Parerea voastra despre EMINEM!!!!
59 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Parerea voastra despre EMINEM!!!!
Spuneti-mi si mie parerea voastra despre Eminem!Io la el admir cel mai mult versurile!Nici daca ii adun pe toti compozitorii din Romania nu fac versuri cum face asta!Cei care au vazut 8 Mile ma inteleg mai bine!
adresa mea de mail este md666@bumerang.ro
- Dope_Rapper
...un motiv este si acela ca limba romana nu are atata sonoritate ca engleza! Oricum , Eminem is THE BEST!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Initial trimis de AdevaRapper
...un motiv este si acela ca limba romana nu are atata sonoritate ca engleza! Oricum , Eminem is THE BEST!
Nu o avea ea sonoritate dar totusi tre sa recunoastem ca in muzica rom nu se fac versuri bune!
- Dope_Rapper
- Junior Member
daca tot am ajuns si pe aici
Eminem...mai lasati`l pe eminem ca nu e singurul rapper alb ...ascultati si voi altceva ca dincolo hiphopul underground e dominat de albi exemplu de niste trupe care dau clasa la eminem fara nici o problema: demigodz, 7l&esoteric , atmosphere, eyedea , deilated peoples ii gasiti pe kazaa care sunteti interesati.pace
- Criptik
Re: Parerea voastra despre EMINEM!!!!
Initial trimis de Dope_Rapper
Spuneti-mi si mie parerea voastra despre Eminem!Io la el admir cel mai mult versurile!Nici daca ii adun pe toti compozitorii din Romania nu fac versuri cum face asta!Cei care au vazut 8 Mile ma inteleg mai bine!
Nu ascult rap, dar pe Eminem il respect pentru ceea ce face... Le da peste bot negrilor care spun ca "albii nu simt ritmul"... Na, ca se poate!
Totusi, cam obsedat omu' de mamica lui... Cred ca a "furat-o" la greu cand era mic...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Bun tipu...
Ce sa mai zic, ultimul album 50 Cent - Superb!
Eminem e tare, versuri de calitate, dar tot parac Wu Tang sunt mai tari in privinta versurilor. Adica Eminem, sepricepe la versuri nu gluma, da pur si simplu, aia de la Wu Tang, sunt deja pe alta planeta: Geniuses!
Eminem e tare, versuri de calitate, dar tot parac Wu Tang sunt mai tari in privinta versurilor. Adica Eminem, sepricepe la versuri nu gluma, da pur si simplu, aia de la Wu Tang, sunt deja pe alta planeta: Geniuses!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Initial trimis de AdevaRapper
Rahat...
faza asta cu engleza am mai explicat-o pe aici pe undeva. Din punct de vedere lingvistic, romana ar TREBUI sa sune mai bine pe rap. Problema cea mai mare a rapperilor romani este ritmul si rima nicidecum limba. La rima hai sa zicem de parazitii ca ar fi reusit cate ceva da cu ritmul suntem varza. Ne face muci orice rapper din afara (va explic asta stiintific, nu ca as fi fan al genului)...
Hai sa mai explic o mica parte a problemei in special pentru cei care nu fac muzica. In muzica se vorbeste de BPM (care insemna batai pe minut). Acest BPM in limbaj profan si de balta reprezinta viteza la care ruleaza o anumita melodie. Bun...! Luam o melodie de a lui eminem hai sa zicem Real Slim Shady (asta mi-a venit in cap acum). Mi se pare ca are pe la 104-105 BPM nu am melodia pe calculator, nu pot sa zic cu exactitate, nu asta conteaza. La 104 Bpm inseamna ca intr-un minut vor fi exact 104 batai ca la ceas tic-tac tic-tac. Si acum smecheria Ce fac romanii rapperi? Inconstient poate, aloca cate o silaba lu' tic si inca una lu tac in foarte putine cazuri aparand exceptii. La ei lucrurile difera intr-un mod grosolan am zice fata de romani. Doua(cel putin)silaba la tic, doua la tac, una la tic, doua la tac si se joaca astfel cu ritmul melodiei astfel doar din voce facandu-l cand mai rapid cand mai lent (de la 104 la 208 apoi brusc la 52 etc etc) creand un balans placut melodiei. Pentru intelegere a se asculta cum cade vocea fata de ritm la mai multe melodii Missy elliot sau diferenta de ritmica intre Dr.dre si Eminem pe What' the difference (parca asa se numea melodia). Si unde mai pui ca astia se joaca si cu rimele. Au cateodata rime la rand in doar doua versuri una dupa alta. tu crezi ca americani vorbesc astfel la ordinea zilei in rime? Nu rapperii la ei muncesc foarte mult pana ajung la performanta de a putea lega doua cuvinte in rima si sa mai aiba si inteles. Nu scot ineptii de genu' Io si baietii mei suntem in mileniu trei sau mai recent zi de zi ca sa fim beton facem posta o sticla de bourbon... Nu ca as fi de partea timpitilor si dinozaurilor de la Cna da La Familia trebuia cenzurata pe motiv de prostie , zic eu.
Deci, tot meritul lor nu sta in limba engleza sta in munca pe care o depun ca sa faca acele versuri , in care le sta si succesul. pentru cei care nu cunosc engleza , ritmica vorbelor lor tine locul si este cea care atrage.
Si apropo ceea ce se vede pe 8 mile este un film, doar nu se crede faptul ca Eminem s-a urcat pe scena si gata a debitat pe loc versuri pentru un album intreg. Mai e totusi o faza la un moment dat astia mai dau si nastere la stereotipuri cuvinte sau inlantuiri de cuvinte proprii genului pe care le folosesc toti de fiecare data cand este necesar sau fraza o cere
Oricum munca e cea care ii caracterizeaza si pentru asta trebuie cel putin respectati
Deci de maine toate lumea sa ia un creio si o foaie si sa-i de-a drumul la treaba: Prin tremvaie , prin metrouri, Pe WC-uri:o
- Darec
Initial trimis de Darec
Rahat...
faza asta cu engleza am mai explicat-o pe aici pe undeva. Din punct de vedere lingvistic, romana ar TREBUI sa sune mai bine pe rap. Problema cea mai mare a rapperilor romani este ritmul si rima nicidecum limba. La rima hai sa zicem de parazitii ca ar fi reusit cate ceva da cu ritmul suntem varza. Ne face muci orice rapper din afara (va explic asta stiintific, nu ca as fi fan al genului)...
Hai sa mai explic o mica parte a problemei in special pentru cei care nu fac muzica. In muzica se vorbeste de BPM (care insemna batai pe minut). Acest BPM in limbaj profan si de balta reprezinta viteza la care ruleaza o anumita melodie. Bun...! Luam o melodie de a lui eminem hai sa zicem Real Slim Shady (asta mi-a venit in cap acum). Mi se pare ca are pe la 104-105 BPM nu am melodia pe calculator, nu pot sa zic cu exactitate, nu asta conteaza. La 104 Bpm inseamna ca intr-un minut vor fi exact 104 batai ca la ceas tic-tac tic-tac. Si acum smecheria Ce fac romanii rapperi? Inconstient poate, aloca cate o silaba lu' tic si inca una lu tac in foarte putine cazuri aparand exceptii. La ei lucrurile difera intr-un mod grosolan am zice fata de romani. Doua(cel putin)silaba la tic, doua la tac, una la tic, doua la tac si se joaca astfel cu ritmul melodiei astfel doar din voce facandu-l cand mai rapid cand mai lent (de la 104 la 208 apoi brusc la 52 etc etc) creand un balans placut melodiei. Pentru intelegere a se asculta cum cade vocea fata de ritm la mai multe melodii Missy elliot sau diferenta de ritmica intre Dr.dre si Eminem pe What' the difference (parca asa se numea melodia). Si unde mai pui ca astia se joaca si cu rimele. Au cateodata rime la rand in doar doua versuri una dupa alta. tu crezi ca americani vorbesc astfel la ordinea zilei in rime? Nu rapperii la ei muncesc foarte mult pana ajung la performanta de a putea lega doua cuvinte in rima si sa mai aiba si inteles. Nu scot ineptii de genu' Io si baietii mei suntem in mileniu trei sau mai recent zi de zi ca sa fim beton facem posta o sticla de bourbon... Nu ca as fi de partea timpitilor si dinozaurilor de la Cna da La Familia trebuia cenzurata pe motiv de prostie , zic eu.
Deci, tot meritul lor nu sta in limba engleza sta in munca pe care o depun ca sa faca acele versuri , in care le sta si succesul. pentru cei care nu cunosc engleza , ritmica vorbelor lor tine locul si este cea care atrage.
Si apropo ceea ce se vede pe 8 mile este un film, doar nu se crede faptul ca Eminem s-a urcat pe scena si gata a debitat pe loc versuri pentru un album intreg. Mai e totusi o faza la un moment dat astia mai dau si nastere la stereotipuri cuvinte sau inlantuiri de cuvinte proprii genului pe care le folosesc toti de fiecare data cand este necesar sau fraza o cere
Oricum munca e cea care ii caracterizeaza si pentru asta trebuie cel putin respectati
Deci de maine toate lumea sa ia un creio si o foaie si sa-i de-a drumul la treaba: Prin tremvaie , prin metrouri, Pe WC-uri:o
De fapt si de drept.......CAM ASA E!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Asculta Aerosmith - Dream On.
Si o sa ai o surpriza.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Ai avut cea mai interesanta raplica de pana acum!Felicitarile mele!Esti tatic in ceea ce priveste muzika!
- Dope_Rapper
- Junior Member
Eminem Rulz!!! Este dovada vie ca albii au ce cauta in rap! I-a batut pe toti (aproape ) negrii cu armele lor la ce erau ei mai buni.
- BlackHart
mie imi place Eminem la nebunie.Daca vreti ,mergeti la Mc.Donald's shi luati-va revista "what's up?",pe coperta cu alicia Keys,ca sa aflati mai multe despre filmul "8 Mile" si altele.

El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
-
CR@ZY - Junior Member
Re: Re: Parerea voastra despre EMINEM!!!!
mey hai sa nu fim rai....de cand se canta rap la noi in tzara?
de prin '92
de cand se canta in america?
de f f f mult timp
shi nu-i vb ca-i singuru alb care canta rap...e vb ca el e cam cel mai tare alb in rap
cei care fac rap in rom mai au de invatzat intradevar dar tzinand cont ca inca e ceva nou pt romania io zic ca-i binishor bine ca se face ca vor invatza shi ei sa-l faca sa sune ca rap-ul
de prin '92
de cand se canta in america?
de f f f mult timp

shi nu-i vb ca-i singuru alb care canta rap...e vb ca el e cam cel mai tare alb in rap

cei care fac rap in rom mai au de invatzat intradevar dar tzinand cont ca inca e ceva nou pt romania io zic ca-i binishor bine ca se face ca vor invatza shi ei sa-l faca sa sune ca rap-ul
- Ally_77
da da da
imi place eminem .... marti ma duc la "8 mile" ca sa-mi placa si mai mult 

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Don't bother...
Initial trimis de Josefine^
i .... marti ma duc la "8 mile"
Don't bother, l-am vazut, si e prost inregistrat. Muzica e buna, dar slab, slab

-
aoleu...
darec: ar trebuii sa vb mai putin despre la familia si mai mult despre altele....deocamdata nu vad in ce masura esti sa vb despre hip hop, eminem sau la familia, sau cum este sa fii un cantaret de muzica rap si prin ce treci ca sa ajungi cunoscut. deci oi lucra in studio, oi fii vreun baiat f destept, dar te rog abtinete de a face teorii despre aceasta muzica pe viitor. eu si toata comunitatea hip hop romaneasca (adica aia care canta sau produc etc) iti vom fii recunoscatori ptr asta.
aia neinregistratati: sunteti niste cacati, macar inscrietiva daca tot vreti sa va postati cacaturile de parareri timpite.
cei care isi dau cu parerea ca e la moda: e greu sa suferi de bagare de seama si prostie....
hai gata jet
aia neinregistratati: sunteti niste cacati, macar inscrietiva daca tot vreti sa va postati cacaturile de parareri timpite.
cei care isi dau cu parerea ca e la moda: e greu sa suferi de bagare de seama si prostie....
hai gata jet
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: aoleu...
Initial trimis de n3aGabitz
darec: ar trebuii sa vb mai putin despre la familia si mai mult despre altele....deocamdata nu vad in ce masura esti sa vb despre hip hop, eminem sau la familia, sau cum este sa fii un cantaret de muzica rap si prin ce treci ca sa ajungi cunoscut. deci oi lucra in studio, oi fii vreun baiat f destept, dar te rog abtinete de a face teorii despre aceasta muzica pe viitor. eu si toata comunitatea hip hop romaneasca (adica aia care canta sau produc etc) iti vom fii recunoscatori ptr asta.
hai gata jet
gabi: ORIGINAL ca intotdeauna! Misto!Bravo!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Adresat mie?...
hai gata jet
Asta a fost adresata mie? Daca da: Nu imi dau cu parerea, zic si eu ceea ce e adevarat ca filmul a fost inregistrat prost, si nici povestea a fost printre cele mai originale. Asta nu inseamna ca nu-mi place de Eminem, mi-a placut foarte mult muzica din "8 Mile" si scenele cu freestyle.
-
Re: Adresat mie?...
Initial trimis de Aurolacul
Nu imi dau cu parerea, zic si eu ceea ce e adevarat ca filmul a fost inregistrat prost, si nici povestea a fost printre cele mai originale.
Deci tu te auzi pe tine insushi sau ai nevoie de un traducator? Filmul a fost tras prost? Adica? Esti vreun expert in film? Esti student la film? Esti vreun regizor, editor, sau cel care se ocupa cu "cinematografia" unui film (Daca stii macar ce e aia). Nu inteleg la ce te referi exact cand afirmi ca a fost tras prost, l-ai vazut cumva pe computer de zici asta sau?? Povestea nu a fost printre cele mai originale? HELLO! U dumb or something? Cand te-ai dus la filmul asta, nu stiai despre ce o sa fie vorba asa in mare, sau la ce te asteptai batai cu vin diesel? aventuri cu mel gibson? .....
din ce in ce raman mai uimit la unile "pareri"...
deci fratele meu ce ai spus tu se numeste o parere. este parerea ta ca filmul a fost tras prost, asta nu inseamna ca e adevarat, ca ai tu alte preferinte cinematografice...asta e altceva, esti un caz special. te asigur ca celor care iubesc filmul si se ocupa cu asa ceva (Adica aia din industria filmului stii) au considerat filmul, cinematografia (adica felul cum e tras etc), si regia deosebita. dar ma rog tu ai alte pareri....ma bucur totusi ca ti-a placut muzica.
pace.
-
totusi ...
eu totusi ma duc maine la film 

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Re: Bai smechere!Usurel sa nu te enervezi!!!!!
bai Gabitza!Tu crezi ca Darec asta,chiar nu are habar despre ce vb?Pai tu ai vazut ce a scris el acolo?Ce draq?Pai daca o iau pe Giulia,Andreea B,Andreea A si toate panaramele si trantele din muzica romaneasca nu au habar despre ce zice ala acolo!
Si crezi ca daca vii tu si ne iei cu schem de genu:''eu si toata comunitatea hip hop romaneasca eu si toata comunitatea hip hop romaneasca'' te faci de ras mai Gabitza!Pai tu te lauzi ca esti prieten cu aia de la La Familia!Pai aia sunt prostia intruchipata!Pai ei fac versuri numai la betie:"Zi de zi ca sa fim beton/Da-m pe gat o sticla de bourbon!".Pai ce ma ca sa fii smecher in cartier tre sa le ai cu bautu'?Pai inseamna ca atunci cand te bati cu toti nenorocitii de numai vezi o saptamana cu ochiu stang,si incerci sa bagi respectu in ceilalti ce esti?Anti alcolic?Bai frate!Lasa-ne cu smenurile tale!
Si ce e cu mesajul ala pentru neinregistrati?Crezi ca daca tu esti inregistrat esti mai scula pe bascula?Bai baiete,fiecare isi zice parerea si inregistrat si neinregistrat!Ce draq!Credeam ca te duce si pe tine capul ala cu care te lauzi!
Asa ca mai lasa-ne cu aburelile astea,ca a venit primavara!
Ciao!
Si crezi ca daca vii tu si ne iei cu schem de genu:''eu si toata comunitatea hip hop romaneasca eu si toata comunitatea hip hop romaneasca'' te faci de ras mai Gabitza!Pai tu te lauzi ca esti prieten cu aia de la La Familia!Pai aia sunt prostia intruchipata!Pai ei fac versuri numai la betie:"Zi de zi ca sa fim beton/Da-m pe gat o sticla de bourbon!".Pai ce ma ca sa fii smecher in cartier tre sa le ai cu bautu'?Pai inseamna ca atunci cand te bati cu toti nenorocitii de numai vezi o saptamana cu ochiu stang,si incerci sa bagi respectu in ceilalti ce esti?Anti alcolic?Bai frate!Lasa-ne cu smenurile tale!
Si ce e cu mesajul ala pentru neinregistrati?Crezi ca daca tu esti inregistrat esti mai scula pe bascula?Bai baiete,fiecare isi zice parerea si inregistrat si neinregistrat!Ce draq!Credeam ca te duce si pe tine capul ala cu care te lauzi!
Asa ca mai lasa-ne cu aburelile astea,ca a venit primavara!
Ciao!
- Fişiere ataşate
-
- tn_razv1.jpg (3.98 KiB) Vizualizat de 6052 ori
- Dope_Rapper
- Junior Member
Re: aoleu...
hai gata jet
n3aGabitz, sincer sa fiu si corect vorbind nu sunt in masura sa vorbesc despre hip hop-ul romanesc (poate doar tehnic) si mai ales de Comunitatea de rapperi romani (asta e mult prea mare ca sa o cunoasca cineva). In schimb crede-ma ca stiu prin ce trebuie sa treaca un rapper roman ca sa ajunga cunoscut si sa faca bani de-o paine, doua felii de salam si un iaurt din muzica. Problema in ansamblu si in marea ei generalitate o stii si tu (vezi: gabitz - lectia), poate ti-e greu sa recunosti ,sa tragi concluzii si sa actionezi ca atare.
Un rapper roman trebuie sa treaca intai testul pietii. Nevenind cu nimic care sa atraga, nici macar un pic de mesaj de ala idiot gen vreau sa iau viata la misto... nu are cum sa aiba priza la public. Nu vreau sa incep o cearta, crede-ma, nu asta urmaresc,vreau doar sa discutam...
Nu e corect sa vorbiti de comercial sau necomercial voi rapperii... Cuvantul "necomercial" este o creatie a rapperilor romani si nu numai , a oamenilor din radio, si a producatorilor de muzica... de ce zic asta?
Voi rapperii numiti necomerciala muzica pe care o creati ca sa ascundeti de fapt lipsa de mesaj si succes, indiferenta si sutul in cur pe care il primiti de la casele de discuri, Oamenii din radio numesc necomerciala muzica pe care nu au chef sa o dea din n-shpe motive iar producatorii se folosesc de umbreluta "necomercialului " ca sa nu primeasca si sa ia sub promovare pe cineva care nu vine cu banii de clip, cu banii de promovare, cu banii de haine etc etc si eventual banii de imprimat cd-uri si casete si alte alea... ca doar d-aia sunt facute casele de discuri... ca sa castige si ele un ban gramada de pe urma prostilor care vin cu totul de-a gata si le da acest tot gratis in schimbul unor procente de cacat din vanzari,nu? Mai au o faza astia la casele de discuri. citez : "Vino cu ceva nou..." pula mea vin... Ei: "ce e asta?" tu: ceva nou n-ati spus asa? Ei: Pai nu cred ca publicul romanesc o sa inghita asa ceva,e necomerciala pentru publicul romanesc... de parca acest public este reprezentat de o mana de prosti si tampiti (definitia industriei muzicale romanesti) care nu inteleg si nu stiu de Reggae, R&b, hip-hop, drum&base, 2step, si alte genuri considerate "necomerciale" (apropo sa-mi bag pula in ala care a inventat cuvantul necomercial, daca dati de el sa-i transmiteti, e pe undeva prin Bd. Ficusului 5-7 Bucuresti )
hai sa nu mai generalizez, ca-s obosit...
Hip-hop-ul romanesc pana nu vine cu un sound si cu un mesaj competitiv si de calitate o sa stea in cacatul in care se complace mult si bine. Mie imi pare rau de chestia asta, dar atata timp cat o sa fie ridicati in slavi niste terminati care se dau cu caramida in piept pe un ritm de cacat si cu niste voci de obositi si de lucratori la Combinatul chimic nu e nici o sansa. ma refeream la Mafia, La familia etc etc... Ce mama mea ma, n-am nimic cu nimeni, si e posibil sa ma insel, e posibil ca astia sa vina la un moment dat cu o melodie sa imi pice fata, dar ca simplu ascultator cum ar trebui sa reactionez la un mesaj de genu' "ma aflu in taca taca treaba fara adversar" sau fa niste poze cu Mafia poate doar asa o sa te fute prietena ta cum face curva mea sau celebra de acum "zi de zi ca sa fim beton...". NU ca as fi fan al genului dar am fost placut impresionat de ultimul album parazitii... e o evolutie ca mesaj si ca mod de prezentare al acestuia. Astept cu nerabdare ca spectator replica mafia ca la familia au fost nu stiu cum sa zic"stravezii". Daca parazitii s-ar "duela" cu mafia si ar scoate ceva la acelasi nivel cam asta ar fi spiritul, si ar fi ceva... Oricum mai e mult pana la nivelul SUA si eminem. Eu zic ca aceasta betie cu apa de la robinet ca noi facem muzica buna dar nu o accepta casele de discuri si publicul nu duce nicaieri, Cred ca suntem de acord aici,nu?
Deci , am mancat io cacat cand vorbeam inainte sau mai inteles tu gresit?
Si mai zic odata : "Nu vreau sa incep o cearta, crede-ma, nu asta urmaresc,vreau doar sa discutam...";) :o
- Darec
Re: Re: Adresat mie?...
Deci tu te auzi pe tine insushi sau ai nevoie de un traducator? Filmul a fost tras prost? Adica? Esti vreun expert in film? Esti student la film? Esti vreun regizor, editor, sau cel care se ocupa cu "cinematografia" unui film (Daca stii macar ce e aia). Nu inteleg la ce te referi exact cand afirmi ca a fost tras prost, l-ai vazut cumva pe computer de zici asta sau?? Povestea nu a fost printre cele mai originale? HELLO! U dumb or something? Cand te-ai dus la filmul asta, nu stiai despre ce o sa fie vorba asa in mare, sau la ce te asteptai batai cu vin diesel? aventuri cu mel gibson? .....
din ce in ce raman mai uimit la unile "pareri"...
deci fratele meu ce ai spus tu se numeste o parere. este parerea ta ca filmul a fost tras prost, asta nu inseamna ca e adevarat, ca ai tu alte preferinte cinematografice...asta e altceva, esti un caz special. te asigur ca celor care iubesc filmul si se ocupa cu asa ceva (Adica aia din industria filmului stii) au considerat filmul, cinematografia (adica felul cum e tras etc), si regia deosebita. dar ma rog tu ai alte pareri....ma bucur totusi ca ti-a placut muzica.
pace.
Iarta-l ma
L-a vazut mpeg filmat la premiera si fara titrare ca nu o facusera romanii nostrii... Intre timp a aparut varianta " trasa bine " *avi si pe un cd si pe doua cu tot cu titrari cu tot.
Apropo recomand pentru documentare in materie de hip-hop "Up in smoke tour". E ceva ce te face sa ti se scoale parul pe mana chiar daca nu esti fan al genului hip-hop.
- Darec
Re: Re: aoleu...
Initial trimis de Darec
Nu e corect sa vorbiti de comercial sau necomercial voi rapperii... Cuvantul "necomercial" este o creatie a rapperilor romani si nu numai , a oamenilor din radio, si a producatorilor de muzica...
Hip-hop-ul romanesc pana nu vine cu un sound si cu un mesaj competitiv si de calitate o sa stea in cacatul in care se complace mult si bine.
Ca sa te lamuresc, ca ai inca nelamuriri si confuzii despre mine.
1) Am zis eu NECOMERCIAL mai omule? Sau crezi ca daca miscarea noua underground din tara frecventeaza acest cuvant il folosesc si eu? Deci te rog frumos, cred ca ma confunzi. Underground-ul romanesc si toti cei care umbla prin cercurile de gen nu MA impresioneaza nimic cu independeta lor si cu originalitatea lor (prost copiata dupa modelul american). Deci eu am inteles ce ai zis tu legat de necomercial, dar pentru mine nu exista acest termene: necomercial, comercial, underground....sloboz la tava.
2) Nu crezi ca ai cam multe pretentii totusi. Eu consider Parazitii - Irefutabil primul pas facut in hip hop-ul romanesc de nivel occidental. Iar daca iti vei cobora din mandrie si aere si vei asculta La Familia - Punct si de la capat de la cap la coada, vei ajunge la concluzie ca este cel de-al doilea material de gen. Daca tii prea mult la parerile tale....ca ba astia sunt asa, au zis asa...nu vei ajunge niciodata nicaieri, nu vei progresa pe plan psihologic in primul rand.
FInal
Asa cum ai zis nu ne certam, discutam. Tu ai parerea ta, eu am parerea mea, asta e. Mie unul nu imi este rusine sa recunosc daca o trupa care nu o agreez aer un material de 5 stele. Exemplu: nu mi-au placut niciodata GEtto DAcii. Insa cand am ascultat albumul lui Deceneu, am zis domlu este un album BUN. INtelegi? ESte vorba de arta, nu de figuri personale etc.
Hai salut, mai vorbim.
DOpe RApper: Deci esti paralel, nu a venit nimeni cu nici o jmecherie....in fine, asa cum am si precizat, esti doar un bagator de seama. sa-ti fie de bine.
Pace
-
59 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii