le horible mosneague,der naºpeten boºorogen,los horibilos mosneagos, face 24 de ani!
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
le horible mosneague,der naºpeten boºorogen,los horibilos mosneagos, face 24 de ani!
si iata ca viata cea cruda a mai lovit odata!in aceasta noapte,dragul nostru conducator trece la varsta puberatii,atunci cand descopera ca prin fata nu doar face pipi,ca parul ce-i creste pe fata nu e de la cernobal si ca petele ce-i apar ca prin farmec pe chiloti nu-s de var sau vopsea!
trecand peste introducere,vreau sa va zic ca inchin acest thread acestei speciale ocazii cand ORIBILUL MOSH AKA GABRIEL impleteste al 24-lea ghiocel in cununa vietii!
sarind si peste introducerea kterincioasa,ii doresc moshului tot ce-mi doreste si el mie,sanatate si fericire,traditionalul putere de munca(sic!),sa fie iubit si iubitor,respectat si respectuos,sa prospere,sa fie intelept ca regele solomon!
moshule,iata ca a trecut si anul asta!sa stii ca fata de toamna lui 2002 te gasesc mult mai matur si parca stai mai bine pe picioarele tale!sa traiesti si sa infloresti!multi ani!de spritz nu te intreb ca tot chitros ai ramas!
trecand peste introducere,vreau sa va zic ca inchin acest thread acestei speciale ocazii cand ORIBILUL MOSH AKA GABRIEL impleteste al 24-lea ghiocel in cununa vietii!
sarind si peste introducerea kterincioasa,ii doresc moshului tot ce-mi doreste si el mie,sanatate si fericire,traditionalul putere de munca(sic!),sa fie iubit si iubitor,respectat si respectuos,sa prospere,sa fie intelept ca regele solomon!
moshule,iata ca a trecut si anul asta!sa stii ca fata de toamna lui 2002 te gasesc mult mai matur si parca stai mai bine pe picioarele tale!sa traiesti si sa infloresti!multi ani!de spritz nu te intreb ca tot chitros ai ramas!
-
SOD - Mesaje: 6035
la multi ani moshule trai-ti-ar mushtiucu si sa ai parte de saorme, beri la rece si fetite atent selectionate de pe forum...
gabriele sa ne traiesti ca ne trebuiesti....
gabriele sa ne traiesti ca ne trebuiesti....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Oauu. Sunt magulit de acest thread. :yD Multumesc , prieteni !
Ce sa va zic ? Parca m-am sculat mai ingrijorat ca de obicei....pentru ca ma ingrijoreaza foarte tare faptul ca inaintez in varsta. Nu stiu de ce...cand implineam..16,17,18....parca eram fericit. Acum simt o teama.
Mi-am inceput ziua ascultandu-l pe Neil Young cu a sa melodie Old Man....ce parca a fost conceputa special pentru ziua de astazi.
Old man look at my life,
Twenty four
and there's so much more
Live alone in a paradise
That makes me think of two.
In atasament va pun o poza cu mine....de la petrecerea mea de majorat. De acum fix 6 ani. Am pe mine un maieu cu Hardaway...care era al unui prieten din liceu.
6 ani au trecut....si nici nu mi-am dat seama cand.
SOD....nu stiu unde ai observat tu maturitatea mea. Eu nu am observat-o.
Inca o data...multe multumiri pentru urari..atat lui SOD cat si lui eye. :kiss:
Ce sa va zic ? Parca m-am sculat mai ingrijorat ca de obicei....pentru ca ma ingrijoreaza foarte tare faptul ca inaintez in varsta. Nu stiu de ce...cand implineam..16,17,18....parca eram fericit. Acum simt o teama.
Mi-am inceput ziua ascultandu-l pe Neil Young cu a sa melodie Old Man....ce parca a fost conceputa special pentru ziua de astazi.

Old man look at my life,
Twenty four
and there's so much more
Live alone in a paradise
That makes me think of two.
In atasament va pun o poza cu mine....de la petrecerea mea de majorat. De acum fix 6 ani. Am pe mine un maieu cu Hardaway...care era al unui prieten din liceu.

6 ani au trecut....si nici nu mi-am dat seama cand.

SOD....nu stiu unde ai observat tu maturitatea mea. Eu nu am observat-o.
Inca o data...multe multumiri pentru urari..atat lui SOD cat si lui eye. :kiss:
- Fişiere ataşate
-
- 18 ani.jpg (41.24 KiB) Vizualizat de 3221 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani moshule! sa ai parte de tot ce iti doresti!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La Multi Ani! Happy Birthday!Xronia Pola!Tanti Auguri! amico
sa ne traiesti Mosh-ule alias Gabriel,succes nu numai la fete ci si la bani si tot ce iti doresti sa realizezi in viata sa duci la bun sfirsit
Noi Robakitele iti trasmitem un pupic dulce si la mai mare:kiss:
sa ne traiesti Mosh-ule alias Gabriel,succes nu numai la fete ci si la bani si tot ce iti doresti sa realizezi in viata sa duci la bun sfirsit

Noi Robakitele iti trasmitem un pupic dulce si la mai mare:kiss:
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Sa completez urarile celorlati: la mai multe posturi :p sa, ne cresti mare in tot ce doresti si sa traiesti 1000 de ani numarati de noi.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Re: le horible mosneague,der naºpeten boºorogen,los horibilos mosneagos, face 24 de a
Mosule, la multi ani, sa cresti mare si sa-ti gasesti si tu o lutza buna de ..tza (or something
) , ca stii si tu cum e cu FNFVPT.

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
La multi ani mosh-ule si la cat mai multe satisfactii si orgasme, fie ele si culinare. Cica, uite ce te-au ginit astia cu proverbul ala :o
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Gabriele spune drept...
Moshule , iti urez ce-mi doresc si mie : numa' bine si sa fii iubit !
Sa cresti mare si frumos ( ptiu , ptiu , sa nu-ti fie de deochi ) , sa ramai acelasi OM kterincos si optimist ca si pana acu' , sa fii fericit si sa ti se implineasca tí£te visele...stii tu despre ce vorbesc!
La Multi Ani cu sanatate !
Sa cresti mare si frumos ( ptiu , ptiu , sa nu-ti fie de deochi ) , sa ramai acelasi OM kterincos si optimist ca si pana acu' , sa fii fericit si sa ti se implineasca tí£te visele...stii tu despre ce vorbesc!
La Multi Ani cu sanatate !
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
draga Moshule, un La Multzi Ani! sincer shi din partea mea, tineretze veshnica shi sanatate nelimitata, trebuie sa ma adaug pe lista uratorilor, chiar daca mai la coada, da' abea acum ce aflai de ocazia evenimentului. sa ai elan la despachetat cadouri shi la suflat in lumanarile dupe tort.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
la multi ani,coaie,sa fii sanatos si iubit!toate cele bune !hai sa incerc:dai o bere?:D
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
He,he....acele ceasornicului indica 55 de minute peste miezul noptzii. Nah ca am scapat si de mosafiri. Inainte de a ma culca am un pic de ragaz de a posta. In primul rand tin sa va spun ca am burta plina de pizza & bere. :p
Mii de multumiri tuturor celor care mi-au urat diverse cu ocazia zilei mele de nastere. Aceleashi ganduri bune se indreapta si din partea mea catre voi.
Ii multumesc micutzei darky , le multzumesc la robakite care mi-au urat in greceste , lu Jaja care vrea sa traiasca 1000 de ani pe langa mine , lui stefan care m-a atentionat ca trece vremea pu*** , atat lui Hyde cat si tovarashului sau Salgado88 care m-a poftit la o bere pe PM , lu' Sopra caruia ii urez "Bine ai revenit pe forum" (marfa ce scrie la ziua mea in zodiac. am citit si faza cu balantza. Nightwish ? :p ) , bineinteles Mirelei care stie despre visul meu , lui angus (draga angus , stii ca Blaubar a implinit 1 an ? e cu 23 de ani mai mic ca mine :yD) , lu' Alin care imi fura iubitele de pe forum , Jasmynei de la care astept un sarut la prima noastra intalnire , Alinei de pe Dealul Feleacului , Mig-ului care tre' sa dea o bere cand ma duc la Constanta , lui eye care tre' sa dea o shawarma.....si nu in ultimul rand lui SOD care tre' sa dea un whisky.
Le multumesc si celor ce mi-au urat pe celalalt subiect.
De asemenea celor ce mi-au trimis SMS-uri si mi-au telefonat. 10q , inginero ! 10x , Decret. Sa de-a Dumnezeu sa se indeplineasca ce mi-ai urat !
Bineinteles si celor ce mi-au dat mail.
Eu acum ma duc sa fac nani..pentru ca nu mai sunt ca in tineretzi sa stau sa pierd noptzile.
Noapte buna , prieteni....si inca o data va multumesc !
Mii de multumiri tuturor celor care mi-au urat diverse cu ocazia zilei mele de nastere. Aceleashi ganduri bune se indreapta si din partea mea catre voi.
Ii multumesc micutzei darky , le multzumesc la robakite care mi-au urat in greceste , lu Jaja care vrea sa traiasca 1000 de ani pe langa mine , lui stefan care m-a atentionat ca trece vremea pu*** , atat lui Hyde cat si tovarashului sau Salgado88 care m-a poftit la o bere pe PM , lu' Sopra caruia ii urez "Bine ai revenit pe forum" (marfa ce scrie la ziua mea in zodiac. am citit si faza cu balantza. Nightwish ? :p ) , bineinteles Mirelei care stie despre visul meu , lui angus (draga angus , stii ca Blaubar a implinit 1 an ? e cu 23 de ani mai mic ca mine :yD) , lu' Alin care imi fura iubitele de pe forum , Jasmynei de la care astept un sarut la prima noastra intalnire , Alinei de pe Dealul Feleacului , Mig-ului care tre' sa dea o bere cand ma duc la Constanta , lui eye care tre' sa dea o shawarma.....si nu in ultimul rand lui SOD care tre' sa dea un whisky.
Le multumesc si celor ce mi-au urat pe celalalt subiect.
De asemenea celor ce mi-au trimis SMS-uri si mi-au telefonat. 10q , inginero ! 10x , Decret. Sa de-a Dumnezeu sa se indeplineasca ce mi-ai urat !
Bineinteles si celor ce mi-au dat mail.
Eu acum ma duc sa fac nani..pentru ca nu mai sunt ca in tineretzi sa stau sa pierd noptzile.
Noapte buna , prieteni....si inca o data va multumesc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Pentru faza cu La multzi ani....multumesc. Pentru faza cu kilele da-tzi una dupa ceafa.
-
Nu fi rau cu mine!:rolleyes:A fost o gluma amicala.
La multzi ani shi la mai mult simtz al umorului!
:rolleyes:
La multzi ani shi la mai mult simtz al umorului!
:rolleyes:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
ma simt oribil.....
acum m-am trezit si eu la realitate, am realizat ca a fost ziua moshului...
asa ca, desi e cam tarziu, vreau sa-i urez si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI .. si vreau sa stie ca desi de ziua lui nu l-am sunat, si nu i-am zis nimik, il iubesc mult de tot.. sper ca o sa ma ierte... promit ca la anu o sa-i urez si eu la multi ani la timp... :kiss:
acum m-am trezit si eu la realitate, am realizat ca a fost ziua moshului...
asa ca, desi e cam tarziu, vreau sa-i urez si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI .. si vreau sa stie ca desi de ziua lui nu l-am sunat, si nu i-am zis nimik, il iubesc mult de tot.. sper ca o sa ma ierte... promit ca la anu o sa-i urez si eu la multi ani la timp... :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Mda...si eu am uitat! La multi ani, Gabriel!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
sa ne traiesti
Imi cer scuze ca am procesat cu intarziere ziua de nastere a bunului nostru prieten, dar ma revansez cu aceasta ocazie.
LA MULTI ANI, sa ramani acelasi administrator simpatic ca pana acum si sa ne traiesti inca 2000 de ani
LA MULTI ANI, sa ramani acelasi administrator simpatic ca pana acum si sa ne traiesti inca 2000 de ani
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii