Multe formatii sunt niste jafuri!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Multe formatii sunt niste jafuri!

Mesajde Colyn » Sâm Mar 15, 2003 6:36 pm

Parerea mea e ca unii si-au ratat cariera!Au mers pe drumul gresit!Cum ar fi spre exemplu tutele astea obosite gen:Blondy,AndreEA,Andreea B.,Candy,Domnisoara care face tot timpu amor(Cristiana Raduta)etc.Mai sunt shi formatii de baieti spre ex: Animal X, 3se,Akcent etc. care shi acestia au mers pe drumul gresit ! Nu mai vorbescc de Dl.Problema!Vreau sa stiu care-i parerea voastra?
Colyn

Mesajde Unregistered » Sâm Mar 15, 2003 6:46 pm

care drum gresit ???
Unregistered

Mesajde Titina » Sâm Mar 15, 2003 9:40 pm

Bah da' au mai fost destule topicuri din astea p-aici.......
Da ce-ai vrea sa le facem?!!!!!?????!! Sa-i castram????????? (am zis la mishto)
Titina
Junior Member

Re: Multe formatii sunt niste jafuri!

Mesajde b0mber » Lun Mar 17, 2003 1:25 pm

Initial trimis de Colyn
Parerea mea e ca unii si-au ratat cariera!Au mers pe drumul gresit!Cum ar fi spre exemplu tutele astea obosite gen:Blondy,AndreEA,Andreea B.,Candy,Domnisoara care face tot timpu amor(Cristiana Raduta)etc.Mai sunt shi formatii de baieti spre ex: Animal X, 3se,Akcent etc. care shi acestia au mers pe drumul gresit ! Nu mai vorbescc de Dl.Problema!Vreau sa stiu care-i parerea voastra?

si parerea mea e ca cei mai sus mentionati sunt niste muisti,da asta nu inseamna ca si-au ratat cariera..oamenii astia fac o gramada de bani din muzica,de fapt sunt cam cele mai tari "acts" la ora asta din Romania,si asta datorita lumii care asculta bashinile astea...si da,cred ca ar fi o idee buna sa-i castram..
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mar 18, 2003 10:48 pm

Marea problema a muzicii romanesti este ca sunt foarte putini cei care sa compunas muzica de calitate... Voci bune sunt destule, dar majoritatea canta orice prostioara, doar ca sa aiba vanzari-record.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 19, 2003 5:59 am

Initial trimis de Dreamy_Girl
Marea problema a muzicii romanesti este ca sunt foarte putini cei care sa compunas muzica de calitate... Voci bune sunt destule, dar majoritatea canta orice prostioara, doar ca sa aiba vanzari-record.

Asa e, mai ales cei de la Directia 5!!! LOLOZOL!!!
cubu

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 19, 2003 10:21 am

Initial trimis de Portnoy

Asa e, mai ales cei de la Directia 5!!! LOLOZOL!!!

:)) :o ..punct ochit punct lovit!!! ...brava
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Mar 19, 2003 10:42 am

pe astia de la directzia cinci nu-i copiaza nishte anonimi din irlanda? parca ceva cu U...?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SatyR » Mie Mar 19, 2003 4:56 pm

LOL ,ma da rai sunteti si voi.....daca fetii ii place directia cinci ce vreti voi :)....in leg cu formatiile puscarie din muzica rom....ce sa zic...io n-am nimik cu nimeni,fiecare incearca sa faca ce poate cum poate,bravo lor,mai dusi mi se par cei care cumpara muzica proasta nu artistii si bineinteles nu in ultimu rand cei care promoveaza muzica asta.
SatyR
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 19, 2003 8:07 pm

Initial trimis de SatyR
....in leg cu formatiile puscarie din muzica rom....ce sa zic...io n-am nimik cu nimeni,fiecare incearca sa faca ce poate cum poate,bravo lor,mai dusi mi se par cei care cumpara muzica proasta nu artistii si bineinteles nu in ultimu rand cei care promoveaza muzica asta.

Asa e, vina principala o au incompetentzii care cumpara asa ceva... Daca nu s-ar vinde, i-ar "forta" sa puna si ei un creier, doua la contributie, ar face ceva cat de cat de calitate... Nu vedeti ca si formatiile rock au inceput sa se imputa? Doar pentru ca foamea de bani e mare!!! Au ajuns manelistii sa asculte Iris, ce draq?
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Joi Mar 20, 2003 12:10 pm

Asa e, vina principala o au incompetentzii care cumpara asa ceva... Daca nu s-ar vinde, i-ar "forta" sa puna si ei un creier, doua la contributie, ar face ceva cat de cat de calitate... Nu vedeti ca si formatiile rock au inceput sa se imputa? Doar pentru ca foamea de bani e mare!!! Au ajuns manelistii sa asculte Iris, ce draq?

sa se imputa? din Romania? dar avem shi la noi, in ocident asha ceva! vez metalica, bon giovii, santana... nu ie vorba de genu' de muzica, ie vorba de om. vine o vreme in viatza fiecaruia cand tzi se face o oferta pe care n-o potzi refuza. nu shtiu catzi or fi aia care, de dragu' muzicii (la noi, cel putzin, pentru ca afara cazurile sunt mai rare), sa dea cu picioru' la banu' d-un hapartament sau d-o mashina care sa nu te lase dupa prima suta de km.

neatza

Mesajde cubu » Joi Mar 20, 2003 1:15 pm

Initial trimis de neatza

sa se imputa? din Romania? dar avem shi la noi, in ocident asha ceva! vez metalica, bon giovii, santana... nu ie vorba de genu' de muzica, ie vorba de om. vine o vreme in viatza fiecaruia cand tzi se face o oferta pe care n-o potzi refuza. nu shtiu catzi or fi aia care, de dragu' muzicii (la noi, cel putzin, pentru ca afara cazurile sunt mai rare), sa dea cu picioru' la banu' d-un hapartament sau d-o mashina care sa nu te lase dupa prima suta de km.

Sunt intru totul de acord, dar aici era vorba de formatiile din Romania... Si-ti mai dau un exemplu de formatie din afara care a dat-o in bara in ultima vreme... Iron Maiden. De fapt aia de cand cu Blaze Bailey (Bugs Bunny) s-au "stricat". Acum (ma rog, de cand s-a intors Dickinson), au incercat ceva, dar esec total. Mai bine se duceau frumos la culcare, si ramaneau legende, nu se faceau de kkt.
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Joi Mar 20, 2003 1:48 pm

Sunt intru totul de acord, dar aici era vorba de formatiile din Romania... Si-ti mai dau un exemplu de formatie din afara care a dat-o in bara in ultima vreme... Iron Maiden. De fapt aia de cand cu Blaze Bailey (Bugs Bunny) s-au "stricat". Acum (ma rog, de cand s-a intors Dickinson), au incercat ceva, dar esec total. Mai bine se duceau frumos la culcare, si ramaneau legende, nu se faceau de kkt.

Iron Maiden... de cacao...? sa fim seriosh!

neatza

Re: Multe formatii sunt niste jafuri!

Mesajde B_zkita » Joi Mar 20, 2003 6:22 pm

Initial trimis de Colyn

Astea k astea, da' sa vezi "maniak" sau ceva de genu' asta...sa vezi acolo jaf...
daca mai vad o data clipu' ala innebunesc...shi nishte versuri idioate...
sa mai amintesc de georgia , gia shi alte tentative...?!?
B_zkita

Mesajde cubu » Joi Mar 20, 2003 11:32 pm

Initial trimis de neatza

Iron Maiden... de cacao...? sa fim seriosh!

Sunt un fan inrait Iron Maiden, si ma doare inima sa spun asta, dar, totusi, sa fim obiectivi, Maiden nu mai e ce a fost...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Vin Mar 21, 2003 9:58 am

Sunt un fan inrait Iron Maiden, si ma doare inima sa spun asta, dar, totusi, sa fim obiectivi, Maiden nu mai e ce a fost...

da, da' orsh'cat!

neatza

Mesajde Bortzianu' » Vin Mar 21, 2003 10:21 am

Initial trimis de neatza

da, da' orsh'cat!

..Mai,
Voi n-ati vazut ca ..la un moment dat, acum ceva ani, au cazut brusc (parca a fost gandita toata chestia) ..o groaza de trupe bune rock (incepand cu Guns, Nirvana..etc) ..Si BRUSC ,ca din nimic, au iesit puternic in fata hip-hop-ul, dance techno dance , latino...etc .. adica o groaza de chestii comerciale... Eu raman la parerea mea ca nu a fost totul o intamplare...
...Intre timp, oamenii au mai imbatranit, muzele au mai fugit ...

..Si ..intr-adevar, cred si eu ca uneori e mai bine sa ramai legenda ..decat sa te intorci si, pentru bani, traind din amintiri ..si sa te faci de kkt...

..Iar alta idee e aceea ca ..neavand sustinere din exterior...rock-ul a cam ruginit si la noi .. adica nu a mai fost in floare ...Prilej cu care s-au vazut adevaratii/realii fani..Putini..dar buni...Intotdeauna ..ce a fost in fata dincolo, ce a fost sustinut de dincolo .,.a mers si la noi..

..suntem prinsi/nascuti intr-o masinarie ... din care , uneori ..mai vedem cate o rotita ...si atunci ne consideram luminati..:(
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Mar 21, 2003 1:25 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..Mai,
Voi n-ati vazut ca ..la un moment dat, acum ceva ani, au cazut brusc (parca a fost gandita toata chestia) ..o groaza de trupe bune rock (incepand cu Guns, Nirvana..etc) ..Si BRUSC ,ca din nimic, au iesit puternic in fata hip-hop-ul, dance techno dance , latino...etc .. adica o groaza de chestii comerciale... Eu raman la parerea mea ca nu a fost totul o intamplare...
...Intre timp, oamenii au mai imbatranit, muzele au mai fugit ...

..Si ..intr-adevar, cred si eu ca uneori e mai bine sa ramai legenda ..decat sa te intorci si, pentru bani, traind din amintiri ..si sa te faci de kkt...

..Iar alta idee e aceea ca ..neavand sustinere din exterior...rock-ul a cam ruginit si la noi .. adica nu a mai fost in floare ...Prilej cu care s-au vazut adevaratii/realii fani..Putini..dar buni...Intotdeauna ..ce a fost in fata dincolo, ce a fost sustinut de dincolo .,.a mers si la noi..

..suntem prinsi/nascuti intr-o masinarie ... din care , uneori ..mai vedem cate o rotita ...si atunci ne consideram luminati..:(

halooo!!!! domnu' bortzianu'... sa fim putzin corectz! o fi crapat ia, nirvana. so fi dus dracu' guns shi alte alea, da' ia gandeshte matale cate au aparut numa in ultimii trei ani?

neatza

Mesajde Bortzianu' » Vin Mar 21, 2003 2:57 pm

Initial trimis de neatza

halooo!!!! domnu' bortzianu'... sa fim putzin corectz! o fi crapat ia, nirvana. so fi dus dracu' guns shi alte alea, da' ia gandeshte matale cate au aparut numa in ultimii trei ani?

...pai :..:)) ... in ultimii 4 anisori au aparut greenday si alte trupe de gen alternativ englezesc ...(nu mai zic de oasis /rima cu onasis) ... adica , definite pe scurt: muzica de zero lei... ..in ultimii doi anisori .. au mai inceput sa-si revina ... vorbeam insa despre gaura mare -mare din rock ... pe o perioada de vreo 6-7 anisori ... care a dus (sau care a fost poate voit creata) la scoaterea in fata a "megastarurilor" latino (vezi invazia manelelor acilea) dance si altele...

..ma rog..
..in ceea ce priveste nirvana .. mi-a placut dintotdeauna.. desi bietului kurt ..ii poate da lectii orice pustan cu doi ani de chitara studiati... dar importanta (pentru mine )e doar creativitatea... si mesajul.
Bortzianu'
Junior Member

Trupe bune in ultima vreme?

Mesajde cubu » Sâm Mar 22, 2003 12:54 am

Initial trimis de neatza

Nu prea vad... In afara de Stratovarius, Rhapsody, Nightwish, Dream Theater, nu stiu ceva mai nou si bun... Si totusi si astea sunt destul de vechi, canta de prin 90 si... Nightwish mai spre sfarsit, in '97 parca au scos primul album. Ma limitez la heavy metal (recte power metal in cazul Nightwish), pentru ca la alte stiluri de metal nu ma prea bag... Cat despre dance, hip hop si alte basini, nu comentez... Alea nu le poti considera stiluri de muzica, sunt niste zgomote futuriste si de aia dau bine. Chiar si pop-ul (vb despre pop-ul adevarat, cum au fost Roxette sau A-HA) s-a basit, s-a dat inspre dance...

A! Am uitat sa spun de o formatie pe care am ascultat-o de curand, am facut si un thread despre ea, nu prea a avut succes... Sunt niste americani care se numesc "Symphony X". Chitaristul lor se numeste Michael Romeo, si este deseori comparat cu Petrucci. Singurul care a raspuns in thread acolo a si criticat-o. Poate ca nu prea e cunoscuta. Eu anul asta am ascultat prima oara cateva melodii, si de cateva zile am facut rost de trei albume si mi-am facut intr-adevar o parere. Sunt foarte buni... Se inspira mult din Dream Theater dar au si o anumita originalitate a lor. Si sunt si mai "duri" decat DT. Dar nici ei nu sunt asa noi. Tot de prin 90. Numai ca in Europa au inceput sa aiba succes de curand.

Ceva intr-adevar nou, acum prin anii 2000, nu stiu, n-am auzit... Poate ne spui tu... Dar, te rog, decat sa vii cu trupe gen Linkin Shit sau NoLeg Bizkit, mai bine lasa...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Dum Mar 23, 2003 2:26 pm

ete Godsmack, de ezemplu

neatza

Mesajde cubu » Lun Mar 24, 2003 4:05 pm

Initial trimis de neatza
ete Godsmack, de ezemplu

Mdaaaa... Doar una? ;)
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Lun Mar 24, 2003 4:20 pm

Mdaaaa... Doar una? ;)

ziceam shi io, asha... nu prea am timp, da' uite shi static x

neatza

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii