AMOR mai bine decat la AXXA?...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

AMOR mai bine decat la AXXA?...

Mesajde Unregistered » Mar Feb 25, 2003 3:17 pm

Baietii de la Amor fac treaba mai buna decat la AXXA, oare stilul latino-house ii prinde?
Unregistered

Mesajde nocturna » Mar Feb 25, 2003 3:23 pm

eu ii suspectez p'astia c-ar canta manele. :confused: :rolleyes: ma rog, in orice caz sunt penibili, :bleah: oameni in toata firea.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: AMOR mai bine decat la AXXA?...

Mesajde Darec » Mie Feb 26, 2003 3:09 am

Initial trimis de Unregistered
Baietii de la Amor fac treaba mai buna decat la AXXA, oare stilul latino-house ii prinde?

Oare?
Darec

crazy people!!!

Mesajde dadius » Mie Feb 26, 2003 8:19 am

sa deschizi un subiect despre Axxa sau Amor pe un forum unde se critica oameni de 10 X mai buni si mai talentati decat ei....trebuie sa fii putin nebun.(sau inconstient)
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Draga » Mie Feb 26, 2003 10:13 am

Piesa lor mi se pare ca are bucati copiate dintr-o melodie latino - nu mai stiu cine o canta, un grup de trei baieti parca, ceva cu "nina, dulce nina...".
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Feb 27, 2003 6:35 pm

Tie iti plac ashtia de la AMOR???!!!
Mie nu-mi plac shi nici AXXA nu prea mi-au placut....Mi se poare exact stilul ala de muzica romaneasca...prostesc shi penibil.
Titina
Junior Member

Mesajde Salma » Lun Mar 03, 2003 5:13 pm

Melodia este proasta iar versurile stupide. Si mai au si tupeul sa le scrie in asa fel incat sa iti atraga si mai mult atentia. Daca AXXA era o formatie proasta, asta este si mai proasta, daca se poate imagina asa ceva.
Salma

Mesajde Unregistered » Mar Mar 04, 2003 12:48 am

Initial trimis de Salma
Melodia este proasta iar versurile stupide. Si mai au si tupeul sa le scrie in asa fel incat sa iti atraga si mai mult atentia. Daca AXXA era o formatie proasta, asta este si mai proasta, daca se poate imagina asa ceva.

Ma, versurile sunt scrise pentru fanele lor ...surdo-mutele...

Varianta cu semne d-alea pentru muti a oprit-o CNA, iar acum baietii fac un clip in Braille...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Mar 05, 2003 1:26 am

eu cred ca voi sunteti baieti daca nu va place Amor, sau nu i-ai vazut in concert. au fost la mine in Buzau si ai face mai bine dacat sa vb de altii sa te uiti la tine si sa te asculti cu atentie in baie.fiecare cu fanii lui!!!
Unregistered

Mesajde basstard » Mie Mar 05, 2003 6:45 am

eu cred ca voi sunteti baieti daca nu va place Amor, sau nu i-ai vazut in concert
Uimeste-ne: au fost un amestec de Andreea Bocceli, Sting si Sir Elton John.

fiecare cu fanii lui!!!
La faza asta ai dreptate: Afonii si redusii mintal cu manea si porcarii gen Amor, 4ever, Nic si lista poate continua.
Restu' sunt ceva mai selectivi cu undele gadilitoare de urechi.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 11:19 am

eu cred ca voi sunteti baieti daca nu va place Amor, sau nu i-ai vazut in concert. au fost la mine in Buzau si ai face mai bine dacat sa vb de altii sa te uiti la tine si sa te asculti cu atentie in baie.fiecare cu fanii lui!!!

1. sunt fata si tot nu-mi place Amor
2. n-am fost la nici un concert, dar tot ii gasesc penibili.
3. noi cei care, cantam in baie (mai mult sau mai putin fals), spre deosebire de baietii de la Amor sau de la trupele amintite de Bassplayer mai sus, sau 97% dintre trupele romanesti, nu iesim pe piata cu un asa zis material/produs, si nu ne dam in spectacol intr-un videoclip mai mult decat dezolant. vezi diferentza? eu nu fac public cantatul meu din baie. ce fac eu e treaba mea, dar am bunul simtz sa nu apar pe TeVeu sustinand ca sunt artist, etalandu-mi minunatele talente. nu-mi oblig nici macar vecinii sa ma asculte. asa ca...teoria ta cade. so, spare us
4. fiecare cu fanii lui... - gusturile nu se discuta dar se EDUCA
5. imi sustin parerea: Amor se prezinta mai mult decat jalnic. :bleah:
6. mai vorbim peste un an (sau poate mai putin, cu putin noroc) cand formatia Amor se va transforma intr-o trista amintire.

nocturna

Mesajde Unregistered » Dum Mar 09, 2003 2:21 am

Initial trimis de Nightwish

1. sunt fata si tot nu-mi place Amor
2. n-am fost la nici un concert, dar tot ii gasesc penibili.
3. noi cei care, cantam in baie (mai mult sau mai putin fals), spre deosebire de baietii de la Amor sau de la trupele amintite de [b]Bassplayer
mai sus, sau 97% dintre trupele romanesti, nu iesim pe piata cu un asa zis material/produs, si nu ne dam in spectacol intr-un videoclip mai mult decat dezolant. vezi diferentza? eu nu fac public cantatul meu din baie. ce fac eu e treaba mea, dar am bunul simtz sa nu apar pe TeVeu sustinand ca sunt artist, etalandu-mi minunatele talente. nu-mi oblig nici macar vecinii sa ma asculte. asa ca...teoria ta cade. so, spare us
4. fiecare cu fanii lui... - gusturile nu se discuta dar se EDUCA
5. imi sustin parerea: Amor se prezinta mai mult decat jalnic. :bleah:
6. mai vorbim peste un an (sau poate mai putin, cu putin noroc) cand formatia Amor se va transforma intr-o trista amintire. [/B]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. nu cred ca esti fata, ci baba! tu nu intelegi ca tinerii nu mai asculta cine stie ce rockeri batrani ca si tine...si pana si cei ca tine care se pretind a cunoaste muzica cel putin la nivel de teoria muzicii nu isi canta in aparitiile televizate si in concerte piesele lor decat in proportie de 30 %, marile cretii artistice izvorate dintr-un talent pe care tu il cauti cu lumanarea, ci reproduc tot piese supercunoscute vechi pe care lumea le cunoaste....astfel garantandu-le protectia de care au nevoie in calea rosiilor si a altor ozn-uri!!! daca nu ma crezi te rog sa te interesezi cand au loc concertele celor 97% dintre formatiile pe care tu le urasti si vei vedea ce zice publicul despre ele si poate ca o sa iti iei mica ta avere..i mean urechea ta muzicala veche si prafuita, vei pleca intr-un varf de munte unde sa fii numai tu si cu casetele tale basf din 1970 si vei face diferenta dintre stilurile muzicale neincercand sa mai compari muzica ta "adevarata " cu ceea ce vrea publicul!
Unregistered

Mesajde Darec » Dum Mar 09, 2003 5:57 am

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. nu cred ca esti fata, ci baba! tu nu intelegi ca tinerii nu mai asculta cine stie ce rockeri batrani ca si tine...si pana si cei ca tine care se pretind a cunoaste muzica cel putin la nivel de teoria muzicii nu isi canta in aparitiile televizate si in concerte piesele lor decat in proportie de 30 %, marile cretii artistice izvorate dintr-un talent pe care tu il cauti cu lumanarea, ci reproduc tot piese supercunoscute vechi pe care lumea le cunoaste....astfel garantandu-le protectia de care au nevoie in calea rosiilor si a altor ozn-uri!!! daca nu ma crezi te rog sa te interesezi cand au loc concertele celor 97% dintre formatiile pe care tu le urasti si vei vedea ce zice publicul despre ele si poate ca o sa iti iei mica ta avere..i mean urechea ta muzicala veche si prafuita, vei pleca intr-un varf de munte unde sa fii numai tu si cu casetele tale basf din 1970 si vei face diferenta dintre stilurile muzicale neincercand sa mai compari muzica ta "adevarata " cu ceea ce vrea publicul!

Nu te supara, dar cred ca cu toate ca lucrezi cu alde Unregistered eu zic ca esti din Amor sau oricum de pe langa ei. Oricum nu conteaza, nu asta e important. Ce vroiam sa spun. In primul rand ca te ambalezi prea tare, si te ataci pana in strafundurile sufletului tau. Nightwish si-a spus si ea parerea si oricum a avut cel putin bunul simt sa si-o revendice.

Iar in al doilea rand, privind formatia Amor, crede-ma mi-as fi dorit sa nu am dreptate dar baietii sunt de o penibilitate infricosatoare. Sunt dovada vie a faptului ca in Romania prostia nu are limite.
De ce?
Dupa ce ca in privinta cantatului stau cum stau (oricat ai fi de cu bun simt nu poti sa spui ca astia au voci),dupa ce ca impotriva faptului ca nu au voci nici macar negativul nu e cine stie ce, dupa ce ca videoclipul ala e cum e mai exista inca tupeu ca nu-l pot numi altfel sa se mai bage pe acest site, unde vorba unuia din colegii mei sunt altii de 10 ori mai buni care sunt criticati si luati in balon. Si inca mai mult. I-am vazut azi pe Tele 7 si nu mi-a venit sa cred. Atatea bashini pe capul lor (scuzati-ma dar altfel nu am cum sa le numesc) stiti unde am mai vazut, la Axxa. Atata ati luat ma , din fosta trupa? Eu zic sincer, v-ati gresit cariera baieti dar stiti cum e vorba aia, niciodata nu e prea tarziu...

Si acum astept din nou bashinile tale bai Unregistered, hai mai sparge-te-n figuri ca ti-am dat apa la moara. Ai cu ce ma, ce pula ta, nu?
Darec

Mesajde Salma » Dum Mar 09, 2003 10:14 pm

OOps! Deci ar trebui sa-mi placa Amor numai pentru ca arata bine? In cazul asta n-au decat sa se duca sa se faca striperi si poate o sa-mi faca placere sa-i vad. Problema cu muzica din ziua de azi e ca nu conteaza daca n-ai voce, totul e sa arati bine. Asa ca la cele 97% din formatii de care vorbeai tu publicul nu se duce in nici un caz la concerte, ci la show-uri erotice, iar ei nu canta, ci isi expun fizicul irezistibil (pentru unii).
Salma

Mesajde Domino » Dum Mar 09, 2003 10:32 pm

1-Darec te sustin in totalitate
2-Ori esti din Amor ori esti tampita aia care va promoveaza...cum o cheama.......aaaaaaaaa Dana Marinas
3-Santeti mai mull decat penibili
4-Va rog frumos sa ii impuste cineva!!!!
5-Pe muzica voastra pot sa ma masturbez(deci tot este ceva,nu?:D ) doar sa nu va vad fetele ca ....se duce draq placere!!

====================================================================================================================================================================================================================================================================================
cata prostie este in Romania asta bai nene!!!:bleah:
Domino
Junior Member

Mesajde Darec » Lun Mar 10, 2003 2:35 am

Initial trimis de Domino

2-Ori esti din Amor ori esti tampita aia care va promoveaza...cum o cheama.......aaaaaaaaa Dana Marinas

Scuza-ma dar nu pot fi de acord cu tine.Spre deosebire de multe alte trupe din Romania, la Amor problema nu e in promovare, nu e la casa de discuri... Problema la ei este doar la ei... Ei s-au gresit cariera angajatii casei lor de discuri neavand nici o vina in faptul ca astia se tin cu dintii sa cante in continuare, si sa ne polueze foonic... nu?

Daca tu ai auzit de Amor, insemna ca oamenii de la promovare si-au facut treaba, ceea ce e bine pentru ei . Problema e ca nu prea au ce promova...

Iti dau alt exemplu.Oamenii care s-au ocupat de promovare la Georgia au fost foarte priceputi din moment ce toata tara stie cat de prost canta fata asta. Problema e ca o promovare, oricat de bine ar fi facuta nu poate ascunde defectele artistului atat de bine, mai ales cand acestea sunt pe fata, nu?
Darec

Mesajde nocturna » Lun Mar 10, 2003 1:58 pm

... cu ceea ce vrea publicul!

slava domnului ca tu NU reprezinti si nici nu vorbesti in numele publicului (nici macar ala din Romania).

...singura ta distractie este clar legata de incultura televizata...esti o fiinta complexata...vezi mah, pana si Parazitzii vorbesc de tine. :D asta cantau Parazitzii prin '70. ;)anyway...decat brain-washing cu Amor mai bine ai pune mana si i-ai asculta (tie chiar ti-i recomand sincer), ti-ar mai lumina creierul, sau poate e deja prea tarziu pentru tine...

nocturna

Mesajde Unregistered » Mar Mar 11, 2003 3:28 pm

buna
Unregistered

Mesajde Nasu » Mie Mar 12, 2003 8:00 pm

...buna sau rea, fiecare trebuie sa aiba o parere despre ei,nu?
In legatura cu Dana Marinas pot spune ca Domino se inseala daca o jigneste in halul asta! Vorba lui Darec daca s-a auzit de ei inseamna ca fac treaba buna cei care ii promoveaza!Am vazut si eu interviul ala cu ei la tele7,si pe bune ca ar trebuie sa faca ceva cu silueta lor.Daca tot nu au voci macar sa arate si ei cumva:cry:
nu cu burta de zici ca sant trecuti de 50 de ani!!!

Vorba Cuiva....citez:Pe prosti ii omori cu indiferenta(ma poti da in judecata pt PLAGIAT) :a ;b ;b ;b ;b ;b :a
Nasu
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Mar 13, 2003 1:56 am

Initial trimis de Darec

Nu te supara, dar cred ca cu toate ca lucrezi cu alde Unregistered eu zic ca esti din Amor sau oricum de pe langa ei. Oricum nu conteaza, nu asta e important. Ce vroiam sa spun. In primul rand ca te ambalezi prea tare, si te ataci pana in strafundurile sufletului tau. Nightwish si-a spus si ea parerea si oricum a avut cel putin bunul simt sa si-o revendice.

Iar in al doilea rand, privind formatia Amor, crede-ma mi-as fi dorit sa nu am dreptate dar baietii sunt de o penibilitate infricosatoare. Sunt dovada vie a faptului ca in Romania prostia nu are limite.
De ce?
Dupa ce ca in privinta cantatului stau cum stau (oricat ai fi de cu bun simt nu poti sa spui ca astia au voci),dupa ce ca impotriva faptului ca nu au voci nici macar negativul nu e cine stie ce, dupa ce ca videoclipul ala e cum e mai exista inca tupeu ca nu-l pot numi altfel sa se mai bage pe acest site, unde vorba unuia din colegii mei sunt altii de 10 ori mai buni care sunt criticati si luati in balon. Si inca mai mult. I-am vazut azi pe Tele 7 si nu mi-a venit sa cred. Atatea bashini pe capul lor (scuzati-ma dar altfel nu am cum sa le numesc) stiti unde am mai vazut, la Axxa. Atata ati luat ma , din fosta trupa? Eu zic sincer, v-ati gresit cariera baieti dar stiti cum e vorba aia, niciodata nu e prea tarziu...

Si acum astept din nou bashinile tale bai Unregistered, hai mai sparge-te-n figuri ca ti-am dat apa la moara. Ai cu ce ma, ce pula ta, nu?

Ai dreptate ca am legatura cu Amor, dar asa cum am si cu Andreea Balan, Kripton sau cu alte trupe pt ca lucrez in domeniu, oricum asta e un site cu circuit "inchis" pt ca iti garantez ca nu stau copii pe la colturi la licee si vb despre ce s-a mai intamplat pe http://www.muzicabuna.ro, dar sa trecem la subiectul Amor pe care vad ca ii improsti cu noroiul in care te scalzi probabil .Amor ca si alte trupe sunt produse pe baza succesului care il au in concertelor din tara si nu de pe site-ul tau plin de mici Mozartzi sau Chopeni care au uitat sa mai moara dupa 500 de ani de la nastere... ,iti raspund cu toate ca am vazut dintre cei care au vb urat pe acest subict isi dau cu parerea si cu piciorul si in trupe care au vadut sute de mii de unitati ca 3se sau animalx, si care vor face vanzari chiar daca va rupeti voi si unghiile pe tastele astea!! Asa ca decat sa-ti perfectionezi scrisul cu cuvinte scrise cu sh, gen BASHINI mai bine te-ai cufunde in anonimatul care iti permite un astfel de limbaj si atitudine si sa desfaci acasa o sticla de sampanie sarbatorind faptul ca unul din producatorii din romania a avut bunavointa sa ii raspunda unui mucos ca tine.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Mar 13, 2003 6:13 am

mai nene Unregistred, hai sa-ti fac onoarea sa-ti scriu si eu cateva randuri, ca doar esti un mucos de producator. daca la tine oamenii sunt mucosi dupa stara lor materiala sau daca nu le place axxa. tu intri in prima categorie pentru mine. UNREGISTRED, timpul iti va arata non-valorea celor de la AMOR, daca era sa aiba succes, il aveau cu AXXA, nu trebuiau sa-si schimbe numele.
ce draq mah alea-s masini de prezentat in videoclip?
anunt pt. baietii de la AXXA: daca aveti nevoie de masini pentru viitorul videoclip apelati la mine.
Acum Unregistered oftica-te putin si mai da o besina.
Unregistered

Mesajde dadius » Joi Mar 13, 2003 8:34 am

Ai dreptate ca am legatura cu Amor, dar asa cum am si cu Andreea Balan, Kripton sau cu alte trupe pt ca lucrez in domeniu, oricum asta e un site cu circuit "inchis" pt ca iti garantez ca nu stau copii pe la colturi la licee si vb despre ce s-a mai intamplat pe http://www.muzicabuna.ro, dar sa trecem la subiectul Amor pe care vad ca ii improsti cu noroiul in care te scalzi probabil .Amor ca si alte trupe sunt produse pe baza succesului care il au in concertelor din tara si nu de pe site-ul tau plin de mici Mozartzi sau Chopeni care au uitat sa mai moara dupa 500 de ani de la nastere... ,iti raspund cu toate ca am vazut dintre cei care au vb urat pe acest subict isi dau cu parerea si cu piciorul si in trupe care au vadut sute de mii de unitati ca 3se sau animalx, si care vor face vanzari chiar daca va rupeti voi si unghiile pe tastele astea!! Asa ca decat sa-ti perfectionezi scrisul cu cuvinte scrise cu sh, gen BASHINI mai bine te-ai cufunde in anonimatul care iti permite un astfel de limbaj si atitudine si sa desfaci acasa o sticla de sampanie sarbatorind faptul ca unul din producatorii din romania a avut bunavointa sa ii raspunda unui mucos ca tine.

Domnul Popi?

V-ati facut dvs timp sa intrati pe acest site.Nu pot sa-mi cred ochilor!
Nu cred ca sunteti chiar dvs. dar daca sunteti inseamna ca forumul nostru e misto rau de tot.Cine stie cate alte vedete au trecut si mai trec inca pe aici. Sa stiti ca noi nu suntem Mozartzi! Suntem niste oameni putin mai destepti dect restul, oameni care vedem putin mai departe in muzica.Atata tot.
Cat despre Amor! Ce ar mai fi de spus? NIMIC
Sunt 0 lei .... 0 bani.

Si sa mai stiti ca nu suntem chiar toti anonimi.Exista un loc pe acest forum unde putem fi vazuti si unde se pot citi date despre noi (ce facem,de unde suntem etc)

Asa ca nu ne bagati pe toti in aceeasi oala.

Cu respect

Flavius Suciu
dadius

Mesajde dadius » Joi Mar 13, 2003 8:56 am

si va dau domnu' unregistreed si un link dac vreti sa aflati mai multe date despre noi. si ca sa mai stiti inca o chestie
Barfe Online este doar o parte di familia http://www.fanclub.ro.asa de curiozitate vizitati si alte forumuri nu doar barfe.:D

http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=100
dadius

Mesajde Nasu » Joi Mar 13, 2003 2:15 pm

Eu cred ca nu mai are rost sa vb pe tema...Axxa sau Amor pt ca valoarea lor o sa se vada in timp.
Cat despre Darec el are o parere despre ei, si nu cred DOMNULE PRODUCATOR X... ca are asa de mare importanta cea ce gandes altii despre ei.Dumneavoastra, va puteti rupe camasa si sa strigati cat va tin plamani ca ei sant cei mai cei...si sa investiti toti banii de care dispuneti dar, tot nu o sa avem alta parere.Nu ati observat ca aici este Barfe Online? .Daca ati deschis un oarecare subiect despre ei,inseamna ca vati insusit unele riscuri si in consecinta iata rezultatul.Parerea mea am mentionato mai sus si nu vreau sa ma repet.Ati cerut o parere si ati avut-o!
Atata tot.
Cat despre trupele dumneavoastra va urez sa aveti cu ele succesul pe care il merita

Cu respect Nasu!:a :a :a

Imi mai permit sa plagiez pe cineva;b ;b ;b Daca as fi pentru o zi Presedinte ,as impusca toti producatorii din Romania
Nasu
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii