Cheeky Girls

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cheeky Girls

Mesajde cubu » Mie Mar 19, 2003 4:45 am

Ceva mai penibil de la Macarena incoace n-am mai vazut... Dar macar spaniolii aia erau comerciali. Astea nici macar atat nu sunt. De kkt!!!
cubu

Mesajde basstard » Mie Mar 19, 2003 5:58 am

Bine ai venit pe forum.

Vezi ca mai exista un thread despre Cheeky Girls, in care se spune acelasi lucru. Titlul e ceva de gen "Cheeky Girls, o gluma proasta?"

eee macarena
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 19, 2003 6:20 am

Initial trimis de Bassplayer
Bine ai venit pe forum.

Vezi ca mai exista un thread despre Cheeky Girls, in care se spune acelasi lucru. Titlul e ceva de gen "Cheeky Girls, o gluma proasta?"

eee macarena

Da, am observat dupa aia... Imi cer scuze, sunt bibanel pe aici... Ma rog, daca tot l-am facut... Sa-mi traiasca!!!
cubu

Mesajde SatyR » Mie Mar 19, 2003 5:01 pm

Voi chiar vorbiti serios..nu va place deloc cichi garls? hmm.....
SatyR
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Mar 19, 2003 5:14 pm

Initial trimis de SatyR
Voi chiar vorbiti serios..nu va place deloc cichi garls? hmm.....

LOL!!! Imi place ca ai simtul umorului...
Unregistered

Mesajde F|y! » Vin Mar 21, 2003 11:20 pm

cred ca o trupa mai "neinspirata" nu exista...lol...cred ca nu avem voie sa fim nesimtiti...:p...dar nu ma pot abtine...Cichi garls sunt niste...:silly: sau lasa...oricum, peste cateva luni nu vom mai auzi de ele...(SPER) :hehe:

cichi garls ma fac sa :bleah:
F|y!
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Mar 21, 2003 11:43 pm

Initial trimis de Bassplayer
eee macarena

Hait!!!

Si am mai postat una... Intelegeti-ma si pe mine, sunt la 46, vreau sa ajung la 50 sa pun si eu o poza langa nick... :j
indescifrabil
cubu

Mesajde monk » Sâm Mar 22, 2003 10:49 am

.....NA ca te-am prins Portony ...... Subiecte de genul asta au mai fost cu sutele !!! Toata lumea e de acord ...... THEY SUCK !!

-- > De ce nu vreti sa intelegeti ca si oamenii de la tara trebuie sa faca ceva .....

AM MAI ZIS-O SI O MAI ZIC : Fetelor , acum ca v-a vazut tot satul sunteti multumite ? :t
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cubu » Sâm Mar 22, 2003 3:15 pm

Initial trimis de monk
.....NA ca te-am prins Portony ...... Subiecte de genul asta au mai fost cu sutele !!! Toata lumea e de acord ...... THEY SUCK !!

-- > De ce nu vreti sa intelegeti ca si oamenii de la tara trebuie sa faca ceva .....

AM MAI ZIS-O SI O MAI ZIC : Fetelor , acum ca v-a vazut tot satul sunteti multumite ? :t

Bagator de seama... Sunt si oameni de treaba in Bucuresti, dar, in general, cam atitudinea asta de sfidare o au fata de cei din provincie... Filozofie de cartier. Te simti superior mie, doar prin faptul ca te-ai nascut in Bucuresti? ;h Esti patetic... Afla ca sunt student in Bucuresti, si cunosc Bucurestiul bine... Si nu ma mandresc cu asta, din contra... Ma rog, nu asta era ideea, vroiam sa spun ca in Bucuresti sunt atatia tarani, cati nu gasesti in toata tara... Vb. de cartiere precum Ferentari, Berceni sau Rahova. NU vreau sa-i jignesc pe toti cei ce stau in aceste cartiere, dar trebuie sa recunoasteti ca sunt multi "tarani de la oras" pe acolo. Tu sigur stai in prima de mai sus. :bleah: Decat sa stau intr-un cartier din asta, mai bine intr-un orasel linistit de provincie...

Vad ca de la un timp cauti cearta cu mine. :j Accept provocarea, sunt dispus sa te fac de cacat pe aici ... :j

Cat despre thread-ul asta, daca urmareai de la inceput, mi s-a mai facut o data observatia asta, dar cu bun simt... Sunt si oameni de-astia care inteleg ca era prima mea zi pe forumul asta si nu aveam cum sa stiu toate subiectele de pe aici... Numai ca tu ai cautat nod in papura pt ca te-am luat peste picior in alt thread... O atitudine de scoala primara. Ce-i bebe, ti-am luat jucaria preferata? :j ;h
indescifrabil
cubu

Mesajde monk » Sâm Mar 22, 2003 3:40 pm

..... te asigur eu ca is nascut aici in Bucuresti.....

Cat despre tine ..... te-ai simtit la faza cu taranii ?
Eu nu vb de tine si nici nu caut cearta.......

Daca te referi la faza cu : Fetelor acu ca v-a vazut tot satul.......
era adresata pt Cheeky Girls ........

Nu caut sa ma cert cu tne si crede-ma ca nu am intentii din astea.....

Astept raspuns :(

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cubu » Sâm Mar 22, 2003 3:58 pm

Initial trimis de monk
..... te asigur eu ca is nascut aici in Bucuresti.....

Daca te referi la faza cu : Fetelor acu ca v-a vazut tot satul.......
era adresata pt Cheeky Girls ........

Nu caut sa ma cert cu tne si crede-ma ca nu am intentii din astea.....

Astept raspuns :(

Nu ai inteles nimic... ;a Acei "tarani de oras" nu sunt neaparat cei veniti din provincie in Bucuresti, e vorba de comportament aici... K? Cat despre tine, se pare ca m-am inselat... Se pare ca NU faci parte din categoria mentionata. Dar daca nu vrei sa jignesti, alege cu grija cuvintele, ca tu vrei sa zici ceva si se intelege cu totul altceva... (un sfat prietenesc) :)

Imi cer scuze... Friends?

P.S. 'Ga mi-as, e a doua oara cand fac o chestie de genul asta pe forum. Asa sunt eu, mai impulsiv...

Initial trimis de monk
Cat despre tine ..... te-ai simtit la faza cu taranii ?
Eu nu vb de tine si nici nu caut cearta.......

Recunosc ca aici m-ai avut aici :B. La fel as fi replicat si eu... ;)
indescifrabil
cubu

Mesajde monk » Sâm Mar 22, 2003 4:18 pm

...... ma io nu ma supar ...... daca nici tu nu te superi..... :D

Cat despre faza cu friends...... o accept...... dar alta data sa nu mai crezi gresit......

Daca e sa ma iau de cineva o fac direct ... fara ocolisuri...... lucru pe care la tine nu l-am facut.....

The Wake Up Show™
monk

Mi-e rusine...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 24, 2003 1:31 am

Dupa cum vedetzi, eu sunt din Anglia, si nu va zic cat mi-e rusine de aceste cheeky girls. Domane, cand le-am auzit, am crezut ca ma aflu in cel mai rau cosmar, plus ca erau si romance(sau dupa cum zic ele, din: Transylvania). Toti de la uni si de la lucru ma intrebau daca imi place, si eu, le ziceam, ca nu prea, plus ca eu sunt albanez, sau rus, sau macedonian. Oricum, orice natie numai nu roman.
Sa nu credeti ca sunt un nepatriot, dar a fost o faza foarte foarte jenanta.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

cel mai teribil cosmar !

Mesajde Un francez dezamagit » Mie Mar 26, 2003 1:17 am

Cred ca stiu ce e aurolacule :))))))) Te inteleg din plin !
Eu sunt din Franta, si aici au ajuns astea...
Si totusi cind stau si ma gindesc, imi vine sa imi dau cu capul de pereti pina imi plezneste creierul. Cum se poate, cind avem atitea formatii de o mie de ori mai bune si/sau mai inspirate decit cheeky girls in Romania, a trebuit ca selectia naturala sa le aleaga pe ele ca reprezentative a tarii noastre... Prima data cind prietenii mei miau zis ca au auzit pt prima data la radio o melodie romaneasca aici in franta, nu i-am crezut. Pana nu am dat si eu de ea: "1-2-3 si !" (singura bucata de limba romana din piesa). Mi-a venit sa lesin !
Cred ca si un amarat de manelist ar fi fost mai potabil pentru mine in acel moment. Doar la asta a tinut oare ? ca cinta in pseudo-engleza ? sau chiar exista in occident o conspiratie sa ne scufunde pe noi romani ? (vedeti probleme cu Rromii si scandalurile care apar unu dupa altul in franta) Nu-mi vine sa cred ca cei din industria muzicala au decis ca aceasta piesa este valabile pentru "lumea de afara !"
Doamne, as fi preferat sa aud orice, doar sa nu le aud pe ele !

Si apoi cind ma gindesc, ca iam facut pe cei din jurul meu sa asculte trupe cu potential adevarat (compact, Pasarea Colibri, Zdob si Zdub [exclus ultima lor melodie care nu am auzito inca])... nici acum nu imi revin din soc !
Un francez dezamagit

Re: cel mai teribil cosmar !

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 3:34 am

Initial trimis de Un francez dezamagit
Cred ca stiu ce e aurolacule :))))))) Te inteleg din plin !
Eu sunt din Franta, si aici au ajuns astea...
Si totusi cind stau si ma gindesc, imi vine sa imi dau cu capul de pereti pina imi plezneste creierul. Cum se poate, cind avem atitea formatii de o mie de ori mai bune si/sau mai inspirate decit cheeky girls in Romania, a trebuit ca selectia naturala sa le aleaga pe ele ca reprezentative a tarii noastre... Prima data cind prietenii mei miau zis ca au auzit pt prima data la radio o melodie romaneasca aici in franta, nu i-am crezut. Pana nu am dat si eu de ea: "1-2-3 si !" (singura bucata de limba romana din piesa). Mi-a venit sa lesin !
Cred ca si un amarat de manelist ar fi fost mai potabil pentru mine in acel moment. Doar la asta a tinut oare ? ca cinta in pseudo-engleza ? sau chiar exista in occident o conspiratie sa ne scufunde pe noi romani ? (vedeti probleme cu Rromii si scandalurile care apar unu dupa altul in franta) Nu-mi vine sa cred ca cei din industria muzicala au decis ca aceasta piesa este valabile pentru "lumea de afara !"
Doamne, as fi preferat sa aud orice, doar sa nu le aud pe ele !

Si apoi cind ma gindesc, ca iam facut pe cei din jurul meu sa asculte trupe cu potential adevarat (compact, Pasarea Colibri, Zdob si Zdub [exclus ultima lor melodie care nu am auzito inca])... nici acum nu imi revin din soc !

Te inteleg... De fapt incerc sa te inteleg, deoarece nu sunt acolo... Si eu as fi la fel de jenat ca si tine... Asta e... Oricum, alea cica s-au lansat "din interior", adica emigrasera demult in Anglia, nu le-a lansat vreo casa de discuri de aici...
indescifrabil
cubu

Re: Re: cel mai teribil cosmar !

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 26, 2003 10:45 am

Initial trimis de Portnoy

Te inteleg... De fapt incerc sa te inteleg, deoarece nu sunt acolo... Si eu as fi la fel de jenat ca si tine... Asta e... Oricum, alea cica s-au lansat "din interior", adica emigrasera demult in Anglia, nu le-a lansat vreo casa de discuri de aici...

IDEEA E URMATOAREA:
englezii , la fel ca mai tot vestul , au devenit niste cretini, barbati in fuste , idioti si handicapati...fara misto.
..ca dovada ... ca au ajuns sa aprecieze ... muzica (o chestie care intra in suflet ..daca la nivelul asta esti dpdv mental ..daca nu ...daca esti mai evoluat ..exista o respingere .. instinctiva ..a respectivului sunet/muzichii) ...

..asa ca ... sa ne bucuram ..ca vreo cativa dintre noi ..mai sunt citavi.. quo vadis? .. mie.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde CR@ZY » Dum Mar 30, 2003 5:28 pm

Mie imi place melodia lor.Cam atat am de spus,pa!
A-)
El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
CR@ZY
Junior Member

nobody!

Mesajde Josefine^ » Dum Mar 30, 2003 6:44 pm

Un cuvant care sa descrie situatia : penibil ! si ceea ce sunt ele si ceea ce fac ... in toata chestia asta,cel mai mult m-au dezamagit britanicii ca le-au acordat atat de multa atentie,dar vad ca si la noi au prins fetele :bleah:
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Re: nobody!

Mesajde cubu » Dum Mar 30, 2003 7:04 pm

Initial trimis de Josefine^
Un cuvant care sa descrie situatia : penibil ! si ceea ce sunt ele si ceea ce fac ... in toata chestia asta,cel mai mult m-au dezamagit britanicii ca le-au acordat atat de multa atentie,dar vad ca si la noi au prins fetele :bleah:

Cum sa nu prinda? Nu vezi ca in Romania nu numai ca multa lume asculta numai ce le baga pe gat idiotii de la casele de discuri, dar mai e si conceptia aia idioata ca daca la straini are succes, e neaparat de calitate... Vezi pe CR@ZY de mai sus...
indescifrabil
cubu

yuck!

Mesajde Josefine^ » Dum Mar 30, 2003 7:07 pm

chestia asta pur si simplu ma ingrozeste ;B
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Oh my god...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 31, 2003 1:58 am

Initial trimis de CR@ZY
Mie imi place melodia lor.Cam atat am de spus,pa!

Cred ca o sa ma sinucid....
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Oh my god...

Mesajde Un francez dezamagit » Mie Apr 02, 2003 12:35 am

Initial trimis de Aurolacul

Cred ca o sa ma sinucid....

Mai treci pe la paris, sa dau o bere ? ca prevad sa ma sinucid si eu; oricum am aramas shockat dupa ce am urmarit azi pe MTV "videoclipul" lor, in care stiu doar sa isi arate fundu'...
De groaza...
Un francez dezamagit

Mesajde neatza » Mie Apr 02, 2003 9:00 am

Cica a vrut shi cea dea-a treia sora cichi sa se apuce de cantat, da' n-a lasat-o lumea, respectiv juriu' de la popstars. Am scapat de data asta, da' cica nu se lasa pana nu reusheste.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde monk » Dum Apr 06, 2003 7:22 am

..... Din pacate asa e neatza ..... dar beleaua mare e ca se pare ca s-a inscris la Popstars aci pe plaiurile mioritice :(

Ce e mai grav e ca daca reuseste o sa o asculti tot timpul ca .... na .. e romanca aci in tara asta de cacat numita Romania

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 3:35 am

Am citit in nu stiu ce draq revista care cita alta revista din UK, ca cica cele doua bufnite vor sa cumpere castelul Bran si sa-l faca hotel... Si mai scria in revista aia britanica ca cica poporul roman le considera niste "vedete nationale" sau cam asa ceva... Dati cu HUOOO!!! ;M
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 9:23 am

Initial trimis de monk
..

Ce e mai grav e ca daca reuseste o sa o asculti tot timpul ca .... na .. e romanca aci in tara asta de cacat numita Romania

nu ie chiar asha de rau cum zici: uite, de ezemplu, io mi-am loat cashti d'alea mici de se baga de tot in ureche. nu mai aud chiar nimic in afara de ce vreau io. cat de egoist po sa fiu!

neatza

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 9:26 am

Initial trimis de Portnoy
Am citit in nu stiu ce draq revista care cita alta revista din UK, ca cica cele doua bufnite vor sa cumpere castelul Bran si sa-l faca hotel... Si mai scria in revista aia britani[B]ca ca cica poporul roman le considera niste "vedete nationale" sau cam asa ceva... Dati cu HUOOO!!! ;M [/B]

IERA TZEAPA DE 1 APRILIE. da' cei care au preluat articolu pentru romania, nu au vazut data de pe ziearu inglesesc. shtirea a aparut la noi pe 4 sau 5 aprilie shi d'aia romanii au loat-o de buna.

neatza

Mesajde UnCopilutz » Vin Apr 18, 2003 10:25 pm

Am auzit un mix la piesa unguroicilor astora : Touch my bum (xmas mix) sau cam asa ceva... de toata jena...parca le si vad dand din organe de manuta cu mos craciun :)
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde monk » Vin Apr 18, 2003 11:37 pm

.... stiu si eu remixu si mi se pare de tot kktu .....

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Lun Apr 21, 2003 12:01 pm

Bai da' macar dak aratau mai bine la corp.Cand dau alea doua din cur acolo,li se vede celulita.... lol.
Titina
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii