Galerii ?

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Care este cea mai tare galerie din tara?

Chestionarul s-a închis pe data de Mie Ian 07, 2004 1:26 pm

RAPID
6
24%
DINAMO
3
12%
STEAUA
5
20%
POLI
6
24%
CRAIOVA
4
16%
U T A
1
4%

Voturi totale : 25

Mesajde tUdOrUK » Vin Feb 21, 2003 9:43 pm

Ultras e cea mai tare galerie din tzara...a facut intr-un an si jumatate cat rrapid in 10...Patteu, rrapid nu cunoaste deloc fenomenul ultras

o intrebare pt rapidisti: Ce va considerati...hooligani sau ultrasi???
tUdOrUK
Junior Member

1614

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 22, 2003 11:13 am

in orice caz, nu ne batem cu caramida in piept ca suntem cu stiaua pana la moarte, dar ne ducem in sala de conferinte de presa cu o falca in cer si una in pamant sa-i cerem socoteala lui Emeric Ienei ca de ce a pierdut echipa noastra favorita pe teren propriu cu 3-1. nu mergem la stadion cu bate si piatra cubica sa ne convingem favoritii sa joace mai bine si nici nu ne laudam ca suntem pechinezi pana la moarte, dar la 0-2 parasim peluza.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Raspopitu » Sâm Feb 22, 2003 11:20 pm

Mda,nu stiu care e cea mai "tare" galerie,dar imi place mult Commando Viola.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

REAL

Mesajde PATTEU » Mie Feb 26, 2003 11:41 am

CUM DRACU SA SPUNETI CA RAPID NU ESTE CEA MAI TARE GALERIE DIN TARA !? NU AVETI CUM !
PE GHENCEA AM UMPLUT ANI DE-A - RANDUL TRIBUNA II,DE VREO 7-8 ANI PELUZA II E A NOASTRA ....BATAILE LE-AM CASTIGAT MEREU .....MERGEM SINGURI PE GHENCEA LA FEL SI PE DINAMO..NU CA VOI MAI MULTI GABORI DECAT SUPORTERI !!!:mad:
PATTEU
Junior Member

pt PATTEU

Mesajde tUdOrUK » Mie Feb 26, 2003 5:53 pm

Gandeste logic...daca si rapid avea peluza de 5.000 fii sigur ca va fi umpluta de stelisti, numai ca la voi peluza e mai mica si nu incap
mai multzi de 3.000. Steaua-rrapid 2-1, cea mai tare si mare coregrafie vreodata in Romania...ce mai vretzi??

pt. Baixnho, tot nu mi-ai raspuns la intrebare...ultrasi sau hooligani? Intrebarea asta e pt totzi rapidistii...
tUdOrUK
Junior Member

tot pt baixinho

Mesajde tUdOrUK » Mie Feb 26, 2003 6:03 pm

Hai sa traim totzi din trecut ok???Scularea bah la ora actuala facem toata Europa de Est la coregrafii...ca sau dus baietzii la stadion sa ceara socotela aia nu inseamna ca nu suntem cu Steaua pana la moarte.Noua ne pasa bah nu ne doare-n cur cand o luam de la cei mai mari rivali din cauza unor jucatorii care mai bine petrec timpul in localuri decat sa se antreneze in plus sau sa se odihneasca pt meci.
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde deampulea » Vin Mar 07, 2003 6:13 am

da pe sepcile rosii de ce nu le-ai pus acolo mah?

ca io cu cine votez?

ca veni vorba de galeri, sper sa nu fiu off-topic totusi, vreau sa spun doua chestii faine scrise pe gardul stadionului din cj:

1. 1919... STEAUA, RAPID, DINAMO <-- voi unde erati ciorilor?

2. sub deja celebrul inscris "Mama te iubesc dar nu ca pe U" a aparut un altul: "Atunci du-te la U sa-ti dea sa mananci"
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde rux » Dum Mar 16, 2003 7:41 am

....Dinamo...clar...pacat ca sunt probleme la echipa...:(
rux
Junior Member

Mesajde helguera88 » Lun Mar 17, 2003 10:50 pm

Ba ... ult*ras au ramas fara steag. L-au luat cainii dupa meciul cu Craiova ... l-au urmarit pe-ala care-l ducea cu masina acasa, l-au batut si i l-au luat. Probabil ca o sa-l faca bucatzi duminica.
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde AxL » Lun Mar 24, 2003 8:21 am

probabil ca ... , mai degraba... MORI caine !
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Mar 24, 2003 11:50 am

Iata si o poza cu vestitul steag al fostului grup "ultras", poate singurul din galeria Stelei care mai misca ceva pentru emanciparea aurolacilor ce o compun...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Ayrton

Mesajde Raspopitu » Vin Aug 22, 2003 12:15 am

Pana una alta ghiciti ce galerie a fost premiata de LPF?
DA...ati ghicit...CVUCS.
Asta am zis in caz ca nu ati stiut:)

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde Einstein » Sâm Aug 23, 2003 11:03 am

Shi ce-i asha mare mandrie sa fii premiat de mitica???

Oricum, CUCS shi CVUCS sunt cele mai mijto galerii din Romania.

Steaua, Rapid shi Dinamo ce sa zic, ca fac coregrafii numa cand hoaca intre ele. In rest sunt vax
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Einstein
Junior Member

Mesajde RAZVAN2002 » Joi Sep 11, 2003 10:58 am

De acord cu Einstein,nu se pune problema:)
Tare mesajul pentru netoiu,pus pe un banner anul trecut"Daca justitia umana nu te poate pedepsi...atunci cea divina....mori caine!!"
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
RAZVAN2002
Junior Member

Mesajde antitodo » Mie Noi 12, 2003 11:18 am

galeriile astea mitice???? hmmm
puteti latra cat va tin bojocii...cu atata ramaneti
cea mai tare galerie din tara este fara-ndoiala CVUCS si acest fapt se poate schimba greu ,daca nu imposibil...
respect si pt UTA (chiar daca-s aradeni :-)...
stima si pt sepcile rosii

cine nu sare, cine nu sare ori este caine ori e prost de moare....
antitodo
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Noi 26, 2003 11:11 pm

Acum intru prima data pe topicul asta, si nu ma mira rezultatul sondajului!!!
CVUCS e galeria prin excelenta de la noi... La Timisoara nu se va intampla niciodata sa vina 3000 sau 5000 de oameni (asa cum mai pateste chiar si steaua, ca de catei ce sa mai zic) indiferent de vreme sau de locul ocupat de echipa.... Poate ca si pentru a aprecia fotbalul e nevoie de civilizatie...

Sa vedeti ce atmosfera se va crea acum, in nocturna!

FORZA VIOLA
Daimon

Mesajde ady_azzuro » Joi Ian 01, 2004 8:50 pm

CUCS, cea mai tare galerie din Romania....:rulz:
ady_azzuro
Junior Member

Mesajde cerebrum » Mar Ian 20, 2004 4:01 pm

Nu cred ca sondaju' vostru e destul de concludent ca yo cred ca si "Lupii Galbeni" tre' sa fie pe-acolo. Asa ca mai faceti si alte sondaje k sa se arate adevaratu' clasament al galeriilor
O minte stralucita intr-un intuneric total
cerebrum
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 25, 2004 11:07 am

pana in prezent, esti singurul care doreste ca numele "Lupilor galbeni" sa apara la sondaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Cruela » Vin Apr 16, 2004 1:26 am

Desi eu una imi pierd vocea meci de meci in galeria stelista, trebuie sa recunoastem ca cea mai buna galerie din tara este galeria Timisoarei. Ei sunt renumiti in intreaga tara pentru modul lor de a isi sustine echipa pana la capat, indiferent de scor...
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde The Kid » Joi Apr 14, 2005 2:50 am

Fiind primul meu post pe acest forum, imi permit sa va urez un "bine v-am gasit".

Revenind la subiect, votul meu se indreapta spre UTA. Poate am votat mai mult cu inima :), desi la ora actuala altfel ar sta ierarhia. Ideea este ca in ultimii ani prea multa lume asociaza galeriile de fotbal cu batausii si cu huliganii. Se fac confuzii grave, dar asta intra deja sub incidenta altui subiect si anume fenomenul ultra' si fenomenul hools.
Despre asta vom vorbi alta data pt ca acum e noapte si e tarziu, iar mie mi se inchid ochii de somn :).
Semper Fidelis
The Kid
Junior Member

Anterior

Înapoi la Fotbal Intern