(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 13, 2003 10:42 am

Ce tzatze bune are Corina Ungureanu. Dar cu ele in pizda goala nu sunt filme ?

Merci pt. materialul de laba din aceasta dimineatza , Nicholas. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mar 13, 2003 10:53 am

Sa-ti fie de bine, moshule! :D

Cica au luat $40 000 pe chestia asta:

http://c.moreover.com/click/here.pl?j56208223&w=2116375
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mar 13, 2003 11:04 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Ce tzatze bune are Corina Ungureanu. Dar cu ele in pizda goala nu sunt filme ?

bah moshule e un nonsens ce zisesi matale acolo. daca are tzatzele in pizda atunci pizda nu mai ie goala ci plina...
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Mar 13, 2003 11:06 am

zeci, sute de soferi (naiba stie cati sunt) s-au strans in fata casei poporului pentru a protesta impotriva noului cod rutier. destul de matinali chiar.
...my god ce galagie fac, cum draq sa lucreze cineva in conditiile astea?!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Mar 13, 2003 11:51 am

gata s-au potolit...acu poti posta in liniste...pardon "lucra" in liniste
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Mar 13, 2003 12:20 pm

eye-ule, le pot face pe amandoua. ;)
da, mah chiar s-au potolit. :p

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 13, 2003 12:54 pm

Nightwish am vazut ca esti neintrecuta in ghicirea replicilor din filme. Uite itiz dau un mic test....sa vad daca te pricepi la sport...cat de cat.
Zi si mie jucatorii ce apar in poza din atasament !
Fişiere ataşate
nightwish.jpeg
nightwish.jpeg (24.53 KiB) Vizualizat de 4193 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mar 13, 2003 1:04 pm

incerc io moshule : kiritza (stanga) si falemi (dreapta) cumva?
eyewitness

Mesajde darkshines » Joi Mar 13, 2003 1:13 pm

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

1725

Mesajde baixinho© » Joi Mar 13, 2003 1:54 pm

chirita n-are cum ca ie la tineret (ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti decat din cazinouri), iar pe fale l-au convocat la nationala Camerunului. deci mai incearca.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Mar 13, 2003 2:24 pm

bah si puteam sa jur ca-s aia doi de care zisei ...ptiu bah ce seamana...bah da esti sigur sigur ? ...pai atunci parca ala din dreapta aduce a danciulescu ca-i colorat bine sau poa cade lumina prost pe iel iar ala din stanga parca aduce a neaga da zau nu sunt sigur...

ps ...si baicsule tin sa-ti amintesc ca lustru a spus "jucatori" nespecificand ce fel de jucatori de fotbal sau de blackjack. te-ai prins ? deci fara argumente mai palpabile inca nu esclud posibilitatea ca ala din stanga sa fie chiar "jucatoru" kirita...
eyewitness

Mesajde angus » Joi Mar 13, 2003 2:30 pm

bah, sa nu-l recunojti tu pa greuceanu din prima, nici dintr-o dooa, da' tu cand iereai mic nu citeai pozele dintr-o mie shi una da noptzi?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mar 13, 2003 2:35 pm

nu anguse ca p-atunci stiam sa numar doar pan la doishpe...la mie am ajuns printr-a 10a serala iar la una mie unu nu mai ajunsei ca-ntra 11a imi fata nevasta al 4lea plod si ma lasai de scoala...si ma apucai de prasit copchi
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Mar 13, 2003 2:37 pm

:lol: angus

moshule cu sportu' recunosc ca nu prea le am, da' minimu' meu de cultura generala in materie de fotbal a auzit de Roberto Carlos si Rivaldo :P

nocturna

Mesajde angus » Joi Mar 13, 2003 2:40 pm

na ca-mi aduseshi aminte casa te-ntreb: cum merje cu cursurile alea seralele fara frecventza shi pin corespondentza de te-nscrizeshi matale la dansele cand fu cu schpanu lu aristotel? ie de freun ajutor de sperantza sau izti ia aia banii dejeaba?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Mar 13, 2003 2:43 pm

Alex, stiam de mult de linkurile alea...btw, tu esti ala care-a sunat ieri la Gheorghe? :D Oricum, sunt nasoale, serveste si tu o Anita Blond...
Oribile, vad ca poti sa atasezi poze, doar la "guess who" pe filme nu-ti iese... si ca tot veni vorba de fotbal: ba, ce era sa bata ieri Depor, baga-mi-as ceva in bulanul italienilor!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 13, 2003 3:06 pm

I-am injurat pe Juve destul pe fotbal..dar ii mai injur si aici..bagami-ash pula in natzia lor...cea mai urata echipa de fotbal a istoriei...Juventus. I-am urat in anii de liceu...cand ajungeau mereu in finala Champhions League....ii urasc si acum.
O sa bag eu poze si pe cinema. Cine draq e ala din poza 1 ? Psycho ?

Bravo , Nightwish ! Ai ghicit ! =D

Oooo....anguse , ce placere sa te citesc aici pe aberatzii. Cand dai si tu berea si pizza pe care mi le datorezi....ca mi s-au lungit urechile tot asteptand ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mar 13, 2003 3:08 pm

nu iera cu bani nashico alea ,ca iera parte dintr-un program uie de ajutorare pentru handicapati si ma bagara si pe mine acolosha moka si fara bani io incadrandu-ma perfect si ideal in categoria respectiva si aferenta. nu ie aristotel mah faci o confuzie prin interpretare eronata si gresita asupra unghiului de referinta in sensu ca spanu se incadreaza in sistemul filosofic in spirala a lu hegel metaforic privit dinspre abordarea idealista a gnoseologiei cunoasterii...
eyewitness

Mesajde UnCopilutz » Joi Mar 13, 2003 3:44 pm

Lucrarea la biologie pe care n-am dat-o,campionatul de breakdance de la Medias din 22 martie, mutra dirigintei mele borate,o noua prietena , niste bani in plus pentru haine , filmul "Occident",o melodie house pe care n am mai auzit-o si pe care vreau sa o am acasa , ciocolata , inghetata , SIMPLU.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Mar 13, 2003 3:51 pm

copilutzu' e grav mah.

Mr Hyde, mi-ai dat tema de gandire, inca nu am reusit cu citatu' da' promit sa studiez problema temeinic. :)

nocturna

Mesajde baixinho© » Joi Mar 13, 2003 3:55 pm

Initial trimis de eyewitness
baicsule tin sa-ti amintesc ca lustru a spus "jucatori" nespecificand ce fel de jucatori de fotbal sau de blackjack

aici iti dau dreptate, ca jucatori sunt si cei din poza din atachment si care practica un sport indragit foarte tare de Aliosha.
Fişiere ataşate
jucãtori.jpg
jucãtori.jpg (30.15 KiB) Vizualizat de 4199 ori
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mar 13, 2003 5:54 pm

Hyde-ule, pai daca stii linkuri din astea, ce le tii bre pentru tine? Da-le si la noi, ca sintem in greva de fantazie, si raminem fara laba de dimineata..:D

Care Gheorghe????...:con:...ca toata ziua am computat la munca, si la ora asta sint cam incet cu encefalu´...:)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Mar 13, 2003 5:58 pm

sunt anti-alcool si anti-tutun/dar nu ma crede ce spun
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cutuma© » Joi Mar 13, 2003 9:51 pm

Sunt inca costernat de ce mi s-a intamplat acum 2 minute. Dau eu un search pe google dupa o piesa ale carei versuri ma interesau, gasesc un site unde erau shi mp3-uri, gasesc unele pe care nu le-aveam, zic , "aa,mishto, ia sa le iau shi eu ca nu strica", primesc o cerere de inregistrare, o completez, bineintzeles imi scriu anul adevarat de nashtere, 1986, ma inscriu, incep download-ul, moment in care pe fundal se aude o voce sobra care-mi spune k "the content of this song is not suitable for younger audience, please try something else".
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Mr Hyde » Joi Mar 13, 2003 10:00 pm

Alex, la 13-14 a sunat ieri unu' extaziat ca-a gasit linkuri cu gimnastele... hai, recunoaste, stiu ca tu erai!!:D

sa vezi si sa nu crezi: intr-unul din rarele momente cand ma uitam la MTV ce SMS mi-e dat sa vad? de la DM pentru Oribilul Mosh: ne intalnim maine. Hai mai da-o-n mortii ei, chiar peste tot e Oribilul asta?!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 13, 2003 10:26 pm

Glumesti , nu ? :)

Ai vazut ba..ca am zis de Psycho? Lauda-ma...ce pula mea faci ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Mar 13, 2003 10:36 pm

O sa te laud cand o sa-ti dai seama ca Gladiatorul e muci... si e pe bune, nici mie nu mi-a venit sa cred.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 13, 2003 10:39 pm

The train of life e muci ! Gladiator e un film emotionant , superb si de mare clasa.

Uita-te la Nea Mircea ! ....n-o mai freca pe net degeaba.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Mar 13, 2003 10:49 pm

Lol Oribile, esti incurabil... ma uit si la meci, din pacate pana acum e cam varza ( asa, cam ca Gladiatorul :D)... ma rog, ai vorbit cu DM, ramane valabila intalnirea de maine ? :p
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 13, 2003 11:07 pm

Hai ma..nu mai zice asa...ca iar imi ies vorbe. Abia asteapta eye un nou motiv de mistouri. :mad:

Bah...azi am descoperit un joc de mare finetze si rafinament. Return to Castle Wolfestein. Am ciuruit o gramada la hitleristi. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati