Initial trimis de the Zephyr
Parca zicea o data(tot pe acasa---se pare ca ma uit ingrijorator de mult la postul ala :p ) ca se inchide in birou si se face ca lucreaza...da el de fapt citeste.
Ma confunzi cu Mihai de la Hi-Q

Moderator: anjin-san
Initial trimis de the Zephyr
Parca zicea o data(tot pe acasa---se pare ca ma uit ingrijorator de mult la postul ala :p ) ca se inchide in birou si se face ca lucreaza...da el de fapt citeste.
Initial trimis de Unregistered
Fete dragute, melodia actualizata super. Bravo Moga, bravo pustoaicelor!
Initial trimis de adenutza
Mai acesta..........dc bravo moga????ce a facut ala...a gasit 3 proaste , le`a dat nume de scena , le`a boteza candy shi le`a zis : nu cantatzi..dezbrakatzi`va....
Initial trimis de Nightwish
Candy?! ce Candy draga?! mah [b]andenutza, vezi ca incurci 'proastele'.[/B]
Initial trimis de adenutza
Mai acesta..........dc bravo moga????ce a facut ala...a gasit 3 proaste , le`a dat nume de scena , le`a boteza candy shi le`a zis : nu cantatzi..dezbrakatzi`va....ejti jalnic...cum potzi sa ascultzi asha ceva....shi nu doar tu...ci totzi ceilaltzi...asta e muzika????punetzi`va draq sa ascultatzi rock...da` ascultatzi`l ...nu incerkatzi sa paretzi rockeri....ka nu reushitzi dekat sa va facezti de kk:sperm:![]()
![]()
![]()
Bleach,...in locul vostru n`ash mai zice ce ascult....Suntetzi varza.suntetzi cei mai proshti jukatori din lantzul slabiciunilor.....
Sa va bip pe totzi....rock iz da best!!!!!!!!! See ya all in hell...iar pt rockeri..BAFTA!!!!
ciao ciao......ratatzilor..!!!!
Initial trimis de Mihai-MOF
am auzit ca ar fi zis Banica la Teo ca vrea sa remixeze si el "ani de liceu"... stie cineva ceva?
Initial trimis de AnDrEi
Lasa`l sa incerce .. o sa faca o varianta pop :-) .. si o va canta cu baietii lui .. incercarea moarte n`are .. dar .. o sa traim si o sa vedem![]()
am si eu o intrebare... ti-a dat cumva bogardo voie sa-i pui mp3-ul pe site?
Pai, crezi ca-l deranjeaza daca mai descarca oamenii piesa, eu cred ca se bucura .... oricum, tineretul cumpara TNT, ca e snobi .... si in magazine nu cred ca se gaseste originalul
..
ne faci si noua onoarea sa-ti iei un nume de utilizator si sa te loghezi...
ca o sa zica lumea pe urma ca esti vre-un invidios de la vreo ala formatie...
PS: era o gluma... (pt orice eventualitate, ca am dat si de unii mai grei de cap!)
ce dreaq, io acuma am vazut ....
12 pagini pentru o trupa de nivel zero ca TNT????
geezes .....
Initial trimis de AnDrEi
Lasa`l sa incerce .. o sa faca o varianta pop :-) .. si o va canta cu baietii lui .. incercarea moarte n`are .. dar .. o sa traim si o sa vedem![]()
ma indoiesc ca va face din asta un single... nu vad rostul, sincer...
Initial trimis de Nightwish
dar rostul fetelor de la TNT care a fost?! a da: "sa avem si noi un videoclip pe TeVeu...sa ne vada mama si sa moara vecinii/prietenii de invidie"
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator