david beckham

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

david beckham

Mesajde Mirela » Lun Noi 26, 2001 9:14 pm

sincer,ce parere aveti despre"cel mai valoros jucator" al echipei manchester united?
eu ma abtin..........pe moment!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: david beckham

Mesajde Vizitator » Mar Noi 27, 2001 7:39 pm

Initial trimis de mirela2001
sincer,ce parere aveti despre"cel mai valoros jucator" al echipei manchester united?
eu ma abtin..........pe moment!!!

ce ai cu el... ?
Vizitator

Re: Re: david beckham

Mesajde Mirela » Mie Noi 28, 2001 2:32 pm

ce ai cu el... ?

n-am nimic cu viata lui....daca-i place sa o afiseze multimii de gura-casca din lume e treaba lui.dar ca jucator nu mi se pare cel mai stralucit din lume si nu inteleg de ce e atat de mediatizat.sunt nume mult mai valoroase pe care totusi nu le auzi mereu prin media.....

ps:cine esti si de ce nu ai curaj sa-ti spui numele?
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 28, 2001 5:53 pm

Ce nume mai valoroase decat Beckham nu sunt mediatizate ?!?!
Mie,personal,mi se pare un mare jucator !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 7:25 pm

Beckham este un jucator bun, dar normal ca sunt unii mai buni ca el. El este mediatizat fiidnca este probabil cel mai bun jucator englez si Englezii au putere si imagine.
Mie imi place de el ca jucator si, ca persoana, nu-l cunosc dar mi se pare de treaba.

Eu sunt "lupisor" dar mi-e cam lene sa ma inscriu, nu mai stiu cum ca mi-am pierdut si password-rul, si asa scriu ca "anonim". :)
Vizitator

Mesajde Werde » Mie Noi 28, 2001 7:30 pm

Cel mai valoros jucator la ManU e Barthez:D
Cat despre Posh, mai degraba se incearca spargerea pietei de transferuri la vara cu mediatizarea asta; in meciul de duminica a fost un nimeni.
Werde
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 28, 2001 9:53 pm

Barthez ?! Cel mai bun ?! Sa fim seriosi !

Cel mai bun mi se pare a fi Paul Scholes !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Noi 29, 2001 2:22 am

In ultimul meci al lui Manchester cu Arsenal Barthez a fost penibil. A gafat decisiv la 2 faze si Man a luat bataie cu 3-1 dupa ce a condus cu 1-0.

Beckham e mediatizat si datorita stilului sau de viata.
Nu imi place de el in mod deosebit dar joaca bine si este constant ceea ce in fotbalul de azi e o mare calitate.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 29, 2001 10:40 am

Baa...ce va intereseaza pe voi ce viatza duce Beckham ?! Noi vorbim despre el ca jucator...daca ne incanta pe teren..e bine..in rest treaba lui !

De Gascoine se lua cineva ca avea 110 kile ? Si ca manca fripturi in pauza meciului la barul stadionului ? Sau ca se facea beat mort cu o noapte inainte de meci ? Sau ca sa batea prin baruri ?
Nuuu...atata timp cat dadea randament 120 % !

Deci nu va mai luatzi de marii fotbalisti...e treaba lor ce fac in afara fotbalului !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Noi 29, 2001 10:07 pm

Deci nu va mai luatzi de marii fotbalisti...e treaba lor ce fac in afara fotbalului !

mama draga,eu nu vreau sa stiu ce face el in afara fotbalului(desi se pare ca-i place enorm sa ne impartaseasca si noua viata lui privata).dar pe bune,nu e cel mai mare jucator de la ManU--chiar tu ai adus aminte de p.scholes....e un jucator bun,e drept,dar nu chiar atat de bun.
xca sa-ti dau un exemplu,de mult n-am mai auzit nimic de Zidane,care e un jucator al naibii de bun!!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 01, 2001 11:20 am

Zidane e bun..dar in ultima vreme si-a cam iesit din forma. Pe la Real Madrid nu prea a facut nimic.....adica se astepta mult mai mult de la el.

Sa stii ca imi place,de la Man United,si de irlandezul Keane. :)
(sper ca nu am gresit...cand i-am scris numele....daca DA...itzi dau voie sa ma corectezi)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Dec 02, 2001 3:13 pm

Apropos de Gazza...
La Euro-ul din Anglia cu o zi inaintea meciului de deschidere: Gazza si cu Ince frigeau beri intr-un bar si au fost surprinsi de ziaristi.
A doua zi la meci Gazza a dat pasa aia formidabila "la misto" pe la spate iar Ince a dat gol.
S-au dus amandoi in fata tribunei oficiale si au facut semn ca si cum ar bea dintr-o sticla. ( gen Fowler cu prizatul din iarba)
Mi se pare ca era si Regina in tribune....
"Against modern football."
Aliosha

Barthez

Mesajde Werde » Lun Dec 03, 2001 6:02 pm

Initial trimis de Blink 1 82
Barthez ?! Cel mai bun ?! Sa fim seriosi !

Cel mai bun mi se pare a fi Paul Scholes !

:D Dupa cum ziceam, Barhez :D

Man U a pierdut pt a 5 oara sezonul asta in liga. Pana acum se pare ca vinovat ar fi:
Bolton
Liverpool
Arsenal
Newcastle
Chelsea

B, L, A, N, C

Cat despre jucatori (ma refer la Man U si nu numai) sunt mult prea mediatizati; nu sunt asa de buni pe cat se zice (vezi ultimele rezultate din Champions League)
sa vedem ce face Posh la anul in Italia si dupa aia mai discutam.
Werde
Junior Member

...........

Mesajde RAZVAN2002 » Joi Iun 20, 2002 5:15 pm

nu mi se pare ca barthez ar fi cel mai valoros..iar gafele sale sunt deja celebre!
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
RAZVAN2002
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Iun 20, 2002 6:28 pm

Mie Beckham mi s-a parut un jucator fantastic inca de la mondialul de acum 4 ani, dar cred ca mai are multe de aratat! Viata lui personala este pusa sub lupa de mass-media din cauza neveste-sii in principal, care se stie ce si cum a facut.
Cat despre Manchester, care este a doua echipa din sufletul meu (dupa Steaua, evident), cred ca anul asta a pierdut titlul din cauza modificarilor din lot (Brown si Barthez au gafat mult, Blanc si Irwin nu mai au valoarea de alta data, Veron nu s-a integrat in lot). Cel mai bun jucator al lui Manchester la ora actuala este, conform voturilor suporterilor de pe site-ul oficial, Roy Keane, marele absent al Irlandei la mondial. Din toate timpurile, clasamentul este asa: Cantona, Best, Keane (conform aceluiasi sondaj).
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 20, 2002 6:32 pm

Keane mi se pare un jucator de geniu ! Dar la fel de mare este si galezul Ryan Giggs.
Keane a avut sansa sa joace la mondiale..dar a ratat-o din cauza lui. Dar saracu' Giggs ? Tara Galilor nu a mers niciodata la turneul final ! Giggs este un jucator mult prea marepentru o echipa atat de mica.

Revenind la Beckham...nu mi s-a parut stralucit la acest mondial..dar poate ne arata maine clasa pe care cu totzii stim ca o are !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Iun 20, 2002 9:17 pm

David Beckham este mereu in atentzia presei in special pt k este un barbat dragutz, noncomformist, care, mai mult, este shi capitanul echipei de fotbal a Angliei, care nu e nici ea de lepadat. Apoi, in teren este recunoscut pt acuratetzea paselor shi in deosebi a centrarilor.
Iar ca veni vorba, shi mie mi se pare Giggs cel mai tare de la Manchester, in opinia mea e cel mai tare mijlocash stanga din lume, dar k shi Shevchenko are ghinionul de a juca intr-o natzionala prea mica.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde bhuttu » Joi Iun 20, 2002 9:36 pm

Mah nu e vorba, Giggs e un jucator fantastic! Dar ma intreb, daca ar fi mutat de la Manchester, s-ar desurca la fel de bine ca Nedved ?
Cat despre Wales... a fost optiunea lui! stiati ca la 15 ani a fost capitanul selectionatei de juniori a Angliei? El a ales sa joace in nationala galeza!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Vin Iun 21, 2002 1:42 am

Giggs e un jucator deosebit...este extrem de rapid shi imi aminteste de Overmars in zilele lui bune.Beckham este unul dintre jucatorii pe care nu pot sa ii sufar.Nu ii contest valoarea,insa imi este deosebit de antipatic.Figo este jucatorul meu preferat.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 21, 2002 7:54 am

..iar preferatul meu este ala de poarta numarul 10 si la echipa Braziliei si la Barcelona ! Na ! ....ca am uitat cum ii zice !

In Beckham s-a mai si pompat cu publicitate ! Toata lumea il considera un mare zeu acum. Bine..el e mare fotbalist....dar au fost latzii mai mari...care nu au fost atat de mult in vizorul presei..sau atat de laudatzi !
Beckham..parca prea usor si-a obtinut statutul de super vedeta.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde RAZVAN2002 » Vin Iun 21, 2002 3:43 pm

parca giggs a fost votat dee fanii lui manchester cel mai bun jucator din istoria echipei..dupa nu stiu care...asa am auzit.
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
RAZVAN2002
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iun 21, 2002 5:20 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Beckham..parca prea usor si-a obtinut statutul de super vedeta.

Beckham a fost declarat inca de acu' vreun an, dupa niste statistici oficiale, al doilea executant al loviturilor libere, dupa sarbul Sinisa Mihailovic. Pe locul 3 se afla Gheorghe Hagi.;D
bhuttu

Mesajde MiG29 » Vin Iun 21, 2002 6:42 pm

Deci,DUPA Mihajlovic....ala a fost tatic ,k sa zic asha,la lovituri libere...75% din ele erau goluri....:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 21, 2002 6:48 pm

Cel mai bun executant de lovituri libere este paraguayanul Jose Louis Chilavert.
Pormo ash pune banii pe un Roberto Carlos...si de'abia pormo pe Beckham al vostru.
Oribilul Mosh
Junior Member

david beckham

Mesajde baixinho© » Sâm Iun 22, 2002 1:34 am

Daca sunteti amabili, cereprezinta acest nume? Ca am avzut ieri meciul Anglia - Brazilia si nu am auzit de el decat cand a cazut in careu fara sa il atinga nimeni. Si inca de doua ori. Si fara sa fie avertizat. Dar asta este! Valoarea si-a spus cuvantul pana la urma.
baixinho©

Mesajde Aragorn » Sâm Iun 22, 2002 5:40 am

David Backam e ok, are omul centrari bune, si poate si unele lovituri...numa ca angliei ia lipsit un om ca Klose sau mai degraba Van Nisterloy, colegu lu Backam de la Man Utd.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Iun 22, 2002 11:44 am

Initial trimis de RAZVAN2002
parca giggs a fost votat dee fanii lui manchester cel mai bun jucator din istoria echipei..dupa nu stiu care...asa am auzit.

Probabil Eric Cantona era cel de pe primul loc...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde baixinho© » Lun Iun 24, 2002 8:32 pm

Intrebare: in afara de centrari, cu ce se mai ocupa nenea ala de merita un forum? Nu ma refer ca i-a trantit un copilas lu tanti aceea de canta in Spaisgí£rl!
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 24, 2002 11:45 pm

Mda...corecta intrebarea ! Nu prea isi merita un subiect separat.

O alta discutzie intre mine si tata :
eu : << ia uite englezii astia..ce marfa petrec dupa meci ! .>>
tata : << pai normal ca petrec. beau se distreaza si se uita la fotbal ! >>
eu : << dar ce or bea ? >>
tata : << cum ce ? PEPSI...ca doar e Beckham pe eticheta ! >>

:p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iun 27, 2002 7:58 pm

atunci inchide forumul ((((((o:
baixinho©

Următorul

Înapoi la Fotbal International