor. Si atunci am sa ma fac ca nu te cunosc.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 12:59 pm

incredere moshule, stiam eu :)
nu degeaba m-am indragostit de tine mah. ;)

nocturna

Mesajde SOD » Joi Mar 06, 2003 1:03 pm

ce m-am ras ma moshule,de m-am spart!hilaru' naibii ce esti!du-te ma in colo de pezevenchi!hehehehe!
ba,chiar nu ti-e rusine?porcule!

nightwiso,ce ti-a zis ala ma?incredere?phuah!inseamna ca deja te-a invitat ori sa va uitati impreuna la gladiatorul,ori sa mancati o shaorma ceva,ori prin vreo crasma de pe la el din cartier!ce ti-a zis?vino draga,ca nu-ti fac nimic!din punctul asta de vedere poti sa stai linistita!nu-ti face nimic!nu i se mai scoala demult!asta in cazul cand s-a sculat vreodata!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 1:10 pm

SOD pe buna dreptate ca ai iesit cel mai "katerincios" de pe forum :D

nu m-a invitat mah nicaieri. :p repede sa dai cu presupusu'. moshu' e baiat finutz: am 'urmarit' impreuna rasaritu', online :) ...e si romantic pe deasupra, pun pariu ca latura asta a lui, mai ascunsa, nu o stiai :D :p

nocturna

Mesajde SOD » Joi Mar 06, 2003 1:19 pm

ba o stiam,ca vorbeste foarte frumos cu baietii lui.ultima data cand l-am vazut,era cu unu pe o banca in parc la IOR si-i soptea gales la ureche :
- ingerasul meu,desfa-ti picioarele!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 1:22 pm

nu latura asta mah, ca asta-i prea romantica.

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 06, 2003 1:26 pm

Initial trimis de SOD
ba o stiam,ca vorbeste foarte frumos cu baietii lui.ultima data cand l-am vazut,era cu unu pe o banca in parc la IOR si-i soptea gales la ureche :
- ingerasul meu,desfa-ti picioarele!

....pai si asta pt. ca eu doresc binele prietenilor mei. impart totul cu ei...chiar si felatziile facute de SOD. phu....ce zi de pomina a mai fost atunci...cand Cata ne-a facut placerile numai asa cum el stie....cu buzele lui groase si carnoase.
Abia astept sa vina vara...si sa repetam figura !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mar 06, 2003 1:37 pm

..........cu buzele de la gura de canal,nu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Mar 06, 2003 2:04 pm

nu bah sodule el confunda foarfeca de taiat iarba cu buze carnoase iar bogata lui imaginatie i se trage de la forest gump...
eyewitness

1687

Mesajde baixinho© » Joi Mar 06, 2003 2:55 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
(...)impart totul cu ei...chiar si felatziile facute de SOD(...)

of of of cand o sa inveti sa te exprimi? corect este facute lui SOD, nu facute de SOD. asta este, se mai intampla sa gresesti, dar vezi ca la tine deja devine obisnuinta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 06, 2003 4:18 pm

eye-ule...baixo ca baixo nu s-a priceput niciodata la glume...dar tu ? ce e cu tine azi ?

eye-ule oare ce ai inteles tu din forrest gump ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mar 06, 2003 4:33 pm

esti patetic moshule lasa forumu azi si intra maine poate reusesti sa-ti scoti supozitoru din cur pana maine...
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mar 06, 2003 8:00 pm

Hehehe....deci nu am pierdut nimic cit am fost plecat....*lol*

Sint posesorul a 238 capsule de frigider, fara ulei, ca m-au pus sa-l vars la granita..:(

OM, care-i treaba cu Nightwish?? Nu ti-a zis ca o iubesc??? Vezi ca este foarte profesionala cind vine vorba de "breaking hearts"..*lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 06, 2003 8:10 pm

N_A (Nicholas_Alex :p ) sa itzi faci curat in casa...ca o sa vin cu ea la Constanta. Acum la sfarsitul lui martie. Am intrebat-o daca accepta sa ma insoteasca pana la CT...si a fost de acord.
Sa schimbi si tu asternuturile si tot ce trebuie...ca nu putem tine fata asa oricum.
Te rog eu ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mar 06, 2003 8:22 pm

*loooool*...bai curvarule!!..pai cu vara-mea ce faci??? cum mai aflu eu daca este buna la pat sau nu??? Sau a zis Nightwish ca este pregatita sa incerce un 3sum??..*looool*

Asternuturile le schimb imediat, ca eu folosesc din alea de hotel...am o pila acolo..:)....numai sa termin renovarea pe care am inceput-o din cauza ta...ca de, arata asa de nasol, ca imi era si rushine sa te primesc..:p
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 06, 2003 8:26 pm

Ha,ha...asternuturi de hotel !

Eu am acasa farfurii si castroane de la OJT Constanta. Acum ceva vreme am fost la masa la restaurant la hotel...si m-au pacalit aia la mancare. Mi-au dat niste portzii mici si nesatioase. Si de ciuda..am plecat cu farfuriile in sacosha. :)
Am si castronel d'ala mic de mustar pe care scrie OJT. Am si castron de salata. Si tot ce trebuie.

Nightwish e pt. tine mah ! Sa nu vin cu mana goala ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati