having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

1585

Mesajde baixinho© » Dum Feb 16, 2003 10:11 am

Initial trimis de Cruela
Nu inteleg cum pot fi barbatii atat de nenorociti (...)

ai 24 de ore pentru a reformula in "unii barbati", al'fel te-njur de Dracii te gaseste.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Merlucius » Dum Feb 23, 2003 11:11 am

off: baixinho pune aici cateva "extrase" din injuraturile promise pt. Cruela :p - sa stim ce ti-a scapat....mai adaugam si noi :D

on: e musai sa trec pe aici (aveam ultimatum, deh :D ) si sa ma plang despre meniul lui O'Mosh , servit cu atata nonsalanta la preavestitul MAT SPORT din titan.
MOSHULE ,BLESTEMELE MELE PE CAPUL TAU- AM MANCAT ATAT INCAT ERA SA PLEZNESC ! ...dar astept sa iti iei revansa :p
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Feb 23, 2003 11:56 am

M-am trezit cu fatza la cearceaf shi cu picioarele inspre trotuar.
Ce poate fi mai nasol? :mad::rolleyes:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 23, 2003 12:01 pm

Initial trimis de Merlucius
MOSHULE ,BLESTEMELE MELE PE CAPUL TAU- AM MANCAT ATAT INCAT ERA SA PLEZNESC !

Hai mah Merlucius , ca te-ai acoperit de rusine. A ras pana si ospataritza de tine ca nu ti-ai terminat mancarea din farfurie. :p

dar astept sa iti iei revansa :p

Cum iau salariul te duc in cel mai superb restaurant al Bucurestiului. Nu, nu la Marriott ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Merlucius » Dum Feb 23, 2003 12:19 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Hai mah Merlucius , ca te-ai acoperit de rusine. A ras pana si ospataritza de tine ca nu ti-ai terminat mancarea din farfurie. :p

Cum iau salariul te duc in cel mai superb restaurant al Bucurestiului. Nu, nu la Marriott ! :yD

Uite ca iar ma nervozezi si tre sa pui post acilea.
Sa fim bine intelesi:
1.- ospataritaza nu radea de mine ci imi facea cu ochiu' => data viitoare o iau cu mine ;) :p
2.- pai eu am scorul mai mare ca al tau, eram gata hranit mah - just think about !
3.- pt. data viitoare nu tre sa te risti prea mult - am de gand sa vin cu o buna amica asa ca ai timp f.f. putin sa iti cauti si tu ceva.... :D
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Mar 21, 2003 10:34 pm

Nu obishnuiesc sa cer favoruri..cu atat mai rar nu obishnuiesc sa cer ajutorul cuiva...dar ma enerveaza al naibii de tare caci am rugat pe cineva ceva shi acel cineva se face ca ploua...da, shtiu, vorbesc aiurea...so, what's new?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mar 21, 2003 10:43 pm

O musca m-a calcat pe picior.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Mar 22, 2003 6:38 pm

Du-te iarna du-te! Ca tare ne-am mai saturat de tine!Nu le mai ajung banii parlamentarilor sa-si lungeasca sejurul in Hawaii. Iar noi trebuie sa reparam strazile, ca ne este frica sa nu cadem prin vreo groapa si sa facem vreun accident si nici noi nu avem bani. Macar parlamentarii sa stea departe de frig!Sunt si ei tot romani!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Bamse » Dum Mar 23, 2003 5:32 am

Ieri am fost la o amica la spital sa-i fac o vizita...de fapt am vrut, pt ca nu am reusit sa intru in spital (era un spital militar) ..in fine..ideea e ca ii cumparasem un buchet de flori...nu-s ce flori erau...da erau destul de multe si colorate...asa si fiindca nu m-au lasat aia sa intru ...am plecat bineinteles..si ramasesem cu florile...m-am gandit eu ...ca le dau la o tipa pe strada...la una asa mai cu moaca de nefericita..sa se bucure si ea...si dai si plimba-te...dracia dreacu...nu era nici una singura...erau numai cate doua...nu putea...sa-i dau la vreuna din ele...ca poa sa se supara aialalta...erau numai babute singure....ma gandeam sa i le dau chiar unei babute..da mi-a trecut prin cap..ca o sa imi ceara si o paine si m-as simti penibil....si tot mergand eu asa...am vazut o tipa agitata....toata...si se uita la ceas in contiunuu....ma duc spre ea..zic buna...si...dupa aia nu mai stiam ce sa zic...ca nu imi facusem planul....ma orientez repede...si zic...cat e ceasul? ..16:37 ...io zic....e clar mi-a dat teapa...ea:... eu: uite, ia tu florile! ea: ...ca sa ce...eu: aaa..pai asa...ea: altfel nu sti sa agati? eu: ... ea: hai dai drumu de aici .

damm

si eu cretin da si ea o nasoala...si parea de treaba
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde vali » Vin Mai 30, 2003 6:14 am

mrHyde si Love2fly - two punk-ass lamers mad at me cause o fucked them up
some people deserve to die
vali

Mesajde Shaki » Vin Mai 30, 2003 12:54 pm

Merg acasa, si ajung in sfarsit aproape de blocul meu... In stanga, un morman de gunoaie. In dreapta, cateva carciumi unde niste tigani lautari cantau in gura mare, si aveau si o vioara. In fata blocului, cativa vecini se adunasera si ascultau manele date la maxim. There's no place like home...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde gabuba » Vin Mai 30, 2003 2:52 pm

Dupa ce ca azi m-a futut unu' la cap, la scoala cu toate aberatile sale, ajung acasa o gasesc pe sor'mea care o freca la rece la computer cu o pula de referat ce putea fi facut in 20 de minute.
Am asteptat 5 -10-20 min, ea tot imi zicea ca termina, ca termina si peste vreo ora cand eu eram fiert deja, injurand-o de mama focului, se apuca maica-mea sa imi faca o isterie ca de ce ma port asa "de parca nu suntem frati" .... aaaaaaaaaaaaaaaaaa si mai am si meditatii peste o ora ...

si mai dau si peste sly :
sly
"Totul va fi bine"
sau ceva pe acolo ...

imi venea sa sparg monitorul ...
hai bafta people ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Shaki » Vin Mai 30, 2003 2:56 pm

Stiu ce vrei sa spui, crede-ma...Eu am 3 frati mai mici, care freaca menta toata ziua pe calculator, joaca toate aberatiile de jocuri, si eu trebuie sa fiu intelegatoare (doar sunt cea mai maire!!!! striga mama), si sa ma rog de ei sa ma lase sa-mi fac lucrarea de diploma.

Shaki

Mesajde gabuba » Vin Mai 30, 2003 9:42 pm

Ma bucur sa aud ca mai sunt persoane in aceeasi situatie ca si mine ...

ca sa fie totul complet, cand veneam cu 92 de la meditatii se iau niste tigani de mine, si nu ii auzeam ca aveam castile in urechi, si cand cobor (eram cu rolele) unu' face: "vin dupa tine! ma sugi de ... o fut pe ma-ta..." si altele...
toata viata mi-a fost frica de prosti ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

CANICULA ma dispera !!!

Mesajde superbiggy » Vin Mai 30, 2003 10:38 pm

Nu ma mai suport de caldurile astea nenorocite,...am ajuns sa nu mai imi ajunga 2 sticle de 2 l de Cola pe zi si o galeata de 5 L de inghetata (numai prentru a ma racori),...
Dorm numai pe patura pe jos si ma imbrac acasa numai intr-un prosop in jurul taliei , culmea locuiesc si la curte , daca eram la bloc nu mai subscriam acum aici,....eram AWAY,..:P
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mai 30, 2003 10:44 pm

vacantza de varí£...atat de aproape...si totusi, atat de departe....:(
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Dum Iun 01, 2003 6:15 am

Vacantza de vara aproape? poate pt voi din Romania da, dar pt mine aici in pushcaria englezeasca...mai am o luna shi 17 zile pana la vacantza de vara care va dura 6 sapt. Nu v-as dori sa studiatzi in anglia undeva...bag p**a in shcoala mea!
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Iun 01, 2003 11:12 am

Marti trebuie sa aducem lecturile particulare la romana si mai am 3 de scris...mi-e lene!!!
Nightmare
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Joi Iun 05, 2003 1:59 am

having a very bad day.. de ce.. pai pentru ca in ultima sapatamana de scoala avem o multime de esee de scris,referate si ca sa ne terorizeze de tot ne-au bagat si 4 examene super grele pe 11 si 12 iunie pe care cu siguranta am sa le pic ;P .
hate this damn school... :( ...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde nocturna » Joi Iun 05, 2003 12:11 pm

having a bad hair day, babe?. apoi ce-ti e si cu esee..elele... astea. si te pomenesti ca-s la lb romana... A-) ce grea viata are unii.

azi era zi de salariu si...nimic. ;P
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde tUdOrUK » Joi Iun 05, 2003 5:21 pm

Cea mai nashpa zi din anu 2003...mi-a dat me bitch papucii ca nu-i place ca fumez. Vorbind de tzigari stateam eu cu 2 baietzashi shi fumam in spatele schooli cand apare soramea care o sa ma spuna mamei cand se intoarce din concediu. cica se ducea la directoare ca a sunat-o sa vina sa-mi ia my £18.99 nike tn cap ca mi-a confiscat-o...ANY ADVICE HOW 2 STOP SMOKING?
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Joi Iun 05, 2003 11:43 pm

stai linistita draga ca nu erau la romana... 10x ca ti-ai facut griji :lol:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Crazy Babe » Joi Iun 05, 2003 11:47 pm

Initial trimis de tUdOrUK
mi-a confiscat-o...ANY ADVICE HOW 2 STOP SMOKING?

incearca nicorette :lol:
Crazy Babe

Mesajde river » Vin Iun 06, 2003 2:35 pm

Ce om sanatos programeaza examene, pe o temperatura de +30 grade C, vinerea, la ora 17.00?... Si nici macar nu e scris... Va spun io, profu' meu!

What a "perfect" day... :(
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Sâm Iun 07, 2003 5:36 pm

nu m-am gandit eu la nicorette..thank's Crazy Babe:D
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Iun 08, 2003 12:58 am

Faptul ca m-am facut de kko in fatza unui om....
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Wild Rose » Dum Iun 08, 2003 1:36 am

am facut o persoana la care tineam foarte mult ( o prietena de-a mea) sa sufere enorm... and there`s nothing i can do about it...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Iun 08, 2003 10:26 pm

Gabyzzu, ca face pe "interesantu' ".
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Iun 09, 2003 12:06 pm

Mi-am pierdut timpu degeaba sa merg la facultate sa aflu rezultatele la examen, ca profu nu s-a obosit sa le corecteze... cica sa venim maine... asta crede ca eu chiar n-am treaba.

Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 09, 2003 12:24 pm

Shaki , zi merci ca nu ti-ai pierdut timpul asa cum mi l-am pierdut eu de multe ori : sa te duci la facultate si sa afli ca ai picat examenul. :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma