Rahzel
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Rahzel
Un beatboxer incredibil care pe mine m-a impresionat incredibil de mult inca de la prima ascultare. Din pacate n-am decat un singur album Make The Music 2000. Asha ca ii invit pe cei care shtiu mai multe sa ne impartasheasca cunoshtintzele.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
am gasit un singur mp3 cu alltheweb
http://www.ssxfan.com/slayboarder_mmmike_and_rahzel_webedit.mp3 cam scurt, si nu prea am putut sa-mi fac o impresie
daca stie cineva ceva linkuri, pm me
http://www.ssxfan.com/slayboarder_mmmike_and_rahzel_webedit.mp3 cam scurt, si nu prea am putut sa-mi fac o impresie
daca stie cineva ceva linkuri, pm me
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Rahzel
Decret..nu-mi ramane decat sa-tzi dau cu "peace" pentru subiectu' asta!Din pacate nici eu nu am ascultat tot decat Make the Music 2000...omu' e arhitalentat shi mai ales "live"-urile cu Wu Tang Clan sunt super-reushite....
Ce e mai nasol ca deshi am cautat super-mult Albumu' ala...nu am reushit decat sa-l iau de la Holywood original...am mancat bulion o luna!!!da yo unu spun ca a meritat!!!
peace for "The Human Beatbox"!!!
Shi peace shi pentru Decret-deschizatoru' subiectului!!
Ce e mai nasol ca deshi am cautat super-mult Albumu' ala...nu am reushit decat sa-l iau de la Holywood original...am mancat bulion o luna!!!da yo unu spun ca a meritat!!!
peace for "The Human Beatbox"!!!
Shi peace shi pentru Decret-deschizatoru' subiectului!!
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
Re: hmm ?
KOndamnat fratzioru' pai poate pot sa tzi-l dau yo...da e scump prioripostu' pana la Buzau.."locu unde shi carpatzii au facut curbura"da anyway e super-tare omu'(rahzel)..avea shi pah la MTV cateva interventzii d'astea.....
oricum poate vb pe messenger de mp3-uri..ca interludiile ale tari sunt chiar la "scurtache"....
shi cand e vorba de material de calitate..v-am zis ca mananc bulion..da tot il iau!!!!
KEEP UP THE GOOD WORK...i'm out...
oricum poate vb pe messenger de mp3-uri..ca interludiile ale tari sunt chiar la "scurtache"....
shi cand e vorba de material de calitate..v-am zis ca mananc bulion..da tot il iau!!!!
KEEP UP THE GOOD WORK...i'm out...
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
hehehe !!!
lol... i-auzi mah cum iau yo albumu rahzel... ma duc pe allmusic.com iau track lista... shi pe urma le caut frumos cu kazaa... am gasit toate piesele dar merge cam greu downloadu.... shi nu sunt mereu totzi userii on-line... poola mea... poate o sa reushesc sa-l iau pe tot... 

-
KOndamnat - Junior Member
Re: hehehe !!!
KOndamnat fra' ce melodii ai reushit sa iei pan' acu'?
ai luat interludiile alea beliciune?
shi apropo..merge bine kazza?incearca fra' cu dc++-u ca merge "ca uleiu pah lagar"....
peace..
ai luat interludiile alea beliciune?
shi apropo..merge bine kazza?incearca fra' cu dc++-u ca merge "ca uleiu pah lagar"....
peace..
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1