Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde nocturna » Lun Mar 24, 2003 1:12 pm

A Beautiful Mind este un film remarcabil.

vazut - LOTR 2-The Two Towers, f misto efectele.
- Solaris cu George Cloney-un science-fiction psihologic, un film ce necesita mare atentie ca sa-ti dai seama la sfarsit ca e o porcarie. putine personaje, foarte monoton. imagine buna totusi. coloana sonora dragutza, la un moment dat.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Draga » Lun Mar 24, 2003 1:21 pm

La Reine Margot - superb; si ca imagini si ca interpretare actoriceasca... si ca poveste (citit si cartea anterior (prin copilarie) of course)... cam crud in anumite parti, dar alea erau vremuri sumbre si ciudate; plus societatea depravata...
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Mar 26, 2003 7:51 am

Nu am avut rabdare sa citesc toate posturile deci nu stiu daca s-a mai spus asta:
American History X e un fimp pe care l-am vazut de ceva timp dar mi-a ramas viu intiparit pe encefal.
Mr Hyde, presupun ca l-ai vazut, daca nu ti-l recomand.
human being/being human
basstard
Junior Member

..

Mesajde jane doe » Mie Mar 26, 2003 3:26 pm

A vazut cineva "The Ring"??
Daca nu l-ati vazut va sfatuiesc sa nu-l pierdeti...e super!!!
Ahhaaa! Si "Ghost Ship"..destul de misto...
Si "Blair Which"..pe locul I in topul meu...:)
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mar 26, 2003 4:12 pm

jane doe > mami, nu tre sa postezi pe ambele topice acelasi lucru. o singura data pe un singur topic e de ajuns
some people deserve to die
vali

Mesajde Mr Hyde » Mie Mar 26, 2003 9:53 pm

initial trimis de Bassplayer
American History X e un fimp pe care l-am vazut de ceva timp dar mi-a ramas viu intiparit pe encefal.
Mr Hyde, presupun ca l-ai vazut, daca nu ti-l recomand.

Sigur ca l-am vazut, oricum mersi pt. recomandare.

initial trimis de Nightwish
Solaris cu George Cloney-un science-fiction psihologic, un film ce necesita mare atentie ca sa-ti dai seama la sfarsit ca e o porcarie. putine personaje, foarte monoton. imagine buna totusi. coloana sonora dragutza, la un moment dat.

:confused: Solaris e un remake dupa un film de mare clasa apartinand lui Andrei Tarkowski ( bazat pe un roman de Stanislaw Lem, de la care Tarkowski se abate din greu)... normal n-are cum sa se ridice la nivelul originalului, dar sa spui ca e o porcarie...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

:)

Mesajde C^ine » Mie Mar 26, 2003 11:08 pm

8 Mile
cel mai tare film
dupa mai imi place How High si South Center L.A ! ! !
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
C^ine
Junior Member

new!

Mesajde jane doe » Vin Mar 28, 2003 1:29 pm

Am vazut ieri "Chicago"!!!! Super film, super efecte, super actori!!!! Merita din plin oscarul!
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Re: new!

Mesajde Salma » Sâm Mar 29, 2003 5:49 pm

Initial trimis de jane doe
Am vazut ieri "Chicago"!!!! Super film, super efecte, super actori!!!! Merita din plin oscarul!

De la o vreme sunt total bulversata de unele premii, iar in aceasta categorie intra si "Chicago". Asta e film de Oscar? Moulin Rouge a fost de 10 ori peste el, acolo macar s-a reusit crearea atmosfere epocii, plus ca trecerile de la un plan la altul al actiunii aveau coerenta. Pe cand aici bucatile muzicale pica la fel ca nuca-n perete. Pot spune despre el sa e un film interesant, de 3 stele, dar si asta cu indulgenta.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Re: ..

Mesajde Ayrton » Lun Mar 31, 2003 12:31 pm

L-am vazut, si e cel mai marfa film pe care l-am vazut in ultima perioada. Nu trebuie insa sa stai sa te gandesti cine si de ce a facut in film diversele chestii, ca mai pierde din stralucire.
Va recomand din tot sufletul: "The ring - Avertizarea"!

Iar pe locul 2: "Am fost candva soldati... si tineri" cu Mel Gibson, un film care se potriveste perfect zilelor noastre, avand in vedere razboiul din Irak. Nu-l pierdeti!!!
Ayrton

Mesajde nocturna » Joi Apr 03, 2003 1:49 pm

Initial trimis de Mr Hyde
Solaris e un remake dupa un film de mare clasa apartinand lui Andrei Tarkowski ( bazat pe un roman de Stanislaw Lem, de la care Tarkowski se abate din greu)... normal n-are cum sa se ridice la nivelul originalului, dar sa spui ca e o porcarie...

ai dreptate. nu stiu daca ai vazut aceasta versiune da' filmul este mai mult decat slab. criticii au spus despre Solaris ca este "palpitant ca o eprubeta sterila si folositor ca o furculita cu nasturi..." este o varianta foarte plictisitoare si George Cloney este prea putin convingator (ca de obicei) .
eu mereu am fost dezamagita de ecranizarile dupa romane (mai mult sau mai putin celebre) cea mai mare dezamagire a fost ecranizarea romanului "Marile sperante". sa schimbe aia pana si numele personajului principal...:confused:

Ghost Ship - o imagine de inceput destul de terifianta da' cam atat.

nocturna

Mesajde Mr Hyde » Joi Apr 03, 2003 2:03 pm

- n-am vazut varianta noua
- in general nu dau prea multi bani pe parerea criticilor
- Clooney face un rol excelent in "O Brother Where Art Thou"
- relativ la "Marile Sperante" - exista si o varianta mult mai buna, regizata de David Lean
- apropo de ecranizari: ai vazut "Remains of the day"? Si nu e singurul contraexemplu.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Re: ..

Mesajde 2PAC » Joi Apr 03, 2003 3:03 pm

Ahhaaa! Si "Ghost Ship"..destul de misto...
Si "Blair Which"..pe locul I in topul meu...:)

Sau vazut amandoua .
The Ring bun dar mai tare mi se pare The Others parerea mea
Grab your glocks when you see 2pac
Call the cops when you see 2pac...
2PAC
Junior Member

Mesajde vali » Joi Apr 03, 2003 9:03 pm

ghost ship - o porcarie de film, fara nici un sens
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 03, 2003 9:19 pm

Vali..itzi amintesti ? Acest subiect chiar tu l-ai deschis....chiar daca nu mai apare acest lucru. Se refera la filmele bune pe care le vedem. :)

Eu am vazut "8 femei" ...o comedie frantuzeasca.....despre 8 femei si 1 barbat ucis.
Ii dau 6 stele...pt. ca nu prea a fost bine pus in scena. Americanii l-ar fi facut mai marfa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Apr 03, 2003 9:57 pm

ok, sorri

moshule, daca iti mai amintesti, ne-ai mia spus de filmul asta inca o data. asteptam scuzele de rigoare si stergerea mesajului.
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 03, 2003 10:10 pm

V-am zis ca o sa fie pe HBO. Nu ca l-am vazut. Abia de 1 aprilie am apucat sa il vad. I-am dat si nota..dupa cum observi. Un film bunicel.
Potzi sa cautzi prin posturile mele...sa vezi ! :)

Bafta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Apr 03, 2003 11:38 pm

The Fast and the furious -slabutz filmu.Vin Diesel nu mi-se pare mare actor decat in masura in care Stallone sau van Damme sunt mari actori.Singuru lucru frumos-mashinutzele:D
The Match -comedie englezeasca in genu comediilor englezesti recente.Marfa.Mi-a a placut accentu celor din film,shi k la sfarsit a aparut shi Pierce Brosnan a spus 3 cuvinte shi a dat un pumn.:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Salma » Sâm Apr 05, 2003 11:17 am

The hours , unul din cele mai bune filme vazute in ultimul timp, bine facut, o incursiune interesanta in psihologia unor femei ce devin constiente de pustiul din viata lor, cu actrite sclipitoare, Maryl Streep exact asa cum ma asteptam, iar Nikole Kidman mult peste asteptari, meritand Oscarul.
Salma

una alta

Mesajde Bamse » Dum Apr 06, 2003 12:38 am

Fiindca vinerea am o pauza intre servici (scoala) si scoala ...ma duc la film ca omu'. Asa ca nu prea mai ratez nici un film care apare pe la cinema. Ultima oara am vazut DareDevil ...interesant filmul, frumoasa tipa (btw: pt cei care au vazut filmu si le-a parut rau ca a murit tipa ...de fapt n-a murit). Apare Kingpin in filmu asta...Kingpin parca era si in SpiderMan daca nu ma insel...ar fi interesant daca in DareDevil 2 apare si SpiderMan.
In alte ordine de idei abia astept sa apara "Cradle to the grave" pe la noi..

ps: saptamana asta intr-o seara, nu stiu care, pe la 00:30 o sa fie la tvr1 "Kiss of the dragon" (cu Jet Li) !!
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde dinu » Dum Apr 06, 2003 1:08 am

13 conversations about one thing

Un film fantastic de relaxant, si unul dintre cele mai bune filme de concept. Despre ce ? ca sa folosesc un citat din film "Life and Luck are four letter words."
dinu
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Apr 06, 2003 8:15 am

Bamse, cand mai ai spoilere baga si tu un spoiler alert:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=5253
Aliosha

Mesajde nocturna » Lun Apr 07, 2003 12:55 pm

Initial trimis de Mr Hyde
- n-am vazut varianta noua
- in general nu dau prea multi bani pe parerea criticilor
- Clooney face un rol excelent in "O Brother Where Art Thou"
- relativ la "Marile Sperante" - exista si o varianta mult mai buna, regizata de David Lean
- apropo de ecranizari: ai vazut "Remains of the day"? Si nu e singurul contraexemplu.

- bine. nu-ti recomand.
- corect si asta.
- nu am vazut filmul. pana acum in toate rolurile in care l-am vazut prestatia sa a fost slaba.
- regret ca nu am vazut si aceasta varianta. "Marile sperante" este unul din romanele mele preferate.
- "Ramasitele zilei", sigur ca da. bun, de asemenea este si meritul actorilor (Anthony Hopkins in special)
de asemenea mi-a placut ecranizarea romanului "Crima si pedeapsa".
contraexemple sunt, pe sistemul: exceptiile ce confirma regula.

nocturna

Mesajde stefan » Lun Apr 07, 2003 2:27 pm

Initial trimis de Nightwish

- regret ca nu am vazut si aceasta varianta. "Marile sperante" este unul din romanele mele preferate.

A fost luna trecuta la Cinemateca, a picat intr-o vineri dar era de la 16 si n-am putut sa plec de la servici... Oricum, e din 1946 si e chiar excelenta, Lean a mai facut si "Oliver Twist" dupa Dickens si cred ca inca unul, nu mai tin minte care... Camarade, il ai cumva in format electronic or smth?
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Apr 07, 2003 3:37 pm

Din pacate deocamdata nu-l am.
Mr Hyde

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Apr 07, 2003 6:42 pm

Cube 2 - The hypercube o porcarie imensa, cu toate ca ma asteptam la altceva, avind in vedere prima parte care mie unul mi-a placut. Diferenta dintre ele este una singura: personajele!

Final Destination 2 este foarte reushit. Aceeashi idee ca in prima parte, dar "accidentele" sint facute mai cu cap, mult mai violent, si au scapat si putin umor in el...il recomand!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Bamse » Joi Apr 10, 2003 10:42 am

Initial trimis de Aliosha
Bamse, cand mai ai spoilere baga si tu un spoiler alert:

am retinut..scuze

Nicholas...unde ai vazut tu filmele alea doua ?
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Apr 10, 2003 10:53 am

Bamsule, arunca un ochi din cind in cind pe vreun hub cu DC++, daca ai posibilitatea...:)

Am revazut aseara The Thing, DVD style, si ca sa va bag in boala (ca am uitat sa va zic!), de vreo saptamina sint fericitul posesor al unui Philips Mx956 home theatre..:)

Am ramas foarte impresionat de coloana sonora, avind in vedere cit de vechi este filmul..dar nu le prea am eu cu tehnica asta...nici acum nu stiu sa pun volumul la boxele din spate..ceva cu distantza...:con:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Ayrton » Joi Apr 10, 2003 11:05 am

Final destinations 2 are premiera in cinematografele din Romania pe 25.04.03.

Am vazut Dragoste cu preaviz saptamana trecuta - o povestioara romantica, buna sa-ti duci fata la ea la prima intalnire, cel mult la a doua, si cum la mine nu era cazul, nu prea am cum sa spun ca e mare lucru de filmul asta, e de duzina...

Azi ma duc la "The Hot Chick", care am auzit ca e o supercomedie. Ramane sa va zic daca e asa.

Iar dl Nicholas _Alex merita felicitatiuni... un film vazut la DVD si home theatre nu se compara cu unul vazut la televizor normal... (asa e ca ai dat sonorul la maxim si ti-ai disperat vecinii?)
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Aliosha » Joi Apr 10, 2003 4:03 pm

Dial M for Murder

http://us.imdb.com/Title?0046912

PS: thx zoso.
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film