TAVERNA ! si ne apropiem de calitate in muzica romaneasca! de 3x BRAVO !!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 12, 2003 5:09 pm

Initial trimis de Draga

Pai de asta vorbeam si eu cica... adica de viitoarele emisiuni ale tavernei :p

Acu', lasand gluma deoparte, din ce-am putut eu sa prind duminica si tinand seama ca nu sunt mare fan de blues si alte arte conexe, mi-au placut Nightloserii, mai putin preluarea dupa "She's got a ticket to riiiide" :) adica imi place mai mult originalul.
L-am mai prins pe Florin Ochescu si cu nevasta-sa de Silvia Dumitrescu (nu-mi placea de ea in trecut, nu pot sa zis ca ma innebunesc nici acuma).

Si cam atat :( on account of me having to wake up early in the morning... damn :mad:

Nici mie nu mi-a prea placut editia asta (excluzand Night Loosers) ..dar oricum apreciez gestul , il aprob si sper la mai bine..:)
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: ei na domnule...!

Mesajde dadius » Joi Feb 13, 2003 8:09 am

Initial trimis de Mihai-MOF
In conditiile economice din Romania, cand sunt destul de putini cei care reusesc sa organizeze un concert de calitate, ceea ce spui tu e cam greu... fa de curiozitate un calcul.. ce inseamna transport + cazare + instrumente + lumini + sonorizare pentru un concert AndreEA (ca tot ai dat ex asta) la Baia Mare (de ex)... plus ca artistul, instrumentisitii si dansatorii mai trebuie sa ia si ei un ban...
Vezi cam cat ar costa si pe urma intreaba-te cine ar putea face rost de banii aia...

ei uite ca ti-a dat cineva mai sus exemple de trupe care merg cu 10-persoane si se descurca.
Oricum ca tot am dat-o ex pe AndreEA , ar trebui din start vreo 3 backing vocals ca sa o sustina ca altfel.....:D

Ideea era urmatoare (si ma asteptam sa recunosti frumos si pe fata) Atata vreme cat voua va iasa bani frumosi cu studioul si artistilor vostrii cu concerte de 2 bani, nu o sa va stresati prea tare!

Si am incheiat aici acest episod. Cum spune Zubi....sa ne intoarcem cu discutia la TAVERNA:o

Numai bine.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Unregistered » Lun Feb 17, 2003 12:33 am

omg .. nu credeam ca o sa vad o asemenea emisiune la noi
superba
Unregistered

Despre seara de ieri (seara Pro ConsuL)

Mesajde dadius » Lun Feb 24, 2003 8:09 am

Ce ar mai fii de zis? Cine a vazut .....A vazut.
Bravo Pro Consul.....exceptional!
Bravo Millenium (chisinau).....exceptional!
Bravi Platonic Band........exceptional!

TAVERNA = Muzica adevarata

Music....for you and me, NOT for fuckin' industry!!!
dadius

ATENTIE MOFII!!!

Mesajde dadius » Lun Feb 24, 2003 8:15 am

Lumea incepe sa caute alt fel de muzica.Oamenii incep sa asculte altfel de muzica.Cred ca e vremea sa trageti linie si sa va apucati de lucruri cu adevarat profesionale. Sunt sigur ca puteti.Faptul ca ati produs atatea hituri intr-un timp atat de scurt o dovedeste.Asa ca puneti osul la bataie si faceti un band adevarat pt artistii vostrii ca mult nu o sa mai mearga cu "vrajeala din studio.

Numai bine
dadius

Mesajde basstard » Mar Feb 25, 2003 11:58 pm

Mie moldovenii nu mi-au placut. Stiu sa cante, nimic de zis... dar parca nu prea sunt ei impreuna in ceea ce fac acolo. Si in jazz, fiecare instrumentist isi expune viziunea proprie despre tema respectiva... dar PE RAND. Astia le cam expuneau toti odata, nu stiai ce e acolo...
Proconsuli... nota 10
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 27, 2003 10:58 am

Initial trimis de Bassplayer
Mie moldovenii nu mi-au placut. Stiu sa cante, nimic de zis... dar parca nu prea sunt ei impreuna in ceea ce fac acolo. Si in jazz, fiecare instrumentist isi expune viziunea proprie despre tema respectiva... dar PE RAND. Astia le cam expuneau toti odata, nu stiai ce e acolo...
Proconsuli... nota 10

Proconsul ..11 ..:)
Moldovenii ... ce naiba au cantat chestia aia comerciala-comerciala?!!! ..ca se vedea ca pot mai mult...

..Ma ...intrebarea mea e urmatoarea:
MAI sunt 2-3 trupe ...(ma refer la cele consacrate) de live ..rock..pop...
....si DUPE aia..pe cine vor mai aduce? ..le ruleaza tot pe astea?

... of of ..cum vad in fiecare lucru fianlul ..in loc sa ma bucur ca inca mai exista...

..chiar ..cam ce trupe ar mai fi de adus?

...scoatem de la naftalina?
(hai sa vedem ..un Cargo..un Phoenix..un Semnal M ..poate un Bosquito.. compact ... holograf ... )
Bortzianu'
Junior Member

re bortzianu

Mesajde Florin » Joi Feb 27, 2003 11:16 am

Initial trimis de Bortzianu'

Proconsul ..11 ..:)

multumesc pentru aprecieri,si pentru ca ai scris Proconsul nu ProConsul :-))

Moldovenii ... ce naiba au cantat chestia aia comerciala-comerciala?!!! ..ca se vedea ca pot mai mult...

Nu mi s-a parut deloc comercial ce au cantat Milenium.

..MAI sunt 2-3 trupe ...(ma refer la cele consacrate) de live ..rock..pop...
....si DUPE aia..pe cine vor mai aduce? ..le ruleaza tot pe astea?

... of of ..cum vad in fiecare lucru fianlul ..in loc sa ma bucur ca inca mai exista...Ma ...intrebarea mea e urmatoarea:

..chiar ..cam ce trupe ar mai fi de adus?

...scoatem de la naftalina?
(hai sa vedem ..un Cargo..un Phoenix..un Semnal M ..poate un Bosquito.. compact ... holograf ... )

Trupe sunt multe,dar nu prea se cunosc.Ele stau ascunse sub pamant si fac muzica fara sa aiba idoli vedete locale si fara sa caute neaparat succesul.Scrum,Black roses,Implant pentu refuz,Blazzaj,Neurotica,Brigada Artistica Urbana,Quo Vadis,Crossroads,Blues Doctors,Bega Blues Band,sunt cateva trupe din timisoara de care mi-am adus aminte (sunt altele aparute de care nu stiu nici eu) Si nici nu am vorbit de muzica electronica!
Poate in final asta sa fie sensul emisiunii? Sa lanseze trupe bune de care nu s-a auzit?
Florin
Junior Member

Re: re bortzianu

Mesajde dadius » Joi Feb 27, 2003 11:41 am

Initial trimis de florin barbu

Trupe sunt multe,dar nu prea se cunosc.Ele stau ascunse sub pamant si fac muzica fara sa aiba idoli vedete locale si fara sa caute neaparat succesul.Scrum,Black roses,Implant pentu refuz,Blazzaj,Neurotica,Brigada Artistica Urbana,Quo Vadis,Crossroads,Blues Doctors,Bega Blues Band,sunt cateva trupe din timisoara de care mi-am adus aminte (sunt altele aparute de care nu stiu nici eu) Si nici nu am vorbit de muzica electronica!
Poate in final asta sa fie sensul emisiunii? Sa lanseze trupe bune de care nu s-a auzit?

sa nu-i uitam pe:Celelalte Cuvinte
dadius

Re: re bortzianu

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 27, 2003 12:35 pm

Initial trimis de florin barbu

..:) ..pai tu ar trebui sa stii mai bine ca noi..:) ...discutii de culise, ceva de barfit?..:) ..hai zi-ne si noua..:)
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: re bortzianu

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:13 pm

Initial trimis de dadius

sa nu-i uitam pe:Celelalte Cuvinte

mai exista Celelate cuvinte?
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Anunt

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 28, 2003 4:37 pm

Am primit un e-mail de la ..cineva de la Taverna ..sper sa nu se supere ca il public aici...:
"Deocamdata suntem in febra pregatirilor pentru duminica seara, dar apoi vom
lua o scurta pauza - odata cu mutarea emisiunii vinerea. Asadar -
urmatoarea editie (dupa cea de poimaine) va fi de-abia vineri, 14 martie.
Si pentru ca esti primul telespectator care ne-a scris, pot sa-ti dezvalui
si trupa invitata: Holograf, caci vor lansa noul album pe 12 martie. Cu
putin noroc si organizare, il aducem si pe Nutu Olteanu ...

Asadar - vesti - saptamana viitoare."

..Cam asta este
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Mar 11, 2003 1:15 pm

poate sa-mi spuna cineva la ce ora se difuzeaza TAVERNA si in ce zi?

Nu reusesc sa o gasesc nicicum.

Thanks
dadius

Mesajde aspyrin » Mar Mar 11, 2003 3:29 pm

duminica acesta s-a dat o reluare... cea in care au fost invitati VH2 si Alexandra Ungureanu...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Mar 11, 2003 5:02 pm

Initial trimis de dadius
poate sa-mi spuna cineva la ce ora se difuzeaza TAVERNA si in ce zi?

Nu reusesc sa o gasesc nicicum.

Thanks

... Era duminca de la ..11 seara..
Acum cred ca s-a mutat VINERI ..dar nu mai stiu ora ..oricum seara..:) ..normal, pe TVR1
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Ines » Joi Mar 13, 2003 2:22 pm

Din pacate se pare ca editia din 14, aia unde trebuiau sa fie Holograf nu mai are loc - de loc. Nu se stie sigur inca ce o sa se intample... oare sa se aplice din nou chestia cu "orice minune..." sau TVR-ul nu se poate abtine sa-sidea cu stangul in dreptul... din nou!?
De idoli sa nu te atingi, ca-ti ramane poleiala pe degete.
Ines
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Joi Mar 13, 2003 3:34 pm

Initial trimis de Ines
Din pacate se pare ca editia din 14, aia unde trebuiau sa fie Holograf nu mai are loc - de loc. Nu se stie sigur inca ce o sa se intample... oare sa se aplice din nou chestia cu "orice minune..." sau TVR-ul nu se poate abtine sa-sidea cu stangul in dreptul... din nou!?

...pai eu inca sper sa reuseasca sa faca emisiunea pe 14 ... daca nu ... gasesc eu ceva de facut..:)

..ideea era ca GENUL acesta de emisiune e bine-venita ..apropos de CNA-educatie ... O emisiune care face EDUCATIE muzicala...

..akum ..ca TVR-ul sau o emisiune sau cineva are ceva probleme... e o alta chestiune ...important e sa nu decedeze (TVR-ul/emisiunea persoana...:) )...
Las' ca n-au intrat zilele in sac..
..Ar fi fain (ca in Ardeal) sa mai existe astfel de initiative si pe alte posturi ..

..ma rog ..p'acilea ma-nvarteam...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Lun Mar 17, 2003 2:07 pm

Initial trimis de Bortzianu'

...pai eu inca sper sa reuseasca sa faca emisiunea pe 14 ... daca nu ... gasesc eu ceva de facut..:)

..ideea era ca GENUL acesta de emisiune e bine-venita ..apropos de CNA-educatie ... O emisiune care face EDUCATIE muzicala...

..akum ..ca TVR-ul sau o emisiune sau cineva are ceva probleme... e o alta chestiune ...important e sa nu decedeze (TVR-ul/emisiunea persoana...:) )...
Las' ca n-au intrat zilele in sac..
..Ar fi fain (ca in Ardeal) sa mai existe astfel de initiative si pe alte posturi ..

..ma rog ..p'acilea ma-nvarteam...

..a fost cumva taverna, vineri ..si n-am vazut-o eu??

:(
Bortzianu'
Junior Member

Nashpa

Mesajde basstard » Sâm Mar 22, 2003 4:52 pm

Editia de ieri seara (21 03) mi-a lasat un gust putin amar.
A fost aniversarea de 30 de ani de cariera pt Adrian Romcescu.
A fost o intrunire a catorva dinozauri ai slagarelor romanesti (Moculescu, Daminescu, Franzelescu) care se pupau in cur reciproc. Nu neg valoarea lor pt muzica usoara romaneasca dar sper ca Taverna sa nu ajunga un loc in care isi etaleaza realizarile monstrii (*mai putin sacri) ai muzicii usoare romanesti. Tipa care a cantat la marimba a fost misto... n-avea nici o treaba cu atmosfera pupincurista de acolo.
Nu neg, isi au si ei rolul lor dar unde sunt tinerii? Ca de dinozauri eu unul sunt scarbit.

Ce mi-a placut iar au fost fetele de la backing vocals (l-au scos pe Romcica din cocina ca il cam lasa glascoirul) Diana si Cristina Jurca sunt sibience de-ale mele, am inceput aventura cu muzica impreuna la Casa Pionierilor si Soimilor Patriei din Sibiu.
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: Nashpa

Mesajde Bortzianu' » Lun Mar 24, 2003 2:39 pm

Initial trimis de Bassplayer
Editia de ieri seara (21 03) mi-a lasat un gust putin amar.
A fost aniversarea de 30 de ani de cariera pt Adrian Romcescu.
A fost o intrunire a catorva dinozauri ai slagarelor romanesti (Moculescu, Daminescu, Franzelescu) care se pupau in cur reciproc. Nu neg valoarea lor pt muzica usoara romaneasca dar sper ca Taverna sa nu ajunga un loc in care isi etaleaza realizarile monstrii (*mai putin sacri) ai muzicii usoare romanesti. Tipa care a cantat la marimba a fost misto... n-avea nici o treaba cu atmosfera pupincurista de acolo.
Nu neg, isi au si ei rolul lor dar unde sunt tinerii? Ca de dinozauri eu unul sunt scarbit.

Ce mi-a placut iar au fost fetele de la backing vocals (l-au scos pe Romcica din cocina ca il cam lasa glascoirul) Diana si Cristina Jurca sunt sibience de-ale mele, am inceput aventura cu muzica impreuna la Casa Pionierilor si Soimilor Patriei din Sibiu.

...naspa ... intr-adevar ...asteptam si eu momentul in care isi vor da in petec ..
..m-am bucurat ca prostu' ...
Bortzianu'
Junior Member

Taverna

Mesajde cubu » Lun Mar 24, 2003 3:53 pm

Ce de kkt ca nu pot sa vad emisiunea asta... Eu merg saptamanal acasa in week end, dar duminica seara deja sunt in camin, unde n-am tembelizor... ;a Dar din ce am vazut acum in vacanta de iarna, mi-a placut...

Sau s-am mutat vinerea acum???
indescifrabil
cubu

Re: Taverna

Mesajde basstard » Lun Mar 24, 2003 8:21 pm

Initial trimis de Portnoy
Ce de kkt ca nu pot sa vad emisiunea asta... Eu merg saptamanal acasa in week end, dar duminica seara deja sunt in camin, unde n-am tembelizor... ;a Dar din ce am vazut acum in vacanta de iarna, mi-a placut...

Sau s-am mutat vinerea acum???

Da, mah, s-a mutat vineri, pe la 11 jumate seara cred.
Asa ca o sa o poti vedea si tu... asta daca vei avea ce sa vezi, ca vineri au cacat-o si daca o tin tot asa o sa preferam sa ne uitam pe Acasa la Closca (sau era Clona? )
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde casper » Vin Aug 29, 2003 11:35 am

Vineri 29 august, Proconsul la Taverna. Noaptea la TVR 1 :-))
casper

Mesajde Unregistered » Vin Aug 29, 2003 1:08 pm

..oricum ,eu zic sa bombardam site-ul TVR-ului cu mesaje !!! Din cate stiu eu , tin cont de mesajele primite pe e-mail... pe bune !!!
Eu acum trimit vreo 4-5!!!! [/B][/QUOTE]

In cazul asta poate incercam sa-i bombardam cu meiluri si pe aia de la radiouri, de la MTV-uri samd ca sunt pline playlist-urile lor de piese de rahat -gen Spicy, Akcentzi, Emanueli, O-Zoni, Gia, Andree Balane samd..
N-am nimic impotriva sa se difuzeze si astia, au si ei publicul lor, dar de ce OCS nu se da? De ce Sarmalele Reci nu se da? De ce Coma nu se da? Va zic tot eu: pentru ca "nu cere lumea"!!
Sa cerem fratilor, poate daca cerem ni se va da. Cu siguranta fiecare dintre voi are cite o "frustrare muzicala" de genul asta.

Sa dam dracului mina cu mina sa-i invingem pe mitocani!!!

piis maan!
Unregistered

Mesajde d.j. » Dum Aug 31, 2003 12:15 am

Pentru "frustratii muzical" nemultumiti de play-list-uri: incercati frecventa 101,3. S-ar putea sa aveti niste surprize ;)
d.j.

taverna

Mesajde justme » Mie Iun 29, 2005 11:46 am

mai exista emisiunea asta? daca da, cand? au si ei un email, un site ceva? merci
< Take my advice, I don't use it anyway.>
justme
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii