Initial trimis de Portnoy
Creier de maimuta...
Incantata de cunoshtintza!

Moderator: anjin-san
Initial trimis de dEpEchEmIND
Incantata de cunoshtintza!![]()
Initial trimis de DE3A
Cine esti tu sa imi spui mie ce sa fac? Si...cred ca locuiesti in Romania, asa ca invata si tu limba asta putin, ca nu e chiar asa de grea.
Initial trimis de dEPECHEmODE
De ce trebuie neaparat sa invetze sa scrie? Important este sa intzelegem ce a vrut sa spuna. Nu-i asa?
Ia spune blondino?!:D
Doar suntem pe un forum, nu la scoala.:rolleyes:
N-am citi toate posturile de aici, e dimineata, sunt obosit, n-am dormit toata noaptea, poate repet ceva din ce s-a zis pe aici...
Parerea mea ca thread-ul asta l-a facut vreun manelist la bascalie, sa vada si el ce iese. Si sa se gandeasca in sinea lui ce destept e... Sau tipa aia chair e blonda?;h ;m
Initial trimis de 432wer
Sa inveti sa scrii! De fapt, daca esti blondina, esti scuzata...
Initial trimis de lory^
Eu cred ca blondina a primit suficiente sfaturi si nu ar mai avea rost sa-i dam altele.Deja si-a rezolvat problemele iar noi ne tot agitam fara rost.Cine e mai destept?Cine e mai prost?
Cred ca nimeni nu este deajuns,nici eu.Probabil voi fi corectata iar de taticul meu,pt. ca nu am scris corect.
Imi pare rau taticule,sa nu uiti ca te iubesc si sa imi ierti greselile.
Ar fi mai bine pentru tensiunea tuturor sa schimbam subiectul!
Initial trimis de Blondina1
Corect mai. Ma enervati deja parca voi scrieti fara greseli sau stiu eu. Ia mai taceti din gura daca nu intelegi ce am scris nu raspunde okay!!!!:con:
Initial trimis de Blondina1
Mai tu ai apsoluta dreptate cineva putea sa deschida subiectu asta sa vada ce o sa iasa dar nu a fost exact asa. Eu sunt Blonda nu vopsita nu proasta cum ziceti voi ca sunt blondele dar sunt Blonda. Si am deschis acest subiect sa vad ce o sa iasa :p dar oricum mie mia parut foarte interesant :a }{pt toti care mau sustinut si pt cei care mau injurat. :o
Initial trimis de lory^
Eu cred ca blondina a primit suficiente sfaturi si nu ar mai avea rost sa-i dam altele.Deja si-a rezolvat problemele iar noi ne tot agitam fara rost.Cine e mai destept?Cine e mai prost?
Cred ca nimeni nu este deajuns,nici eu.Probabil voi fi corectata iar de taticul meu,pt. ca nu am scris corect.
Imi pare rau taticule,sa nu uiti ca te iubesc si sa imi ierti greselile.
Ar fi mai bine pentru tensiunea tuturor sa schimbam subiectul!
Initial trimis de lory^
Si lory^,adica eu a facut o gresala.Una mare.
Lory^ draga,nimeni nu e deajuns ce?Propozitia ta e fara inteles!
Restul le lasam pe taticu sa le corecteze sa vedem daca a avansat la invatatura de la romana.
Mi se face greata... :bleah: Daca vi se pare ca a vorbi sau a scrie corect romaneste e un lucru atat de minor, e clar de ce analfabeti ca Adrian the Wonder Child sau Vali the Storm fac furori... Cum sa nu-ti raspund, cand imputi forumurile pe aici? Incompetenti ca tine trebuie sa fie constienti ca asemenea chestii nu trebuie sa ramana nepedepsite... Normal ca toata lumea greseste, dar ai vazut butonul ala: "Modifica"? Daca intr-adevar gresesti si tu de fapt stii, apesi pe butonul ala, si te corectezi... Daca nu, ramane aici pe vecie :j
Pana sa vad posturile tale pe aici, am crezut si eu ca e o legenda faza cu blondele, dar tu imi dovedesti ca mult adevar zace in vorba asta...
Vai, vai, vai... Cata ironie in vorbele tale, tu fata, tu...Aproape ca nu stiu ce sa mai zic... M-ai incuiat!!! ;h
Si acum sa fim seriosi... Ce probleme si-a rezolvat, mah? Nu vezi ca inca scrie cu greseli de ortografie? Tu te referi la "problemele" cu baietii... Alea-s probleme? Pe langa problemele pe care vad ca le are, alea-s nimic... Si-apoi de unde stii ca "si-a rezolvat problemele"? Si ce te-a apucat sa-i iei apararea? Ii esti colega de banca? Daca ii esti colega sau prietena, fa-i un bine, ajut-o la gramatica, nu-i lua apararea aiurea pe aici... Tot analfabeta o sa ramana... Asa ii incurajati, si intr-o zi o sa va sara in cap...
Initial trimis de Oribilul Mosh
your "fucken" problem e ca nu stii nici engleza da' oricum incercarile la nivelul neuronului tau stingher care da sa cada la prima adiere sunt apreciabile...
ps1 ah si nu-mi baga pastile ca ai folosit slang-ul ca nu te cred decat in masura in care provine de la tine din cartier ,adica personal si din scara blocului...
ps2 lory, nu te mai agita atata sunt altii si mai si ca tine .Dzeu e sus,vede si...iarta...daca te ajuta fizicul te descurci tu, daca nu...impusca-te
.Initial trimis de Portnoy
Mi se face greata... :bleah: Daca vi se pare ca a vorbi sau a scrie corect romaneste e un lucru atat de minor, e clar de ce analfabeti ca Adrian the Wonder Child sau Vali the Storm fac furori... Cum sa nu-ti raspund, cand imputi forumurile pe aici? Incompetenti ca tine trebuie sa fie constienti ca asemenea chestii nu trebuie sa ramana nepedepsite... Normal ca toata lumea greseste, dar ai vazut butonul ala: "Modifica"? Daca intr-adevar gresesti si tu de fapt stii, apesi pe butonul ala, si te corectezi... Daca nu, ramane aici pe vecie :j
Pana sa vad posturile tale pe aici, am crezut si eu ca e o legenda faza cu blondele, dar tu imi dovedesti ca mult adevar zace in vorba asta...
Vai, vai, vai... Cata ironie in vorbele tale, tu fata, tu...Aproape ca nu stiu ce sa mai zic... M-ai incuiat!!! ;h
Si acum sa fim seriosi... Ce probleme si-a rezolvat, mah? Nu vezi ca inca scrie cu greseli de ortografie? Tu te referi la "problemele" cu baietii... Alea-s probleme? Pe langa problemele pe care vad ca le are, alea-s nimic... Si-apoi de unde stii ca "si-a rezolvat problemele"? Si ce te-a apucat sa-i iei apararea? Ii esti colega de banca? Daca ii esti colega sau prietena, fa-i un bine, ajut-o la gramatica, nu-i lua apararea aiurea pe aici... Tot analfabeta o sa ramana... Asa ii incurajati, si intr-o zi o sa va sara in cap...
Initial trimis de Cruela
Imi permit sa iti dau un sfat blondino, si anume ca nu ai cum sa iubesti doi baieti in acelasi timp, iar daca sustii asa ceva inseamna ca dai dovada de imaturitate. Cred ca tu nu prea stii ce simti de fapt si probabil ca nu il iubesti pe nici unul dintre ei. Cred ca cea mai simpla cale ar fi sa te decizi la unul singur dintre cei doi.
Initial trimis de Cruela
Imi permit sa iti dau un sfat blondino, si anume ca nu ai cum sa iubesti doi baieti in acelasi timp, iar daca sustii asa ceva inseamna ca dai dovada de imaturitate. Cred ca tu nu prea stii ce simti de fapt si probabil ca nu il iubesti pe nici unul dintre ei. Cred ca cea mai simpla cale ar fi sa te decizi la unul singur dintre cei doi.
Initial trimis de Cruela
Initial trimis de Unregistered
Pai daca eu nu sunt nimeni sa iti spun ce sa faci ce dracu imi sputi tu mie ce sa fac daca nu vreau sa invat romana aia nu trebuie sa fie problema ta. Si in primu rand de ce ar trebui sa stiu romana in statele unite ori si cum nu o folosesc asa ca mai lasatima in pace. Stiu destul de bine romana pt o persoana care are mult timp in statele unite. Nu vreau sa ma laud dar voi ati deschis subiectu.
Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Pai daca tot nu vrei sa inveti romana nu o mai folosi. Cred ca e cel mai bine. Macar asa nu s-ar mai observa ca nu te duce mintea.
Si ai curaj sa demonstrezi ca stii engleza???
Initial trimis de blackkarma
hmmm, o blonda e din nastere proasta! da ,sa stii ,papusa blondina, ca una ca tine isi amplifica prostia daca-si mai aplica "din greseala" o vopsea pe podoaba capilara.
Ba mancateas ce dracu. Ma! sti mai bine engleza ca mine bai in gatu mati de tampit. Nu veni tu sa imi dai lecti aicea ca nu esti un nimik ba sa imi spui cum sa scriu. Daca te crezi asa de destept cu engleza scrie si tu mancatasi de prost sau proasta ce dracu esti. Nu ma enerva ca fac urat mai in bisaii mati de tampit sau tampita. Ca alte cuvinte nu gasesc sa te descriu. Nu vreau sa fiu rea mai dar mai enervat ce dracu daca sti engeleza mai bine ca mine care cred ca nu e dar cum o fi scrie si tu in engleza ma.
.
aici a scris prietenul ei.
Invata ma mai intai romaneste si dupa aia vorbeste alta limba. tigan borat!!!Initial trimis de Unregistered
[B]
Auzi,vorbele tale ma lasa rece si nu stiu de ce.Probabil pentru ca tu esti o fiinta tare neinsemnata pentru a te mai baga in seama.
Dar nu ma supar pe tine chiar daca ai vorbit urat cu mine.Imi ramai tot simpatic ingeras.Nu sunt genul ala de fata care sa se enerveze repede .Citesc cu blandete mesajele tale iubi si imi plac.Adevarul este ca tu esti un baiat destept,poate ai dreptate sau poate nu, numai ca nu ar trebui sa pui accent pe aceasta problema!Ce te intereseaza pe tine cum scriu?E treaba mea,iar daca ai ceva de spus pastreaza pentru tine ca pe mine nu am intereseaza iubi.K?Multa bafta in viitor,iar daca vei trata problemele tot asa vei ajunge departe.Acesta e un adevar de care sunt constienti cei care mai au ceva in bile.Nu o sa ma ostenesc iubi sa scriu super corect pentru un amarat de subiect"iubesc doi baieti..."Nu are decat sa ii iubeasca.
Mult succes iubi...si nu uita cele spuse de mine.Esti un dulce!
.
Auzi,vorbele tale ma lasa rece si nu stiu de ce.Probabil pentru ca tu esti o fiinta tare neinsemnata pentru a te mai baga in seama.
Dar nu ma supar pe tine chiar daca ai vorbit urat cu mine.Imi ramai tot simpatic ingeras.Nu sunt genul ala de fata care sa se enerveze repede .Citesc cu blandete mesajele tale iubi si imi plac.Adevarul este ca tu esti un baiat destept,poate ai dreptate sau poate nu, numai ca nu ar trebui sa pui accent pe aceasta problema!Ce te intereseaza pe tine cum scriu?E treaba mea,iar daca ai ceva de spus pastreaza pentru tine ca pe mine nu am intereseaza iubi.K?Multa bafta in viitor,iar daca vei trata problemele tot asa vei ajunge departe.Acesta e un adevar de care sunt constienti cei care mai au ceva in bile.Nu o sa ma ostenesc iubi sa scriu super corect pentru un amarat de subiect"iubesc doi baieti..."Nu are decat sa ii iubeasca.
Mult succes iubi...si nu uita cele spuse de mine.Esti un dulce!
Mi-am jurat ca nu mai postez pe aici pe forum, dar vad ca am lasat ceva neterminat...
1) Te lasa rece, pentru ca asa esti tu, neuronul ala nu-si da seama saracul atunci cand te faci de kkt... ;h
2)"Citesti cu blandete"... lol... Eu cred ca iti creste tensiunea... De fapt nu cred, sunt sigur... De-aia ai pus baietii de cartier sa "ameninte" pe aici? ;h Pentru ca ti-e indiferent... Asa e... Stiu... ;h Texte din astea le ziceam la varsta ta cand eram plin de draci... ;h Se numeste intimidarea adversarului... Nu merge, papusa... ;h Incearca pe colegele de clasa...
3) Ma doare-n pix de cum scrii tu, dar daca te stii cu musca pe caciula, taci....................... Si atat, baga-te in gaura ta si gata... Nu imi da mie lectii, nu improsca pe aici, du-te undeva unde te apreciaza ai tai, cred ca e o moda sau o cinste sa vb sau sa scrii incorect acolo unde traiesti tu... :j
4)Multumesc, "iubi", pentru incurajarile tale. Fara ele cred ca nu reuseam in viata... Cat despre tine, mai fa niste flotari, la sapa o sa-ti trebuiasca... :j
EU SCRIU CUM VREAU FRATILOR,FACETI SI VOI LA FEL,PT CINE TRAITI?PT. VOI SAU PT. LUME?
EU TRAIESC PT. MINE SI MA DOARE UNDEVA DE CEILALTI!ATAT IN VIATA DE ZI CU ZI CAT SI PE ACEST CANAL AM DUSMANI.MOTIVELE SUNT DIFERITA.ACEASTA FIINTA,CEA MAI PUTERNICA SI DEESTEAPTA SE CREDE DUMNEZEU SI ARE IMPRSIA CA CINEVA INCEARCA SA II FURE POZITIA!CEI DIN VIATA DE ZI CU ZI SUNT INVIDIOSI PE NISTE CHESTI STUPIDE...ASA CA AM AJUNSS LA O CONCLUZI:EU TRAIESC DOAR PENTRU MINE SI MA DOARE IN COT DE CEILALTI!TOTI AVEM DUSMANI SI CRED CA AR FI BINE DACA V-AR"PASAA"LA FEL CA MINE.
Vad ca ai facut un efort mare sa scrii corect, da' tot n-ai reusit... O fi tastatura de vina...
M-ai dat pe spate cu filozofia ta de viata... Intr-adevar, trebuie sa te ghidezi dupa propriile idei, sa nu te lasi influentat decat intr-o mica masura, sa faci totul in primul rand pentru tine, bla bla bla, dar sunt si oameni in jurul tau, nu traiesti in padure, tre' sa tii cont si de ei... Ce-ar fi daca m-as kk in fata usii tale, doar pentru ca nu-mi pasa de nimeni si nimic? Ce draq, acolo mi-a venit, de ce sa ma abtin? Exact asta faci tu prin atitudinea ta, dai lectii de viata, cand nici macar nu esti in stare sa faci ce face un pustan de clasa a III-a, adica sa scrii corect. Asta-i nestiinta la tine, nu ma lua cu "greseli pe care ti-e lene sa le corectezi"...
Apropo de invidie, nu stiu de ce ar trebui sa fie cineva invidios(oasa) pe tine... Si ce pozitie sa-ti ia mah? Aici pe "canal"? ;h Da' ce e fabrica aici? Tu esti cumva director general? Ai in capul ala numai masinute, tractorase... Te contrazici singura, zici ca traiesti doar pentru tine, dar dupa aia dai cu bata in balta, recunosti cu alte cuvinte ca tu ai venit pe forumul asta in speranta ca toti o sa te priveas[B]ca ca pe buricul pamantului... Aici schimbi idei, nu faci clasamente... Si cum vine un nesimtit ca mine sa te dea jos, auzi... lol... Poate arati bine, nu stiu, poate te invidiaza niste fufe de teapa ta de la sala de forta, dar gandeste-te ca pe la 30 de ani incep sa ti se lase toate: tatele, curu', pielea si alte alea... Atunci o sa trebuiasca sa folosesti creierul, nu o sa se mai uite nici dracu la tine... Din pacate nu o sa ai ce folosi... Asa ca, asculta-ma, tot flotarile alea sunt sfinte!!! La sapa!!!
P.S. Daca scrii pentru tine, si "nu traiesti decat pentru tine si nu pentru lume", de ce te adresezi cu "mai fratilor"? [/B]
.Nu vorbi fara sa sti dragule.Ar fi bine sa intri pe mirc si sa vb. cu Juliete.Vei fi convins ca nu vb. singura.Ea intra sambata iar eu intru cu anaderola.Sambata ne poti vb. dupa ora 17.
Nu am nici un motiv sa vb. singura.Ma adresez cum vreau.
Pe tine ce te intereseaza cum ma adresez?De unde sti tu ce se intampla in jurul meu?De unde ma cunosti tu pe mine sa ma poti judeca?Ai trait cu mine candva?Esti mereu langa mine pentru a ma putea judeca?Ma veizi ?
Auzi,daca tu ai impresia ca ma cunosti atat de bine incat esti in stare sa ma judeci,as putea afirma ca esti cea mai fraiera fiinta!Esti o persoana care judeca oamenii dupa aparente!Dumnezeu sa te ierte si mai las-o balta.
Eu cu tine nu am vb. niciodata.
Nici acum nu ti-am citit mesajul pentru ca ma lasi rece.
Asa ca nu ai decat sa pastrezi pt. tine toate parerile despre mine iar daca te crezi cu adevarat barbat ar fi bine sa nu bagi in seama pe cineva pe care il crezi mai fraier decat tine.
In caz contrar inseamna ca acest canal este singura ta sansa de a face pe desteptul.
Sper ca nici in lumea cealalta sa nu dau de tine ca nu-mi place deloc genul tau de baiat.Sa le fereasca Dumnezeu pe toate fetele de unul ca tine.Esti cel mai naspa gen de baiat din toti cei de aici SI NU NUMAI DE AICI.Cu mine sa nu mai vb.!
UITA DE MINE MAI DESTEPTULE,sunt asa cum vrei tu ¨fraiera¨numai lasa-ma in pace.
Regret ca am vb. cu tine.
PA PA!
MA OBOSESTI!
Initial trimis de juli3tta
pai ceea ce cred eu este ca lori
are dreptate cred ca trebuie sa fi dusa de acas ca sa iubesti cu adevarat 2 baietzi daca chiar iai iubi atunci nu cred ca teai ascunde de ei asa cum ascunzi faptul ca te intalnescti cu altul .nu .logic
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator