De ce Alin ?
50 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
De ce Alin ?
Aseara am facut o voice conference pe YM cu Jasmyna. In ciuda faptului ca se auzea foarte nasol...am remarcat faptul ca la ea se afla si Bad Girl. Toate bune si frumoase..pana sa intrebe ele : "ce mai face , Alin ? "
Ce se intampla ? De ce toate fetitzele intreaba de Alin ? De ce il iubesc pe Alin mai mult decat pe mine ? Ce s-a intamplat ? Pana sa apara acest Alin eram idolul fetitzelor de 15 ani...acum este el. Oare de ce ? Are pula mai mare ca mine sau ce ?
De ce fetitzelor de 15 ani il preferatzi pe Alin ? De ce ? De ce ?
Ce se intampla ? De ce toate fetitzele intreaba de Alin ? De ce il iubesc pe Alin mai mult decat pe mine ? Ce s-a intamplat ? Pana sa apara acest Alin eram idolul fetitzelor de 15 ani...acum este el. Oare de ce ? Are pula mai mare ca mine sau ce ?
De ce fetitzelor de 15 ani il preferatzi pe Alin ? De ce ? De ce ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu as prefera sa spun : NO COMMENT la intrebarea asta .... Dar precum Moshu a insistat, o sa raspund
Noi il apreciem foarte mult pe Alin.. Ne satisface TOATE poftele.. sa va dau si un exemplu: daca noi avem chef de jucat carti, Alin joaca carti (la ce va gandeati nebunilor?? ) ;D
Moshule, tu ne-ai satisface aceste pofte nebunesti?
(acum sigur o sa sara si o sa spuna ca DA!)
Moshule... io nu iti pot spune nimik.. intreaba-l pe Alin care este secretul lui ...

Noi il apreciem foarte mult pe Alin.. Ne satisface TOATE poftele.. sa va dau si un exemplu: daca noi avem chef de jucat carti, Alin joaca carti (la ce va gandeati nebunilor?? ) ;D
Moshule, tu ne-ai satisface aceste pofte nebunesti?

Moshule... io nu iti pot spune nimik.. intreaba-l pe Alin care este secretul lui ...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Mesaj de sustinut moshul
Vreau sa le spun tuturor fetitzelor de 15 ani ca, asa cum citesc ele in povesti si broscoiul cel urat se transforma in printul cel frumos si calare pe un cal alb, la fel si rinocerul virtual al mosului se transforma in viata de zi cu zi intr-un fat frumos calare pe un CAL MARE, ALB si... din cand in cand paros:sperm:
Si cine cu si-ar dori sa invete sa calareasca, sau daca stie, sa mai calareasca putin???
Am zis
P.S. - Lasa moshule, ca jucam si noi un Razboi maine, sa se oftice Bad Girl... Sau mai bine facem un chems pe perechi??? (ca am auzit ceva si de Jasmyna
)
Si cine cu si-ar dori sa invete sa calareasca, sau daca stie, sa mai calareasca putin???
Am zis
P.S. - Lasa moshule, ca jucam si noi un Razboi maine, sa se oftice Bad Girl... Sau mai bine facem un chems pe perechi??? (ca am auzit ceva si de Jasmyna

Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Moshule, pai Alin cica e cu limbile...tu?..cica joaca carti...my ass carti...cine stie ce orgii face drogatul cu ele pe acolo...*loool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
nu bah alex moshu ie animal mare... dupa ce le-a futut i le paseaza lu alin ca el sa alerge dupa prospatura si trufandale. cum apare un nightwish pe forum gata si moshu ba ce adresa ai, ba ce masuri, ba ce numar ai la sutien, baga si tu o poza etc...dupa ce se plictiseste il baga-n fata pe alin...si mai si trabniteaza si pozeaza in victima ca l-au parasit muierile...animal mare ,smecher de titan....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bah eye-ule tu ai ceva cu mine. ma pomenesti prea des in posturile tale. :p
moshule, lasa mah, desi am cam trecut de 15 ani, io oricum te iubesc.
astea mici oricum nu stiu sa fie credincioase.
moshule, lasa mah, desi am cam trecut de 15 ani, io oricum te iubesc.

-
nocturna - Mesaje: 8725
hahaha...ce pervers moshul nostru! si mai zice de mine ca-s afemeiat si betiv!..eye-ule, da´ io-s cam gelos pe el....gindestete...numai prospatura!..15-16 ani...ufffff...unde-i tineretea?..*lol*
Nightwish, pai daca ai trecut de 15 ani, moshul o sa te arunce la gunoi, precum o lamaie stricata...
Nightwish, pai daca ai trecut de 15 ani, moshul o sa te arunce la gunoi, precum o lamaie stricata...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de Nightwish
bah eye-ule tu ai ceva cu mine. ma pomenesti prea des in posturile tale.
stii cum e cu merele laudate si cu datu cu batu...io ? te inseli...cine ti-a facut traseu servici casa si retur?cine ti-a depistat hoceagu unde hodinesti si vivezi? cine te intreba de poze? cine-ti ceru numaru ...de la sutien? io , sau curvaru ala batran ,afemeiat si pedofil ?
bah alex ala ie inconstient habar n-are in nemernicia lui ca ie penala chestia cu minorele...sa vezi ce-o sa-l roada curu la jilava...
-
Initial trimis de eyewitness
...cine ti-a facut traseu servici casa si retur?cine ti-a depistat hoceagu unde hodinesti si vivezi? cine te intreba de poze? cine-ti ceru numaru ...de la sutien? io , sau curvaru ala batran ,afemeiat si pedofil ?
...da' chiar stiu ca ai urmarit TOATE posturile!

-
nocturna - Mesaje: 8725
pai normal ca sunt numa ochi ca urmaresc sa invat si io de la curvaru ala batran cum se racoleaza vlastarele pe forum...de unde dracu sa invat daca nu de la un meserias ca el....
-
ah , cum mi-as permite sa-i fur carnacioru din fasole maestrului? in secunda urmatoare as fi banat ,dat afara de pe forum, aratat cu dejtu ,lovit cu rosii in piata centrala, exmatriculat din scoala si excomunicat din parohie...nu io astept sa se pensioneze maestru intai...pana atunci ma multumesc si cu cate-o ciozvarta ce mai ramane de la ospatu mariei sale....
-
1707
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pana sa apara acest Alin eram idolul fetitzelor de 15 ani...acum este el. Oare de ce?
pai atata timp cat tu esti idolul fetelor de 10 ani mi se pare cat se poate de normal ca Geazmina sa intrebe de Alin. asta pe de o parte. pe de alta - gandeste-te numai ce se va intampla cand va aparea din nou un rival: vei deveni idolul fetelor care fac pasul de la gradinita la scoala! uaa! cool, man, cool!
Initial trimis de Oribilul Mosh
Are pula mai mare ca mine sau ce?
asta nu stiu, ca nu ma intereseaza, dar in mod sigur o foloseste si in alte scopuri decat sa urineze.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
...spuse baixinho cu multa intelepciune...si se mai masturba o data.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Si eu am fost un tanar care-a iubit candva, dar tarfa aia proasta zambea si ma-nsela
Am auzit de-o curva, cica se fute bine...Soldatul meu iubit se pare c-o detine. Am sa le fac o vizita, cu pantalonii-n vine. Cu ce e oare el mai bun la pat ca mine? Cu ce e oare el mai bun la pat ca MINE, ha?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: Si eu am fost un tanar care-a iubit candva, dar tarfa aia proasta zambea si ma-nsela
bah, nu stiu, dar intreaba si tu la russel crowe sau la jude law 

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
tocmai am vb cu Jasmyna la telefon, am intrerupt din pacate o intrunire intre Jasmy & Alladyn asa k imi cer scuze ca am sunat la un moment nepotrivit..... i-am citit acest subiect iar ea mi-a raspuns:
Pe Moshu il respect ca pe un fratior si tin foarte mult la el insa pentru alin am cu totul altfel de sentimente. E problema mea daca are alin pula mai mare decat moshu. sper sa o aiba destul de mare ca sa-mi satisfaca poftele animalice. atata timp cat il voi avea pe alladyn, sunt sigura ca nu voi avea nevoie de alin insa nu spun nu limbutei lui.
(o sa se supere ca a spus sa nu postez asta ... si sa fie clar ca nu au fost adaptate de mine aceste cuvinte, sunt cuvintele ei !!!)
Pe Moshu il respect ca pe un fratior si tin foarte mult la el insa pentru alin am cu totul altfel de sentimente. E problema mea daca are alin pula mai mare decat moshu. sper sa o aiba destul de mare ca sa-mi satisfaca poftele animalice. atata timp cat il voi avea pe alladyn, sunt sigura ca nu voi avea nevoie de alin insa nu spun nu limbutei lui.
(o sa se supere ca a spus sa nu postez asta ... si sa fie clar ca nu au fost adaptate de mine aceste cuvinte, sunt cuvintele ei !!!)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
I NEVER SAID THIS!!!!!!!
alina,i am going to kill you !!!!!!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
deja threadu devine interesant...manusa a fost aruncata...baieti veniti cu scaunele mai in fata ca razboiu lutzelor e pe cale sa-nceapa....iasomia a atacat frontal amenintand cu moartea...asteptam riposta fetitei neastamparate care are deja flancurile asigurate ,moshu, ala cu excrescenta pe care o ridica la rang de pula ,pe stanga si alin, ala cu pula de neam prost, pe dreapta...
-
Wow!Show! Cum sa lipsesc?
bine c-am trecut de 15 ani, ca s-ar fi luat cineva si de mine...sau ar fi spus ca Moshu se ia de mine..(in alt fel,bineinteles)......
Intrebarea firesca,avand in vedere de cand n-am mai fost pe forum,e :Who da hell is Alin?? Ca vrajeste gagici, asta am inteles....
Mai, da' vad ca Moshu s-a ales intr-un fel cu un complex de inferioritate....tot isi pune problema 'dotarilor'......
Hei,Moshule,cu cine te vezi azi?? Ma uitam aseara pe MTV si cineva a dat un sms; n-am retinut numele,era deja zburat de pe ecran ,dar am vazut bine ca era pt. Oribilul Mosh, cu care trebuie sa se intalneasca astazi....:p
bine c-am trecut de 15 ani, ca s-ar fi luat cineva si de mine...sau ar fi spus ca Moshu se ia de mine..(in alt fel,bineinteles)......
Intrebarea firesca,avand in vedere de cand n-am mai fost pe forum,e :Who da hell is Alin?? Ca vrajeste gagici, asta am inteles....
Mai, da' vad ca Moshu s-a ales intr-un fel cu un complex de inferioritate....tot isi pune problema 'dotarilor'......
Hei,Moshule,cu cine te vezi azi?? Ma uitam aseara pe MTV si cineva a dat un sms; n-am retinut numele,era deja zburat de pe ecran ,dar am vazut bine ca era pt. Oribilul Mosh, cu care trebuie sa se intalneasca astazi....:p
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Mah...voi glumitzi cu MTV , nu ? Cum o sa apar eu la MTV ?
In rest m-am consolat cu ideea. Sa aiba Alin toate fetitzele de 15 ani. Nu ma deranjaza..atata timp cat eu le am pe alea de 17 si 18..asa ca Stormy. Si chiar si pe cele mai mari..asa ca Nightwish. :yD

In rest m-am consolat cu ideea. Sa aiba Alin toate fetitzele de 15 ani. Nu ma deranjaza..atata timp cat eu le am pe alea de 17 si 18..asa ca Stormy. Si chiar si pe cele mai mari..asa ca Nightwish. :yD
-
pai sa va spun eu de ce ma!
daca organul lui Alin,este numit in termeni populari pula,mataranga,carvaci,carici,cocar,"mr. jhonson",ba chiar in unele cercuri si "napoleon",oraganul lui Mosh nu are decat 2 denumiri : Neghinita sau Tom Degetel.
acum ati inteles?
daca organul lui Alin,este numit in termeni populari pula,mataranga,carvaci,carici,cocar,"mr. jhonson",ba chiar in unele cercuri si "napoleon",oraganul lui Mosh nu are decat 2 denumiri : Neghinita sau Tom Degetel.
acum ati inteles?
-
SOD - Mesaje: 6035
Sfat
Moshule....un sfat am sa-ti dau.
Baga si tu mare iarba, vin, bere cat cuprinde. Mai injura si tu din cand in cand....mai f@#$ o palma fetelor(ca asha le place lor, sa te comportzi mai dur cu ele)...asha....mai scuipa si tu pe strada, zi mai des: "ce pula mea?" si nu in cele din urma renuntza la mancare si apuca-te de fumat! Daca vei indeplinii conditiile de mai sus iti garantez 100% cu casa mea ca vei avea succes la toate pustoaicele de 15 ani care abia abia asteapta se se .... (eu asha am facut):sperm:
Ce mai vroiam za zic? asha...si daca vei devenii cel descris mai sus la anu' pe vremea asta Alin o sa deschida un subiect: "De ce are Moshu succes la pustoaice?":)
p.s: Cercelul in ureche este optional in agatarea pustoaicelor!
Baga si tu mare iarba, vin, bere cat cuprinde. Mai injura si tu din cand in cand....mai f@#$ o palma fetelor(ca asha le place lor, sa te comportzi mai dur cu ele)...asha....mai scuipa si tu pe strada, zi mai des: "ce pula mea?" si nu in cele din urma renuntza la mancare si apuca-te de fumat! Daca vei indeplinii conditiile de mai sus iti garantez 100% cu casa mea ca vei avea succes la toate pustoaicele de 15 ani care abia abia asteapta se se .... (eu asha am facut):sperm:
Ce mai vroiam za zic? asha...si daca vei devenii cel descris mai sus la anu' pe vremea asta Alin o sa deschida un subiect: "De ce are Moshu succes la pustoaice?":)
p.s: Cercelul in ureche este optional in agatarea pustoaicelor!
-
Love2Fly - Junior Member
50 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii