Sunati La 0722848119
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sunati La 0722848119
SUNT DANIEL,DIN IASI IAR DACA VRETZI ,UN AMIC PE CINSTE NU EZITATI SA MA SUNATI.IMI PLAC :METALLICA,LIMP BIZKIT,MARILYN MANSON,PINK.CALL ME.
- Unregistered
Re: Sunati La 0722848119
Initial trimis de Unregistered
SUNT DANIEL,DIN IASI IAR DACA VRETZI ,UN AMIC PE CINSTE NU EZITATI SA MA SUNATI.IMI PLAC :METALLICA,LIMP BIZKIT,MARILYN MANSON,PINK.CALL ME.
..si esti popnar
..si suna-ma tu daca esti fierbinte ..ca sa platesti tot tu.
..si... deseara inchide-ti telefonul ..ca ma joc cu bomber - sms-ul..

-
Bortzianu' - Junior Member
ce fel de "barfa online" mai e si asta? Si oare cine o sa sune???
"Silvia!"/ "Yes, Mickey!"/ "How do You call your lover boy?"/"Come here, lover boy!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
-
drama_queen - Junior Member
lol....vai pula ta...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
imbecilitatea intruchipata
da da da
asa frate....bravo.esti pe alaturi rau.....sunati la 0722848119 si auziti imbecilitatea intruchipata.Mortii mei....lasa-te frate...
PS: nu ca as avea ceva cu tine da` prea esti natarau
asa frate....bravo.esti pe alaturi rau.....sunati la 0722848119 si auziti imbecilitatea intruchipata.Mortii mei....lasa-te frate...
PS: nu ca as avea ceva cu tine da` prea esti natarau
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Trebuia sa pui si tariful ca sa stie lumea la ce sa se astepte.
Si mai trebuia sa spui si ce faci de banii aia..... striptease sau ce?
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Eu cred ca tu ai deschis acest subiect pe forum-ul gresit.
Cred ca cel mai bine il deschideai la katerinka&aberatii...
Si daca esti asa disperat, suna la hot-line.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
va rog!!
--VA ROG,,SUNATI SUNT SINGUR,STINGHER,CAUT IN NOAPTE O IUBIRE PIERDUTA.SUNATI,CA INEBUNESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Initial trimis de DE3A
Eu cred ca tu ai deschis acest subiect pe forum-ul gresit.
- daniel bradatan
LOL!!! No comment... Vezi cu virgulele alea ce faci, nu te-a invatat tovarasa invatatoare la scoala cand sa le folosesti? Si de tehnoredactat cine te-a invatat? Hai sa-ti spun un secret: spatiul se pune dupa virgula sau dupa cele doua puncte, dupa caz, nu inaintea lor... LOLOZOL!!!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Multi dezaxati pe forumul asta. Du-te draga si fa o laba daca esti
in calduri. Sunt convinsa ca nici nu stii cum arata pasarika.Daca ti-o pun putintel pe fatza te scapi pe tine instant.
- Diana_ro
Mai ales ca este o pasarica din NY , nu-i asa Masterboy ? :p
Pula mea....BARFE ONLINE nu este FANCLUB !
Pula mea....BARFE ONLINE nu este FANCLUB !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
parerea mea
s-au nascut cam multi tolomaci pe lumea asta. Dar e fain cand iese cate unul in fata. Si asa s-a inventat risul....

- WonderFool
- Junior Member
te sun io, da' imi promitzi ca raspunzi?
-
neatza - Mesaje: 5820
Re: Re: Sunati La 0722848119
Initial trimis de neatza
te sun io, da' imi promitzi ca raspunzi?
aoleo! am uitat! n-am telefon
-
neatza - Mesaje: 5820
Fiev-a mila!!!!
Va rooooooooggggg!!!Sunt vai de capul meu de ratat.Da!Un ratat
sunt!Sunt prof de mate.Elevii isi bat joc de mine de la telefoqane!Va rog,prietena ma lasat ca zice ca sunt alcolic.Va rog cu insistente concordante sa ma sunati!Parerile voastre sunt livide pentru mine.Sunt de gasca!!!Baaaa!Am un talent coerent din punct de vedere fizic.....na..am..3 clase....glumeam..ha..ha..sunt de gasca.Hideti.. va ro-g,sa m-a primiti in gasca voastra.Sunt foarte vehement cand e vorba de gagici shi fff ferm .Sunt scurt shi la obiect
sunt!Sunt prof de mate.Elevii isi bat joc de mine de la telefoqane!Va rog,prietena ma lasat ca zice ca sunt alcolic.Va rog cu insistente concordante sa ma sunati!Parerile voastre sunt livide pentru mine.Sunt de gasca!!!Baaaa!Am un talent coerent din punct de vedere fizic.....na..am..3 clase....glumeam..ha..ha..sunt de gasca.Hideti.. va ro-g,sa m-a primiti in gasca voastra.Sunt foarte vehement cand e vorba de gagici shi fff ferm .Sunt scurt shi la obiect
- Bradatan Daniel
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de dEpEchEmIND
Bravo Masterboy! Bravo! Mai zi-le! Domnii admini de aici chiar sunt nishte verze! Te felicit!
Nu sint verze mai, sint baieti buni. Ii stiu eu de pe Softnews

Pacat ca mai lasa sa scape lucrurile de sub control pe aici.
Mai ales thread-ul cu Vama Veche m-a intristat teribil.;P
But you DepecheMind, what's your story?
- Masterboy
- Junior Member
http://www.fanclub.ro/announcement.php?s=&forumid=2
Din cauzua asta nu intevenim aici. Te "invit" si pe restul forumului unde regulile sunt cu totul altele.
Depeche e o vesnica nemultumita. Momentan trece printr-o criza de nervi pt ca nu i-am acordat moderarea pe forumul DM si ne injura pe unde poate, pe urma isi cere scuze, pe urma ne injura iar.... etc
Insa nu este nimic nou, cam asta face de cand s-a inscris.
Din cauzua asta nu intevenim aici. Te "invit" si pe restul forumului unde regulile sunt cu totul altele.
Depeche e o vesnica nemultumita. Momentan trece printr-o criza de nervi pt ca nu i-am acordat moderarea pe forumul DM si ne injura pe unde poate, pe urma isi cere scuze, pe urma ne injura iar.... etc
Insa nu este nimic nou, cam asta face de cand s-a inscris.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de depechemind
Am avut multe perioade bune pe fanclub
da-ne macar un exemplu....sau te refereai la cicluri menstruale?:)
-
eyewitness - Mesaje: 19220
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii