Voua cum vi se pare?Mie mi se pare look-ul lor copiat dupa Atomic Kitten,iar stilul melodiei seamana cu Sugababes.

mie imi plac! 

Initial trimis de BabyGirl
nu am mai gasit alte melodii de-ale lor pe net...doar niste preluari ale unor membre ale formatiei dupa alte melodii....!!
era o preluare dupa east17-stay another day, si vreo 2 melodii ale uneia dintre ele...nadine nushtu cum...tot preluari probabil...!!! deocamdata melodii dupa albumul lor nu e gasesc pe net...din pacate! cel putin eu nu am gasit!! mie inca nu mi s-a luat de sound of the underground sis deedee
!!! keep listening! ;D

!! sa vedem cum loveste melodia asta...! fetele sunt cool...se misca bine si melodia lor a prins foarte repede!! solid harmonie Olix...super formatie...pacat k au disparut asa repede dar au lasat in urma un super album...eu le ascult si acum melodiile cu placere!! nu stiu ce s-a intamplat cu ele
!! eu am dat search pe google ca sa iau melodia sound of the underground....si am luat-o super rpd!! pt cine nu o gaseste...google e intotdeauna o solutie ;D take care
)Initial trimis de DeathQueen
Astept sa`mi spunetzi de unde pot sa o iau ppl!![]()

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori