C.N.A. vs. Hip Hop
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
intrebare
nu stiu poate mai a facut cineva un subiect despre asata
nu stiu prea bine (din catemi-a zis mama)videoclipu` de la para si ala de la La familia au fost interzise de ce?
vor fi sau au fost interzise si albumele
nu stiu prea bine (din catemi-a zis mama)videoclipu` de la para si ala de la La familia au fost interzise de ce?
vor fi sau au fost interzise si albumele
gura omului uneori poate fi ca o casma,poate sa-i sape groapa de aceea "traieste si lasa-i pe ceilalti sa moara" caci mortii nu mint niciodata
- renegatu
- Junior Member
asa am auzit si io..cica le-ar fi cenzurat videoclipurile fiindca incitau la sex si consum de droguri(parazitii-cred ca se refereau acolo la unul din ultimele versuri ale lui ombladon care face referire la asa ceva)...au de gand sa cenzureze si alte trupe(spitalul de urgenta bla bla bla)....albumele nu au cum sa le cenzureze,ce cacat....oricum,sa-mi bag pula in neamu lor de muisti..las sa cante toti labagii si toti manelistii,ca probabil asa considera ei ca e mai bine....
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
Eu dau dreptate CNA-ului in legatura cu clipul La Familia, care nu are nici o logica! Si la "Nasu", Puya a fost penibil, incult, ridicol si s-a facut de ras ca nici nu stie sa vorbeasca! Mi s-au parut intemeiate argumentele lui Razvan Popescu (si se intampla de foarte putine ori sa fiu de aceeasi parere cu CNA)! Despre Parazitii, prefer sa nu ma pronunt! Cam atat!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
in legatursa cu paya ai dreptate dar daca videoclipu` nu e in regula nu trebuia interzis inainte
din cate stiu eu totul tyrece pe la CNA inainte
da de ce sa nu zica baietii ca se drogeaza si Andrei Gheorghe a zis ca a facuto si inca in direct lui nu i-a zis nimeni nimic
cre` ca cineva are ce are cu rapp-eri de aceea sant cenzurati
poate cuiva de sus nu-i convine ca se leaga baietii de ei
din cate stiu eu totul tyrece pe la CNA inainte
da de ce sa nu zica baietii ca se drogeaza si Andrei Gheorghe a zis ca a facuto si inca in direct lui nu i-a zis nimeni nimic
cre` ca cineva are ce are cu rapp-eri de aceea sant cenzurati
poate cuiva de sus nu-i convine ca se leaga baietii de ei
gura omului uneori poate fi ca o casma,poate sa-i sape groapa de aceea "traieste si lasa-i pe ceilalti sa moara" caci mortii nu mint niciodata
- renegatu
- Junior Member
Imi bag poola-n CNA.Ce dreq e cu Romania asta, doar nu vor sa ajungam shi noi inapoi la comunism. Au fost interzise pentru ceva lirici care sunt despre alcool shi droguri. La parazitzii "smoking weed on my roof all night" iar la la familia mai multe ca "putzina iarba-n casa ne ridicam mai sus", "bagabontzi beau din sticla alcool aici in strada"
Ii multzumesc lui Dumnezeu ca sunt in UK, care este o tzara libera!
Ii multzumesc lui Dumnezeu ca sunt in UK, care este o tzara libera!
-
tUdOrUK - Junior Member
C.N.A. vs. Hip Hop
Rog toti iubitorii de muzica hip hop sa isi spuna punctul de vedere legat de subiectul acestui thread. Stiu ca sa mai facut un sondaj, dar cred ca acesta e un pic mai explicit!
Multumesc, si, cred ca numai noi putem salva muzica!
Pace
Multumesc, si, cred ca numai noi putem salva muzica!
Pace
-
n3aGabitz - Junior Member
cacat... CNA. Ce pula mea vor astia ? Sa nu mai auda injuraturi in muzica ? Sa nu mai vada violentza ? Hai sa interzicem tot.. muzica, filme, stiri (ora 5) Fiecare poate sa zica ce vrea .. conteaza cum percep "ascultatorii". Ce e mai violent ? Un videoclip cu catziva pumni sau un film in care vad ochii scosi cu pixu sau alete cacaturi. P.S. Ati vazut careva varianta cenzurata a videoclipului Zi de zi ? Mai bine nu`l mai dau deloc decat asa... e bataie de joc. Si apropo de violentza.. daca scot capu pe geam si se impusca unii.. pe aia nu`i cenzureaza ? Cenzuratzi tot datzi`va`n pula mea de muisti de la CNA. Numai romanii pot avea idei d`astea ce pula mea...
Respekt !
Respekt !
- athys
- Junior Member
Am scris asta pe subiectul de pe barfe insa o repet shi aici, din simplul motiv k imi este lene shi lehamite sa reformulez in alte cuvinte ce-am zis mai jos..
CNA-ul se inshala amarnic dak crede k prin cenzura va stopa plagile societatzi. Ei n-au facut decat sa puna o plomba de mana a doua lasand insa caria neatinsa. Ei oare chiar cred k dak interzic azi parazitzii shi la familia, gata, de maine totul va fi bine, nu se va mai consuma alcool, tutun shi iarba, violentza in familie shi pe strada va scadea shi vom trai cu totzii pana la adanci batranetzi in linishte shi pace intr-o lume de basm. Acum mai bine de 13 ani,oamenii au ieshit in strada, unii au murit pentru libertate, pentru ca astazi nishte indivizi sa ne intoarca in timp cu reglementarile lor absurde shi cu deciziile neimpartashite de marea masa, de consumatori la urma urmei. Nicaieri nu se mai intampla asha ceva, cel mult se restrictzioneaza accesul, shi dak vroiau neaparat puteau impune difuzarea videoclipurilor dupa ora 8 de cand oricum incep programele "de buna calitate", cu filmele de duzina cu Chuck Norris & co. de unde ieshi f. bine antrenat in arta spartului capetelor cu ustensilele din dotarea fiecaruia. Ca sa nu ma vorbim de deja epuizata problema a shtirilor de la ora 5, gaura neagra a televiziunilor romaneshti shi a multor altor programe de o calitate mai mult decat indoielnica shi cu educativitate, atat de des mentzionata de ilushtrii conducatori ai CNA, ce tinde tot mai mult catre glorioasa cifra 0.
In alta ordine de idei,inca o data se loveshte in hip-hop, pentru a cata oara? Oare cand vor intzelege domnii ce stau cu burta la soare shi cu ochii infiptzi in televizor cautand nod in papura oricarui individ cu pantaloni largi care are imensa indrazneala sa scoata un videoclip la o piesa, ca nu hh este radacina tuturor relelor, ca asha cum spunea RACLA pe "cantaretzii de rap", cultura hh este oglinda societatzii. O societate care starneshte in juru-i o duhoare greu de suportat shi care din ce in ce mai mult se apropie de vechile obiceiuri shi concepte. Comunismul ne este in sange shi nu ne vom descotorosi niciodata de el, asha cum nu vom obosi niciodata sa ne facem rau unul altuia shi sa ne taiem craca singuri de sub picioare.
Domnilor de la CNA, atzi avea ceva impotriva sa ne sugetzi p**a?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ai dreptate cu CNA-ul daca mergem asa intran in pula nu in UE parca am fi pe vremea lu` nea` nicu
tre sa le explice cineva ca in lumea civilizata nu se face ce fac ei
si ca trupele rap sau hip-hop nu fac decat sa expreime realitate strazii dura cu e dar realitate
nu pre le convine
are vrea ca toata lumea sa zica ca "e bine" sau "traiesc intr-o tara minunata" sa astepte ei mult si bine yo zic ca asta e o tara de kkt numai la noi su la comunisti mai vad asa ceva
tre sa le explice cineva ca in lumea civilizata nu se face ce fac ei
si ca trupele rap sau hip-hop nu fac decat sa expreime realitate strazii dura cu e dar realitate
nu pre le convine
are vrea ca toata lumea sa zica ca "e bine" sau "traiesc intr-o tara minunata" sa astepte ei mult si bine yo zic ca asta e o tara de kkt numai la noi su la comunisti mai vad asa ceva
- renegatu
- Junior Member
...bai hai sa nu exageram.CNA pute oribil.Ce pwla mea...de ce nu interzice si pe homo aia de Bere Gratis:bleah: ca au nume de bautura,sau melodia la iai de la spiatlul de urgenta cu triasca berea!.Ce pwla mea in mintea lu` astia tre` sa zic YO!!! pe vrsurile lu` Gica Petrescu! in cea ce priveste pe Puia, AdevaRapper are dreptate!!! In rest ....:T cam asa ne vrea CNA
- Domino
- Junior Member
Ce sa spun si eu...
...cica mai vrem sa intram in Europa... Lol de 10 ori! De unde pana unde atunci, intr-o tara democratica, o adunare ca CNA-ul care cenzureaza tot ce le trece lor prin cap, intr-un mod arbitrar si inechitabil !?! Sunt niste retadrati mintal care incearca sa iasa in evidenta prin orice mijloace! Parerea mea!
-
Initial trimis de Domino
In rest ....:T cam asa ne vrea CNA
Dar am si eu o intrebare: exista vreo comisie care sa supravegheze activitatea CNA-ului, cum ar fi normal sau aia sunt de capul(a) lor?
-
Nici Dan Helciug nu e, dar daca tot apare la TV, macar stie sa poarte in mod decent o discutie!
-
cna ppl-get a life
Ia mai lasatzi-l pe puya in pace ppl. nici mie nu-mi place dar CNA-ul nu a interzis la familia pt k nu e pe locul 1 in topul ascultatorilor d hh - li se pare lor k ar influentza negativ judecata cetatzenilor. li se pare lor k dak or sa interzik la nesfarshit clipurile hh genul asta d muzik nu o sa mai fie ascultat p la noi...probabil ishi imagineaza k imediat dupa ce vedem un astfel de clip ieshim p strazi,omoram babutzele,le ciordim pensia shi o dam pe iarba . dar in cazul acesta ei sunt cei care se lasa influentzatzi d televiziune,de controversatele stiri de la ora 5 mai exact.pt k asha ceva nu se intampla in relitate,muzik poate produce 'dezstru in creere' inasa cei cere sufera d asha ceva sunt f putzini shi de soarta lor ar trebui sa se preocupe un psihiatru,in nici un caz cna-ul care decide pt marea majoritate a populatziei.
alcoolul,violentza,sexul,drogurile etc(tot ceea ce suntem silitzi sa ne prefacem k nu exista),bune sau rele(depinde de cum sunt percepute)fac parte din viatza noastra cotidiana,indiferent de muzik pe care o ascultam . desi , se pare, menirea cna-ului este de a spala creiere, nu vor obtzine decat revolta sau ignorantza in cel mai rau caz,nicidecum aprobare-poate doar din partea celor care sunt impotriva hip-hop-ului,cel mai puternic defavorizat dealtfel(alaturi d rock,intr-o mai mik masura)
o alta chestie p care am observt-o - nimeni nu interzice clipuri din afara desi mesajul transmis este asemanator cu al mc-ilor noshtri autohtoni. asta probabil pt k ,'spalatzei' cum suntem, nu am putea intzelege o piesa in lb engleza sau pt k mel respectiva ste deja f ascultata prin alte tzari shi domnii d la cna nu ar putea justifik faptul k altzii au acces la asha ceva si noi nu.
dak cna-ul va reushi vreodata ce shi-a propus atunci e clar,in viitorul industriei muzikle romaneshti se intrevad numai andrele,'dragutzele' animalutze,participantzi la eurovision si in varful piramidei,triumfator,adi copilu beliciune&co. totushi imi place sa cred k nu vom lasa asha ceva sa se intample pt k indiferent de parerea lor, PRECONCEPUTA dealtfel(degeneratzi, pete p obrazul 'imaculat' al societatzii in care ne ducem traiul,drogatzi,alcoolizatzi etc) nu suntem asha pt k ascultam hh,ascultam hh pt k suntem asha.....
p.s.:tocmai am avut o revelatzie,drept urmare propun 'stimabililor' d la cna o urmatoare mishcare in combaterea degradarii psihice a tinerilor: INTERZICEREA DESENELOR ANIMATE ! (k doar nu o dat l-am surprins p tom cu ditai trabucu-n gura, iar jerry era cam matol dupe c a pikt in castronul cu bauturi alcoolice...shi ce-i cu indienii aia care trag din pipa pacii?drogazi,ah?pe deasupra un episod powerpuff girls contzine mai multa violentza decat clipul 'categoria grea' shi sa nu mai vb de snowwhite kre traieshte k o bagaboanta cu 7-auzi la ea-7pitici . pai e frumos? JOS cu walt disney!!)
alcoolul,violentza,sexul,drogurile etc(tot ceea ce suntem silitzi sa ne prefacem k nu exista),bune sau rele(depinde de cum sunt percepute)fac parte din viatza noastra cotidiana,indiferent de muzik pe care o ascultam . desi , se pare, menirea cna-ului este de a spala creiere, nu vor obtzine decat revolta sau ignorantza in cel mai rau caz,nicidecum aprobare-poate doar din partea celor care sunt impotriva hip-hop-ului,cel mai puternic defavorizat dealtfel(alaturi d rock,intr-o mai mik masura)
o alta chestie p care am observt-o - nimeni nu interzice clipuri din afara desi mesajul transmis este asemanator cu al mc-ilor noshtri autohtoni. asta probabil pt k ,'spalatzei' cum suntem, nu am putea intzelege o piesa in lb engleza sau pt k mel respectiva ste deja f ascultata prin alte tzari shi domnii d la cna nu ar putea justifik faptul k altzii au acces la asha ceva si noi nu.
dak cna-ul va reushi vreodata ce shi-a propus atunci e clar,in viitorul industriei muzikle romaneshti se intrevad numai andrele,'dragutzele' animalutze,participantzi la eurovision si in varful piramidei,triumfator,adi copilu beliciune&co. totushi imi place sa cred k nu vom lasa asha ceva sa se intample pt k indiferent de parerea lor, PRECONCEPUTA dealtfel(degeneratzi, pete p obrazul 'imaculat' al societatzii in care ne ducem traiul,drogatzi,alcoolizatzi etc) nu suntem asha pt k ascultam hh,ascultam hh pt k suntem asha.....
p.s.:tocmai am avut o revelatzie,drept urmare propun 'stimabililor' d la cna o urmatoare mishcare in combaterea degradarii psihice a tinerilor: INTERZICEREA DESENELOR ANIMATE ! (k doar nu o dat l-am surprins p tom cu ditai trabucu-n gura, iar jerry era cam matol dupe c a pikt in castronul cu bauturi alcoolice...shi ce-i cu indienii aia care trag din pipa pacii?drogazi,ah?pe deasupra un episod powerpuff girls contzine mai multa violentza decat clipul 'categoria grea' shi sa nu mai vb de snowwhite kre traieshte k o bagaboanta cu 7-auzi la ea-7pitici . pai e frumos? JOS cu walt disney!!)
- c3lia
- Junior Member
inainte de toate am 2 vorbe 1 de ce va certati in privinta lu` puya realitatea e realitate si atat in plus nu cred ca il simpatizeaza vreun o normal pe tipu`1 de la spitalu` de urgenta
2 ii multumesc lu` tipu care a modificat sondaju` e f buna ideea
acu sa trec la subiect
de ce sant cenzurati rapp-eri ca au curaj sa exprime realitate dura a strazii
cati dintre voi au vazut cu se comporta un drogat fara doza cred ca putini daca printre cei care au vazut ar fi si cineva de la CNA atunci sigur ar tace ba poate ar si asculta hip-hop da ei merg cu masina la lucru`cu ea inapoi si prin geamurule fumurii nu se vede realitatea
zic ca versurle sunt violente da la tv ce se da cumva POVESTI DE ADORMIT COPII (la o adica si astea ar trebui interzise ca zice c-al taie cu palosu`etc)
filmele de la toate televisiunile contin violenta uni ar spune da frate da au chestiile de avertizare ei bine de ce nu se aplica si in acest caz regula
versurile baietilor sant obscena aunci balerinile de la posturile tv ar trebui interzise
continuarea alta data nu prea am timp
2 ii multumesc lu` tipu care a modificat sondaju` e f buna ideea
acu sa trec la subiect
de ce sant cenzurati rapp-eri ca au curaj sa exprime realitate dura a strazii
cati dintre voi au vazut cu se comporta un drogat fara doza cred ca putini daca printre cei care au vazut ar fi si cineva de la CNA atunci sigur ar tace ba poate ar si asculta hip-hop da ei merg cu masina la lucru`cu ea inapoi si prin geamurule fumurii nu se vede realitatea
zic ca versurle sunt violente da la tv ce se da cumva POVESTI DE ADORMIT COPII (la o adica si astea ar trebui interzise ca zice c-al taie cu palosu`etc)
filmele de la toate televisiunile contin violenta uni ar spune da frate da au chestiile de avertizare ei bine de ce nu se aplica si in acest caz regula
versurile baietilor sant obscena aunci balerinile de la posturile tv ar trebui interzise
continuarea alta data nu prea am timp
- renegatu
- Junior Member
Re: raspuns
dupa mine cei de la cna pot sa-si bage pula-n mamele lor cu legile lor cu tot. sunt atat de prosti incat au cenzurat la clipul celor de le parazitii doar strofa lu' onbladon ,asta da dovada ca cei de la cna stau cam prost cu limba engleza
iar despre clipul zi de zi de la la familia ce-ar mai fi de spus,au dat inc-o data dovada cat de destepti sunt
asta e parerea mea
iar despre clipul zi de zi de la la familia ce-ar mai fi de spus,au dat inc-o data dovada cat de destepti sunt
asta e parerea mea
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
- foxu
- Junior Member
lol
e interesant faptul cum autorul acestui subiect e renegatu si nu eu, da in fine. lol o fii vreo greseala a fanclubului, sau mixat file-urile pe server!
adevaraper: bai frate, te considerap un baiat cult! numai prin faptul ca tie nu iti place Puya sa zici ca au dreptate aia ca au scos clipu, inseamna ca nu esti mai presus ca ei! nu iti place e ok, dar nu iti baga picioarele numai ca tie nu iti place, intelegi?
ps: muie cna!
adevaraper: bai frate, te considerap un baiat cult! numai prin faptul ca tie nu iti place Puya sa zici ca au dreptate aia ca au scos clipu, inseamna ca nu esti mai presus ca ei! nu iti place e ok, dar nu iti baga picioarele numai ca tie nu iti place, intelegi?
ps: muie cna!
-
n3aGabitz - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Pt Gabi
Initial trimis de n3aGabitz
Ai dreptate si imi cer scuze (de fapt, mi-am exprimat ulterior parerea despre CNA)! Treceam printr-o pasa de mult subiectivism (Shit happens)! Oricum, nici una din cenzurile CNA nu este indreptatita!
Numa'bine!
-
Cea mai mare prostie pe care au comis-o domnii din CNA(daca-i pot numi asha):sa dea jos clipu lu parazitzii cat shi cel al Familistilor de pe posturile tv. de muzicah.Mie mai mult imi pare rau de klipu lu parazitzii decat a celor din La Familia,pentru ca parazitzii au tehnica in plus fatza de La Familia.In fine da bu asta-i subiectu despre care tre sa vb.(n.n Parazitzii vs. La Familia)shi nici n-ar trebui sa vb. despre astah.In fine,am vazut shi un miniinterviu cu ombladon shi freaka (nu shtiu pa undeh o fi fost cheloo) care shi-au exprimat shi ei off-urile in legaturah cu treeabah asta de kkt,iar la sfarshitul aelui miniinterviu apare un gogoman da la CNA shi zice in haloo urmator:"Datorita acestei situatzii sper sa creasca vanzarile ultimului album Parazitzii",.Vaaaaai,f**** mortzii masii ca mi-o venit sa-l decapitez prin televizor cand l-am auzit.Pace!
How the fuck can i be white i don't even exist!!
How the fuck can i be white i don't even exist!!
-
sadox - Junior Member
Legea cenea e de admirat, are un scop educativ, insa.....oamenii care o aplica ar trebui sa analizeze mai in amanunt inainte de a actiona. Ce sa zic? Am postat pe mai multe thread-uri mesaje in leg cu protestul CNA...incep sa obosesc sa spun aceleasi lucruri...
Tot ce mai pot afirma e ca lucrurile sunt facute prea in pripa. Or fi avand ei intentii bune, insa nu asta conteaza. CNA-ul face greseli mari.
Eu ma intreb daca vor cenzura "Bun e vinul ghiurghiuliu"( daca asa se cheama...) si "Hai sa bem un paharel"..... hahaha
Tot ce mai pot afirma e ca lucrurile sunt facute prea in pripa. Or fi avand ei intentii bune, insa nu asta conteaza. CNA-ul face greseli mari.
Eu ma intreb daca vor cenzura "Bun e vinul ghiurghiuliu"( daca asa se cheama...) si "Hai sa bem un paharel"..... hahaha
- usualflow
- Junior Member
Faza cu CNA e de cacat.Sper ca isi vor da seama de greseala facuta.Ba nici nu mai sper,slabe sanse:>
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
continuare
piciulika are dreptate
dar sda revinla subiect
sa definim intai c.n.a.-ul este vorba de consiliul national al audiovizualului sau cu zicea un amic consiliul national anti-arta
c.n.a.-ul este format din niste oameni(majoritatea ziaristi)care au obligatia de a cenzura tot ceea ce este obscen sau care atenteaza la relegia sau personalitatea ascultatorului sau a spectatorului
majoritatea lucrurilor cenzurate sant de la trupele hip-hop acestia vorbesc obscen sau indeamna la alcool sau droguri
sa dam o definitie aproximativa cuvantului obscen este sinonim partial cu vulgar si porografic
atunci daca raspp-eri vorbesc vulgar si sant cenzurati atunci de ce nu ar fi interzise si balerinele de la posturile TV care sant inbracate ca niste adevarate prostituate de bordel dar asta nu se vede pt ca e vorba de o majoritate si inca una care are destui bani sa-i cumpere pe toti membrii c.n.a(ma refer la patronii posturilor TV)]
daca se vorbeste pornografic in melodiile hip-hop atunci scenele din filmele pe care le vizionam la TV cum sant dar aici intervine aceeasi chestie
tot in aceasta situatie sant si videoclipurile care includ scene cu violenta sa nu uitam ca videoclipul "Categoria grea" a fost cenzurat ca ERA VIOLENT
cineva ar putea zice ca filmele si emisiunile televizate au semne de avertizare atunci de ce nu se permite si repp-erilor sa foloseaca aceste semne doar e tara democratica nu exista privilegiati in privinta aplicarii legilor
dar nimeni nu vede ca trupele hip-hop sant defavorizate asta pt ca majoritatea asculta ineptiile lui Adrian copilu` minune
daca cineva incearca sa zica adevarul despre viata de pe strada este interzis
de ce sa nu se vorbeasca despre ar trebui sa puna toata lume ca traieste in cea mai palcuta tara de pe planeta sa astepte daca se continua asa ajungem in UE in mileniul viitor poate sa intram intro noua federratie comunista
de ce toata lumea se leaga de rapp-eri pt ca injura de ce nu va uitati la voi in casa pe strada sau in scara de bloc si o sa vedeti lucruri mai rele daca e vorba de vulgaritate atunci ar trebui cenzurata si Biblia la Apocalipsa cap 18 apare cuvantul curva
daca se vorbeste de alcool in melodiihip-hop sant cenzurate dar nu sant vazuti cei care beau in strada sau chiar politicienii care au fost surprinsi cu alcoolul in vena ce exemplu dau ei tinerei generatii
toti spun ca alcoolul este dauntor dar singura "masura" luata a fost sa se interzica melodiile hip-hop melodii care incearca (e adevarat in limbajul celor de pe strada) sa explice de ce e rau sa te drogezi sa bei sa furi
dar pe langa asta mai apar si melodii care exprima adevarul despre politica din romania sau despre politie asta se pare ca-i supara pe multi de aceea inclin sa cred ca actiunile c.n.a sant dictate de cu totul alte motive decat cele spuse
am o intrebare pentru cei care conduc "misiunea" de cenzurare a-ti mers vreodata seara pe strada sa vedeti cu e sau mergeti la lucru cu limuzina apoi aceeasi limuzina cu geamuri fumurii ma duce acasa sau la hotel
mai am o intrebare exista vreo comisie care cenzureaza munca c.n.a.-ului sau nesup0ra lor este doar ministrul culturii care nu prea se preocupa deci sant ce capul lor
o alta chestiune este pe ce considerente sant "recrutati" cei de la c.n.a. pe ochi frumosi
daca sant lasati de capul lor atunci nu se gandeste nimeni ca ar putea face totul in folosul lor sau ca ar putea face in asa fel incat cei pe care ii urasc sa fie "deranjati"
domnilor de la C.N.A. aveti grija ce faceti nu uitasti ca santeti doar niste fostii ziaristi(marea majoritate)si nu cred ca santeti in masura sa faceti ce credeti in muzica sau in alt domeniu.tate
dar sda revinla subiect
sa definim intai c.n.a.-ul este vorba de consiliul national al audiovizualului sau cu zicea un amic consiliul national anti-arta
c.n.a.-ul este format din niste oameni(majoritatea ziaristi)care au obligatia de a cenzura tot ceea ce este obscen sau care atenteaza la relegia sau personalitatea ascultatorului sau a spectatorului
majoritatea lucrurilor cenzurate sant de la trupele hip-hop acestia vorbesc obscen sau indeamna la alcool sau droguri
sa dam o definitie aproximativa cuvantului obscen este sinonim partial cu vulgar si porografic
atunci daca raspp-eri vorbesc vulgar si sant cenzurati atunci de ce nu ar fi interzise si balerinele de la posturile TV care sant inbracate ca niste adevarate prostituate de bordel dar asta nu se vede pt ca e vorba de o majoritate si inca una care are destui bani sa-i cumpere pe toti membrii c.n.a(ma refer la patronii posturilor TV)]
daca se vorbeste pornografic in melodiile hip-hop atunci scenele din filmele pe care le vizionam la TV cum sant dar aici intervine aceeasi chestie
tot in aceasta situatie sant si videoclipurile care includ scene cu violenta sa nu uitam ca videoclipul "Categoria grea" a fost cenzurat ca ERA VIOLENT
cineva ar putea zice ca filmele si emisiunile televizate au semne de avertizare atunci de ce nu se permite si repp-erilor sa foloseaca aceste semne doar e tara democratica nu exista privilegiati in privinta aplicarii legilor
dar nimeni nu vede ca trupele hip-hop sant defavorizate asta pt ca majoritatea asculta ineptiile lui Adrian copilu` minune
daca cineva incearca sa zica adevarul despre viata de pe strada este interzis
de ce sa nu se vorbeasca despre ar trebui sa puna toata lume ca traieste in cea mai palcuta tara de pe planeta sa astepte daca se continua asa ajungem in UE in mileniul viitor poate sa intram intro noua federratie comunista
de ce toata lumea se leaga de rapp-eri pt ca injura de ce nu va uitati la voi in casa pe strada sau in scara de bloc si o sa vedeti lucruri mai rele daca e vorba de vulgaritate atunci ar trebui cenzurata si Biblia la Apocalipsa cap 18 apare cuvantul curva
daca se vorbeste de alcool in melodiihip-hop sant cenzurate dar nu sant vazuti cei care beau in strada sau chiar politicienii care au fost surprinsi cu alcoolul in vena ce exemplu dau ei tinerei generatii
toti spun ca alcoolul este dauntor dar singura "masura" luata a fost sa se interzica melodiile hip-hop melodii care incearca (e adevarat in limbajul celor de pe strada) sa explice de ce e rau sa te drogezi sa bei sa furi
dar pe langa asta mai apar si melodii care exprima adevarul despre politica din romania sau despre politie asta se pare ca-i supara pe multi de aceea inclin sa cred ca actiunile c.n.a sant dictate de cu totul alte motive decat cele spuse
am o intrebare pentru cei care conduc "misiunea" de cenzurare a-ti mers vreodata seara pe strada sa vedeti cu e sau mergeti la lucru cu limuzina apoi aceeasi limuzina cu geamuri fumurii ma duce acasa sau la hotel
mai am o intrebare exista vreo comisie care cenzureaza munca c.n.a.-ului sau nesup0ra lor este doar ministrul culturii care nu prea se preocupa deci sant ce capul lor
o alta chestiune este pe ce considerente sant "recrutati" cei de la c.n.a. pe ochi frumosi
daca sant lasati de capul lor atunci nu se gandeste nimeni ca ar putea face totul in folosul lor sau ca ar putea face in asa fel incat cei pe care ii urasc sa fie "deranjati"
domnilor de la C.N.A. aveti grija ce faceti nu uitasti ca santeti doar niste fostii ziaristi(marea majoritate)si nu cred ca santeti in masura sa faceti ce credeti in muzica sau in alt domeniu.tate
- renegatu
- Junior Member
27 mesaje
• Pagina 1 din 1