Big Brother

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Care ai vrea sa castige ?

Alida
6
15%
Andreea
7
17%
Costel
1
2%
Izabela
6
15%
Florin
4
10%
Soso
17
41%

Voturi totale : 41

Big Brother

Mesajde monk » Lun Mar 17, 2003 11:00 pm

E o idee noua pentru romani.......

Sa speram ca nu o sa fie un esec gen "Vara Ispitelor"

Cine atri vrea sa castige ?

1. Adrian : “Incerc sa ies in fata, incerc sa ma afirm. Si vad in “Big Brotherâ€Â
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Hera » Lun Mar 17, 2003 11:31 pm

Unde te uiti tu live pe net? Ce adresa?

nu pot opta in sondaj, nu am vazut emisiunea de duminica si cred ca e prea devreme pt un sondaj.
Hera
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mar 18, 2003 12:18 am

Mi-e sila de showrile de genu asta.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vali » Mar Mar 18, 2003 12:20 am

Initial trimis de Hera
Unde te uiti tu live pe net? Ce adresa?

http://bigbrother.artelecom.ro

subscriu la parerea lui aliosha
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 18, 2003 12:53 am

Eu nu am idei preconcepute ca voi..si nu o sa zic ca imi este sila. Urmaresc pentru prima oara o astfel de emisiune....si sunt curios sa vad ce si cum va decurge.
Bineinteles...acum nu o sa las meciurile din Champhions League sau filmele de la HBO pentru Big Brother...dar recunosc ca o sa mai trag cu ochiul din cand in cand.

He,he...se pare ca doritza mi-a fost implinita din prima zi. A aratat-o pe una dezbracata la dush. Avea tzatzele lasate si curu mare si bubos. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mar 18, 2003 12:56 am

Eu cred ca tu nu stii ce e aia idee preconceputa.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde monk » Mar Mar 18, 2003 10:33 am

Hera , cu adresa te-a lamurit vali .......

In privinta aleia cu fundu' bubos : a fost chiar scarboasa !!!

Cred ca aia poarta fusta mini doar ca sa i se vada tzatzele :)
Asa de lasate erau ....

Daca chiar vrei sa te uiti .... sa vezi ceva interesant.....uita-te noaptea....sa ii vezi pe toti dormind ... si cu putin noroc cate un labagiu amarat sau in cel mai bun caz.....HIHIHI (sti tu la ce ma refer)

The Wake Up Show™
monk

Mesajde MiG29 » Mar Mar 18, 2003 11:41 pm

Am mai vazut ceva big brother pe la nemtzi da astia de la noi au saracii niste fetze totzi de te sperii.Don`t get me wrong da se cam vede k`s romani.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde marian jan » Mie Mar 19, 2003 12:09 am

Initial trimis de Aliosha
Eu cred ca tu nu stii ce e aia idee preconceputa.

aliosho,lasa,ca mie imi zice moshu de fiecare data ca am idei preconcepute.
ma,acum ma uit la emisiune,am fost si la lansare(era vis-a-vis de caminul meu).si nu pot decat sa spun doua cuvinte mari : de cacat!

ps;tocmai acum a zis un tip ca una din gagicile participante are o meserie "masculinizata" :con:
bravo baixule!
marian jan

Mesajde aspyrin » Mie Mar 19, 2003 12:15 pm

cred ca ar fi o cazul sa facem un forum big brother pe aici...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mar 19, 2003 5:01 pm

pana acum nu s-a aprobat, dar presimt ca se va face
some people deserve to die
vali

Mesajde SatyR » Mie Mar 19, 2003 5:06 pm

Mi se pare un show penibil...
SatyR
Junior Member

Mesajde monk » Mie Mar 19, 2003 5:43 pm

Vali eu unu zic ca merita facut pentru ca showul v-a dura 4 luni si vrand nevrand lumea o sa se uite la el macar din curiozitate ........

The Wake Up Show™
monk

o barfa de tot cacatu'

Mesajde dinu » Sâm Mar 22, 2003 8:34 pm

Zice-se ca, inainte de a desfasura prezenta activitate cu persoane reale, BigBrotheru' a fost testat pentru o saptamana cu cativa jurnalisti implicati in mediatizarea showului. Urmatorul citat apartine unei d-ne care s-a ocupat cu organizarea aceleiasi emisiuni in Germania si alte popoare europene: "Romania e singura tara unde jurnalistii au incercat sa aranjeze cu organizatorii sa le duca tigari". Rumale est !
dinu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 24, 2003 12:16 am

Am vazut ca au fost propusi doi oameni pentru eliminare. Fata aia ciudata care face baie imbracata (p'aia o propuneam si eu daca eram....ca nu a aratat si ea o tzatza , o buca , ceva...) ...si femeie aia dintr-o bucata. Toparlanca.

Nu asta e important. Strigator la cer este faptul ca publicul tre' sa voteze...si au dat ei un numar de telefon pentru fiecare dintre propuse. Si...in loc sa bage si ei telverde..sa nu coste nimic...costa 99 centzi apeul + tva. Deci 1,2 $ !
Deci sa dau eu 40 000 lei ca sa le zic lor cine sa ramana si cine nu ! Hotzii dracului ! Oricum..nu dadeam nici gratis daca era...dar zic asa ca ...chestie. Astia fura cu nesimtire de la oameni.

Ba...sa nu va prind ca datzi telefoane la Big Brother. :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ilinca_ » Lun Mar 24, 2003 9:08 pm

Oooooooooooooooooooo da' sa vezi cati o sa dea telefon. fraieri exista o groaza.
m-am uitat si io si am tras o concluzie despre domnisoara telenovelista ---> ce SCARBA!
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mar Mar 25, 2003 11:03 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Fata aia ciudata care face baie imbracata :(

Moshule, aia care face baie imbracata cu pelerina (ce stupida e...) nu e Nadira, e Violeta...

Oricum, nici eu nu sunt de acord cu mironositele astea care nu ne arata cate un sfarc, ceva acolo... Din moment ce te-ai dus de buna voie intr-un loc unde te filmeaza non-stop, iti asumi si treaba asta...

Pe mine cel mai mult ma enerveaza aia cu tatele lasate pana la buric, e penibila rau cucoana, si mai e si maritata... P-asta vroiam sa o dea prima afara!
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 25, 2003 11:09 am

Chestia ca nu prea le stiu dupa nume. Dar Nadira face baie la tzatzele goale ? :p Daca da....atunci merita sa ramana.

Mah..aia cu tzatzele pana la pamant e de treaba. O cheama Iulia..."sexy Marioara" cum ii zic aia. Pe langa faptul ca face baie dezbracata si se freaca intre buci in fatza unei natiuni intregi.....imi place de ea cum vorbeste. E asa impaciuitoare.
Ieri nu am mai apucat sa vad..dar o sa ma uit azi...sa vad ce s-a mai intamplat. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mar 25, 2003 11:47 am

Scuzati-ma ca va intrerup, dar ce dracu-i Big Brother??? Un fel de Survivors? Pe ce canal este? La ce ora vine, si in ce zi?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Big Brother

Mesajde 432wer » Mar Mar 25, 2003 12:03 pm

Initial trimis de Ilinca_m
Oooooooooooooooooooo da' sa vezi cati o sa dea telefon. fraieri exista o groaza.
m-am uitat si io si am tras o concluzie despre domnisoara telenovelista ---> ce SCARBA!

SCARBA e si Andreea de care-mi placea, la inceput. Dar de cand am vazut-o facand nominalizari, mi-a cazut in dizgratie. De Nadira, hai c-am inteles-o, dar de Izabela, dom'le, Izabela cu care dormea in acelasi pat, incolacita... cah! o detest pentru asta. Din toata fiinta. Si cat dispret si venin a scuipat! vezi doamne, decenta intruchipata. Dar ea nu se da in laturi de la a flirtra cu toti hojmalaii, se vede de la o posta ca-i colcaie hormonii mai rau decat Izabelei :sperm: :sperm: Sper ca primele doua :a ingerase sa fie Nadira si Andreea. Doamne ajuta!
432wer
Junior Member

Mesajde monk » Mar Mar 25, 2003 8:56 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Scuzati-ma ca va intrerup, dar ce dracu-i Big Brother??? Un fel de Survivors? Pe ce canal este? La ce ora vine, si in ce zi?

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA ...........

Tu unde traiesti frate ? Sub o piatra ?:D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 25, 2003 11:54 pm

Well Done ! pentru Andreea ca a facut baie la ***** goala . :p Nicholas eu zic sa te uitzi in fiecare seara pe Prima de la 19 30 la 20 30 si de la 23 30 la 0 30. :yD

In seara asta au aratat-o pe Andreea la dush...o superba fata de 22 de ani..care a facut baie dezbracata...nu ca inhibatele alilalte care au facut cu costum de baie.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Mar 26, 2003 7:57 am

Telenovela fara script.

Merita vazut doar pt tatzele Nadirei (care de altfel e penala dar merita o m**e in fata camerelor de luat vederi, in special pt impactul psihologic )

Pt cei care au vazut emisiunea pe la nemti intrebare:
Au aratat eia un sex oral ceva?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Mar 26, 2003 8:22 am

*loool*...ce nebuneala...ce fatza are Izabela aia..hahaha..parca-i nebuna de la doi...Nadira si Andreea sint cele mai bune...OM..era Andreea rasa?...:p

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde monk » Mie Mar 26, 2003 11:07 am

Nu fiti ma fraieri .... la TV nu arata nimic ....

Uitati-va live pe http://www.bigbrother.artelecom.ro

Acolo sa ii vezi ma pizda lu Andreea , nu la TV . :sperm:

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 26, 2003 11:15 am

Da ? Arata asa ceva acolo ? La care dintre camere...ca sunt 4 ? Au bagat si camera la dush ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Mar 26, 2003 12:00 pm

*looool*...camere la dush?...ar fii misto, sa vezi amgicul lui Andreea aia de aproape...la mine se incarca camera 1 pina scrie ready...dupa aia nu se intimpla nimic...:(

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 26, 2003 12:48 pm

Nicholas te insarcinez cu urmatoarele : sa imi faci rost de filmuletze in format avi sau ce o fi...cu femeile de la Big Brother...la dush !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mie Mar 26, 2003 5:38 pm

Oribilule Mosh... actiunea o dau ei .... dar de obicei e la camerele 3-4 pt care eu am platit sa le pot viziona ....

PS Daca platesti poti misca tu la camerele care filmeaza simultan ..

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 26, 2003 5:49 pm

Si cat ai platit ? Si unde se plateste ? Daca e mai putin de 50 000 / luna ..platesc si eu de maine. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati