senzatii tari oricum creaza!face niste opturi,mama,mama!tu de crezi ca s-a lasat ciociolina de meserie?pai bah,l-a vazut pe Moshu nostru la treaba si a palit de invidie!s-a replrofilat ma ciociolina dupa ce l-a vazut!acum e croitoreasa!
cat despre placa susnumitului,cred ca ai dreptate!daca se poate realiza dintr-un material moale ar fi extraordinar!cu toate ca si la gingia goala nu e de lepadat!
Întâlnirile forumiste în martie
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Spusele lui SOD au bagat spaima in mine...sa fie oare adevarat? Deja incep sa ma simt ca o musculitza timida care cade in capcana acestui batran shi experimentat paianjen care shi-a tzesut plasa cu mare iscusintza....Acum intzeleg eu de ce a inceput moshu sa ishi cumpere garderoba noua, sa-shi faca implant de par, sa-shi repare dintzii,sa-shi rezolve cataracta shi sa-shi penseze genele. Bahi ce tzi-e shi cu pedofilii ashtia....
Cat despre ciociolina...ce croitoreasa? s-a ras in cap shi ishi petrece restul zilelor prin tibet...
Cat despre ciociolina...ce croitoreasa? s-a ras in cap shi ishi petrece restul zilelor prin tibet...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
bah,sa stii ca ai dreptate!uitasem!cred ca ce futaiuri incinge cu Dalai Lama,oleleu,nici nu vreau sa ma gandesc!
auzi am decrete,da daca se hotara sa se faca calugarita si se retragea la vatican?
auzi am decrete,da daca se hotara sa se faca calugarita si se retragea la vatican?
-
SOD - Mesaje: 6035
N-o primea papa sod-ule...probabil i-ar fi spus ceva de genul "A mai fost unul pe la noi...nu ii putem pronuntza numele, doar initzialele...O. M. El zicea k vine sa se calugareasca, ca cica e baiat bun, dar a pangarit toate calugaritzele... Nu avem incredere de atunci in nimeni"
-
cutuma© - Mesaje: 3047
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2