de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Moderator: anjin-san
148 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
unde sa ramana? la riga? ie cam praf p'acolo shi, in plus, acolo trebe sa munceshti. nu merge treaba cu sunt sora lu'..., fata lu'..., amanta lu'... sau vez' ca io am fost mare creator de shlagare acu fro cinsute de ani
-
neatza - Mesaje: 5820
Re: Re: Re: Re: Bai tu chiar ca esti imbecil.....
Initial trimis de copiutzu
Ca sa ajunga in Alaska tre' sa ii plateasca cineva drumul pana acolo si cum aia de la Accent nu mai au bani de bilet, tot pe la noi o sa mai oracaie. Si eu care speram sa nu se mai intoarca din Alaska.
Oare nu ar fi bine ca toate "talentele" de pe la noi sa emigreze in bloc unde vor ei si sa nu se mai intoarca?
...da ce crezi ca-s prosti sa mearga la munca? in america se canta totusi live..

-
Bortzianu' - Junior Member
-
uite, am aflat de curand ca prin vara o sa fie un mare concert-concurs de muzica electro organizat de RFI. cashtigatorul va pleca la finala din Frantza. daca ishi mai aduce cineva aminte, acest concurs a fost cashtigat (in Franza) acu' vreo catziva ani de NSK. premiantzi fiind, au avut o gramada de concerte (cu sala plina) prin spatziul francofon. din pacate, nu prea s-a auzit shi pe la noi.
poate de data asta...
poate de data asta...
-
Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Initial trimis de neatza
aud peste tot ca avem nishte trupe extraordinare care gem de talent. de ce nu ajunge nici macar una sa sparga piatza pe afara? au fost, ce e drept, trupe care au dat ceva concerte in strainatate, dar atat. nu e cam putzin?
Cum de ce? Cat timp noi am stat aici in gaura asta sub dictatura comunista, aia si-au vazut de treaba... In timp ce la noi au fost descurajate talente ca Phoenix, Iris, Andries, chiar si Holograful vechi - albumele de pe vinil, aia din vest au mers inainte... Acum, in "era Atomic", s-au trezit toti incompetentii sa-si faca trupe, si normal ca nu stiu sa faca muzica. Si pe deasupra ii dau la o parte pe cei care incearca ceva. Sunt si la noi trupe underground care suna bine, dar pur si simplu nu sunt primiti la casele de discuri. Pt ca cica nu se cere pe piata.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Initial trimis de Portnoy
Cum de ce? Cat timp noi am stat aici in gaura asta sub dictatura comunista, aia si-au vazut de treaba... In timp ce la noi au fost descurajate talente ca Phoenix, Iris, Andries, chiar si Holograful vechi - albumele de pe vinil, aia din vest au mers inainte... Acum, in "era Atomic", s-au trezit toti incompetentii sa-si faca trupe, si normal ca nu stiu sa faca muzica. Si pe deasupra ii dau la o parte pe cei care incearca ceva. Sunt si la noi trupe underground care suna bine, dar pur si simplu nu sunt primiti la casele de discuri. Pt ca cica nu se cere pe piata.
sa nu uitam ca la rushi a fost shi mai nashpa. shi cu toate astea...
-
Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Initial trimis de neatza
..da ..da rusia e mare...ai unde te ascunde intr-un coltisor ...

-
Re: Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Initial trimis de Bortzianu'
..da ..da rusia e mare...ai unde te ascunde intr-un coltisor ...![]()
in siberia, de ezemplu...
-
Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Initial trimis de neatza
Nu este asa de loc... Rusii si-au incurajat intotdeauna trupele, mai ales pe cele de rock... Gorbaciov cu perestroika lui cu tot a creat o anumita deschidere catre occident... Pe timpul lui, Metallica a fost in concert la Moscova. Te-ai intrebat de ce baietii aia di pi la Sushava au multe cunostinte in materie de rock? Pentru ca se uitau la TV la rusi pe timpul lui Ceasca. Si sa nu uitam de vinilurile rusesti, pe care daca nu le aveam , nu stiam ce e ala Zeppelin, Deep Purple, Jethro Tull.
indescifrabil
-
Re: Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Nu este asa de loc... Rusii si-au incurajat intotdeauna trupele, mai ales pe cele de rock... Gorbaciov cu perestroika lui cu tot a creat o anumita deschidere catre occident... Pe timpul lui, Metallica a fost in concert la Moscova. Te-ai intrebat de ce baietii aia di pi la Sushava au multe cunostinte in materie de rock? Pentru ca se uitau la TV la rusi pe timpul lui Ceasca. Si sa nu uitam de vinilurile rusesti, pe care daca nu le aveam , nu stiam ce e ala Zeppelin, Deep Purple, Jethro Tull.
se vede ca n-ai prea prins ideea, da' io sunt baiat bun shi itzi esplic: care va sa zica, Stalin ne-a cam belit pe noi, da' mai rau i-a belit pe-ai lui. cu toate astea, dupe catziva ani, chiar in sanu' comunismului a inceput sa se schimbe oarece.
la noi, libertate (dupe 89), grupa mare! muzica? fleoshk! de ce?
-
Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Initial trimis de neatza
se vede ca n-ai prea prins ideea, da' io sunt baiat bun shi itzi esplic: care va sa zica, Stalin ne-a cam belit pe noi, da' mai rau i-a belit pe-ai lui. cu toate astea, dupe catziva ani, chiar in sanu' comunismului a inceput sa se schimbe oarece.
..pai oameni buni ..e o chestie de cultura ...In primul rand ..nu putem compara cultura rusa cu cea ...probabil existenta (dar in mare masura CREATA ARTIFICIAL de fostul regim) la noi... ganditi-va...
..iar ..modul HARD de viata rusesc ...a cerut implicit rock-ul...

Bafta!
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
..pai oameni buni ..e o chestie de cultura ...In primul rand ..nu putem compara cultura rusa cu cea ...probabil existenta (dar in mare masura CREATA ARTIFICIAL de fostul regim) la noi... ganditi-va...
..iar ..modul HARD de viata rusesc ...a cerut implicit rock-ul.....na c-am zis-o!
)
Bafta!
shi ca veni vorba de Rusia: anu asta, la Eurovision, Rusia e reprezentata de TATU. La revedere Nicola!
-
Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Initial trimis de neatza
Permite-mi mai draga neatza

Si plus ca dupa trupele bune din anii 70, a urmat o "gaura neagra" in anii 80. Cam greu sa te ridici dupa ce ai cazut, te dor oasele, mai intai tre' sa te vindeci, si apoi continui... Plus ca a inceput si asalatul manelelor si dance-ului pe la sfarsitul anilor 90... Si nu ma gandesc totusi ca rusii au stat cu mainile in san nici in anii 70...
Si Bortzianu are dreptate, rusii sunt altfel, nu latini smiorcaiti ca noi... Imi vin in cap acum doar 2 trupe bune de metal latine: Sepultura si Rhapsody (ma gandesc la trupe mega-arhi-cunoscute) Altele? Tre sa ma gandesc PROFUND...
indescifrabil
-
n-ai intzeles. in ceea ce priveshte dezvoltarea multilaterala a muzicii din rusi, sunt de acord cu tine. ceea ce ma intreba io era cam asha: cum au prins rushii (shi nu numai iei) o idee de libertate, au dat drumu la muzica. din toate trupele lor, or fi ieshit multe cacaturi, da' au fost shi cateva de rup gura targului. la noi, aceiashi temishan, loredana, dolanescu, temistocle popa, adi ordean, iris, phoenix, ionel tudor, horia moculescu... cred ca ai intzeles
-
Ca copiem...
Exista multa copiatura in muzica romaneasca, si de asta nu ne asculta nimeni, ca sunt saturati sa asculte aceleasi genuri etc. Plus, ca multe formatii nu prea au director de sunet de calitate si scot un CD the kakao, prost inregistrat. La public nu le place asta. Cat de faina e melodia, daca nu are sunet, bun, nu asculta majoritatea publicului.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Ca copiem...
Initial trimis de Aurolacul
Exista multa copiatura in muzica romaneasca, si de asta nu ne asculta nimeni, ca sunt saturati sa asculte aceleasi genuri etc. Plus, ca multe formatii nu prea au director de sunet de calitate si scot un CD the kakao, prost inregistrat. La public nu le place asta. Cat de faina e melodia, daca nu are sunet, bun, nu asculta majoritatea publicului.
pai muzica nu avem; versuri - la fel; sunet - ioc! la coregrafie... sa fie unu, doi; videoclipuri - sa nu mai vorbim. deci, ce ne ramane? cred ca lupta impotriva pirateriei!
-
Initial trimis de neatza
n-ai intzeles. in ceea ce priveshte dezvoltarea multilaterala a muzicii din rusi, sunt de acord cu tine. ceea ce ma intreba io era cam asha: cum au prins rushii (shi nu numai iei) o idee de libertate, au dat drumu la muzica. din toate trupele lor, or fi ieshit multe cacaturi, da' au fost shi cateva de rup gura targului. la noi, aceiashi temishan, loredana, dolanescu, temistocle popa, adi ordean, iris, phoenix, ionel tudor, horia moculescu... cred ca ai intzeles
Perfect de acord, dar eu am zis, cand au dat de libertate in anii '80, nu erau mediatizate melodiile disco, cum au fost mediatizate la noi dupa revolutie... Vezi miile de fani Depeche Mode de imediat dupa revolutie...
indescifrabil
-
Vezi miile de fani Depeche Mode de imediat dupa revolutie...
avand in vedere zecile de mii de fani manele, io unu' sunt putzin nostalgic dupa perioada depeche.
-
Perfect de acord, dar eu am zis, cand au dat de libertate in anii '80, nu erau mediatizate melodiile disco, cum au fost mediatizate la noi dupa revolutie... Vezi miile de fani Depeche Mode de imediat dupa revolutie...
Apropos de Depeche .. nu-mi blaceau ... Dar ultimul album ... trebuie sa recunosc : e bun.
..impuscati toate trupele de cacat, toate casele de discuri de cacat, toti directorii de televiziuni si radio.. ziarele si casetele/cd-urile de dupa 89 si pana acum ...
..Stergeti toooot tot.. si .... vor veni alti serpi. Veti constata ca intotdeauna va trebui sa se faca loc si pentru cei buni ..si pentru nepoti... doar ca ar trebui o balanta ... p'aci e problema: inca nu sunt in balanta productiile bune cu cele infecte... Ma rog...
-
Apropos de Depeche .. nu-mi blaceau ... Dar ultimul album ... trebuie sa recunosc : e bun.
..impuscati toate trupele de cacat, toate casele de discuri de cacat, toti directorii de televiziuni si radio.. ziarele si casetele/cd-urile de dupa 89 si pana acum ...
..Stergeti toooot tot.. si .... vor veni alti serpi. Veti constata ca intotdeauna va trebui sa se faca loc si pentru cei buni ..si pentru nepoti... doar ca ar trebui o balanta ... p'aci e problema: inca nu sunt in balanta productiile bune cu cele infecte... Ma rog...
eshti optimist!
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Si daca le sare iar Cdul alora mici? Nu uita ca acolo nu se canta peste pozitiv ca la cerb .... e posibil sa dea gres fetele ....
Initial trimis de neatza
shi ca veni vorba de Rusia: anu asta, la Eurovision, Rusia e reprezentata de TATU. La revedere Nicola!
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu au trupele romaneshti succes afara?
Initial trimis de Unregistered
Si daca le sare iar Cdul alora mici? Nu uita ca acolo nu se canta peste pozitiv ca la cerb .... e posibil sa dea gres fetele ....
n-avem noi norocu' asta!
-
shi mai ie o faza mishto: gagicile de la tatu au directiva categorica de la guvern sa cashtige eurovisionu'. shi la banii care se invart in industria lor de muzica io sunt sigur ca tipele au luat foarte in serios indicatzia.
-
shi uite ca mi-am mai adus aminte de o treaba: nicola are in "trupa" care va pleca la riga, un fel de dj. adica unu care doarme pe un platan incercand sa para ca ar face ceva. ia sa-mi spuna mie cineva ce o sa faca omu' asta pe scena de la riga? ca la mine ie prima oara cand am auzit de playback la platan
-
Re: Lool...
Asta e, se face playback si pe turntables. Atuncea e chiar in problema tipu daca 'ii sare discu'.
a ajuns o adevarata arta pleibecu asta. itzi trebuie shtiintza shi imaginatzie, nu mai potzi sa-l faci orcum... trebe sa ieshi cu ceva in evidentza. io ash propune un eurovizion al pleibecului.
-
Facem un...
Initial trimis de neatza
a ajuns o adevarata arta pleibecu asta. itzi trebuie shtiintza shi imaginatzie, nu mai potzi sa-l faci orcum... trebe sa ieshi cu ceva in evidentza. io ash propune un eurovizion al pleibecului.
Poate si o competitie a playbacului mondiala: World Playback Music Awards. Cei mai tari playbackeri din toate tarile si de pe toate continentele. Si emisunea o difuzam pe PROst TVin loc de Vacanta Mare intr-o seara.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Facem un...
Poate si o competitie a playbacului mondiala: World Playback Music Awards. Cei mai tari playbackeri din toate tarile si de pe toate continentele. Si emisunea o difuzam pe PROst TVin loc de Vacanta Mare intr-o seara.
da la faza asta ar fi mishto sa faca shi telespectatorii pleibec.
-
148 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma