De veghe in lanul de secara
ce faci bre nea aphex ? te-ai reprofilat? de la cubisti, marketing si biserica , gauri negre si budism ,de la posturile alea de le citeam cu 5 dictionare in fata si tot nedumerit ramaneam ,acu schimbasi parceaua? intrasi in avocatura ? vezi bah ca tot la bani se rezuma totu?:D . mai bine avocat la tara decat filosof la oras nu? vaz ca fara manelos,dana si fane iesti ca pestele pe litoral. maine , poimaine te vad si pe sex si pe say what...sa ne zici de-un 96 perfect si cum fu la teza la chimie...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pentru onk
"Asta e" se referea la faptul ca m-ai prins si nu ca nu dau doi bani pe gramatica / ortografie / etc. Ai o adevarata manie sa citesti printre randuri, am mai remarcat asta si pe alt forum...
Bai, frate, da' ce-ti place sa emiti teorii si concluzii "zdrobitoare"!
Interesante variantele tale de interpretare la "cand doi oameni iti spun ca esti beat... "; si adevarate. Dar ce n-ai inteles tu (revenim la problema cu randurile, pentru ca vad ca ai refuzat sa faci legatura cu randul de mai jos) - am acceptat explicatia ta ca parere exprimata si sustinuta de inca (cel putin) doi oameni, nu ca adevar dovedit. Nu mi-ai dovedit nimic (pozitiv) pana acum.
Imi sustin in continuare parerea ca fraza aia a lui eyewitness pe care am propus-o pentru lan e putin cam fortata. Astept (probabil mult si bine, dupa cate vad) sa mi se argumenteze in mod rational si coerent de ce voua vi se pare corecta. Accept explicatii din partea oricui, de fapt, pentru ca vad ca de la voi nu prea am sanse sa primesc.
Cat despre faza cu cartile de gramatica... tu chiar iei totul prea in serios - se vroia o gluma/poanta/etc - vezi si referirea la google)
Bai, frate, da' ce-ti place sa emiti teorii si concluzii "zdrobitoare"!
Interesante variantele tale de interpretare la "cand doi oameni iti spun ca esti beat... "; si adevarate. Dar ce n-ai inteles tu (revenim la problema cu randurile, pentru ca vad ca ai refuzat sa faci legatura cu randul de mai jos) - am acceptat explicatia ta ca parere exprimata si sustinuta de inca (cel putin) doi oameni, nu ca adevar dovedit. Nu mi-ai dovedit nimic (pozitiv) pana acum.
Imi sustin in continuare parerea ca fraza aia a lui eyewitness pe care am propus-o pentru lan e putin cam fortata. Astept (probabil mult si bine, dupa cate vad) sa mi se argumenteze in mod rational si coerent de ce voua vi se pare corecta. Accept explicatii din partea oricui, de fapt, pentru ca vad ca de la voi nu prea am sanse sa primesc.
Cat despre faza cu cartile de gramatica... tu chiar iei totul prea in serios - se vroia o gluma/poanta/etc - vezi si referirea la google)
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
musculitzo, n-ai shanse
te-ai simtzit umilita? :rolleyes:
ochiosule, vrei sa vorbesc singur ca televizoru'? bagam shi io un fitil la moada dar vad ca nu se poa. intzepatzilor. life is a beach. true. true.

ochiosule, vrei sa vorbesc singur ca televizoru'? bagam shi io un fitil la moada dar vad ca nu se poa. intzepatzilor. life is a beach. true. true.
- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de eyewitness
vaz ca fara manelos,dana si fane iesti ca pestele pe litoral.
Pai probabil ca e momentul sa ies la rampa sa-l sustin, nu?

Afex, te asigur de sprijinul meu

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Initial trimis de aphextwinz
life is a beach. true. true.
mie-mi spui? nisipu fin , scoicute, umbrelute si shezlonguri, fetite topless vanturandu-si tzatzele , salvamari, fotografi cu babuinii pe umeri, copchilasi cu galetucile si lopeticile. true, true...but no bitch...
later edit
ce faci mah fane ? si tu mercantilist acu? avocatu avocatului sau cum ?

-
- aphextwinz
- Junior Member
carturare stai sa vezi ce rade onkoasa off topicurile de ne lasa-n curu gol (adica fara posturi) de n-apuci nici 5 floricele sa le deflorezi
-
daca posturile voastre nu vor fi sub o forma sau alta la subiect (nu la obiect, obiectivitatea duce la deraieri), s-ar putea sa fiu nevoita sa va trag de atentzie... so, discutam despre ce se vorbeste, vorbim discutii, ne bagam in seama, dar "de veghe in lanul de secara"
pentru blonde: nu e nevoie de analiza gramaticala la fraza anterioara, stiu cum si ce am scris
si pentru celelalte care nu-s blonde dar nu mai conteaza: fericire mare ca am inlocuit o litera, nu? enjoy... not for long...
pentru blonde: nu e nevoie de analiza gramaticala la fraza anterioara, stiu cum si ce am scris
si pentru celelalte care nu-s blonde dar nu mai conteaza: fericire mare ca am inlocuit o litera, nu? enjoy... not for long...
-
onk - Mesaje: 1841
don'shoara mod,
pe aceasta cale va anuntz ca mesajele noastre sporesc veghea din lanu' de secarica. crantzanirea floricelelor, jocu' pe plaja shi cafteala intre muieri sunt trei elemente esentziale in mentzinerea vigilentzei noastre.
cu stima,
aphex
edit onk: sa nu zici ca nu ti-am spus....
pe aceasta cale va anuntz ca mesajele noastre sporesc veghea din lanu' de secarica. crantzanirea floricelelor, jocu' pe plaja shi cafteala intre muieri sunt trei elemente esentziale in mentzinerea vigilentzei noastre.
cu stima,
aphex
edit onk: sa nu zici ca nu ti-am spus....

- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de eyewitness
ce faci mah fane ? si tu mercantilist acu?
Pai normal, m-am gandit ca afex o fi peshtishoru de aur si daca-l scot de pe litoral, cine stie

subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
LOL fane pai baga-i 3 dorinte pe ym. da stii ce zic io ? ceva imi sopteste ca prefera pe ...litoral.
-
here I come...
to the topic's rescue!
Ce ti-e si cu grasele astea:
Uite aici.
Ce ti-e si cu grasele astea:
autoare: ograsa
eu una nu fumez
insa stiu odata incpeut nu te mai lasi la fel e si cu drogurile cea vreau sa zic e ca nu as sfatui pe nimeni sa inceapa sa se drogheze la fel si cu fumatul desi mai bine fumautl decat drogatul nu e o cale de a-ti traii viata de a duce-omai departe nu ajuta la nimic arunci bani aiurea, sanatatea ta e dinc e in ce mai proasta etc.. intr-un final nu mi-as dorii ca nimeni sa fi facut asta si nu-mi doresc ca nimeni sa inceapa pentur binele lui
Uite aici.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
LOOOL fane unde pana mea ai gasit-o nenica ca asta nu e de lan ci de vacanta mare sau divertis ,sa mor io...
-
Sa fie oare acelasi interpret?
"sa fii mai reconciliant cu cei din jurul tau"
Si inca una, apartinand altui admin:
"o axioma, dar una demonstrata"
"sa fii mai reconciliant cu cei din jurul tau"
Si inca una, apartinand altui admin:
"o axioma, dar una demonstrata"
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Initial trimis de ROBAKITA
Intr-adevar prietenia ,prietenii, e cel mai de pret lucru sau pesoana ,uneori chiar mai importanti si decit banii
no comment
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=130118#post130118
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Initial trimis de AnDrEi
1/...afara ninge e iarna...
2/...clitorisul sa zvagneasca de placere...
3/...dintii mei se vor infructa din sfarcurile...
4/...daca ti sa parut vulgar...
1/ ...si-n casa nu ninge ,e vara...
2/ ...glitorisu sa zvagneasca de plagere...
3/ ...ne-nfructam din ...fruptu oprit...
4/ ...mie nu mi sa parut vulgara "fantezia" s-a...
spicuiri din scrierile erotice ale modului de...tri nitro toluen
-
initial trimis de costasilviu
Da ma, tu si Dinu aveti fixatia asta cu doi "i". Am gresit, baiatule, nu e prima data si nici ultima. Bun... alceva...?
Da, cratima

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
initial trimis de nicholas alex
Dm, stai linishtita, te intelegem perfect...esti indragostita de OM. Ai vrea sa te intilnesti cu el, intr-un loc intim, sa puteti vorbii in linishte, dar distanta care va desparte, este un obstacol. Visezi la el, si fara sa-ti dai seama, trimiti sms-uri la MTV, ele fiind strigatul de ajutor al subconstiintei tale.
Asa ca mai bine iti iei inima in dintii, si il inviti la Bacau, si asa poate o sa afli ca si el are aceleashi sentimente pentru tine...
Si, poate dupa aia, imi zici si mie daca este OM buna la pat, ca ma spart verishoara-mea cu intrebarile..*looooool
deci avem:
un i in plus pus din convingere
o virgula naravasha
o tampenie
iar un i
o virgula in plus
o liniutza despartzitoare lipsa
daca as fi rea as zice precum marele unicul si irepetabilul Caragiale: amice, esti idiot. dar nu spun pentru ca nu cadreaza cu conditia mea de moderator. dar as putea sa iti dau un sfat: cand te iei de cineva ai grija sa fii tu perfect, ca sa nu cazi in ridicol... putina atentie la postare n-ar strica... saraca limba romana.....
-
onk - Mesaje: 1841
na copii:
Inca una, mai mult de Vacanta Mare, vorba lui eyewitness:
Hai ca e usor. Daca nu va prindeti uite linku aici.
Ghiciti voi cine e autorul, e usor:
Nightwish am ascultat pentru prima oara....si pot spune ca au o orchestratie buna si ca imi plac. Si au si vocal bun. Dar ce gen e ? Mie imi suna a disco de la sfarsitul anilor 70 combinat cu putin rock. Oricum..marfa !
Hai ca e usor. Daca nu va prindeti uite linku aici.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
bah fane puteam sa jur ,sa fac pariu sa pun leafa pe-oluna la bataie ca e ograsa...pierdeam tot mah...bine c-ai pus linku ca altfel o luam...
-
Aiule, nu stiu cum, da nu te cred
. Pai uite, asta-i ograsa:
Dovada cu linku aici
E, o fi distanta de casa and stuff. Anyway, le facem un blind date astora doi
?

Nu am reusit sa-i vad.. din cauza distantei de casa Romania si altele insa din ce am auzit, vocea tipului, verzurile sunt supere merita trupa ..melodiile m-au atins complet un mega BRAVO
Dovada cu linku aici
E, o fi distanta de casa and stuff. Anyway, le facem un blind date astora doi

subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
fane ie o idee excelenta ca ca stil si coerenta is identici si la fel numa ca lustru ie pe invers si atunci sansa noastra ar fi ca ograsa sa fie ungras si ograsa sa fie numa nicku de scena...
-
Aiule, s-ar putea sa nu mearga, pentru ca dupa cum ai vazut lustru mai foloseste semne de punctuatie, la el alta e problema... Dar merita incercat.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
fane , lustru foloseste semnele de punctuatie ezat cum folosesc io semnele de circulatie...in schimb daca ar fi sa merjem pa pintzipiu complementarii sa stii ca ezista o sansa...uite aici unele crampeie din recenta eseistica a lustrei http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=133814#post133814
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=133811#post133811
care inca o data demonstreaza compatibilitatea celor doi...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=133811#post133811
care inca o data demonstreaza compatibilitatea celor doi...
-