Care E Filmul Vostru Preferat Din Toate Timpurile?

sub lumina lanternei magice

Re: hmmm

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 22, 2001 11:39 am

Initial trimis de mirela2001
gusturile nu se discuta,draga Blink.....

Am zis eu ca se discuta gusturile ? Eu am scris doar filmele care mi se par mie de nota 10 din istoria cinematografului !

Daca tie Harry Potter ti se pare de nota 10....nu am nimic impotriva...e optiunea ta !
La fel...si baiatu' cu Scary Mouvie....daca lui i-a placut atat de mult incat sa-l considere cel mai bun film all time..e optiunea lui !
Eu doar m-am mirat...nu i-am dat in cap !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Re: hmmm

Mesajde Mirela » Joi Noi 22, 2001 8:10 pm

Daca tie Harry Potter ti se pare de nota 10....nu am nimic impotriva...e optiunea ta !
nu mi se pare de nota 10--dar cred ca e demn de vazut--o data.....e educativ--pentru pustime si pentru adultii care au uitat sa fie copii depotriva!!!!!!!!!!!!!
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 23, 2001 3:16 pm

Da..cred ca e un film dragutz..am vazut reclama...si ma voi duce la cinema cand va aparea.....probabil prin aprilie 2002 !!!
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Noi 23, 2001 10:00 pm

....probabil prin aprilie 2002 !!!

aprilie????........de fapt,uit ca vorbim despre romania....probabil ca a doua serie va fi gata pana o sa se hotarasca ai nostri sa-l dea la cinema.....
Mirela

Mesajde Rolf » Sâm Noi 24, 2001 10:04 am

....probabil prin aprilie 2002 !!!

aprilie????........de fapt,uit ca vorbim despre romania....probabil ca a doua serie va fi gata pana o sa se hotarasca ai nostri sa-l dea la cinema.....

Ntttz. Uiti cite filme s-au dat la noi cam deodata cu restul Europei. Mai ales acu, cind nu mai sunt 2 distribuitori, ci vreo 5, plus cinemaurile alea multe din Dudesti care am auzit ca-s mereu pline.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 24, 2001 12:01 pm

Da...si Rolf are dreptate. De exemplu ultimul film al lui Guy Richie...in spetza Snatch....a fost pe ecranele romanesti in acelasi timp in care rula si in UK....si cu 6 luni inaite de a fi lansat in USA !

Dar si Mirela are dreptate...Traffic..a fost adus in Romania cu o intarziere de 18 luni fatza de USA !!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Sâm Noi 24, 2001 1:03 pm

Initial trimis de Blink 1 82

Dar si Mirela are dreptate...Traffic..a fost adus in Romania cu o intarziere de 18 luni fatza de USA !!!!

Clar ca are dreptate, dar io vroiam sa atrag atentia ca nu e o caracteristica a Romaniei, ba chiar la noi e la fel ca in restul lumii. Chestia e ca mai tine si de strategiile de promovare si lansare a fiecarui film.
Mersi Blink ca ai ilustrat si cu exemple partea mea de dreptate.
Rolf
Junior Member

Mesajde Vizitator » Sâm Noi 24, 2001 4:37 pm

nu am negat partea ta de dreptate si ma bucur ca Blink a gasit un exemplu sa te sustina.....
adevarul e ca de multe ori lucrurile au mers cam anapoda pe la noi,dar si de multe ori s-a intamplat tocmai invers--de-asta mi-e mie atat de dor de tarisoara asta mica si "aiurita"!!!!!!!....
Vizitator

Mesajde Mirela » Sâm Noi 24, 2001 4:38 pm

nu am negat partea ta de dreptate si ma bucur ca Blink a gasit un exemplu sa te sustina.....
adevarul e ca de multe ori lucrurile au mers cam anapoda pe la noi,dar si de multe ori s-a intamplat tocmai invers--de-asta mi-e mie atat de dor de tarisoara asta mica si "aiurita"!!!!!!!....
sorry!!!it was mine...
Mirela

Mesajde Werde » Mie Noi 28, 2001 7:15 pm

Sunt f multe filme bune (de 10/10), dar daca ar trebui sa aleg as merge cu Clockwork Orange.
Werde
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 7:50 pm

traffic nu merita timpul si banii
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 28, 2001 9:50 pm

Mai Vali..unii zic ca e foarte bun..altzii ca nu merita...altzii ca e prea complicata intriga...la imdb.com are peste 8 stele !
Eu ce sa mai inteleg ?!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 10:12 pm

shi eu am asteptat infigurat lansarea si cand l-am vazut...

e vorba de traficul de droguri vazut in modul pulp fiction....adika mai multe persoane a caror viata se intersecteaza, dar nu ca in pulp ....
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 28, 2001 10:24 pm

Am vazut de 9 ori Pulp....si tot nu m-am saturat de el ! Cred ca l-as vedea si de 100 de ori fara sa ma plictisesc !

Astept vineri sa vad la Pro Tv...Parfum de femeie. Nu l-am vazut...si am auzit ca e faorte bun !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 28, 2001 10:29 pm

Si ca tot discutam cu Mirela si cu Rolf..despre venirea filmelor in Romania cu intarziere sau cu mai putina intarziere....tre' sa va anunt ca Harry Potter va putea fi vazut la cinematografele romanesti..inainte de Anul Nou 2002 !!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Scent of a Woman

Mesajde Vizitator » Joi Noi 29, 2001 12:00 pm

Ai auzit bine ...

E unu din filmele "noi" care merita. E "Rainman" style (Rainman a fost pe Antena1 luni). Ramai bou dupa ce il vezi. Nu conteaza ca joaca Pacino, el oricum face acelasi rol de fiecare data (si il face bine).

Eu am vazut si versiunea originala. "Profumo di Donna" (1974). Era cu Vittorio Gassman in rolul orbului. Meserias film.

E din categoria filmelor bune care se faceau acum 10 - 20 ani (Thelma si Louise, Rainman, sefeurile).

PS:
A se acorda atentie scenei cu tangoul din restaurant.
A nu se cade pe jos dupa vizionarea ei.
Vizitator

topul meu!

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Dec 07, 2001 9:03 am

1.titanic
2.romeo%julieta
3.love story
4.orice film cu van dam
5.orice film cu shvartzenegher
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Re: topul meu!

Mesajde Mirela » Vin Dec 07, 2001 4:47 pm

Initial trimis de Rockeru'Somer
1.titanic
2.romeo%julieta
3.love story
4.orice film cu van dam
5.orice film cu shvartzenegher

TITANIC,Rockere????si Romeo...?
Jean Claude van Damme+Arnold Schwarzenneger(sper ca asa se scrie)versus Leonardo di Caprio???
hey,guys,tipu'asta vrea sa creeze un nou Mortal Kombat!!!!!!!!!(nota 10 pentru casting!!!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: Re: topul meu!

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Dec 10, 2001 12:20 pm

TITANIC,Rockere????si Romeo...?
Jean Claude van Damme+Arnold Schwarzenneger(sper ca asa se scrie)versus Leonardo di Caprio???
hey,guys,tipu'asta vrea sa creeze un nou Mortal Kombat!!!!!!!!!(nota 10 pentru casting!!!)

aceste filme mi-au marcat tinerete si viata.....(rockeru'somer plange).....
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde alina » Joi Dec 13, 2001 10:45 pm

1.Hanibal,Tacerea mieilor
2.Reteaua cu Sandra Bulock
3.Dangerous Minds
4.Fortareata
5.Gladiatorul
addio pirata!
alina
Junior Member

TOP FIVE

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 20, 2001 11:19 am

...sa fac si eu un top 5 ......

1. P U L P F I C T I O N
2. A M E R I C A N B E A U T Y
3. F O R R E S T G U M P
4. G L A D I A T O R
5. D O N N I E B R A S C O
Oribilul Mosh
Junior Member

filmul preferat

Mesajde daisy » Lun Dec 31, 2001 11:46 pm

Poate ca sunt putin romantica, dar dupa parerea mea filmul cel mai bine realizat din toate timpurile este "Pe aripile vantului".
daisy

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 01, 2002 6:17 pm

Da...e un film de antologie...daca de referi la celebrul GONE WITH THE WIND din 1939 cu Clark Gable si Vivien Leigh !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Ian 02, 2002 3:06 am

Titanic, cel vechi dar shi cel nou (cu leo dicaprio)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde onk » Vin Ian 04, 2002 9:06 pm

:smok: :smok: :smok:
hai sa prezinte mama "adevarata lista" a filmelor merituoase si de revazut:

1. trainspotting

2. natural born killers

3. pulp fiction

4. matrix

5. suspecti de serviciu

6. al 5-lea element (pentru deconectare, e comedie bah)

7. The Wall (prietenii stiu de ce)

8. the game

... si ma mai gandesc
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 05, 2002 12:40 am

Onk..ce ai prezentat tu mai sus..sunt filmele "merituoase" ...post 90 !
Si ai omis nume mari......

Cu scuzele de rigoare..de filmul The Wall nu am auzit ! Despre ce este vorba ?!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Lun Ian 07, 2002 2:32 pm

intrebare ajutatoare: "cine este Pink Floyd?":confused: :confused: :confused:
onk

!?

Mesajde mardare » Joi Ian 17, 2002 2:12 am

Mie mi-a placut reconstituirea: " ce dai ba-n tata !?"
mardare

Mesajde Vizitator » Joi Ian 17, 2002 4:00 am

Cu scuzele de rigoare..de filmul The Wall nu am auzit ! Despre ce este vorba ?!

e o ecranizare a operei rock the wall, un dublu album scos de pink floyd in 1979 si catalogat ca fiind albumul secolului

e vorba de calatoria pe pamant a unui star rock singuratic si paranoic ... rolul principal in film e interpretat de bob geldorf, cel care a infiintat atomic tv, vocalistul de la boomtown rats ...
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 19, 2002 4:34 pm

Mda...am gasit si eu filmul la imdb.com ! De fapt se numeste Pink Floyd The Wall si este produs in 1982 ! Cotat cu 7.3 stele !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film