cazut din cer?!?!
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
cazut din cer?!?!
mda...esti cazut din cer/teai lovit dar sper /ca daca te iubesc iti va trece mult mai usor/
esti cazut din cer /ceas putea sati cer/nu stiu cine esti/dar miar ajunge sa ma iubesti........this are the lyrics......jesus:))))))))
esti cazut din cer /ceas putea sati cer/nu stiu cine esti/dar miar ajunge sa ma iubesti........this are the lyrics......jesus:))))))))
- POISON girl
Re: cazut din cer?!?!
Initial trimis de POISON girl
mda...esti cazut din cer/teai lovit dar sper /ca daca te iubesc iti va trece mult mai usor/
true. certainly these are NOT the lyrics! sheesh, mai folositi si voi liniutzele la despartit unele cuvinte pentru numele lu' Dumnezeu! ca rade si Candy de voi!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Shi care-i chestia cu versurile astea?Uite altele tot la fel de....:nu mai shtiu singur cum zicea,dar in genul asta: (e din "Esti baiatul care-mi place" ) Shti ca eu te-am ales pe tine,sa ma lashi in pace cred ca-i cel mai bine!
Candy sunt "printesele" versurilor astora de...
Candy sunt "printesele" versurilor astora de...
- Titina
- Junior Member
Re: cazut din cer?!?!
Initial trimis de POISON girl
........this are the lyrics......jesus:))))))))
poate vrei sa spui "THESE are the lyrics"...
- Titina
- Junior Member
Se vrea probabil o interpretare in dulcele grai romanesc a frazei americane de agatzament: "did it hurt when you fell from Heaven? " :p
Nightwish si X-Tina taxati orice greseluta?...lol... io am fost mai ingaduitoare, m-am abtinut... dar sa educam boboru' la o adica :o
Nightwish si X-Tina taxati orice greseluta?...lol... io am fost mai ingaduitoare, m-am abtinut... dar sa educam boboru' la o adica :o
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Re: Lol....
Initial trimis de Love2Fly
Chiar e tarfa Giulia asha ca nu joaca nici un rol ci e "naturala". Am auzit ca pe la ea prin Lazar si-o cam trage cu toti tipii cu bani sua fii de parlamentari!:) ca de! cu individul de rand nu e potent!:)
ai auzit rau.
Aia cu bani nu se uita dupa ea, cauta ceva mai bun si fi sigur ca e plin de tipe mult mai bune. Asa ca eu cred ca si-o pune cu cine poate si cu cine vrea sa si-o puna cu ea.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de Draga
[b] Nightwish si X-Tina taxati orice greseluta?...lol... io am fost mai ingaduitoare, m-am abtinut... dar sa educam boboru' la o adica :o [/B]
dar e vb de 5 greseli (6 daca pun la socoteala ca jesus se scrie jessus

-
Initial trimis de Nightwish
dar e vb de 5 greseli (6 daca pun la socoteala ca [b]jesus se scrie jessussi stii si tu zicala aia: "rade ciob de oala sparta" cam asa a facut POISON girl [/B]
Ai dreptate: "rade ciob de oala sparta".
JESUS era scris corect.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
oh c'mon! da' nu era scris cu litera mare. na! :p
got me [b]copiutzu! (da' macar la lb. romana sunt mai atenta[/B]
I'm watchin' you! :p
Poate schimbi si poza din avatar, ca sa imi fie mai usor.

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de copiutzu
I'm watchin' you! :p
Poate schimbi si poza din avatar, ca sa imi fie mai usor.)
nope. poza din avatar nu o mai schimb, decat daca gasesc o alta poza cu miss Tarja, mai frumoasa ca asta

-
nope. poza din avatar nu o mai schimb, decat daca gasesc o alta poza cu miss Tarja, mai frumoasa ca astain rest...[b]Nightwish forever and ever and ever forever!
[/B]
Iti place Within Temptation?
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de copiutzu
Iti place Within Temptation?
Within Temptation n-am decat o melodie, din pacate (Restless-plus varianta piano) imi place melodia dar "cu o floare nu se face primavara".

hai ca iar se ia lumea de mine ca's off-topic. :p
-
[b]Within Temptation n-am decat o melodie, din pacate (Restless-plus varianta piano) imi place melodia dar "cu o floare nu se face primavara".In orice caz vocea solistei este departe de cea a Tarjei, mult departe.
hai ca iar se ia lumea de mine ca's off-topic. :p [/B]
Cred ca tipa de la Within... nu are studii la fel ca si Tarja. Asa ca e posibil ca vocea sa nu fie prea cizelata. Dar, oricum, suna bine.
Nightwish rules (cel putin in noul val si in genul lor de muzica)
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
pentru Poison Girl
Inainte de a incepe sa critici modul de exprimare al fetelor de la Candy incearca sa iti corectezi greselile personale pe care le faci in scris! Si daca tot vroiai sa folosesti o expresie din afara, tine cont si de majuscule : Jesus cred eu ca e mai bine scris cu majuscula intrucit este vorba de un nume, daca semnificatia religioasa a acestui nume nu te-a determinat sa il scrii corect! Oricum o expresie de la noi suna mai bine: "Mare e gradina ta Doamne"
- iulik
Cazuta din cer?!?!
Inainte de a incepe sa critici modul de exprimare al fetelor de la Candy incearca sa iti corectezi greselile personale pe care le faci in scris! Si daca tot vroiai sa folosesti o expresie din afara, tine cont si de majuscule : Jesus cred eu ca e mai bine scris cu majuscula intrucit este vorba de un nume, daca semnificatia religioasa a acestui nume nu te-a determinat sa il scrii corect! Oricum o expresie de la noi suna mai bine: "Mare e gradina ta Doamne"
- iulik
Vai dom`ne...a venin fana Candy foarte ofensata aici.Si ca sa se faca bine inteleasa a lasat mesajul de 2 ori.Pica si ea din cer p-aci si nu-i placu pe la noi...
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de edd4real
Vai dom`ne...a venin fana Candy foarte ofensata aici.Si ca sa se faca bine inteleasa a lasat mesajul de 2 ori.Pica si ea din cer p-aci si nu-i placu pe la noi...
Titlul face diferenta!
----------
Eu mai stiu un cazut din cer dar nu-l spun!
-------------
Cica au semnat un contract cu Sonny Music. Nice going!!!!!!!!!:o
- costel300
- Junior Member
caaaaadeeeeeeeee!!!!!!!!!
nope. poza din avatar nu o mai schimb, decat daca gasesc o alta poza cu miss Tarja, mai frumoasa ca astain rest...[b]Nightwish forever and ever and ever forever!
[/B]
nu stiu ce caut io pe aici, nu am mai fost de mult pe forumul asta... tocmai am cazut si io din cer

PS : e adevarat ca vine Nightwish la festivalul de la Sighisoara?!? daca da, sper sa nu am vreo restanta atunci...

- AELYUS
- Junior Member
E dragutz ca fetele de la Candy nici macar nu sunt originale, ca si zanele de la Indigo aveau o piesa cu "parc-ai fi cazut din luna/ n-ai vederea foarte buna/ si eu am cazut din nori/ de nenumarate ori" (NU, nu sunt fan, dar am talentul de a retine versurile absolut cretine si ma trezesc fredonand prin casa "asta seara vreau sa moara/ toti vecinii de pe scara"). :silly:Oricum sunt unele cantecele d-astea de-a dreptul adorabile, pe care le asculti si te tot minunezi de ce-o fi in capul alora, sau de ce-o mai fi ramas dupa ce-au cazut din luna, cer, nori, etc...Marturisesc ca eu ma uit la clipul lor ca-mi plac tare mult hainele alea de blana:)
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
Pentru edd4real !!!
Nu imi amintesc sa fi pomenit in mesajul meu precedent ca imi plac fetele de la Candy, cred ca ai interpretat gresit, mesajul meu era ceva de genul : "ride hirb de oala sparta". Faptul ca a fost trimis de doua ori a fost o chestie de acomodare cu modul in care functioneaza acest forum. Si inca ceva: sunt baiat defapt. Bafta!
- iulik
Re: Pentru edd4real !!!
Initial trimis de iulik
Nu imi amintesc sa fi pomenit in mesajul meu precedent ca imi plac fetele de la Candy, cred ca ai interpretat gresit, mesajul meu era ceva de genul : "ride hirb de oala sparta". Faptul ca a fost trimis de doua ori a fost o chestie de acomodare cu modul in care functioneaza acest forum. Si inca ceva: sunt baiat defapt. Bafta!
...apropos: mai e mult pana face Monica ..18 ani??
...

-
Bortzianu' - Junior Member
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii