Big Brother

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Big Brother

Mesajde Florin Hi-Q » Mie Mar 12, 2003 10:16 pm

Salut!

Ce e amortzeala asta aici? Dormiti cu totii?:-)

Gata! vacanta a trecut, hai la treaba! In cele 3 luni de vacanta am lucrat, si, asa cum va promiteam, venim cu chestii tari si mari!!!

Incep: imnul noii emisiuni de la Prima TV, "Big Brother" este gata si il puteti asculta la toate posturile de radio din tara! Piesa se numeste "Traieste!" si a fost compusa in 6 saptamani de mine si Marius Moga (muzica), si la text am colaborat cu Dj Star.

Duminica vom canta piesa pentru prima oara la deschiderea sezonului "Big Brother", la ora 21, pe Prima TV, in direct.

Clipul e super-simpatic, noi am fost primii care am vazut casa pe dinauntru si va promit ca va fi bine!
Clipul va aparea de duminica pe Prima.

"Zi de zi traiesc asa cum vreau
Viata-i frumoasa cand stii sa iubesti
Zi de zi traiesc, cum imi place
Viata-i frumoasa zi de zi daca stii s-o iubesti!"

Piesa are si doua remixuri: unul club si unul 2step.

We are back!

...
Florin Hi-Q
Junior Member

eeeee

Mesajde artemis » Mie Mar 12, 2003 11:21 pm

ce revenire! mai vedem shi videoclipul de la dor de tine,dor de noi shi sper sa ne dati pe spate!
pup ya
:wazzup:
artemis
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Joi Mar 13, 2003 4:31 pm

O , pai cum v-au ales tocmai pe voi ca sa faceti imnul ? Oricum , bravo voua ca v-ati bagat si acolo. Inca nu am auzit piesa , dar oi auzi-o duminica , atunci cand v-oi vedea si pe voi la Prima.
Cum arata casa aia , imi poti spune pana incepe sa se difuzeze Big Brother la TV ?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde haifi » Joi Mar 13, 2003 5:42 pm

asteptam videoclipul
de trait traim ...mai bine,mai rau,mai vesel mai....
dar traim
vacantze?la case mari :-)))

chiar asa, ar fi interesant sa aflam pe ce criterii ati fost alesi.licitatie? :-)))
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

felicitari

Mesajde ruxi_cj » Joi Mar 13, 2003 5:56 pm

Eu am auzit piesa la Radio Star si mi-a placut mult. Bine ati revenit!
ruxi_cj
Junior Member

Cum am ajuns!

Mesajde Florin Hi-Q » Vin Mar 14, 2003 6:28 pm

Initial trimis de haifi
asteptam videoclipul
de trait traim ...mai bine,mai rau,mai vesel mai....
dar traim
vacantze?la case mari :-)))

chiar asa, ar fi interesant sa aflam pe ce criterii ati fost alesi.licitatie? :-)))

Saptamana viitoare va aparea un articol in TVMania in care povestim cum am ajuns sa facem noi imnul BigBrother.

Pe scurt: au avut de ales intre 2 trupe "pe val" (zic ei) care se potriveau cu imaginea pozitiva si originala a emisiunii, si ne-au ales pe noi! Ei spun ca piesa "Traieste!" este foarte potrivita cu conceptul emisiunii, noi ne bucuram, voi ascultati si urmariti emisiunea...:-)

Si eu m-am intrebat cine altcineva putea sa compuna si sa cante imnul Big Brother! |Cine?

...
Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Mar 15, 2003 12:42 am

am auzit si eu melodia la Radio! Imi place ! ma bine-dispune ( la fel ca majoritatea melodiilor hi-Q )

Eu le urez succes in acest nou proiect ! Deja e de bine ! :)
Abia ashtept sa inceapa Big Brother !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Re: Cum am ajuns!

Mesajde haifi » Sâm Mar 15, 2003 9:20 am

Ma bucur ca a fost aleasa trupa HI-Q,dar atentie la talazuri
ce e val......
:-)))

I'm tuned up!

Pe scurt: au avut de ales intre 2 trupe "pe val" (zic ei) care se potriveau cu imaginea pozitiva si originala a emisiunii, si ne-au ales pe noi! Ei spun ca piesa "Traieste!" este foarte potrivita cu conceptul emisiunii, noi ne bucuram, voi ascultati si urmariti emisiunea...:-)

Si eu m-am intrebat cine altcineva putea sa compuna si sa cante imnul Big Brother! |Cine?

... [/B][/QUOTE]
haifi
Junior Member

Mesajde allidda » Sâm Mar 15, 2003 10:52 pm

no...mai traieste lumea (desi la cat mi-a fost de rau nu as fi prea sigura) anyway.... :)

Ce sa zic de BigBrother... eu l-am vazut si in varianta in germana pe vremea cand se difuza la ei..si e oarecum interesant sa pui la incercare rezistenta oamenilor si posibilitatea lor de adaptare, e haios de urmarit cum reactioneaza in anumite situatii....oricum mie mi-a placut dar acum sunt super curioasa cum o sa fie varianta romaneasca....in plus ma bucur ca Hi-Q au compus imnul si abia astept sa ascult melodia :)
Ne auzim maine seara dupa emisiune...cu pareri si critici :p :)
allidda
Junior Member

Cine?

Mesajde UnCopilutz » Dum Mar 16, 2003 2:04 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q

Saptamana viitoare va aparea un articol in TVMania in care povestim cum am ajuns sa facem noi imnul BigBrother.

...

Stiu eu ? Trupele astea de duzina : TNT , Candy , sau o Andreea A , Andreea Balan .Nici nu era prea greu sa aleaga alta trupa daca nu erati voi! Nu inteleg de ce nu au apelat la prea frumoasele voci ale vedetismelor Primei , care au mai facut si ele imnuri pentru tv.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Dum Mar 16, 2003 2:21 pm

Super abia astept sa aud melodia si sa vad si clipul.Eu nu o sa pot sa fiu acolo cand incepe emisiunea ,dar ma multumesc si cu faptul ca pot sa ma uit de acasa la tel.Bafta multa in continuare.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

BIG BROTHER

Mesajde haifi » Dum Mar 16, 2003 6:11 pm

daca citi aceste randuri in timp util, urmariti pe PRIMA in deschiderea BIG BROTHER Hi-Q(si Sistem) de la 20.30...AZI
haifi
Junior Member

Bafta Alida!

Mesajde haifi » Lun Mar 17, 2003 7:00 pm

Avem si noi reprezentantii nostri la Fratele cel mare, pe Alida:-)
Iti tinem pumnii stransi !

(Ps nu credeam ca exista chiar un numea real asa, nici nu stiu in ce limba)
it's just a joke,folks....we need a DD 2 there!
haifi
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mar 17, 2003 8:24 pm

am urmarit duminica Big Brother si mi-a placut prestatia prietenilor si dupa parerea mea erau cei mai potriviti sa compuna imnul acestei emisiunii...
Clipul e destul de haios si sunt curios cum s-ar simti Florin, Dana, Mitza, Razvan, Danutz dak ar fi inchisi acolo si cum s-ar descurca...?Ar accepta macar o sapt sa fie inchisi acolo?
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Dia » Lun Mar 17, 2003 9:56 pm

Eu ascultasem melodia la radio si mi-a placut foarte mult...!! e in stilul hi-q...plina de viata...te face sa sari...sa te bucuri de viata k aproape toate melodiile lor!! azi am vazut si clipul...e spontan...neregizat...exact asa cum trebuia sa fie...!! mie imi place si mi se pare k hi-q sunt o alegere potrivita pt imnul big brother....optimisti...plini de viata...mereu veseli...! foarte mishto! keep goin` ;) poate k anul asta chiar o sa fie anul hi-q..!! eu sunt curioasa florin ;)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

hy

Mesajde alisa » Mie Mar 19, 2003 9:59 am

Am vazut si eu emisiune si concurenti si to numai pe Hi-q nu i-am vazut.Am deschis televizorul chiar atunci cand au terminat HI-Q de canta si regret nespus de mult ca nu i-am vazut ,dar am inteles ca clipul va fi dat pe Prima timp de 4 luni asa ca am si eu timp sa il vad.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Big, big, big brother....

Mesajde Florin Hi-Q » Mie Mar 26, 2003 12:05 pm

Saptamana trecuta am fost la Satu-Mare de unde Andreea Raicu a transmis in direct pentru "Propunerea" - Big Brother. Totul a fost super ok, iar eu sunt de acord sa iasa Nadira! E dragutza, dar parca e prea artificiala...

...
Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde haifi » Mie Mar 26, 2003 5:11 pm

daca tot trecem la vor :-) lol si facem un fratzior pentru el,LittleBrother, eu votez sa iasa OUT Iza
Nadira e prea retzinuta
stati sa vedeti ce iese din ea daca ramane :-)))
haifi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mie Mar 26, 2003 9:39 pm

Piesa imi place, astept sa vad videoclipul.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Mar 26, 2003 10:35 pm

Imi place eimisiunea super mult ! :)
Pot spune ca sunt fana :hehe:
Unele personaje de acolo sunt foarte intersante .. mai ales baietii .. nu toti ...
dar ma rog ...
preferatul meu e soso :) sper sa cashtige ! pentru ca e cel mai cool de acolo !

Azi la maratonul dansului i-au pus sa danseze pe imnul Big Brother :)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

mai Florine si tu!

Mesajde Bogdan_m » Joi Mar 27, 2003 12:15 am

vezi ca ai gresit versurile. Cum se termina strofa? din cate stiu eu cu : "viata-i frumoasa daca sti zi se zi sa traiesti" nu sa uibesti
vai vai
O libertate isi afla, indiferent pe ce pozitie ne-am situa, singurele limite pe care le poate intalni in libertate
Bogdan_m
Junior Member

:)

Mesajde C^ine » Joi Mar 27, 2003 4:38 pm

e misto piesa
si cred ca si videoclipu` o sa fie misto
C^ine
Junior Member

Re: :)

Mesajde mirela`Carla_ » Vin Mar 28, 2003 10:32 pm

Acum vb cu Florin pe net, si l`am felicitat pt melodia de la BigBrother , e super faina si sunt sigura ca si ceea ce va urma va ajunge tot in primele clasamente ale topului romanesc!
Astept cu nerabdare noul album , pe care o sa mi`l fac un cadou super misto pt ziua mea, care este pe 12 ap!
Le urez multa bafta in continuare!
"Traiesc prin prezent,prin trecut cautand acelas viitor pe care nu l-am cunoscut niciodata dar care-mi neaga existentza!"
mirela`Carla_
Junior Member

Re: Big, big, big brother....

Mesajde alisa » Sâm Mar 29, 2003 9:23 pm

[quote]Initial trimis de Florin Hi-Q
Saptamana trecuta am fost la Satu-Mare de unde Andreea Raicu a transmis in direct pentru "Propunerea" - Big Brother. Totul a fost super ok, iar eu sunt de acord sa iasa Nadira! E dragutza, dar parca e prea artificiala...

...
[/QUOTE

Mie mia placut mai mult de Nadira decat de cealalta aia parca nici nu stie sa vorbeasca[parerea mea]Si unde mai pui caq Nadira e si mai draguta decat cealalta fata.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Re: Big, big, big brother....

Mesajde Crystynutza » Vin Apr 04, 2003 7:37 am

Initial trimis de Florin Hi-Q

...

Eu urmaresc emisiunea si-mi place fff mult...ma uit cu tata si cu mama la ea:))))....Eu sunt noua inregistrata pe acest site si sper sa-mi fac multi prieteni aici......daca puteti spuneti-mi si mie cand intrati pe cet....si mai ales cand intra Florin pe cet!!!!!Nu inteleg de ce nu mi-ai raspuns la mesajul trimis pe adresa de pe mof recorsd fiindca era ce va important si cu totul strict de munca....te rog sa-mi raspunzi!!!!!VA PUP si tineti-o tot asa...ok???
Crystynutza
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Apr 04, 2003 11:37 am

Imnul Big Brother l-am ascultat de nenumarate ori si imi place super mult melodia! Are ceva mai special, parca ma face sa ma simt mai bine no matter what happened!
cat despre emisiune.. am urmarit-o de cateva ori, dar nu foarte des pentru ca n-am timp! :(
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

salut

Mesajde rallucca » Mar Mai 27, 2003 5:15 pm

imi place la nebunie lam ascultat de atatea ori si cel mai turbat se aude in discoteca HI-Q sunt cei mai tari
rallucca
Junior Member

Înapoi la Hi-Q