Cel mai bun videoclip romanesc (la ora actuala)...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Bortzianu' » Vin Mar 14, 2003 2:07 pm

Initial trimis de LiquidSky
. poate revin!..

..sau mai bine nu.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mar 14, 2003 10:27 pm

Initial trimis de Bassplayer
Cel mai bun clip romanesc: FIRMA - La Orbire.
Realizarea lui a costat 600 000 lei, si bate de departe 99% din clipurile de mii de dolari de pe tembelizor.

Dreamy_Girl, ma disperi cu Directia 5. CEl mai bun clip: D5, cea mai tare piesa: D5, cel mai romantic vocal: D5, Vocalul cu P**a cea mai mare din showbizul romanesc: D5.
Altceva mai stii?

Chiar iti place clipul ala de la Firma? Mie personal mi se pare ORIBIL de deprimant... Despre versurile melodiei aleisa nu mai vorbesc... Nu se asorteaza cu o optimista-visatoare-fericita-romantica-pasionata ca mine... Ia incearca sa asculti si tu melodii cum ar fi "Tot ce vrei", "Nu e greu", (Ambele melodii D5, of course, prima de pe albumul "Octombrie", a doua de pe albumul "Cantece noi cu DIRECTIA 5 ; sac, ca iar te-am exasperat!!!!!!!!!!) Sau, daca vrei si de la altcineva, de "afara", asculta sii tu "Soak uop the sun" (Sheryl Crow), "At your side" (The Corrs), "Everybody hurts" (R.E.M), si ar mai fi po groaza de alte melodii vesele si optimiste, nu chestii de genul "Urasc lumina si soarele poarta toata vina...' Brrrrrrr!!!!!!!!
Legat de pasiunea mea pt. D5, sa stii ca eu ii apreciez pt. minunata lor muzica si pt. marele respect pe care il au pt. fanii lor, si niciodata nu m-am gandit la... aluzia pe care o faci tu la... anatomia vocalului, sau alte prostioarte de-astea! Okay?
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii