HAHAHAHA acum aflu si io cine e echipa fanclub locul 1 din c...bravo ba...bafta la anul in b...din fericire io la anul voi juca in A...ce bulan ca am dat de forumul asta:)
Initial trimis de Sopra Tutt1
Deci vrem sa infiintzam un clan [FanClub] cu oameni bazati la Quake2, Quake3 si CS, pe langa asta unii dintre ei se pricep bine si la FIFA & NFS... daca vretzi sa intrati ashteptam sa ne spunetzi... sa dati o testare. In curand o sa fac si un site al clanului si un forum si o sa va pun la dispozitie si nishte demouri ca sa vedeti pe ce nivel ne aflam.... si in fine, o sa va spun care sunt membrii actuali.
Initial trimis de amigo666
Initial trimis de xkran
Momentan avem membrii la q2,q3,nfs si eventual fifa. Sa itzi zic cam din ce am intzeles io cum sta treaba:
Ne-am mai gandit la un sport ... Heroes ... ca aici avem pe-aproape prin camin si pe forum pe viitoarea campioana mondiala ... Livia ... deci ... "LIVIA ... hai la noi !!!"
PS: abia ashteptam un team 4v4 sau 2v2 cu [q2k] ... :o
Initial trimis de DarKKiller
Like I said before: "Too bad because it's too late!"
Initial trimis de inspawn
Initial trimis de rapDavid
buey vreau sa ma inscriu si eu
ce mam` dreaq
la cs si la fifa 03
la cs am jucat in cateva clanuri....
si fifa sunt cel mai tare de la mine din retea
ma luati si pe mine ?
pana la urma care e siteu e gata ?
Initial trimis de xkran
Well ... a cam picat treaba cu clanu fanclub ...
Anyway ... vezi http://www.allfriends.net, liga nationala de q3 in organizarea careia participa si fanclub.
Pizzi scrie:NFS porsche e unu dintre cele mai nasoale jocuri facute vreodata.
:t
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori