:o Salut!
Va place de italianul Tiziano Ferro ? Are bucatile ale super: Rosso relativo, Perdono si Non sono un Inbrannato. Dupa mine sunt mai tari decat cele ale lui U2. Daca aveti alta parere va rog sa ma combateti. Dar sa nu fiti prea vehementi...
Grazia
New star!
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
lllllllooooooollllllll.....ma da tu compari u2 cu tiziano ferro? in prumul rand ca nu poati face o comparatie dat fiind faptul ca sunt genuri diferite.......si nu stiu ce vezi tu asa tare la muzica aluia,recunosc perdono e o piesa misto...dar atat.....apropo vezi ca u2 canta de pe la sfarsitul anilor 70..si crede-ma aia au muzica..
-
SatyR - Junior Member
Re: New star!
Initial trimis de 432wer
:o Salut!
Va place de italianul [B]Tiziano Ferro ? Are bucatile ale super: Rosso relativo, Perdono si Non sono un Inbrannato. Dupa mine sunt mai tari decat cele ale lui U2. Daca aveti alta parere va rog sa ma combateti. Dar sa nu fiti prea vehementi...
Grazia [/B]
No o sa fiu vehement... O sa-ti explic ca la scoala:
U2 > Tiziano Ferro;
Tiziano Ferro -----> 0
Desi o asemenea afirmatie ar trebui pedepsita aspru... :j
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: New star!
Initial trimis de Portnoy
No o sa fiu vehement... O sa-ti explic ca la scoala:
U2 > Tiziano Ferro;
Tiziano Ferro -----> 0
Desi o asemenea afirmatie ar trebui pedepsita aspru... :j
Hai sa explic si io si mai ca la scoala
ce.... (mama) mea ai vazut tu ma la Ferro asta ca io de exemplu la Perdona n-am observat decat negativul furat si linia melodica... (Sisqo - Thong song (parca)). Sincer Costi al nostru cand vrea fura cu mai mult bun simt... si nu e italian...
Ia verificati ce v-am zis e asa sau nu e asa ? Dati-mi si mie un semn
- Darec
Re: Re: Re: New star!
Am ascultat din nou cele doua piese. Am dreptate dar copierea s-a facut intr-un mod execrabil. Au incercat sa faca in asa fel ca sa nu se vada si au uitat ca trebuie sa le iasa totusi o piesa buna. Iar daca ma ia cineva ca a avut succes in Romania in afara de faptul ca e cel putin tampit am sa-i spun faptul ca in Romania "coverurile" sunt la moda, mama lor de hoti, si de dobitoci, chiar si italieni fiind. Ar trebui sa le spunem si lor daca n-or sti deja ca asta fura , pe undeva pe http://www.barfamenteonlain.it
- Darec
- Darec
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii