Temerile noastre toate

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Temerile noastre toate

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Sep 04, 2002 11:14 am

Am citit diverse reviste si am aflat ca, chiar exista fenomene supranaturale de genul: fantome, stafii, duhuri rele, :y si alte bazaconii.
Dupa ce vad un film de groaza sau visez urat shi ma trezesc ma apuca groaza;S si mi-e frica sa mai ies din camera
Odata dupa ce m-am trezit m-a apucat o frica................;g , si mi s-a parut ca aud pe hol un ,,buuuhuuuhuuuu''
Am aprins lumina si am dormit cu lumina aprinsa
Cu alte cuvinte, mi-e frica de intuneric.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Re: Temerile noastre toate

Mesajde eyewitness » Mie Sep 04, 2002 11:39 am

Initial trimis de dEPECHEmIND
...
Am aprins lumina si am dormit cu lumina aprinsa

[/B]

sa vezi ce groaza o sa traiesti cand o sa vezi factura de lumina...
eyewitness

Mesajde Kayla » Mie Sep 04, 2002 1:59 pm

Deci tie ti-e frica de intuneric... Eu am rau de masina, frica de inaltime... si de intuneric (putintel, dar nu dorm cu lumina aprinsa)... Nu imi place sa vad sange prin filme (desi stiu ca nu e real)... Si..cam atat.
Kayla

Mesajde SOD » Joi Sep 05, 2002 6:54 pm

eu nu pot sa bat covoare,pentru ca le doare!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 05, 2002 7:04 pm

Mie mi-e frica de masinile straine ca e prea rapizi...si d'aia mi-am luat Dacie !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde KickAss » Vin Sep 06, 2002 1:38 am

Initial trimis de SOD
eu nu pot sa bat covoare,pentru ca le doare!

Nu! Nu pentru ca le doare, ci pentru ca esti putoare!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Sep 06, 2002 9:55 am

Azi-noapte am avut cel mai tampit vis de groaza posibil. Se facea ca vroiam sa-mi indrept un dinte care era stramb. Si mi s-a rupt dintele cu tot cu cerul gurii. Si m-am speriat si m-am dus s-o intreb pe bunica-mea ,,Ce naiba-i asta?".Si mi-a dat o glinda. Cand m-am uitat am constatat ca am o gaura-n cap de toata frumusetea si mi se vedea creierul. Maica-mea a sarit sa-mi monteze bucata de cap la loc.I-am zis sa aiba grija la creierul meu sa nu-mi scape vreun fir de par pe-acolo. M-a montat asa-bine dar totusi ma durea si capul si faptul ca eram facuta din bucatzi.
M-am trezit asa-brusc si mi se parea ca mai simt durerea in locul ala.Mi-am pipait capul si m-am bucurat ca sunt intreaga, dar am fost foarte atenta cu mine azi-noapte,ca...cine stie cat de fragila sunt..........:D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Sep 06, 2002 11:23 am

eu am visat ceva si mai ingrozotor.se facea ca eram un mare om de afaceri din lumea show-ului america.si nu stiu cum se intampla,da am avut un drum la tokyo cu afaceri.in avionul meu particular,erau subsemnatul,stewardesa,Naomi,Claudia,Angelina,Anna,Eva si Pamela.si stateam noi ,asa,in avion,si jucam septica,si deodata avionul a fost atacat de un stol de rate salbatice care migrau in tarile calde.ce sa mai zic,pilotul s-a precipitat,ratele au intrat in motor,avionul a inceput sa piarda altitudine,noi ne-am speriat si am zis sa sarim cu parasuta!
zis si facut!am luat repede parasutele,am sarit si in spatele nostru s-a auzit o bufnitura groaznica.avionul a explodat,pilotul pierzandu-si viata!fetele au inceput sa planga,eu nestiind ce sa le mai fac sa le calmez.
- hai mai fetelor ,ca poate o sa fie bine!
- cum sa ne fie bine,cata,nu vezi ca suntem deasupra oceanului?
- lasa ca ne-om descurca noi cumva.am patit eu si altele mai grele.seceta din '38,foametea din '56,cutremurul din '77.....om scoate-o noi cumva la capat!
si nu termin de spus cuvintele astea ca deodata,pleosc,am cazut in apa.am adunat fetele langa mine si am inceput sa inotam spre un punctisor ce se vedea in zare.dupa vreo 2 ore si ceva,am ajuns la o insulita mica,da mica rau!am urcat pe stanci si am cazut epuizati.am adormit cu totii.
cand m-am trezit,fetele isi faceau de treaba.una aduna scoici,alta punea hainele la uscat,care si mai care mai harnica.ce era interesant,ca toate erau goale,iar in bataia soarelui aratau superb.ma ridic intr-un cot,si ma uit la ele printre gene.
- buna dimineata fetelor!
- ura,s-a trezit cata,s-a trezit cata!
si nu va zic ca Angelina se apropie de mine,unduindu-si usor coapsele,etalandu-si cel mai nou tatuaj.se apleaca peste mine si-mi sopteste senzual in ureche.
- m-am rugat sa te trezesti!credeam ca te-am pierdut pentru totdeauna!
si imi baga usor,varful limbii in ureche.am crezut ca mor!
ei,va dati seama cum ma simteam inconjurat de atatea frumuseti.ba unde mai pui si declaratia Angelinei.
dupa vreo ora,fetele s-au strans in jurul focului si m-au rugat sa le las un pic singure ,ca au de vorbit.eu,politicos,m-am retras.
la putin timp,ma stiga.
- cata ,poti veni un pic,te rugam?
am sarit ca ars si m-am dus la ele.
- uite la ce ne-am gandit noi.daca tot ne este sortit sa stam cine stie cat pe insula asta,zicem ca ar fi bine sa te imparti pentru toate.si ne poti lua cum vrei tu,singure,cate doua sau pe toate.ei,ce zici?esti de acord?
- dac sunt de acord?cand incepem?
- hai acum!strigara toate in cor.sa incepem cu toatele!
si plaja fu acoperita de clinchetul cristalin al rasetelor lor de fericire.
m-au luat de mana si m-au condus pana la un patuc facut din alge verzi,moi ca matasea si parfumate ca moscul.m-au intins si au inceput sa ma dragaleasca.
dar,deodata,din cel mai apropiat tufis,a sarit ca o fiara dezlantuita,cu ochii injectati de sange,cu bale la gura,cu fata desfigurata de atata ura,Jana Gheorghiu.
- ce faceti ma aici?va futeti fara mine?

de unde dracu o fi aparut asta?
m-am trezit trist si am plecat la servici.dar intentionez sa ma duc la o ghicitoare sa vad ce inseamna asta.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Sep 06, 2002 2:37 pm

foarte ciudat... si eu am avut acelasi vis cu al lui SOD... numai ca eu jucam popa prostul in avion... si nu septica... iar mie Naomi mi-a bagat limba in ureche, nu Angelina... oare ce sa insemne asta? SOD care e cea mai buna ghicitoare din zona?

PS: si eu dupa ce m-am trezit nu m-am dus la servici (cum a facut SOD)... m-am dus sa dau o ... aaa ... am uitat cum ii zice :con:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Sep 09, 2002 9:26 am

tre sa ma duc la o vrajitoare imediat!Jana Gheorghiu a inceput sa ma bantuie!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde onk » Lun Sep 09, 2002 9:34 am

"jana gheorghiu de vei visa
a doua zi te vei imbata..."

asta scrie la mine intr-o carte a lu o matussha de-a mea care a citit intr-o revista ca a zis la televizor ca ie o carte pe care trebie sa o creazi....
onk

Mesajde SOD » Mar Sep 10, 2002 3:27 pm

iar am avut o noapte agitata!cosmar ,nu alta!
se facea ca eram un mare cercetator.si dupa ani buni de munca,am facut o lucrare despre activitatea creierului uman in timpul somnului si am fost propus pentru Premuil Nobel.si vine ziua premierii,ma urc pe podium sa spun speech-ul si cand intind mana dupa diploma,din primul rand de spectatori a sarit ca o fiara dezlantuita,cu ochii injectati de sange,cu bale la gura,cu fata desfigurata de atata ura,Jana Gheorghiu.
- Ce faci ma aicea,iei premiu fara mine?

Bai nene,eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Jana asta!Trebuie sa ma duc neaparat la vrajitoare!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Sep 10, 2002 7:39 pm

Ai vreo poza cu Jana Gheorghiu,? sa o vad shi eu daca zici ca e atat de inspaimantatoare. :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Sep 10, 2002 7:45 pm

da,am,normal ca am!doar trebuie sa-mi cunosc dusmanul!
Fişiere ataşate
jana gheorghiu.jpg
jana gheorghiu.jpg (68.37 KiB) Vizualizat de 4125 ori
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Sep 10, 2002 8:30 pm

aoleu! da-i ,,cheala" rau! :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Sep 11, 2002 1:49 pm

Nu mai pot!Am cearcanele cat China!Am nevoie disperata de vrajitoare!
Sa va zic.Ajung ieri acasa rupt de oboseala.Mananc nitel si ma asez la tv sa vad o emisiune ,doua.Dar somnul m-a furat,asa eram de ostenit.Si am adormit in fotoliu.Si uite ce am visat.

Se facea ca murisem.Si am ajuns la poarta raiului.Acolo,asezat la birou,Sf.Petru rasfoia un catastif prafuit si ros de timp.
- Buna ziua,Sfinte Petre!
- Buna sa-ti fie inima voinicule!Ce vant te aduce pe le noi?
- Pai....
- Aha,am inteles!Nu stii incotro s-o apuci!
- Pai nu prea stiu,sfiintia Ta.
- Cum zici ca te cheama?
- Catalin.
- Stai sa caut!
Si cauta Petre al meu vreo ora si jumate.Se uita la mine pe deasupra ochelarilor,isi sterge fruntea nadusita si zice :
- Vesti proaste fiule!Pentru toate pacatele tale ar trebui sa te trimit in iad.Dar acolo ti-ar place ca e distractie!Asa ca te trimit in rai.
- Si cum e raiul ,preluminate?
- Pai cum sa fie fiule?E plictiseala mare!
Si face un semn din mana si ma trezesc in curtea cea mare a raiului.Mai oameni buni,ce sa va zic?Plictiseala e putin spus!Toata ziua nu faceam altceva decat sa ma uit la ingerasi,ma plimbam cu norisorii,ascultam muzica la harfa,vorbeam cu altii ca mine si in rest nimic altceva.Pana intr-o zi,cand intalnesc pe un tip care avea un zambet parsiv pe fata ,plin de satisfactie.
- Te vad nefericit,imi spune el.
- Se vede?
- De la o posta!Eu tocmai m-am intors din iad.Am o cunostinta la poarta 4 de la rai si ma lasa sa ma mai duc din cand in cand.
- Ba ,vorbesti adevarat?Cum e acolo?
- Ba,e misto rau de tot!Gagici,curve peste tot,cazinouri,discoteci,ce mai,Las Vegas-ul e mic copil pa langa iad.
- Ba ,te rog ,ia-ma si pe mine ci tine cand te mai duci.
- Bine ma,se face!
Si omul dispare!Nu va spun cat eram de entuziasmat!Ardeam de nerabdare,dar nu o aratam de frica heruvimilor spioni!Tineam totul in mine!
Si uite asa,trec saptamanile si am inceput sa ma impacientez.Mi-era frica sa nu ma fi uitat omul ala.Dar intr-o zi,in timp ce ma plimbam pe Moise Street,omul apare in spatele meu si-mi zice:
- Pregateste-te,in seara asta plecam!Te caut eu!
Si a disparut!Iar m-au coplesit emotiile,iar am inceput sa ma gandesc incontinuu la distractiile "de dincolo".
Pe la vreo 12.30 noaptea,asa am dedus eu ca era,apare omul al mine si fara sa scoata nici un cuvant,ma ia de mana si ma duce spre poarta 4.Acolo,ne bagam intr-o tufa de trandafiri si el scoate din buzunar o crema camuflanta.De dam cu ea pe ochi si pe tot corpul,ca sa nu ne vada spionii,si ne ducem direct spre portar.Acesta ,cand ne vede,efectiv s-a intors cu spatele,ca si cum nici n-am fi existat!Nici in ziua de azi nu stiu ce combinatii avea omul ala cu portarul de ne-a lasat sa trecem asa.
Mai oameni buni,nici nu pot sa va zic cum e iadul!E paradisul depravarii,e exceptional!Marijuana crestea in rondurile de pe strazi,curve care te rugau cu bani sa le-o tragi,bordeluri,cazinouri ,baruri,orice!Ce m-a impresionat mult a fost o scoala unde te invata sa fii terorist!Aveau si clase speciale unde invatai sa fii presedinte de tara!
In sfarsit,dupa ce mi-a facut un tur de prezentare,omul meu ma duce direct intr-un bar,La ruine ii zicea,unde era concert cu Napalm Death.Stam noi ce stam acolo si la un moment dat ma intreaba daca vreau sa mergem la femei.
- Mai intrebi?ii zic eu?
- Hai sa mergem atunci!
Si ma duce la o casuta foarte dichisita,plina de parasute!Da plina ochi,ca n-aveai loc sa arunci un ac!Cum am intrat,a si venit o doamna la mine,Angelina,m-a luat de mana si m-a condus spre etaj.A inceput sa ma sarute,sa ma deschida la camasa.......
Rand pe rand ,hainele cadeau pe scari,pe hol,la intrarea in camera,in camera.Ajunsi in fata patului,fata trage patura ca sa ma bage inauntru.
Ei,cand a tras patura,de sub asternuturi sau de sub pat,nu stiu,a sarit ca o fiara dezlantuita,cu ochii injectati de sange,cu bale la gura,cu fata desfigurata de atata ura,Jana Gheorghiu.
- Ce faceti ma aici?Va futeti fara mine?

Atunci m-am trezit si am sarit din fotoliu ca ars.Eram lac de sudoare si inima imi batea in piept ca la porumbei!Cred ca or sa ma lase nervii!Imi trebuie vrajitoare neaparat!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Sep 11, 2002 2:18 pm

Aoleu SOD! Chestia asta nici mie nu-mi miroase-a bine! Du-te mai repede la vrajitoare, sau mai bine du-te la preot sa te spovedesti!
Esti tot timpul cu gandul la prostii ( ma scuzi) si cred ca de aia o visezi tu pe Jana Cosanzeana.
Iti recomand preotul ca si pe mine m-a scapat de somnambulism!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 11, 2002 4:15 pm

SOD...esti un mascarici desavarsit ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mie Sep 11, 2002 5:18 pm

SOD :o , stii tu de ce, premiu intai la compunere, am si uitat ce vroiam sa va zic despre frica de cutremure, cosmarurile tale sunt cu mult mai presus. acuma, intreba-te-as, daca nu mi-ar fi frica sa nu te enervez: neaga stie ca nu-l mai visezi pe dansul si ca te dedai la tanti Jeana?! da' de unde ti se trage, ne impartasesti si noo? ca poate iti trece...sau e o sechela din copilarie?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Sep 12, 2002 1:49 pm

Pai cum ma,nu v-am zis de unde m-i se trage?Stati ca va zic.

Eram ofiter superior in Legiunea Straina!Si in timpul operatiunii Furtuna in Desert,am fost trimis impreuna cu un mic detasament intr-o misiune in desertul Sahara.Cica acolo ar fi fost niste uzine chimice ale irakienilor ,facute cu acordul egiptului.
Am fost parasutati in timpul noptii.Era un frig ingrozitor!Cu totii eram 12 oameni,ce-i drept ,superantrenati!Misiunea noastra era sa localizam uzinele,sa capturam documente ,daca era posibil, si sa distrugem toata baza.
Zis si facut!Dupa ce am mers prin desert vreo juma' de noapte,s-a luminat si a trebuit sa ne adapostim.Am gasit o vagauna si ne-am bagat cu totii acolo,unde am stat pana la inserare.Nici macar nu ne-am miscat,de teama sa nu ne repereze dusmanul.Cum s-a inserat,am purces din nou la drum.Peste 3-4 ore,prin binoclurile cu infrarosu,am reperat baza.Dar aceasta era foarte bine pazita iar noi nu ne asteptam la asta!Ne-am adunat sa ne sfatuim si am hotarat sa o luam cu asalt,indiferent de ce se va intampla!
Ne-am impartit zonele si obiectivele si am inceput infiltrarea in baza.Santinelele care stateau pe turnurile de observare le-am matrasit cu sageti otravite.Credeam ca misiunea o sa fie un succes.Dar cand am intrat in baza,pe un intuneric deplin,surpriza noastra a fost mare!Toate luminile s-au aprins si ne-am trezit inconjurati de o armata intreaga!Eram asteptati!Asta insemna ca am fost tradati!Aveam o "cartita" printre noi.Si nu mica mi-a fost surprinderea cand, dintre noi s-a desprins tocmai ofiterul in care aveam cea mai mare incredere,pe nume de cod Oribilul Mosh,si s-a alaturat dusmanului.Nu avea rost sa mai luptam!Dar cauza nu era pierduta!Sau cel putin asa speram eu!
Am fost inchisi in celule separate.In fiecare zi,tradatorul venea si ne spunea vorbe urate,de batea si ne scuipa.Nu visam decat razbunarea.Rand pe rand ,toti membrii din detasamentul meu au fost luati si dusi la interogatoriu.Acolo erau torturati si batuti cu bestialitate.Stigatele lor de durere acopereau orice zgomot.Inca le mai aud gemetele de durere.Horcaielile lor animalice se loveau de peretii celulelor,urmarindu-ma in noapte ca niste stafii!
Si a venit si randul meu.Am fost luat si dus in biroul sefului de garnizoana.Acolo,Oribilul Mosh ma astepta,stand intr-un fotoliu urias din piele.Niciodata nu am sa uit ranjetul diavolesc ce-l avea pe fata.In mana dreapta avea o cravasa,iar pistolul lui automat de 9 mm era asezat in fata lui.M-au asezat pe un scaun de lemn si m-au servit cu un pahar de coniac si un trabuc fin.
- Si zi,nu stii ce planuri au Fortele Aliate?
- ?!
- Noi suntem rabdatori,avem tot timpul din lume!In schimb tu nu mai ai de trait mult!
- De la mine nu scoateti nimic!
- Daca esti cooperant,poate te scutim de tortura si-ti oferim o moarte rapida.Un 9 mm direct in cap.Nu e corect targul?
Si in momentul asta,Oribilul Mosh si-a armat pistolul.Mi-am dat seama ca nu scosesera nimic de la camarazii mei.Nu stiau nimic despre operatiunile ce vor urma!Deci, eram foarte important!
- Poate argumentul urmator va fi mai puternic.
Si seful garnizoanei facu un semn.Oribilul se ridica meticulos de pe scaun si ma ridica,conducandu-ma pana la fereastra.In curtea interioara,cei 10 camarazi ai mei erau aliniati,in genunchi,cu basmale negre la ochi.Oribilul dadu semnalul.Au fost impuscati in cap toti.Toata ura din lume m-i s-a strans in pumnul drept care cazu ca un baros in figura tradatorului.Cazut la pamant,el isi cauta spasmodic pistolul.
- Te impusc ,caine ce esti!si-mi aplica un pumn direct in plex.Am cazut la podea.Bocancii au inceput sa vajaie,lovindu-ma in cap!
M-au batut pana au obosit.
- Duceti-l in celula.Continuam maine!
In celula am inceput sa-mi rumeg planul de razbunare.Trebuia sa actionez imediat.Poate ca nu mai exista maine pentru mine!Tipetele camarazilor mei au inceput sa fie tot mai vii in mintea mea.
- Gardian,gardian!am inceput sa strig.
Gardianul veni,deschise celula si cu un ranjet tamp incepu sa urineze pe patul meu!
Acum ori niciodata,mi-am zis.Ca o pantera am sarit la gatul gardianului.Peste 2 secunde,acesta zacea pe podea,cu gatul frant.I-am luat pistolul si am plecat pe coridioarele lungi si pustii.Din cand in cand ,mai auzeam cate un strigat de disperare venit din cine stie ce colt al garnizoanei.Una dupa alta,santinelele cadeau rapuse de furia ce se acumulase in mine.Nu mai eram eu,eram un animal de prada,cu toate simturile in alerta.

M-am trezit cu soarele in ochi.Eram intins in desert,cu buzele umflate si pline de spume.SCAPASEM!Trebuia sa ajung cat mai repede la baza noastra!Trebuia sa ma intorc si sa razbun moartea camarazilor mei!
Dar cum sa fac asta?Eram in plin desert,iar singura mea arma era dorinta de razbunare......
Zilele treceau una dupa alta.Noaptea calatoream ,iar ziua ma adoposteam.Dar setea a inceput sa ma macine ,incet ,incet!Am incercat sa prind noaptea mici vietati si sa le sug sangele,dar aveau un gust ingrozitor.Si oare cat as fi rezistat asa?Trebuia sa gasesc apa!
Totdeauna am zis ca adevaratii razboinici au un dumnezeu al lor!In zare ,si-a facut aparitia,conturul unei oaze.Palmierii se vedeau foarte clar in bataia lunii!
Am inceput sa fug bezmetic spre oaza.Nu visam decat apa.Multa apa!
O,binefacatoare oaza!Am cazut in genunchi si am sarutat pamantul acela,reinoindu-mi juramantul de razbunare!
O fantana statea in fata mea,la circa 25 de pasi.Cu ultimele forte,mai mult tarandu-ma,am plecat catre ea!
- Apa,apa!
Simteam ca nu mai ajung!
- Apa,apa!
Cei 25 de pasi parca se transformasera in mii de kilometri!
- Apa,apa!
Si cu ultimele puteri m-am agatat de buza fantanii!
Atunci,din fantana,a sarit ca o fiara dezlantuita,cu ochii injectati de sange,cu bale la gura,cu fata desfigurata de atata ura,Jana Gheorghiu.
- Ce faci ma aici?Bei apa fara mine?

De atunci sunt bantuit de imaginea acestei bestii!
FOUR OF A KIND
SOD

LOOOOOOOL

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 12, 2002 2:34 pm

Ai fost la preot? Ves ca se da la tine Jeana asta. Mai bine dormi cu o cruce-n bratze sau cu o icoana langa tine.

Esti obsedat shi obsedant omule. Ai grija sa nu visezi ca te transformi in Jana, sau ca faci parte dintr-o banda de drogatzi shi sa vina asta shi sa te-ntrebe: ,,Te droghezi fara mine? Lasa-ma sa fiu drogul tau!"

Pot sa spun ca ai imaginatzie shi gandire........dar cam exagerezi cu Jana asta! Las-o dreaqu-n peshtera ei shi vezi-ti de treaba!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Re: LOOOOOOOL

Mesajde SOD » Joi Sep 12, 2002 2:52 pm

Esti obsedat shi obsedant omule.

sa mori tu?
FOUR OF A KIND
SOD

Re: LOOOOOOOL

Mesajde SOD » Joi Sep 12, 2002 2:54 pm

Pot sa spun ca ai imaginatzie shi gandire........

multumesc mult!nu-mi pui o pila pe undeva ca sa ma angajez?poate castig si eu un banut in mod cinstit!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 12, 2002 3:09 pm

Spune asta Oribilului Mosh nu mie :D
Eu n-am experienta. :(
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Dec 31, 2002 1:35 pm

am inceput sa am cosmaruri iar!nu stiu ce sa ma mai fac!am visat ca o anumita doamna din piatra neamt imi manca toti copiii!si asta inainte sa-i fac!!!!!!va dati seama ce ingrozitor?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mar Dec 31, 2002 1:37 pm

Asta se numeste crima! Deci ar trebui judecata de un tribunal, ceva!

Este, cumva, vorba de copii cruzi? :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mie Feb 19, 2003 1:44 am

da ma ,de copii cruzi e vorba!

acu,fie intre noi,am vrut sa aduc threadu asta la suprafata,ca e mare pacat de el!si mai e unu,tot asa castoc!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mar 14, 2003 4:43 pm

Singurul lucru de care ma tem in momentul asta este ca nu cumva sa ma dea baba afara din casa, cu tot cu lucrushoarele mele... Ca deh...o sa plateasca la intretzinere mai mult de 40.000 de lei. Shi asta numai din cauza mea!....
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Ilinca_ » Vin Mar 14, 2003 4:53 pm

imi place ce scrieti voi p'aicea:D
in cel mai mare cosmar al meu eram cantareata de manele si-mi zicea: ilinca minune de la mangalia:D......... noroc ca nu-i real
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Mar 14, 2003 8:06 pm

ba fratilor,m-am trezit dimineata ud leoarca.am avut un cosmar oribil .se facea ca s-a terminat toata resursa de bere din lume.si nu mai erau nici curve.si nu mai aveai voie sa te pishi prin boscheti.si jana gheorghiu era cea mai buna femeie de pe pamant.bine dracu ca m-am trezit si a venit angelina jolie sa imi aduca cafeaua si alissa milano sa imi faca un masaj...
bravo baixule!
marian jan

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii