Videoclipul BadJoke - interzis de CNA

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Videoclipul BadJoke - interzis de CNA

Mesajde Pizzi » Joi Mar 06, 2003 4:56 pm

Ieri "organele" CNA au decis interzicerea videoclipului Bad Joke din cauza unor versuri care vorbeau despre consumul de iarba. Ce parere aveti despre aceasta decizie. :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Mar 06, 2003 7:25 pm

Noi vs. CNA
Acest mesaj este foarte important si va rog sa il cititi in intregime si apoi sa il trimiteti mai departe tuturor celor care credeti ca vor sa contribuie la potolirea acestei organizatii ale carei reguli devin din ce in ce mai stricte.
Astazi, 05 martie 2003 CNA a emis un comunicat (disponibil la http://www.cna.ro/comunic/2003/c0304a.html) prin care mentioneaza interzicerea a doua videoclipuri si punerea in vizor a altor cateva din motivul ca acestea ar contine materiale care sa influenteze intr-un mod negativ educatia si gandirea celor care le urmaresc.
„Prin limbajul vulgar si prin instigarea la consumul de droguri si de alcool, textele melodiilor in cauza pot afecta grav dezvoltarea fizica, mentala sau morala a minorilor.â€Â
bravo baixule!
marian jan

Mesajde genicon » Joi Mar 06, 2003 9:43 pm

Alin, sunt total de acord cu ce scrie in mesajul pe care l-ai trimis tu. Dar, ma intreb - are ceva daca ne exprimam sentimentele fata de parazitii, si nu de vita de vie? :)
In alta ordine de idei - mereu Parazitii au avut probleme cu CNA-ul, sau, mai bine zis, mereu CNA-ul a avut ceva cu Parazitii. Si se pare ca de fapt au ei ceva cu hip hopul in general. Sa nu uitam ca, in afara de Parazitii, si La Familia, a fost interzisa si Sotto Intesso. Deci, e clar, bosorogii aia sunt niste senili care nu inteleg nimic. Cel mai bine ar fi daca am putea sa-i impuscam. Oricum, sunt convins ca aceasta interdictie va insemna publicitate pt Para, dar parca tare regret ca nu mai pot vedea piesa la tv....
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Vin Mar 07, 2003 12:00 am

CNA-ul daca nu ar cenzura hip-hop-ul s-ar plictisi ingrozitor acolo pe scaunele alea cu ochii in reclame TV tot la bere...si fomei...noroc pt ei ca suntem noi(Hip-Hop-ul) painea cea de toate zilele!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde vali » Vin Mar 07, 2003 12:48 am

daaa, bagati voi in clip ca "smoking weed on my roof" ca sa vedeti ce va lasa cna-ul in eter. uite acus.
some people deserve to die
vali

Mesajde raluca19 » Vin Mar 07, 2003 1:24 am

Eu una nu sunt chiar innebunita dupa Parazitii, dar mi se pare cea mai aberanta lege pe care au dat-o.
Si alt lucru, fraierii au interzis si videoclipurile care contin in general versuri despre bautura si droguri.Ca sa nu mai zic de reclame cu alcool.
Eu zic ca mai avem putin si ajungem la comunism cu IDIOTII astia.
Ceva trebuie facut.
Si o alta noutate si termin cu asta,la Nasu serile trecute o dintoasa de la CNA a propus sa fie cenzurati si Carcotasii.

V-am pupat.
raluca19
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Vin Mar 07, 2003 4:36 pm

De acord raluca.

Io cred ca nu a facut bine deloc ca a interzis videoclipul CNA. Ce poola mea zici ca suntem in Republica Moldova...de ce in trarile occidentale nu se iau masuri asupra vresurilor despre droguri shi acool???
tUdOrUK
Junior Member

Exprimare libera...

Mesajde Iceman21 » Mie Mar 12, 2003 10:14 am

Bai! Cu CNA-ul asta o sa ajungem ca pe vremea lui Ceausescu!
Chiar nu se gandesc ca oamenii astia au bagat niste bani sa faca videoclipurile (macar sa-si promoveze albumele) si acum s-a dus draq tot?
S-au adunat acolo o multime de tampiti care n-au ce face toata ziua si ca sa-si justifice salariile mai cenzureaza si ei din cand in cand (din pacate prea des) tot ce cred ei ca e "vulgar".As vrea sa-i intreb ce nu e vulgar in opinia lor...
Q:De ce mai era nevoie sa cenzurezi melodii de genul "Bad Joke" cand oricum o gramada de cuvinte erau taiate?Era clipul chiar atat de obscen?Eu zic ca nu.
Ma intreb ce-o sa se mai apuce sa mai cenzureze.Poate piesele straine?Ar fi inca o premiera!
Iceman21
Junior Member

S-a cam terminat...

Mesajde SuCiuL » Joi Mar 13, 2003 8:13 pm

Pai Bad Joke nu e o mare pierdere...a fost difuzat destul de mult...intrebarea e : ce clipuri o sa mai scoata baietii??..vor aborda un stil nou?...sau nu vor mai scoate clipuri?..oricum cenzurarea "Bad Joke" e o lovitura data reputatiei de pana acum a "parazitilor"...gata cu libertinismul au zis domnii de la CNA..
SuCiuL
Junior Member

Eh , eh , peste tot CNAul e prezent!

Mesajde UnCopilutz » Joi Mar 13, 2003 10:49 pm

Da, asa e , SuCiuL , clipul la piesa "Bad Joke" a fost difuzat , din fericire , destul de mult pana sa se trezeasca batranii de la CNA sa il cenzureze , sa il scoate mai bine zis din programul televiziunilor ! Pacat si de La Familia , ca saracii baieti , dupa o atat de indelungata perioada de timp in care nu au scos nimic , vin acum cu materiale noi si sunt interzisi , ce e asta?
Oamenii de la CNA s-au trezit din somn si au visat ca trebuie sa miste ceva ca sa fie vazuta activitatea lor de mai multa lume , am mai spus-o . Si au inceput cu cenzurarea , interzicerea unor clipuri pe care copilasii lor le vedeau la TV .
Eu cred ca trupa Parazitii nu e prea afectata de chestia cu CNAul . Am inteles ca merg cat de curand in Germania ,unde nimeni nu le va sta in spate cu cutitul atunci cand vor arunca cate o injuraturan sau cand vor vorbi de iarba,lucru pe care multi il fac si nimeni nu le face nimic.
Multa bafta trupei si... CNAului multe puncte la IQ!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

asta este...

Mesajde SuCiuL » Vin Mar 14, 2003 9:52 pm

Asa e "Un copulutz"...ultima fraza pe care ai tastat-o e cea mai sugestiva...deosebit de sugestiva..multe puncte pentru IQul celor de la CNA....bosorogi care acuma au auzit de iarba si incep cu cenzura...parca am fi in vremea lui Nicu Nebunul Ceausescul...parazitii raman aceeasi,precum ai zis...esti obiectiv...dar cenzurarea celor de la CNA,dragutzilor de la CNA a intrecut orice limita..pe bune..
SuCiuL
Junior Member

Asa e , SuCiuL!!

Mesajde UnCopilutz » Dum Mar 16, 2003 2:11 pm

Asta s-ar numi curatenia de primavara a CNAului?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde monk » Dum Mar 16, 2003 3:35 pm

Huh.... aceste "organe" de la CNA mai bine s-ar apuca de cenzurat stirile de la ora 5 PM :)
Eu propun sa facem noi o organizatie care sa ii cenzureze pe incompetentii aia de la CNA !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde AdevaRapper » Lun Mar 17, 2003 11:14 pm

M-am intrebat si eu pe forum p-aici: Nu exista oare o comisie care sa supravegheze activitatea CNA?
PS: Ideea cu stirile de la ora 17:00 este justificata!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la Parazitzii