hmm....si daca sunt nascut in `85 ce? cand o fi nu inseamna prima intalnire...cel putzin asta...nu inteleg ce ai insinuat dar probabil am uptime`u mai mic ca tine
daca jtii ce e ala..Initial trimis de Aliosha
Claude, vad ca esti nascut(a) in '85 (cel putin asa ai pus la profil). Mai asteapta cativa ani si o sa razi si tu de ce scrii pe aici.
Btw, "cand o fi" implica si de la prima intalnire nu ? Te cam contrazici.
Asta e, am facut completarea, acum totul e mult mai simplu. totusi, nu a postat nimeni care ar face-o doar in noaptea nuntzii....
Mie imi place sa fac dragoste shi imi place sa fac sex oral fetei...(oare deaia ma iubeshte asa de mult pretena mea...
) ) ...Dragoste fac asa...cand simt k totul eshte ok shi domneshte o atmosfera de linishte shi dragoste (imposibil sa nu fii simtit shi tu asta)

)
Initial trimis de as xxl
daca o tipa se da de la prima intalnire, inseamna ca a avut multe "prime intalniri" d-astea. asa ca-i curva. imi plac curvele.
Initial trimis de Pizzi
Curva e aia care primeste bani pentru servicii sexuale prestate. Tipa care o pune din prima e pur si simplu o fata caruia ii place sa faca sex. 95% din fete nu prea agreeaza ideea asta, dar sunt si mici exceptii. :t
asa ca una e ce votez eu si una e realitate .. poti sa vrei de la prima intalnire dar sa nu ai unde ..sau sa vrei de la a doua intalnire dar toto asa sa nu ai unde .. asa ca nu e numai dupa cum am vrea ci si dupa posibilitati si circumstante
) exact asta ziceam si eu... ca mentalitatea este cea care merita si trebuie schimbata... asta este marele minus al romaniei... si oricum, dupa cum vezi - cei care incearca sa o schimbe, cel putin pentru ei, sunt considerati extraterestrii. Ei bine, oameni buni, eu vin de pe o alta planeta asa ca "Zgrrasr sadddae affrotss" adica - "Faceti sex de la prima intalnire si pasati fata la urmatorul" (asta nu inseamna ca e curva, Doamne fereste!)
)Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori