De ce Alin ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde marian jan » Sâm Mar 15, 2003 2:32 am

domnule love2fly,
chiar vrei sa vin peste tine si sa iti fac creierii praf?nu mai vorbi despre mine fara sa ma cunosti!de ce nu ma ignori pur si simplu?nu stiu ce vroiai tu sa zici sau ce voi devenii eu,dar oricum m-as impusca daca as fi unul ca tine.de ce nu taci si de ce nu scrii tu in continuare pe andreea b sau aa nu stiu.de bagi ca musca-n lapte?stai pe locul tau.iti mai spun o data:nu ma cunosti,nu vorbi despre mine,ok?ca daca nu imi bag eu pula aia despre care vorbesti tu in tine de nu te vezi!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 15, 2003 10:02 am

Initial trimis de Alin
ca daca nu imi bag eu [B]pula aia despre care vorbesti tu in tine de nu te vezi! [/B]

bah aline s-ar putea sa-l faci gelos pe moshu si n-o sa mai ai trai cu el pe forumu asta...vezi poate reusesti sa-i rezolvi p-amandoi...io unu iti tin pumnii....
eyewitness

mda..

Mesajde Bamse » Sâm Mar 15, 2003 11:02 am

din pacate....love2fly...cam are dreptate...si mai nasol...e ca treaba asta e cam generala...nu e valabila doar pt pustoaice.
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

1745

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 15, 2003 9:49 pm

Initial trimis de Love2Fly
p.s: Cercelul in ureche este optional in agatarea pustoaicelor!

io zic ca este foarte important, ca daca au cercel, fetele pot fi agatate mult mai usor, chiar la modul propriu. evident, nu trebuie sa smucesti ca nesimtitu si sa ramai cu cercelul in mana si sa urle biata fata de durere. asa, ca, lustrule, gineste-le pe alea cu cercei in ureche, ca-s mai usor de agatat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Dum Mar 16, 2003 12:44 am

:con:

"Domnule" Alin se pare ca dumneata esti sarit rau de tot. Vad ca tot ceea ce zic eu o considerati o ofensa la adresa d-voastra. Relaxati-va nu sunteti atat de important pe cat va simtiti. Ma refeream in "postul" meu la o situatie generala a Romaniei.

chiar vrei sa vin peste tine si sa iti fac creierii praf?

wow! cat iubesc expresia asta, mai ales cand ea vine din partea d-voastra.
Sunteti invitatul meu!
Daca vrei facem o lupta asha cum s-au mai vazut in salajan si in Pantelimon sau daca doriti o punem parte de in parte pentru ca d-voastra sa va aratati spiritul dumneavoastra de luptator si "baiat de baiat" insa inainte va sfatuiesc sa va interesati pe "la unii pe la altii" care-mi sunt capabilitatile!:) Asha ca...tu amenintza-ma in continuare....daca ma gandesc bine cred ca o sa mai revin la vreo intalnire de-a voastra doar de dragul de a te cunoste.

dar oricum m-as impusca daca as fi unul ca tine.

Stiu...n-ai suporta sa fi atat de bun!:) ci te-ai plafona la iarba.

de ce nu taci si de ce nu scrii tu in continuare pe andreea b sau aa nu stiu.

Lol....daca ai stii despre mine, tot ce simt....etc...!:) sa-ti povesteasca moshu mai multe....ca el stie de ce scriu eu pe AA sau Ab:)

io zic ca este foarte important, ca daca au cercel, fetele pot fi agatate mult mai usor, chiar la modul propriu. evident, nu trebuie sa smucesti ca nesimtitu si sa ramai cu cercelul in mana si sa urle biata fata de durere. asa, ca, lustrule, gineste-le pe alea cu cercei in ureche, ca-s mai usor de agatat.

Cu riscul de a ma face imbecil, domnule Baixinio va spun ca aveti o minte destul de ingusta:) sau un dezvoltat simt al umorului.
:o
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Dum Mar 16, 2003 2:26 am

Initial trimis de Bad Girl
sper sa o aiba destul de mare ca sa-mi satisfaca poftele animalice. atata timp cat il voi avea pe alladyn, sunt sigura ca nu voi avea nevoie de alin insa nu spun nu limbutei lui.

eu sunt curios care din voi pustoaicelor care va dati mari si tari ati tinut o pula in voi. asha, pentru statistica forumului, nu de alta.
mai sunt curios cate dintre voi stiu ce e aia o felatie si cate au practicat asha ceva. apoi la cate dintre voi le-a dat parul...
some people deserve to die
vali

Mesajde SOD » Dum Mar 16, 2003 5:17 am

love2fly,sari calul!nu te mai lua de iarba,ca ma enervez!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

1754

Mesajde baixinho© » Dum Mar 16, 2003 10:43 am

Initial trimis de Love2Fly
domnule Baixinio va spun ca aveti o minte destul de ingusta:) sau un dezvoltat simt al umorului.
:o

1. cu "b" nu cu "B", ca nu este substantiv propriu.
2. baixinho, nu baixinio.
3. ma pis pe parerea pe care o ai tu despre mine.
4. care este, de fapt, problema cu care te confrunti?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Dum Mar 16, 2003 8:07 pm

Initial trimis de vali
eu sunt curios care din voi pustoaicelor care va dati mari si tari ati tinut o pula in voi. asha, pentru statistica forumului, nu de alta.
mai sunt curios cate dintre voi stiu ce e aia o felatie si cate au practicat asha ceva. apoi la cate dintre voi le-a dat parul...

hehehehehe,ce-mi place!parca ar fi frati-miu!hehehehehe!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Dum Mar 16, 2003 9:59 pm

love2fly,odihneste-te in pace!
bravo baixule!
marian jan

.

Mesajde Love2Fly » Dum Mar 16, 2003 11:34 pm

4. care este, de fapt, problema cu care te confrunti ?

Cred ca una existentiala, defapt mai mult ca sigur asta e problema mea:)
Love2Fly
Junior Member

De ce Love2Fly?

Mesajde bhuttu » Lun Mar 17, 2003 1:32 am

Chiar, de ce Love2Fly? De ce exista si cum a trait pana la varsta pe care-o are? Este ca nu stiti sa raspundeti?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Chiar! De ce dreaq traiesc la varsta asta?

Mesajde Love2Fly » Lun Mar 17, 2003 1:45 am

Chiar, de ce Love2Fly? De ce exista si cum a trait pana la varsta pe care-o are? Este ca nu stiti sa raspundeti?

Iti raspund tot eu. Am existat pentru ca au fost alti looseri care m-au ridicat si care m-au facut sa-mi dau seama ca in lume e multa imbecilitate insa imbecilii te ridica si tot ei de coboara. Deocamdata se pare ca eu m-am folosit cum trebuie de ei de o duc asha de bine. Cu toate astea..ma intreb de ce dreaq traiesc? Lol....de ce domne' Love2Fly?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mar 17, 2003 2:49 am

Iti raspund tot eu.

Iti multumesc.

Am existat pentru ca au fost alti looseri care m-au ridicat

Prietenii tai?

m-au facut sa-mi dau seama ca in lume e multa imbecilitate

Mentorii tai?

imbecilii te ridica si tot ei de coboara

Da, in viata trebuie sa te descurci singur.

Deocamdata se pare ca eu m-am folosit cum trebuie de ei de o duc asha de bine

Ce ziceti, s-a umflat?

ma intreb de ce dreaq traiesc?

Nu stiu. Te intrebi?

de ce domne' Love2Fly?

Am zis eu ca nu stie nimeni raspunsul.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: De ce Alin ?

Mesajde JaJa Beens » Lun Mar 17, 2003 12:35 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
De ce fetitzelor de 15 ani il preferatzi pe Alin ? De ce ? De ce ?

Domnule OM raspunsul e atat de evident ca nu-l vezi de nas: Ca domnului JaJa ii plac gainile batrane asa ca nu s-a introdus in acest mediu "tineresc"

Initial trimis de vali

facand abstractie de cele sub varsta de 14 ani, chiar vrei raspuns la intrebarea ta? s-ar putea sa ai parte de surprize :sperm:
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Stormy Lady » Lun Mar 17, 2003 2:42 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Mah...voi glumitzi cu MTV , nu ? Cum o sa apar eu la MTV ? :)

In rest m-am consolat cu ideea. Sa aiba Alin toate fetitzele de 15 ani. Nu ma deranjaza..atata timp cat eu le am pe alea de 17 si 18..asa ca Stormy. Si chiar si pe cele mai mari..asa ca Nightwish. :yD

Ti-am zis ca n-am vazut de la cine era mesajul, dar sigur era pt ORIBILUL MOSH! Mai e vreunul in afara de tine???

LOL!!!! si ce spuneai?O incluzi si pe Stormy in haremul tau????
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mar 17, 2003 4:33 pm

craiule!casanovo!fute-le tu pe toate!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Mar 17, 2003 4:41 pm

bah sodule bah, ce dracu le face asta la fetele astea ca vin toate la el numa dupa 1-2 posturi ca mustele la cacat? io ma chinui de 1500 de posturi sa atrag si io macar una si ciuciu n-am pus-o decat de-un ban si doo avertismente. bah tu ii stii secretu lu asta?
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Mar 17, 2003 4:45 pm

FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde JaJa Beens » Lun Mar 17, 2003 9:38 pm

Initial trimis de SOD
craiule!casanovo!fute-le tu pe toate!

No way, cataline. un gand o sa fie intotdeauna la tine.
Gone 4 good
JaJa Beens

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii