Ce filme ati mai vazut ?
gabriel, multumesc pentru recomandare. l-am vazut deja! asa cum spui si tu e super!!!
ce zici de lars von trier? ai vazut ceva facut de el? daca nu, incearca breaking the waves. o sa te impresioneze. are cu ce, crede-ma!
dana
ce zici de lars von trier? ai vazut ceva facut de el? daca nu, incearca breaking the waves. o sa te impresioneze. are cu ce, crede-ma!
dana
- galateea
- Junior Member
Zic io ceva de Lars von Trier, mai exact de Dancer in the dark: nu prea m-a impresionat, desi premisele erau favorabile - luatul la misto a melodramelor, si asta intr-un mod destul de crud. Altceva inca n-am vazut.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Catch me if you can (2002)- Di Caprio, Tom Hanks, Christopher Walken. Foarte bun.
Based on the true story of Frank Abagnale Jr., a successful con artist who managed to pass himself off as several identities and the FBI agent hot on his trail
Analize That - continuare fortata a primei parti, o porcarie.
Based on the true story of Frank Abagnale Jr., a successful con artist who managed to pass himself off as several identities and the FBI agent hot on his trail
Analize That - continuare fortata a primei parti, o porcarie.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
[b]Analize That - continuare fortata a primei parti, o porcarie. [/B]
te-ai lins pe bot ...
hai mah, in comparatie cu alte stifturi (MIB2...) asta a fost chiar reusit. sau poate sunt eu prea subiectiv?
my big fat greek wedding - dragutzel, dar nu excelent
animal farm - a classic
woodstock - in sfarsit am pus mana pe release-ul ca lumea al filmului acestei manifestari
chris rock - bigger and blacker - asta este de fapt filmarea unui show al lui chris, care este stand-up comedian
head over heels - comedioara usoara
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de vali
te-ai lins pe bot ...
hai mah, in comparatie cu alte stifturi (MIB2...) asta a fost chiar reusit. sau poate sunt eu prea subiectiv?
Cred ca esti tu prea subiectiv.
Uita -te si la reviewul de pe imdb. http://us.imdb.com/Title?0289848
Primul a fost chiar reusit dar scenariul astuia e de 2 lei. Am adormit la el, la propriu.
ontopic: Bowling for Columbine - 10/10
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
ontopic: Bowling for Columbine - 10/10
pe asta l-am luat si eu si sper sa merite. sa imi zici ce filme ai mai tras si cum sunt
in ceea ce priveste competenta comentariile de pe imdb
http://us.imdb.com/CommentsShow?0087843
citeste comentariul lui huthut85 (acum e al doilea pe lista)
eu credeam ca, daca am vauzt aman2 filmul, putem trece peste comentariile imdb
-
bah,pshihopatu' asta american numi-a spus nimic ma!e slabut rau!am caseta de vreo 2 ani si cam tot de atunci ma chinui s-o vand si nimeni nu o vrea!
ce am vazut bun de tot,am vazut ,dragii moshului,Final Destination.cacatoare idee!si am mai vazut Rezident Evil si Time Machine.astea le-am vazut ieri pe toate si d'aia le bag!Time Machine iar are idee super,cum nu ammai vazut la alte filme similare!Rezident Evil - copia fidela a jocului,efecte speciale de mare spectacol.
ce am vazut bun de tot,am vazut ,dragii moshului,Final Destination.cacatoare idee!si am mai vazut Rezident Evil si Time Machine.astea le-am vazut ieri pe toate si d'aia le bag!Time Machine iar are idee super,cum nu ammai vazut la alte filme similare!Rezident Evil - copia fidela a jocului,efecte speciale de mare spectacol.
-
SOD - Mesaje: 6035
SOD, treia sa intrebi, ca te avertisam sa nu ai arme albe la indemana cand te uiti la filmu ala de kkt (final dest...)
catch me if you can sau "Prinde-ma daca Poti" - bunicel filmul, imi plac intercalarile intamplarilor. 8/10
catch me if you can sau "Prinde-ma daca Poti" - bunicel filmul, imi plac intercalarile intamplarilor. 8/10
-
de ce ma?mie chiar mi se pare un film excelent final destination!poate vorbim de filme diferite da cu aceeasi porecla!asta e ala cu pustiu de presimtea moartea si incearca s-o fraiereasca!asta e si al tau?
-
Initial trimis de SOD
de ce ma?mie chiar mi se pare un film excelent final destination!poate vorbim de filme diferite da cu aceeasi porecla!asta e ala cu pustiu de presimtea moartea si incearca s-o fraiereasca!asta e si al tau?
da, din pacate

-
hehehehehe!ce crezi ca am vazut la hbo ieri noapte la emisiunea "pe platouriel de filmare'?
datorita succesului de casa inregistrat in anul 2000,producatorii lui Final Destination au hotarat continuarea povestirii.astfel,primavara anului 2003 marcheaza lansarea lui Final Destination 2"
dealtfel,un film de kkt!
datorita succesului de casa inregistrat in anul 2000,producatorii lui Final Destination au hotarat continuarea povestirii.astfel,primavara anului 2003 marcheaza lansarea lui Final Destination 2"
dealtfel,un film de kkt!
-
ruxandra strikes again !
Am urmarit in aceasta seara friguroasa de martie...Scary Movie 2 . Am ras pur si simplu cu lacrimi. Un film usor si reconfortant. Nu stiu de ce il critica lumea.Pentru o comedie/parodie este excelent. Mi se pare cu 5 clase peste parodiile realizate de batranu' ala antipatic cu paru alb. (Spionu Dandana,Naked Gun...etc)
Am ras in hohote si cu lacrimi. :yD :p
Am urmarit in aceasta seara friguroasa de martie...Scary Movie 2 . Am ras pur si simplu cu lacrimi. Un film usor si reconfortant. Nu stiu de ce il critica lumea.Pentru o comedie/parodie este excelent. Mi se pare cu 5 clase peste parodiile realizate de batranu' ala antipatic cu paru alb. (Spionu Dandana,Naked Gun...etc)
Am ras in hohote si cu lacrimi. :yD :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
catch me if you can (2cd)
i spy
furia
bowling for columbine (2cd)
cel mai iubit dintre pamanteni
crossroads
garcea si oltenii
head over heels
the pianist (2cd)
drumul oaselor
la confidential
007 - never say never again
007 - from russia with love
casablanca
ragging bull
once upon a time in america (3cd)
deer hunter (2cd)
analyze that
woodstock (2cd)
animal farm
nuovo cinema paradiso
all about the benjamins
friday after next
cam asta am vazut in ultima saptamana. mai am insa de lucrat si la altele
i spy
furia
bowling for columbine (2cd)
cel mai iubit dintre pamanteni
crossroads
garcea si oltenii
head over heels
the pianist (2cd)
drumul oaselor
la confidential
007 - never say never again
007 - from russia with love
casablanca
ragging bull
once upon a time in america (3cd)
deer hunter (2cd)
analyze that
woodstock (2cd)
animal farm
nuovo cinema paradiso
all about the benjamins
friday after next
cam asta am vazut in ultima saptamana. mai am insa de lucrat si la altele
-
Eu cred ca astia care zic ca Scary Movie 1 & 2 e o porcarie..au idei pre-concepute . Eu daca am ras cu lacrimi la el...ce sa zic acum ? Ca nu mi-a placut ? Ca a fost penibil ?
Nah...am ras si m-am simtit bine urmarindu-l. E un film reconfortant.
Mig nu l-a inteles...d'asta nu i-a placut. Las' ...ca ti-l explic eu , Migule. :p
Nah...am ras si m-am simtit bine urmarindu-l. E un film reconfortant.
Mig nu l-a inteles...d'asta nu i-a placut. Las' ...ca ti-l explic eu , Migule. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hmm..... Ultimul film ?
Pai a fost 8Mile ...... si nu a fost de lepadat .
Oare v-a face Eminem cariera din filme ? :-?
Pai a fost 8Mile ...... si nu a fost de lepadat .
Oare v-a face Eminem cariera din filme ? :-?
-
monk - Mesaje: 2747
am vazut si eu o parte din filmul asta, am tras concluzia ca toti cubanezii erau poponari in timpul revolutiei (pana si soldatii) si dupa vreo 10 secunde in care m-am intrebat cum naiba s-a reprodus poporul cubanez, am schimbat canalul...Initial trimis de MiG29
Before night falls -un film despre viatza lui Reinaldo Arenas un scriitot cubanez homosexual.Coloana sonora superba dar filmu e cam greoi shi uneori cam dur. [/B]
in alta ordine de idei, in caz ca eminem v-a face cariera din filme, ca inceput-o prost, 8 mile e un film cam slabut care vinde imaginea de eminem, de care personal m-am saturat...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721