Andreea Balan are voce?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Andreea Balan are voce?

DA
2
50%
oarecum
0
Niciun vot
NU
2
50%

Voturi totale : 4

Andreea Balan are voce?

Mesajde covergirl^^^ » Vin Mar 21, 2003 10:01 pm

Ce moderatori....mama.....da' cine draqu va credetzi aici?
Numai voi doi existati?:mad:
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Vin Mar 21, 2003 10:23 pm

Deci eu zic ca andreea are voce si :M la ala care ma contrazice.
:rolleyes:
Multa lume zice ca nu are voce dar acele persoane nu stau sa-i asculte albumul! Asa ca fratzilor, daca nu ii ascultatzi albumul, atunci fitzi atentzi la noul videoclip "plang de dor" ! este cel mai tare clip si cea mai calumea melodie din ro. Nu trebuie neaparat sa ai voce de soprana (ex. Andra) ca sa se poata spune ca ai o voce buna ! Daca vocea e placuta si solistul(a) are succes la public atunci totul e OK! :)

Pt. cei care nu-s de acord cu mine, uitatzi de semnul de mai sus si spunetzi-va parerea liber ( dar cu argumente clare) !

PS: Hera & Gabyzzu ce aveti impotriva acestul subiect? Eu vreau sa demonstrez prin voturi ca Andreea are voce, si ca merita ascultata! So PEACE! :sal:
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde drama_queen » Vin Mar 21, 2003 10:46 pm

Hmm, puteam sa pun pariu ca ai doar vreo 13-14 ani... spre binele tau, sper ca in vreo 3-4 (ani) sa iti revii, mai draga... si in ceea ce priveste vocea Andreei Balan, nu, nu te contrazic ;h. Ci doar te compatimesc! Sincer!
"Silvia!"/ "Yes, Mickey!"/ "How do You call your lover boy?"/"Come here, lover boy!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
drama_queen
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Vin Mar 21, 2003 11:05 pm

Initial trimis de drama_queen
Hmm, puteam sa pun pariu ca ai doar vreo 13-14 ani... spre binele tau, sper ca in vreo 3-4 (ani) sa iti revii, mai draga... si in ceea ce priveste vocea Andreei Balan, nu, nu te contrazic ;h. Ci doar te compatimesc! Sincer!

Ok... deci eu am spus sa se vb. aici despre vocea a.b. nu despre varsta mea !;P
Poate o sa "imi revin" peste 3-4 ani dar nu cred ca imi voi schimba parerea despre a.b.
Defapt, ai dat de inteles ce crezi despre vocea andreei dar dupa cum am mai spus,mai sus, nu cred ca te intereseaza cu adevarat sa vezi daca fata are voce buna sau nu. E mai usor sa asculti gura lumii! Nu?

PS: Gura lumii si muzica rock! :p
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde AxL » Vin Mar 21, 2003 11:28 pm

huraaaaaaa ! nu mai am ban pe forumu asta.. hahaha ! :D

si pt ca ma ardea sa spun ceva aici, here goes:
1. get a life !
2. ca sa-ti dai seama de vocea ei, nu trebuie sa asculti albumul, pt ca ala oricum e prelucrat in studio. trebuie s-o asculti live. desi treaba asta e grea de tot... pt ca ea nu cunoaste termenul asta ;-) oricum s-a intamplat chestia asta in vara... la emisiunea aia cu cantec... si vocea... defapt care voce ? :yD
3. trecand peste dezacorduri, completezi perfect portertul unui copil de 13-14 ani, asa cum s-a spus si mai sus.
4. muzica buna nu se rezuma la rock.
5. peace ! :rulz:
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Mar 22, 2003 4:04 pm

timeea... pricepe cine crede ca are voce e ok, si cine nu iar e ok. Mie nu imi place vocea andrei si nu ii dau in cap. asa ca subiectul asta nu are rost, nu vei schimba parerea nimanui cu sub. asta, ci mai rau ii vei intarata. intelege... s-a discutat suficent pe tema asta. cine o place bine, cine nu iarasi bine. CLAR?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Andreea Balan