Cui ii place Samael ?
50 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cui ii place Samael ?
Daca tot veni vb de muzici shi de placeri, cui va place dom'le Samael ???
- Unregistered
Hehehe
Fain thread, iti dai seama ca 90% din forumisti cred ca Samael e vreun negru ce canta la noi (gen Tiger1).
Nu ma omor dupa ei (nu ma omor dupa nimic din black metal), dar daca i-ar promova astia pe Atomic sunt sigur ca i-ar detrona pe O-Zone

Fain thread, iti dai seama ca 90% din forumisti cred ca Samael e vreun negru ce canta la noi (gen Tiger1).
Nu ma omor dupa ei (nu ma omor dupa nimic din black metal), dar daca i-ar promova astia pe Atomic sunt sigur ca i-ar detrona pe O-Zone

human being/being human
-
basstard - Junior Member
Re: Cui ii place Samael ?
Draq stie ce canta astia... Death sau black... Acelasi lucru. Nu fac diferenta intre stilurile astea doua... Daca le pot numi stiluri de muzica. Boraturi si voma... Nu-ti trebuie talent sa compui asa ceva, doar sa stii cateva acorduri, sa dai distorsul la maxim, si sa ai conditie fizica... Astea sunt stiluri pentu pustani de liceu care vor sa se dea duri. Din ciclul "M-a facut mama pe tir / Si ascult Dimmu Borgir".
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
eu ascult ma Samael!si astia de injura ,da habar n-au pe cine injura ,sa faca bine intai sa invete muzica si apoi sa borasca!
domnu' porty,afla ca Samael canta cam de prin 82,cand probabil tu ascultai Geambasu si Azur din Braila!nu o lua personal,da nu mai injura ceea ce nu cunosti!in alte cercuri ai fi luat drept idiot!
au scos album in 2001 care se cheama Eternal.
http://www.rockdiscography.com/death/samael.html
domnu' porty,afla ca Samael canta cam de prin 82,cand probabil tu ascultai Geambasu si Azur din Braila!nu o lua personal,da nu mai injura ceea ce nu cunosti!in alte cercuri ai fi luat drept idiot!
-
SOD - Mesaje: 6035
Neanderthalienii sunt printre noi!!!
Initial trimis de SOD
eu ascult ma Samael!si astia de injura ,da habar n-au pe cine injura ,sa faca bine intai sa invete muzica si apoi sa borasca!
Bai, saracia neamului, cum sa nu o iau personal, cand ma ataci direct? Nu vezi ca nu ai pic de logica in ceea ce zici? Eu mi-am spus o parere, daca tu te-ai simtit atacat, e problema ta... Sa invat muzica? Nu mersi, daca era sa invat, invatam de mic, si urmam conservatorul... Dar de ascultat, ascult DESTUL cat sa-mi dau seama ce inseamna muzica buna.
Daca nu eram in cunostinta de cauza, nu vorbeam. Intamplator am stat in camera la camin cu unu' care asculta pseudo-formatia ta preferata... Si stiu despre ce e vorba. Nu ma lua pe mine cu texte, ca astia de nu asculta death sau black nu inteleg muzica, ma complexezi rau... Cand eu imi cumparam viniluri bulgaresti si rusesti, apoi mai tarziu casete poloneze ce se vindeau pe la colturi, tu plangeai ca nu te mai fac astia pionier...
Nu ma intereseaza parerea celor din cercurile alea in care zici tu ca as fi luat drept idiot... Imi inchipui ce fel de oameni sunt pe acolo. Un fel de "Neanderthal" Fan Club, nu?
Mersi pentru link... LOL!!! Iti dai seama ca n-o sa intru acolo... Crezi ca asa ma convingi? Eu nu incerc sa conving pe nimeni, mi-am zis parerea, fiecare asculta ce vrea...
P.S. Apropo, nu stiam ca Azur era din Braila... Poti sa-mi spui cumva de unde erau Fratii Peste sau Albatros, ca vad ca te pricepi in domeniul asta...
indescifrabil
-
Re: Neanderthalienii sunt printre noi!!!
Initial trimis de Portnoy
Dar de ascultat, ascult DESTUL cat sa-mi dau seama ce inseamna muzica buna.
Ia baga, ce inseamna muzica buna ? Baga fo doo-trei exemple.
Si linku era pentru mine, boule.
- dinu
- Junior Member
Re: Re: Neanderthalienii sunt printre noi!!!
Initial trimis de dinu
Misto poza langa nick... Chiar te reprezinta? Oricum, eu n-o sa recurg la metodele voastre de comuna primitiva si n-o sa va raspund cu aceeasi moneda.
Muzica pe care o ascult nu te intereseaza... Nu trebuie sa-ti dovedesc tie nimic... Oricum daca-ti dau niste nume, sunt sigur ca n-ai auzit de ele... Tu nici nu te nascusei cand astia faceau muzica...
P.S. Nu va mai enervati amandoi ca va plezneste vreo vena. (Sfatul medicului)
- Unregistered
Neanderthalienii sunt printre noi!!!
Initial trimis de dinu
Misto poza langa nick... Chiar te reprezinta? Oricum, eu n-o sa recurg la metodele voastre de comuna primitiva si n-o sa va raspund cu aceeasi moneda.
Muzica pe care o ascult nu te intereseaza... Nu trebuie sa-ti dovedesc tie nimic... Oricum daca-ti dau niste nume, sunt sigur ca n-ai auzit de ele... Tu nici nu te nascusei cand astia faceau muzica...
P.S. Daca aveai habar cat de cat, iti dadeai seama din numele nickului meu pe unde bat...
P.P.S. Nu va mai enervati amandoi ca va plezneste vreo vena. (Sfatul medicului)
indescifrabil
-
spiritele se incing si nu e benefic nimanui!
hai sa incepem asa.
1.portnoy,zici ca nu ar trebui sa ne intereseze muzica pe care o asculti tu!ok,sunt de acord!dar vezi ca te contrazici singur.cum ramane cu poezioara cu tiru/borgiru?asta nu e marlanie din partea ta?futut in cur si cu sufletul in rai nu se prea poate!
2.threadul a fost facut pentru aia de asculta samael!corect?atunci de ce ati intrat aici?doar de dragul de a arunca cu catat intr-o formatie si intr-o muzica ce nu va place?pai e pueril!
3.portnoy,vad ca ai ceva anisori si nu esti vreun copchil batut in cap de asculta animal x!si pe deasupra mai esti si din prahova,unde miscarea rock a fost intotdeauna bine reprezentata pe toate planurile!nu prea dai dovada de maturitate!stii tu,vii si faci forta cu noi.vezi ca si noi suntem tare priceputi la asta,poti verifica!da nu duce la nimic bun!asa ca,nu-ti place,nu posta!pur si simplu!
4.linkul era adresat celor interesati!
hai sa incepem asa.
1.portnoy,zici ca nu ar trebui sa ne intereseze muzica pe care o asculti tu!ok,sunt de acord!dar vezi ca te contrazici singur.cum ramane cu poezioara cu tiru/borgiru?asta nu e marlanie din partea ta?futut in cur si cu sufletul in rai nu se prea poate!
2.threadul a fost facut pentru aia de asculta samael!corect?atunci de ce ati intrat aici?doar de dragul de a arunca cu catat intr-o formatie si intr-o muzica ce nu va place?pai e pueril!
3.portnoy,vad ca ai ceva anisori si nu esti vreun copchil batut in cap de asculta animal x!si pe deasupra mai esti si din prahova,unde miscarea rock a fost intotdeauna bine reprezentata pe toate planurile!nu prea dai dovada de maturitate!stii tu,vii si faci forta cu noi.vezi ca si noi suntem tare priceputi la asta,poti verifica!da nu duce la nimic bun!asa ca,nu-ti place,nu posta!pur si simplu!
-
Re: Re: Cui ii place Samael ?
Draq stie ce canta astia... Death sau black... Acelasi lucru. Nu fac diferenta intre stilurile astea doua... Daca le pot numi stiluri de muzica. Boraturi si voma... Nu-ti trebuie talent sa compui asa ceva, doar sa stii cateva acorduri, sa dai distorsul la maxim, si sa ai conditie fizica... Astea sunt stiluri pentu pustani de liceu care vor sa se dea duri. Te inseli amarnic. Asculta "Sound of Perseverance" - Death de ex. e o lectie de muzica pt 90% din trupele metal. Cateva acorduri zici? Daca taceai filosof ramaneai. Mai documenteaza-te.
Death metalul e agresivitate si ritm (usually alert). Muzicienii care abordeaza stilul sunt de multe ori de o virtuozitate rara. Asculta Atheist daca tot ai nick de tobar. Daca stii cate ceva despre percutie nu e nevoie sa iti spun mai mult.
Black-ul e si el comercial (Cradle of Filth etc - ascultat de copilasi ca bravada) dar sunt trupe black de calitate. Atata doar ca pe langa muzica e si mult mesaj.
Draq stie ce canta astia... Death sau black... Acelasi lucru. Nu fac diferenta intre stilurile astea doua... Daca le pot numi stiluri de muzica. Boraturi si voma... Nu-ti trebuie talent sa compui asa ceva, doar sa stii cateva acorduri, sa dai distorsul la maxim, si sa ai conditie fizica... Astea sunt stiluri pentu pustani de liceu care vor sa se dea duri. Te inseli amarnic. Asculta "Sound of Perseverance" - Death de ex. e o lectie de muzica pt 90% din trupele metal. Cateva acorduri zici? Daca taceai filosof ramaneai. Mai documenteaza-te.
Death metalul e agresivitate si ritm (usually alert). Muzicienii care abordeaza stilul sunt de multe ori de o virtuozitate rara. Asculta Atheist daca tot ai nick de tobar. Daca stii cate ceva despre percutie nu e nevoie sa iti spun mai mult.
Black-ul e si el comercial (Cradle of Filth etc - ascultat de copilasi ca bravada) dar sunt trupe black de calitate. Atata doar ca pe langa muzica e si mult mesaj.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Initial trimis de SOD
spiritele se incing si nu e benefic nimanui!
hai sa incepem asa.
Ce sa zic... OK, recunosc, am fost marlan, a fost un impuls de moment, imi cer scuze... (Asta pentru ca mi-ai atins o coarda sensibila la pct. 3 lol, glumesc...) Am inceput un cerc vicios care ar putea continua la nesfarsit... Hai ca-l inchid...
Nu stiu, poate ca am niste "sechele" din vremea cand stateam in camera cu un fan "Samael"... Plus texte de genul ca daca nu asculti death esti idiot, ma rog... Cam asta stiu eu ca e parerea fanilor death in general...Dar hai sa incheiem aici... Asa ca vedeti-va de treaba voastra, nu va mai deranjez.
indescifrabil
-
Re: Re: Re: Cui ii place Samael ?
Initial trimis de Bassplayer
Te inseli amarnic. Asculta "Sound of Perseverance" - Death de ex. e o lectie de muzica pt 90% din trupele metal. Cateva acorduri zici? Daca taceai filosof ramaneai. Mai documenteaza-te.
Black-ul e si el comercial (Cradle of Filth etc - ascultat de copilasi ca bravada) dar sunt trupe black de calitate. Atata doar ca pe langa muzica e si mult mesaj. [/B]
Crede-ma ca am ascultat, nu neaparat Death, care stiu ca sunt fondatorii stilului black (nu death, cum "zice" unii), mai multe trupe, si am incercat sa vad: "Ma, poate am eu ceva, de nu-mi place". Mi s-a mai intamplat ca o trupa sa nu-mi placa la inceput, si dupa aia sa-mi dau seama ca am fost un bou, ca suna bine, dar stilurile astea chiar nu imi "misca" nimic "acolo". Poate ca nu pot sa trec peste vocile alea de death sau black. Nu le vad rostul... Unde-i muzica?
Cat despre complexitate, "I've seen better", cum zice americanu'. Si eu nu ma ghidez NEAPARAT dupa complexitatea muzicii, poa' sa fie buni instrumentisti, dar daca "totul" ala, format din toate instrumentele nu suna bine...
Mesajul, hmm... Mesaj social, si nu numai, au si hip hop-erii, daca nu e muzicalitate, degeaba...
OK, cu asta am incheiat "postatul" aici in thread-ul asta. Gata, ati scapat de mine...

indescifrabil
-
Death, care stiu ca sunt fondatorii stilului black
AUuuuu!!!
Nu puteai sa taci? Mai bine nu puteai da cu bata in balta!
Aia care zice sa stii ca zice bine. Death sunt fondatorii stilului death metal (botezat dupa ei daca nu ma insel) si n-au nimic de a face cu black-ul.
Ne-ai dovedit ca esti un cunoscator....
La revedere, drum bun.....
AUuuuu!!!
Aia care zice sa stii ca zice bine. Death sunt fondatorii stilului death metal (botezat dupa ei daca nu ma insel) si n-au nimic de a face cu black-ul.
La revedere, drum bun.....
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Asta chiar e ultima...
[B] Death, care stiu ca sunt fondatorii stilului black
AUuuuu!!!
La revedere, drum bun..... [/B]
Daca erai foarte atent, am dat de inteles de la inceput ca NU AM NICI O TREABA cu stilurile astea doua, deci normal ca nu sunt un bun cunoscator. NU am pretins asta. Dar am dreptul la o parere, mai marlaneasca, mai cu bun simt, e a mea, cu ea defilez... Cat despre faptul ca Death au fondat stilul death metal, eu zic sa te mai documentezi...
Nu o lua ca pe o jignire, chestia asta o stiu de la multi BUNI cunoscatori de death si black, de obicei nu fac afirmatii d-a-n pulea... Daca aia m-au mintit, te mint si eu acum. Dar sunt cam multi, si nu pro...
Am vb cu tine inca din prima zi cand m-am inscris aici, si m-am gandit ca ne-am putea intelege bine, sa nu ne spurcam unul pe altul cand ne intalnim pe cate un thread.
Bineinteles, asta daca vrei si tu, chestia cu la revedre, drum bun a sunat cam nashpa... Eu asa vb cu cineva care imi provoaca sila, dispret... Daca a vrut sa fie o gluma prieteneasca, si sunt eu paranoic, anunta-ma! Totusi, astfel de chestii mi le permit numai cu prieteni de-o viata...
Numai bine.
indescifrabil
-
"Many listeners consider Death's vocalist/guitarist Chuck Schuldiner the father of death metal. Formed in 1983, the band didn't release their first album until 1987, but became known in the metal underground through their demos and savage live performances. More than any other metal band, Death obsessed over morbid violence and death, all at a pummelling, aggressive pace. With their bleak outlook and uncompromising metal, they gave birth to both the death metal and grindcore subgenres. Throughout the years, the band's lineup changed frequently with Schuldiner remaining the group's mastermind. As the nineties wound down, Schuldiner received the unfortunate news that he had a brain tumor, and Death disbanded as he tried to fight the disease without the pressures of touring or recording". — Stephen Thomas Erlewine
nu-ti mai dau link,ca iar ma iei la misto si nu cred ca as suporta doo mistouri la rand si as fi nevoit sa te ucid cu sange rece prin aplicarea a 32 de lovituri de topor in tampla stanga!
nu-ti mai dau link,ca iar ma iei la misto si nu cred ca as suporta doo mistouri la rand si as fi nevoit sa te ucid cu sange rece prin aplicarea a 32 de lovituri de topor in tampla stanga!

-
Ete ca n-a fost ultima...
Initial trimis de SOD
"Many listeners consider Death's vocalist/guitarist Chuck Schuldiner the father of death metal. Formed in 1983, the band didn't release their first album until 1987, but became known in the metal underground through their demos and savage live performances. More than any other metal band, Death obsessed over morbid violence and death, all at a pummelling, aggressive pace. With their bleak outlook and uncompromising metal, they gave birth to both the death metal and grindcore subgenres. Throughout the years, the band's lineup changed frequently with Schuldiner remaining the group's mastermind. As the nineties wound down, Schuldiner received the unfortunate news that he had a brain tumor, and Death disbanded as he tried to fight the disease without the pressures of touring or recording". — [B]Stephen Thomas Erlewine
nu-ti mai dau link,ca iar ma iei la misto si nu cred ca as suporta doo mistouri la rand si as fi nevoit sa te ucid cu sange rece prin aplicarea a 32 de lovituri de topor in tampla stanga![/B]
"Many listeners consider..." Nu e destul... Se pare ca parerile sunt impartite... Nu's ce sa cred... Ma rog, lasa asa... Nu are rost, da-mi "Ignore" si gata... Vedeti-va de ale voastre.
indescifrabil
-
Re: Ete ca n-a fost ultima...
"Many listeners consider..." Nu e destul... Se pare ca parerile sunt impartite... Nu's ce sa cred... Ma rog, lasa asa... Nu are rost, da-mi "Ignore" si gata... Vedeti-va de ale voastre.
Daca spuneai Black Sabbath, ori macar Venom, Mayhem, poate ca te apropiai de originile blackului. Si daca vrei sa vezi ce e cu death, cauta si matale pe gugu "death founded death genre". Aaa, si pe viitor fa chestia asta inainte sa deschizi gura. Spune-le si "cunosctatorilor" alora ai tai, ca sunteti toti ca unu', nu spui care.
- dinu
- Junior Member
Ete ca n-a fost ultima...
Initial trimis de dinu
Daca spuneai Black Sabbath, ori macar Venom, Mayhem, poate ca te apropiai de originile blackului. Si daca vrei sa vezi ce e cu death, cauta si matale pe gugu "death founded death genre". Aaa, si pe viitor fa chestia asta inainte sa deschizi gura. Spune-le si "cunosctatorilor" alora ai tai, ca sunteti toti ca unu', nu spui care.
Tu nu mai vezi decat negru in fata ochilor... Te oftici ca nu mai continua cearta, sau ce? Ai vazut ca SOD a reactionat matur la comportamentul meu de cacat, ca eu mi-am cerut scuze... In primul rand ala era un raspuns pentru SOD, nu pentru tine...
Black Sabbath, fondatorii black-ului... Am auzit-o si pe asta... Doar pentru ca se numesc Black Sabbath? Ma faci sa rad... Intr-adevar au facut ceva diferit de cei din perioada aia si au influentat multe viitoare trupe mari... Poate asa au contribuit si ei la aparitia acestui stil, dar Black Sabbath au cantat heavy!!! Urmand rationamentul tau, si "The Who" sunt fondatorii alternativului... La fel si cu Death, despre care se zice ca sunt fondatotii death-ului...
Gata, nu mai raspund la provocari, orice ai zice... Si-asa am luat-o razna, de trei posturi incoace tot zic ca nu mai scriu...
indescifrabil
-
M-am documentat, intr-adevar, parintii death metalului sunt o trupa de care nici n-am auzit (nu mai tin minte cum ii cheama, au un nume din 2 cuvinte da' e 4 dimineata asa ca nu vrea neuronul).
Cei de la Death au fost primii care au adus acest stil "in lumina".
Cat despre originile black-ului... Venom si Bathory spune poporu' ca ar fi.
Portnoy, daca tu iei discutiile de aici ca "spurcari" e treaba ta. Am mai zis-o si o repet: aici pe forum discutam lejer/schimbam pareri/invatam unii de la altii. Daca avem pareri contradictorii e ok, de aia e forum.
Referitor la "glumele prietenesti": Nu trebuie sa te cunosc de o viata ca sa te "intzep" cu "la revedere drum bun" sau chestii de genu asta. Asa sunt io cioban cu toata lumea...live with it or ignore me.
Si sa nu uitam ca topicul e despre Samael: nu ma incanta. Din zona black metalului prefer Covenant. Nexus Polaris e un album super reusit, dupa mine e superlativul absolut in black
Cei de la Death au fost primii care au adus acest stil "in lumina".
Cat despre originile black-ului... Venom si Bathory spune poporu' ca ar fi.
Portnoy, daca tu iei discutiile de aici ca "spurcari" e treaba ta. Am mai zis-o si o repet: aici pe forum discutam lejer/schimbam pareri/invatam unii de la altii. Daca avem pareri contradictorii e ok, de aia e forum.
Referitor la "glumele prietenesti": Nu trebuie sa te cunosc de o viata ca sa te "intzep" cu "la revedere drum bun" sau chestii de genu asta. Asa sunt io cioban cu toata lumea...live with it or ignore me.
Si sa nu uitam ca topicul e despre Samael: nu ma incanta. Din zona black metalului prefer Covenant. Nexus Polaris e un album super reusit, dupa mine e superlativul absolut in black
human being/being human
-
basstard - Junior Member
M-am documentat, intr-adevar, parintii death metalului sunt o trupa de care nici n-am auzit (nu mai tin minte cum ii cheama, au un nume din 2 cuvinte da' e 4 dimineata asa ca nu vrea neuronul).
directia 5 ?

bass-ule,mai documenteaza-te odata ,ca m-ai facut curios rau tare!se poate?
-
Imi pare bine ca s-a lamurit treaba... "I will live with it and won't ingore you". K? ;n
indescifrabil
-
Initial trimis de SOD
directia 5 ?D:D:D:D
bass-ule,mai documenteaza-te odata ,ca m-ai facut curios rau tare!se poate?
Trupa se cheama Celtic Frost (initial ii chema Hellhammer). Am ascultat si io (traiasca Kazaa) si mie mi se pare trash cantat prost. Sa fie oare asa umile originile unui stil atat de complex?
Albumul Into the Panthemonium suna cel mai interesant.
Uite ce zic hmm-istii despre ei:
http://www.hmm.ro/Bios/Celtic%20Frost/celtic_frost_bio.htm
(Gabi Gombos e unul din cei care ii considera pe Celtic Frost "parintii" death metalului. In materie de metale grele are un cuvant de spus...zic io, doar o scris o antologie.. s-o fi documentat el)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
hehehe!niciodata nu mi-au placut!si nici nu sunt de acord ca-s inventatori de death!sa mor eu!
http://www.celticfrost.com
in atasament,logo-ul formatiei!
http://www.celticfrost.com
in atasament,logo-ul formatiei!
- Fişiere ataşate
-
- celticfrost.gif (1.34 KiB) Vizualizat de 6661 ori
-
Da-i dracu' de inventatori, cam tot ce e "early" sau "pure early" suna rau, fie ca e black sau death. Oricum, daca diletantii in ale metalelor vroiau sa-si bata joc de vreo trupa black, puteau gasi alta, nu Samael, ca sunt destule care canta rau.
Si ce dracu' are soferu de tir cu Dimmu Borgir, ca ala asculta manele (la noi), si AOR sau hard rock (prin filmele americane).
Si ce dracu' are soferu de tir cu Dimmu Borgir, ca ala asculta manele (la noi), si AOR sau hard rock (prin filmele americane).
- Necuratu'
Grow Up!!!
Initial trimis de Necuratu'
... daca diletantii in ale metalelor...
Hehehehehe... :j Mai baiete mai... Exact ce spuneam mai devreme despre unii fani death... Daca nu asculti ce asculta ei, te-au clasificat ca diletant in ale metalelor... Interesant punct de vedere... Hai, acum ce sa fac, recunosc, esti "mai superior" ca mine, eu ascult doar heavy...
Cat despre faza cu tiru'... N-ai inteles nimic... Oricum, stii ca daca tatal asculta manele, copilului ii ramane "imprimat " in ADN, si va asculta si el tot manele, de cum s-a nascut... Ca si copiii nou nascuti sub apa, care imediat incep sa inoate... E o chestie stiintific demonstrata... Asa ca chestie... Oricum acolo era vorba despre cu totul altceva, despre "copii din flori", atat... Da' ce stau sa-ti explic eu tie, am lucruri mai importante de facut...
P.S. Si daca tot nu ai nimic nou de spus, de ce te bagi in seama? Ideea ca exista multe alte trupe death sau black mai proaste decat Samael, ii apartine lui Bassplayer... Nu te mai baga unde nu-ti fierbe Zepter-ul...
indescifrabil
-
50 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii