kelly osbourne - shut up

ce-a fost pe Muzici o data

kelly osbourne - shut up

Mesajde vali » Mie Mar 05, 2003 2:46 am

ati ascultat noua piesa a fetei lui ozzy??

eu da. si vreau sa spun ca este un mare rahat, singurul motiv pt care este promovata, desi nu merita, este ca taticul este cine este
some people deserve to die
vali

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 12:32 pm

intr-adevar. d'soara Kelly Osbourne e mai mult decat penibila si absolut netalentata. piesa e sub orice critica, vocea ei la fel. de fapt, Kelly s-a dovedit un real anti-talent inca de la coverul Papa Don't Preach. dar am crezut ca se va opri acolo...eu totusi cred ca este doar a toana a ei, nu va rezista prea mult pe piata muzicala, fie ea si fiica marelui Ozzy.

si ma intreb cum de Ozzy are parte de o fata atat de netalentata, fara stil si urata pe deasupra!? :con: probabil a fost conceputa in vremurile lui mai...grele. :rolleyes:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde catharsis » Mie Mar 05, 2003 7:47 pm

kelly nu e chiar slaba (adica nu e deloc slaba daca te iei dupa greutate), as putea-o compara chiar cu avril lavigne...
totusi a ajuns celebra mai mult din cauza reality showului si nu a tatalui...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 11:35 pm

catharsis vorbind despre vocea ei e zero.

si reality show-ul din cauza cui a devenit celebru?! din cauza fiicei lui? din cauza sotiei?! nu. tot din cauza lui Ozzy. daca nu era el, (cel ce a fost, totusi) nu mai exista nici un reality show. asa ca tot de la taticu' i se trage.

nocturna

Mesajde catharsis » Mie Mar 05, 2003 11:52 pm

vocea ei nu e chiar slaba, mi se pare normala... n-as fi crezut ca o sa spun asta vreodata, dar in sfarsit s-a gasit cineva mai slab decat avril lavigne...
daca e sa continuam rationamentul tau, kelly a devenit celebra din cauza black sabbath care l-a facut celebru pe ozzy, care s-a casatorit cu sharon, care au facut un reality show, care a facut-o celebra... deci daca nu era inventata electricitatea, nu era chitara electrica, cu siguranta nu era heavy metal, nu era black sabbath, sau daca era, era doar o formatie acustica ce canta probabil un fel de folk, nu mai ajungea ozzy celebru, nu mai era reality show, nu mai era de fapt nici televiziune si nu mai canta nici kelly :P
dar daca ajungea ozzy celebru in formatia lui de folk?
pai nu mai era reality showul pt ca nu era televiziune si kelly nu ajungea celebra...
deci reality showul e de vina! qed
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde tre » Joi Mar 06, 2003 1:59 am

dar ambii copii ai familiei osbourne is cam uratei. de ce oare, ca atat sharon cat si ozzy arata destul de bine. eh, poate-o fi pubertatea de vina.

cat despre vocea lui kelly...pfff... mie-mi plac coverurile dupa melodiile mai vechi. 'papa don't preach' (cantata de madonna) imi placea in mod deosebit, ca urmare am 'incercat' sa-mi placa coverul lui kelly dar... asta e...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Mar 06, 2003 11:19 am

si eu ma gandeam ca cei doi copii e posiibil sa fie infiati!? :con:
sharon arata chiar f bine pentru varsta ei. ba chiar a fost inclusa in topul celor mai frumosi oameni din lume.

si eu raman la parerea mea: kelly n-are voce si se chinuie degeaba!

nocturna

Mesajde crisiuby » Joi Mar 06, 2003 5:10 pm

subscriu
kelly sucks!!!!
crisiuby
Junior Member

Mesajde tre » Joi Mar 06, 2003 7:33 pm

acum, sa fim realisti, faptul ca ozzy e cine e a contat in lansarea lui kelly. nu zic ca ea nu s-ar fi lansat daca n-ar fi fost ozzy, zic doar ca poate i-a fost ceva mai usor din cauza asta.

da, tot ce se poate, poate-or fi infiati.
tre
Junior Member

Mesajde tre » Joi Mar 06, 2003 7:33 pm

acum, sa fim realisti, faptul ca ozzy e cine e a contat in lansarea lui kelly. nu zic ca ea nu s-ar fi lansat daca n-ar fi fost ozzy, zic doar ca poate i-a fost ceva mai usor din cauza asta.

da, tot ce se poate, poate-or fi infiati.
tre
Junior Member

Mesajde drama_queen » Vin Mar 07, 2003 4:55 pm

E groaznica. eu am ceva impotriva oamenilor grasi, si daca sunt tineri cu atat mai rau. ma rog, nu aici e problema, caci vb de muzica. Pai ce muzica? i-am auzit "shut up" de mai multe ori si nu am reusit sa retin decat partea cu "blablablah", care ma oftica la culme.:mad:
"Silvia!"/ "Yes, Mickey!"/ "How do You call your lover boy?"/"Come here, lover boy!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
drama_queen
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Mar 08, 2003 4:17 am

am ascultat azi in masina 'shut up' si..... merge, macar chitara e chitara si nu efect de sintetizator ;). am simtit nevoia sa dau mai tare, abia dupa aia a zis animatoru' ca era kelly. partea cu 'bla bla' ii cea mai faina! mi-a placut privirea celui din masina de langa mine cand era asta ;))).
tre
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Mar 16, 2003 1:11 am

......Hai sa zicem ca........e-o porcarie atat melodia cat shi Kelly.Mie niciodata nu mi-a placut fata aia...nici cum arata shi nici cum canta.
(ritmul melodiei ar merge,dar doar atat)
Titina
Junior Member

Salutare tuturor!!!

Mesajde thebrat » Mie Mar 19, 2003 2:52 am

Imi pare foarte bine sa vad ca nu numai eu sunt de parere ca Kelly Osbourne nu are nici un fel de talent.Ea a ajuns atat de populara in state din cauza acelui show "The Osbournes",pana atunci nimeni nu stia cine este ea...
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
thebrat
Junior Member

Mesajde Naramza » Mar Apr 01, 2003 7:56 am

Pacat de parinti, ca sunt faini amandoi, da mai dati-le o sansa si copiilor, ca sunt inca mici si se maturizeaza greu.
Cat despre talent, Kelly este dovada cea mai buna ca talentul sare o generatie.
Naramza
Junior Member

..da da

Mesajde VyerG » Mar Apr 01, 2003 9:12 am

Kelly asta shtie sa se faca antipatica...
...pe invers | srevni ep...
VyerG
Junior Member

Înapoi la De pe muzica